سلام رفقا من 30 بهمن معافیتم تموم میشه . کی باید اقدام کنم برای سربازی و چیکار باید بکنم و چقد طول میکشه اعزامم؟
Printable View
سلام رفقا من 30 بهمن معافیتم تموم میشه . کی باید اقدام کنم برای سربازی و چیکار باید بکنم و چقد طول میکشه اعزامم؟
پادگان خوبیه تا جایی که ما شنیدیمنقل قول:
اکثرا امریه دارها اونجا خدمت میکنن .
هر چه زودتر اقدام کنید از ۳۰ بهمن بگذرد وارد غیبت می شویدنقل قول:
سلام، چندتا سوال داشتم:
من معاف از رزم شدم مدرکمم لیسانسه، سربازی با این شرایط چجوریه؟
معاف از رزم تیراندازی نداره؟:n28:
به نظرتون خدمت تو شهر دیگه مزیتی داره نسبت به شهر خودمون؟
سوال دیگه اینکه داشتن یه تخصص تو خدمت بدردی میخوره؟ مثل دونستن انگلیسی یا مهارت فنی و...
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید :n40:
درود بر دوستان
میخواستم بپرسم مرکز آموزش مهندسی رزمی بروجرد چجور جایی هست!؟
میخوام اننقالی بگیرم برای اونجا .
درود
معاف از رزم زیاد اهمیت نداره براشون .
من خودم معاف از رزمم ولی اهمیت ندادن ولی فرمانده گروهانمون آدم خوبیه به خاطر مشکلم کلا از خیلی چیزا معافم کرده . اینم بستگی به فرمانده ات داره که باهات راه بیاد یا نه .
تیراندازی داره . مگر معاف از سلاح باشی . یا معاف از رزمت اعصاب روان باشه .
خدمت توی شهر دیگه خیلی بهتره از شهر خودت . خیلی سریعتر میگذره . اگه پادگانت و قسمتی که میوفتی هم اوکی باشه که خیلی خیلی بهتر میگذره برات .
تخصص به درد میخوره ولی تا قبل از تقسیم شدنت . وقتی میری پادگان محل خدمتت اونجا تقسیمت میکنن تو پادگان . مثلا ممکنه گردان پیاده بیوفتی یا توپخانه .
قبل از تقسیم شدنت سعی کن چیزایی که بلدی به فرمانده تیپ بگی شاید تو تقسیمت تاثیر بذاره .
ولی اگه بیوفتی تیپ پیاده و توپخانهو ... زیاد به کارت نمیاد .
من همین بلاها سرم اومده
۱-معاف از رزم در خدمت تاثیری ندارد و تیرانذازی و میدان تیر هم داردنقل قول:
۲-اگر می توانید دوری از خانواده را تحمل کنید در ان صورت اعتماد بنفس بیشتری خواهید داشت و وابستگی عاطفی کمتری را نسبت به خانواده تجربه می کنید
۳-اگر مهارت فنی مناسبی داشته باشید می توانید بعد از تقسیم و در یگان های مرتبط با مهارتتان خدمت کنید
واسه 12.2 کی مشخص میشه کجا افتادیم؟نقل قول:
واسه ماها که بچه تبریزیم با ارشد کجا میفتیم آموزشی رو؟
شما اول مدارک رو ثبت در سیستم پلیس+۱۰ بکنید بعد تاریخ اعزام همان روز مشخص می شود اگر می خواهید زودتر اعزام شوید درخواست تعجیل می زنیدنقل قول:
ارتش و نیروی انتظامی هر دو ممکن باشید
چند درصد احتمال داره با مدرک ارشد مرزبانی بیفتیم؟نقل قول:
در مقایسه با ارتش بدترین جای خدمت ، نیروی انتظامی برای لیسانس ها و فوق لیسانس ها است هم راهداری هم مرزبانینقل قول:
نیروی انتظامی فوق لیسانس ها رو بیشتر تو راهور میگیره یا مرزبانی؟نقل قول:
نمیشه یک حکم کلی داد بستگی به این دارد که در هر دوره گدام یگان بیشتر سرباز نیاز داشته باشدنقل قول:
در صورت جذب سرباز فوق لیسانس تو مرزبانی چه وظیفه ایی بهش میدن؟نقل قول:
در مرزهای شرقی و بخشی از مرزهای غربی معمولا سربازها لیسانس یا فوق لیسانس گشت مرزی دارندنقل قول:
شما اگر در نیروی انتظامی اموزشی افتادید درخواست تعویق بدهید ممکن برای دو ماه بعدش ارتش باشید
بعد از مشخص شدن محل آموزش مگه میشه تمدید انجام داد؟نقل قول:
بله می توانیدنقل قول:
ما که 12.2 اعزامیم چنذم بهمن میتونیم بفهمیم کجا افتادیم؟نقل قول:
به غیر پلیس +10 زودتر از کجا میشه فهمید؟
تا چند روز قبل اعزام میشه تمدید کرد؟
کسی نبود ؟!
دوستان یه سوال ؟ استعلاجی جز حضور محسوب میشه؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
میری نظام وظیفه کد ملیتو بهشون بگو میزنند تو سامانه پلیس بهت میگننقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
معمولا از دو هفته قبل از تاریخ اعزام کد محل اموزشی مشخص می شود به غیر از پلیس+۱۰ سایت نظام وظیفه هم هست اما دیر اپدیت می شودنقل قول:
به محض اینکه از محل اعزام مطلع شدید می توانید درخواست تمدید بدهید
استعلاجی که از پزشک بیمارستان همان ارگانی که هستید یا پزشک درمانگاه پادگان باشد قانونی و بلامانع استنقل قول:
آخه تو سایت نظام وظیفه زده فقط 40 روز قبل اعزام امکان تمدید هست و بعد امکانش نیست؟نقل قول:
در موارد خاص امکانش هست . من یک هفته قبل از اعزام با گواهی پزشک بیمارستان ارتش عقب انداختم خدمتم رو .نقل قول:
از دوستان کسی اعزام 12.1 لیسانس به بالا هست؟
سلام بر هم رزمان گرامي
دوستان من در شهر تربت حيدريه ارتش خدمت ميكنم
ميخوام بدونم اگه اعزامي ٩٦/٦/١ درجه گروهبانيكم كسي هست كه تو شهر هاي بجنورد يا قوچان بخواد جابجايي انجام بده باهام
و بياد شهر خودش يا نزديك شهر خودش خدمت كنه؟
اگه بود لطفا با اين شماره تماس بگيره : 09301844950 و 09358735602
این آموزشی چقدر گه هست مارو از زندگی سیرکردند. 1ماه دیگه مونده لامصب نمیگذره . نصیحت من اینه اگه تا الان اقدام نکردی نرو سربازی . جز واسه خارج شدن از کشور به هیچ درد دیگه ای نمیخوره فقط فکر و زندگیتو خراب میکنه...
از ماه دوم اموزش سبکتر میشهنقل قول:
اما از الان باید روحیه داشته باشید اصل خدمت در یگان است
شما که تو آموزشی اینطوری کم اوردی بعید میدونم تو یگان دووم بیاری. اموزشی از هر نظرهتله . نه با قرارگاه سروکار داری نه قضایی نه مافوق زبون نفهم . مطمئن باش بعد از یگان حسابی دلتنگ آموزشی میشی.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی حال میده که کاشکی همش اموزشی بود ......از الان تو یگان ها برا سربازای جدید دارن دندون تیز میکنن اذیت ومصیبت بعد از اموزشی میاد سرتون. تقسیمتون کنن یگان همونحا فراری بشی ...یگان هایی که هیچ صاحبی ندارن و اماده موتور های جدیدننقل قول:
......
خیلی بدرد میخوره
کار
تحصیل
ازادی
واخر خارج
..
کل زندگیت بدرد میخوره اینجوربا هم نیست
دعا نکن تموم شه مصیبت بعد از خدمت شروع میشه که بعد خدمت میفهمی ..چشمتو تو 21ماه به زندگی روشن میکنن ...
سلام دوستان چند سوال داشتم :
1- با توجه به لیست اقلام مورد نیاز که توی وبلاگ های مختلف گفته شده بود من در مجموع یه لیست تهیه کردم و ساکم رو بستم و ساک سنگینی هم شده. میخواستم در مورد مرخصی ابتدای دوره بدونم. چون تجربیات حاکی از اینه که 50 50 هست مرخصی ابتدای دوره. من ساکم رو برای اطمینان با خودم باید همون روز اول ببرم دیگه ؟! نگران بارکشی هستم که بخوام دوباره کل ساک رو برگردونم سخته خیلی مخصوصا اگه شهر اعزامی دور از شهر محل سکونت باشه. اگه مرخصی ابتدای دوره بدن من میتونم ساکم رو توی پادگان داخل کمدم بزارم و سبک برگردم شهرمون ؟ خواهشا هر کی تجربه داره اینو توضیح بده هیچ کجا خوب توضیح ندادن. یه سری وسایل هم اونا میدن آخه بعد شما فرض کن ساک خودم کلی وزن داره بعد جیره اونا هم بخوام بکشم با خودم زمین گیر میشم !!!!!
اصلا دوست ندارم وقتی میرم دوباره برگردم و 2-3 روز بعد دوباره بخوام برم. واسه همین حتی پوتین سایز خودم تهیه کردم امیدوارم مرخصی ای در ککار نباشه اولش جالب نیست اصلا این رفت و آمد های متوالی.
2 - درجه فوق لیسانس هنوز ستوان 3 هست یا به لطف خدا به استواری تنزل درجه پیدا کرده ؟!
3- من معاف از رزم نیستم اما مفصل زانوم مشکل داره و این مشکل خودش رو توی دویدن های طولانی نشون میده. میزان دویدن صبحگاه خیلی زیاد هستش ؟ شنیدم چندین دور دورِ میدان میدوان. آیا من مشکلم رو بگم بهم رحم میکنن یا بدتر میکنن فک میکنن تمارض دارم میکنم ؟!
4- من گیاه خوار هستم و به هیچ عنوان گوشت نمیخورم. توی سربازی وضعیت غذا چطوره ؟ بوفه و اینا ؟ چون من مطلقا غذایی که تووش گوشت باشه نمیخورم حتی اگه بمیرم.
ممنون میشم جواب بدین میدونم سرتون شلوغه ولی من سردر گم هستم کل اینترنت رو گشتم چیزی نبود. :n16:
۱-کدام پادگان و کدام سازمان اعزام هستید؟ چون پادگان ها از نظر سطح امکانات فرق دارد و لازم نیست که بار زیادی با خود ببرید . در ضمن این هم در نظر داشته باشید که کمد شخصی کوچک است بخشی از این کمد برای لوازمی که انها به عنوان استحقاقی به شما می دهند بقیه لوازم خود را باید در کیسه انفرادی زیر تخت خواب بگذارید.اگر شهر و پادگان که اعزام هستید فاصلش تا خانه زیاد است می توانید مرخصی نروید و از فرمانده یگان بخواهید که همان جا بمانیدنقل قول:
۲- در خدمت مسئله فقط ورزش صبحگاهی نیست که مشکل ساز برای رباط زانو باشه مهمترین موضوع رژه است به خصوص اینکه در ماه اول اموزشی شما به صورت مرتب هر روز بیش از ۲ ساعت صبح و عروب تمرین دارید،برای حفظ سلامتی خودتان حتما کفی طبی تهیه کنید چون پوتین ها انها کیفیتی ندارد و در ضمن از فرمانده یگان بخواهید تا به درمانگاه پادگان رفته تا با درخواست پزشک به بیمارستان همان سازمانی هستید منتقل شوید شاید بتوانید معاف از رژه و ورزش بگیرد
۳-اگر در ارتش هستید درجه فوق لیسانس ها ستوان دوم است درجه استواری در ارتش برای وظیفه نداریم.
۴-غذای خدمت بیشتر شکم سیر کن است کیفیتی ندارد و اغلب هم باگوشت است بوفه که وجود داشته باشد ان هم به صورت ساندویچ سوسیس و کالباس است.شاید الان بگوید که غذا گوشتی خدمت نمی خورید اما با همان غذا شما در پایین ماه دوم اموزشی کلی وزن از دست می دهید
ممنون بابت پاسخگویینقل قول:
1- اعزامی 1 اسفند 96 هستم هنوز مشخص نشده مکان و سازمانش، ولی چون شرایط ندارم احتمالا یا ارتش یا نیروی انتظامی محتمل هستش. یعنی غیر از کیسه ی انفرادی که میدن ساک چرخ داری که همراه خودم دارم میبرم رو اجازه نمیدن داشته باشم ؟ من اینجوری برنامه ریزی کرده بودم که ساک خودم وسایلی باشه که میبرم و کیسه ی انفرادی که دادن هم اختصاص بدم به جیره ای که خودشون میدن. حتی پوتین طبی هم تهیه کردم جلوتر چون سایز پام 45 هست و بعید میدونستم این سایز داشته باشن. گفتم یهو دیدی مرخصی ندادن بی پوتین نمونم. لباسم میخواستم تهیه کنم ترسیدم گیر بدن بهم. ( در کل دوس دارم اندازه کردن لباس و اینا رو از قبل انجام داده باشم که مرخصی ابتدای دوره بارکشی لازم نداشته باشم )
2- پوتین و کفی طبی تهیه کردم.
3- اینجوری باشه خیلی خوبه من پرسیدم از یکی دو نفر میگفتن نهایتا ستوان 3 بهت بدن. ستوان دو که باشه عالیه. ( البته درجه فرقی نداره زیاد توی سربازی ! )
4 - من مدت زیادیه که گیاه خوارم اصلا نمیتونم گوشت رو تحمل کنم نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم. خشکبار و اینا شاید با خودم زیاد بردم.
بازم ممنون بابت پاسخ گویی بازم سوالی به ذهنم رسید میپرسم ممنون که جواب دادین
اندازه ساک طوری باشه که داخل کیسه انفرادی جا بشه دو علت داره۱-در اسایشگاه به خاطر نظم اجازه نمی دهند که چیز اضافی به غیر از کیسه انفرادی زیر تخت باشد۲-هر روز صبح کف اسایشگاه شسته میشه و معمولا کیسه های انفرادی را از لبه تخت اویزان می کنند اگر ساک زیر تخت باشه خیس خواهد شد.حتما یکی دو تا قفل به همرا داشته باشید تا در کیسه انفرادی را قفل بزنیدنقل قول:
لباس به اندازه کافی با سایزهای مختلف دارند اگر لباسی بزرای شما بزرگ بود در بیشتر پادگان های اموزشی خیاطی دارند. چون پوتین خریدید حتما با یک لاک غلط گیر سفید پشت ان علامت بزنید دزدی پوتین در پادگان ها زیاد هست.
کسی نبود جواب بده !؟؟!نقل قول:
مرامخ هم اگه کسی بوده ممون میشم بگه برا سرباز چجوره .
دوستان سلام
یکی از دوستان من از دانشگاه آزاد با مقطع فوق دیپلم فارغ التحصیل شده و زمانی که برای گرفتن مدرکش مراجعه کرده ازش اصل دیپلم رو درخواست کردن که بعد از مراجعه به هنرستان متوجه شده که مدرک دیپلم تطبیقیش مشکل داره و کسی که چند سال پیش براش دیپلم رو درست کرده چند تا درس رو جعلی رد کرده و الان به این دوست من دیپلم نمیدن که به دانشگاه ارائه کنه و مدرک فوق دیپلمش رو بگیره.
حالا این بنده خدا میخواد بره خدمت و با توجه به اینکه تو سیستم نظام وظیفه دانشجوی فوق دیپلم هست اعزامش با چه مدرکی صورت میگیره. آیا در زمان ارسال مدارک برای ثبت نام اصل مدرک تحصیلیش رو باید همراه مدارک ارسال کنه یا نه و اگر این طور نیست نظام وظیفه چطور میخواد متوجه بشه که این بنده خدا چه مدرکی داره؟
یه سوال دیگه هم اینکه الان تقسیم شدن به چه صورت هست؟ مثل قدیم یه روز باید به میدون سپاه مراجعه کنی و شانسی تقسیم میشی یا اینکه روال کار عوض شده؟
ممنون دوستان
مدرک اصل که نمیخواد نظام وظیفهنقل قول:
بعد اینکه تصفیه ( تسویه ؟ ) حساب میکنید دانشگاه یه نامه میده واسه نظام وظیفه مبنی بر فارغ التحصیلی دانشجوی مورد نظر
با همون نامه شما میتونی اعزام بشی
در واقع تو همون نامه زده فارغ التحصیل رشته فلان در مقطع کاردانی
شما مدارک رو تحویل پلیس +10 میدید و روز اعزام رو بهتتون میگه - حالا 1 ماه 2 ماه و ....نقل قول:
یه سوال دیگه هم اینکه الان تقسیم شدن به چه صورت هست؟ مثل قدیم یه روز باید به میدون سپاه مراجعه کنی و شانسی تقسیم میشی یا اینکه روال کار عوض شده؟
یک هفته مونده به اعزم محل آموزشی مشخص میشه
هم پلیس +10 میگه و هم نامه میاد درب منزل
محل آموزشی هم شانسیه
دوست عزیز یک دنیا ممنون بابت پاسخ سریعی که دادید.نقل قول:
فقط یک سوال؟
تصفیه حساب یا اون نامه که دانشگاه برای نظام وظیفه میده نیازی به ارائه مدرک اصلی دیپلم داره یا نه؟
ضمن اینکه جواب نامه تاییدیه تحصیلی این بنده خدا هم برای دانشگاه نیومده
اصلا نامه ای که دانشگاه به پلیس +10 میده ربطی به مدرک اصلی ندارهنقل قول:
چون طبق قانون دانشگاه های دولتی مدرک رو بدون کارت پایان خدمت نمیدن
پس در نتیجه به مدرک اصلی ربطی نداره
بعد اومدن آخرین نمره تو کارنامه وقتی شما تسویه حساب میکنی ( در واقع اون همه امضا جمع میکنی :n02: )
بعدش یه نامه بهتون میدن واسه پلیس +10
اگه منظورتون واسه دیپلمه که فکر نکنم ربطی داشته باشه :n13:نقل قول:
ضمن اینکه جواب نامه تاییدیه تحصیلی این بنده خدا هم برای دانشگاه نیومده
من فکر کنم اون زمان که میخواستم اعرام بشم
بدون اینکه مدرک کاردانی رو از دانشگاه قبلی بیارم واسه دانشگاهی که کارشناسی گرفتم نامه اعزام به خدمت بردم واسه پلیس +10 :n02: