محدودیت پارس
یه لیست سیاه وجود داره که سرورها بعد یه مدت استفاده میرن توی این لیست و سرعت هیچوقت بالاتر از 100 نمیره
بعد یه مدتی که استفاده نشه از لیست سیاه بیرون میاد
راهش هم اینه که مدام مهاجرت کنید به سرورهای جدید
Printable View
محدودیت پارس
یه لیست سیاه وجود داره که سرورها بعد یه مدت استفاده میرن توی این لیست و سرعت هیچوقت بالاتر از 100 نمیره
بعد یه مدتی که استفاده نشه از لیست سیاه بیرون میاد
راهش هم اینه که مدام مهاجرت کنید به سرورهای جدید
سلام دوستان من هم از یک سایت همیشه شبی 4 گیگ دانلود میکردم از دیشب شده 2 گیگ صبح چک میکردم سرعت کم بود به نظرتون از اینه که سایتم رفته تو لیست محدودیت و از سایت دیگه امشب بذارم واسه داتلود ببینم جواب میده یا نه ؟
دوستان خوزستانی مشکلی با سرعت اینترنت مخصوصا روزانه ندارن ؟
هر چند دقیقه سرعت کم و زیاد میشه الان سرعتم 30 هست ولی شبا سرعتم خیلی خوب شده
از وقتی طرح هم کد سازی استان شروع شده اختلال پیدا کرده اینترنت
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی کسی میدونه مدت زمان لیست سیاه چقدره ؟
چقد باید دان کنی تا یه سایت به لیست سیاه بره ؟
راستش من با این که 128 دارم ولی تا 7 گیگم شده شبی دان کنم پس باید هی بگردم دنبال سایتای جدید؟
ولی میخوام بدونم از یه سایت مثلا چقد دان کنم بلاک میشه ؟
والا 2 گیگ که خوبهنقل قول:
وقتایی که من بلاک میشم از 7 گیگ یهو میام رو 300 مگ
نقل قول:
اول چک کن قدرت ترانسمیت وایرلس روی حداکثره یا نه . اگر با 100% کردنش مشکل حل شد که هیچ اگرنه دوکار میتونی بکنی :
اول اینکه مودم رو در مسیر دید بهتری قرار بدی ( مثلا قسمتی که نوشتی سیگنال خوب) و بعد کابل لن بمقدار کافی بخری بکشی برای اتاق خودت .
دوم خرید یه آنتن اکسترنال 8 db که پایه آهنربایی داره و با سیم مخصوص میاری بین دو اتاق روی مثلا چارچوب فلزی درها
اما راه اول بنظرم اصولی تر و کم هزینه تره .
ممنون من عکس قسمت وای فای رو گذاشتم اینجا میشه نظری داد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:7 گیگ:n04:نقل قول:
با 2 مگ شبی 3 گیگ میگیرم
هر مرکز مخابراتی فرق میکنه
معلوم نیست
یکی از دوستان اکنت vip خریده بود حدود یک هفته ای نمیتونست خوب دانلود کنه
دوستان ی مشاوره بدید
من ازهرمزگانم الان از پارس انلاین سرویس میگیرم تو امضام تست سرعتموببنید تقریبا تو طول روز سرعتم همینه و نزدیک 6 ماه میگن پهنای باند کم داریم الان مشخصه من تقریبا نصف سرعت اسمی برای دانلود اپلود رو میگیرم
از طرفی مخابرات شهرمون داره سرویس 5مگ رو با ماهی5 گیگ میده فقط باید یک ساله بگیری که حدود220 تومن درمیاد بدون شبانه البته
من دیگه قید دانلود شبانه رو هم زدم چون سرعتم شبانه تقریبا 60-70 هستش
حالا بنظرتون من چیکار کنم 5مگ مخابرت میتونه از این بهتر باشه؟
الان زورم از این میاد پول 2مگ رو دادم سرویس 1مگ دادند
سرعت بالای دومگم به چشم ندیدم این مدت
نقل قول:
خوب , آره روی 100 درصده . پس یا به آنتن اکسترنال احتیاج داری با کابل مخصوصش مثلا 5 متری که حدود 70 , 80 برات تموم میشه
یا اینکه مودمو بگذاری منطقه وسطی و چند متر کابل لن بکشی نهایتش 20,30 تومن .
نقل قول:
اگر من مودمو بذار یک جای دیگه هم لنو بکشم تا اونجا همو سیم تلفنو؟ این جور که خیلی منظره زشتی میشه؟بعد اینکه من کامپیوتر خودم نمیتونم وایلرس کنم که دیگه از لن استفاده نکنم؟
نه دیگه , مودمو میگذاری وسط منطقه خوب که احتمالا پریزتلفنی هم اونجاست. اینجوری کل خونه رو راحت پوشش میده الان گذاشتی یه کنج خونه و سیگنالش داره
هدر میده تو دیوار پشتش .
فقط کابل لن احتیاج داری یا اینکه یه کارت وایرلس یا دانکل usb وایرلس به کامپیوترمیزنی و از کابل کشی هم خلاص .
مشکل اینه که پریز های دیگه وصل میکنم اصلا نه چراadsl روشن میشه نه لینک میده
تلفن بوق داره بدون خش نمیدونم چرااین طوریه؟ البته خط مستیقیم امده تو اتاقم
این م تست امشب من سرویس 2مگ ببینید:
داداش منم تقریبا مشکل شما رو دارمنقل قول:
نقشه خونه هم تقریبا مثل شماست منتهی شما 3 تا دیوار بین دو اتاق هست واسه من 5 تاست , یعنی بعد از حمام در ورودی خونه و بعد دیوار اتاق وجود داره, فاصله بین دو اتاق هم تقریبا 25 متره
یه مودم اسوس n10 دارم که تک انتنه و توی اون اتاق اصلا انتن نداره , خلاصه منم چند روز توی نت دنبال یه مودم با وایرلس قوی بودم بهترین مودمی که پیدا کردم tp link 8970 بود که سه انتن 5 دسی بلی داره
با 8970 هم تست کردم توی اون اتاق 2 انتن از 5 انتنو پر میکنه ولی سرعت خیلی پایینه در حد 15-20 کیلو:n27: , جالبش اینجاست دم در ورودی اتاق 70 درصد انتن داره اما به محض اینکه وارد اتاق میشم میشه 30-20 درصد
الان تنها چیزی که به نظرم میشه انجام داد خرید یک وایرلس ریپیتر هست که حدود 90 تومن میفته
دقیقا واسه من هم پیش اومده !!!! قضیه چی هست . از یک سرور دانلود میکردم با سرعت بالا . چند روزه خیلی سرعت دانلود فقط از از اون سرور پایین اومده !!!! از سرور های دیگه سرعتم بالاست :n03:نقل قول:
کلی پول میدیم . با گرونیش هم کنار اومدیم . باز هم از دزدی دست برنمیدارد پارس انلاین .
اینهم نتیجه دانلود از یه سرور نامعروف
بعد چند مگ دانلود محدود شد
متوسط سرعت دانلودم هم از 170 بالاتر نرفت
دیگه دانلود از کل سرور ها در شبانه رایگان، روی یک اتصال 32 تا کانکشنی سرعت دانلود کامل را نمیده!:n21:
البته که دانلودی نداشتم. فقط سیستم دانلود شبانه تغییر کرده!:n07:
چند تا فایل که باهم میزارم سرعت کامل را برام میده.
دانلود منیجری میشناسید که با 64 تا کانکشن دانلود کنه!؟
اخرین نسخه IDM :n02:نقل قول:
روی تک دانلود فایل tcp با 64 conenction ?نقل قول:
درسته اما چند تا فایل همزمان گذاشت. که با هم میشه 64 .
که هر لینکی را با 32 تا متصل میکنه اما 64 تا اتصال روی یک فایل دانلود میخواد.
پیدا کردمش عجب برنا مه ای لامصب!:n04:
چی رو پیدا کردی :n02:نقل قول:
دوستان من مودم 2750 دی لینک دارم سفیدش،میشه کاری کرد که یه آی پی رو بند کرد که از طریق وای فای نشه به اینترنت وصل شد؟یا سرعتش رو محدود کرد؟
شنیدم پارس افلاین خط ها رو روی 16 مگ گذاشته .اگه کسی 16 مگ داره بی زحمت یه تست بزاره .
tnx
دوستان من بینگم با 8.8.8.8 روی 350-360 هست ولی با 4.2.2.4 روی 130-140.مسیر 8.8.8.8 هم عمانه ولی 4.2.2.4 ترکیه مگ میشه؟:n13:
آره میشه چرا نشه..نقل قول:
نقل قول:
امکانش هست که یک tracert از مسیرتون بزارید؟
این که خیلی وقتهنقل قول:
جالبه من به علت افزایش نویز سرعتم کمتر هم شده بود دوباره رفتم 9 مگش کردم بهتر شد بازم
اینم یه تست 128 محدود 12 ظهر جمعه خط رو 9 مگ بسته شده
سلام دوستان. با توجه به پایان عرضه اینترنت نامحدود مخابرات تو قزوین من به چند تا از دوستانم سرویس های نامحدود +POL-128-U و +POL-256-U رو پیشنهاد کردم و الان چند روزی هست که براشون دایر شده.
ولی الان هر دو گروه یه مشکل خیلی بزرگ دارن !! در حال حاضر سرعت Page باز کردن و وب گردیشون فوق العاده عالی هستش ولی به محضی که با IDM شروع به دانلود می کنن ( تاکید دارم فقط در حین دانلود با IDM این مشکل پیش میاد ) سرعت دانلود سرویس 128 بین 2KB/s تا 30KB/s و سرعت دانلود سرویش 256 بین 5KB/s تا 60KB/s محدود میشه. این فرآیند محدود شدن سرعت هم در عرض کمتر از 3 ثانیه اتفاق می افته.
در صورتی که طبق مندرجات موجود در سایت رسمی پارس آنلاین تحت عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سرویس 128 باید تا 10GB اول ترافیک سرعت 2Mb/s و در سرویس 256 تا 20GB اول ترافیک سرعت 3Mb/s به کاربر داده بشه !!
اما نکته جالب تر اینه که وقتی با ساید speedtest.net تست می گیرم سرعت دانلود سرویس 128 تا 1.7Mb/s و سرعت دانلود سرویس 256 تا 2.5Mb/s هم بالا میره !! الان کاملا مشخصه که احتمالاً به صورت هوشمند و فقط حین دانلود با IDM ( حتی در حالت دانلود با 1 کانکشن ) این محدودیت اعمال میشه ! ضمناً حین پخش ویدئو آنلاین هم با همین محدودیت لعنتی مواجه هستیم !
هر دو مودم هم TP-LINK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به آخرین نسخه Firmware بروزرسانی شده .
از دوستان مشابه این مشکل رو تجربه کردند ؟ راه حلی براش مد نظر دارید ؟
:n16:
شاید این محدودیت خاص برای سرویس های نامحدود باشهنقل قول:
مشابه همین مشکل با سرویس محدود داریم در بازه رایگان سرعت دانلود از لینک ها بسیار پایین میاد
از سرورهای دیگه هم امتحان کردید؟
معمولا با مهاجرت به سرورهای جدید تا یه مدتی اوضاع خوبه
جالبه تا الان مشکل snr قطعی داشتم اما سرعت دانلودم تا 900 میرفت
اما حالا snr خوب شده در عوض سرعت دانلود به شدت پایین اومده
چطور چنین چیزی ممکنه؟
با snr کمتر از 6
با snr بالاتر از 20
سلام دوستان من سرویس 2 مگ دارم من الان 2 شب سرعتم محدود شده من 11 شب دارم دانلود میکنم 34 گیگ گرفتم تو این 2 شب سرعت از 110 کیلو بایت بالا نمیره سوالم اینه در ضمن من مشهد مرکز امیرالمومنین هستم دوستی گفته بود وقتی از یک سایت زیاد دانلود میکنی میری تو لیست سیاه ولی من دیشب از اون سایت دانلود نذاشتمو از 4 سایت مختلف با اکانت vip دانلود کردم ولی سرعت همون بود ولی سرور داخلی تست نکردم مثلا دانلود ها یا سایت دیگه داخلی میخواستم ببینم دوستانی که دارن دانلود میکنن به نظر شما با تغییر انجام دانلود روی سایت داخلی یا دانلود از تورنت سرعت بر میگرده یا پارس به من گفته رودل میکنی زیاد دانلود کنی یک هفته استراحت کن:n09: یا چند شبی نذارم دانلود ممنون میشم نظر بدین قبلا شاتل داشتم اینقدر دانلود کردیم دیگه رفتیم تو لیست اومدیم صبانت تا قبل این اعمال سیاست شبانش تا میشد دانلود کردیم حالا شاتل پر صبانت پر پارس پر ؟:n02:
نمیشه اونم انداخت روی ترکیه؟نقل قول:
ویرایش:مثل اینکه مسیر 8.8.8.8 تغییر کرد و این شد مسیرش فرانسس درسته؟؟؟؟
این لیست سیاه پارس انلاین واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی سایت های vip رو محدود میکنه ؟!! خب دیگه اگر vip رو هم محدود کنن که دیگه اسمش Vip نیست:n10:
چنین لیستی وجود حقیقی نداره.:n06:نقل قول:
فردا صبح از سرعت دانلود شبانه عکس خواهم گذاشت. :n10:
الان سرعت دانلود تک کانکشن روی پروتکل tcp /udp کلا نابود شده!
آنجا هم همینطور؟
چنین لیستی وجود حقیقی نداره.:n06:
فردا صبح از سرعت دانلود شبانه عکس خواهم گذاشت. :n10:
الان سرعت دانلود تک کانکشن روی پروتکل tcp /udp کلا نابود شده!
آنجا هم همینطور؟
دوست عزیز واسه من که داره حقیقی میشه :n02: حالا امشب کانکشن idm رو از 16 میذارم 32 بعدش هم از سایت داخلی همراه با دانلود های دیگم میذارم ببینم فرجی میشه :n01: دوستان کسی مشهد هست بگه مال اون درسته یا مشکل منه فقط ؟
:n18:نقل قول:
تغییر تعداد کانکشن واسه م فرقی نمیکنه
سایت داخلی و خارجی نداره
البته چند روزه وضع snr سرعت داغون
قبلا با تورنت سرعت تا 500 میرفت ساعت 6 تا 7
شما این کا را بکن:نقل قول:
چند تا فایل را همزمان بزار در آی دی ام برای دانلود . روی حالت 32 تا کانکشن با
4تا لینک تکراری همزمان و مجموع سرعت دانلود را بنویس اینجا.
کسانی که مشکل سرعت دانلود در شبانه دارند ، همین روش را تست کنند.
نتیجه را اینجا پست بدند شاید بشه سرعت خوب بشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بی فایده بوده
البته این چند روزه وضع خطم خیلی خرابه
اما دانلود لینک مستقیم افت سرعت و قطعی شدیدی داره در بازه رایگان