این که خوبه برای بنده روزی یک گیگ میزنه و سه روزه ترافیک تموم میشه در حالیکه 200 مگ هم مصرف نکردم!نقل قول:
از اون دو حالتی که گفتم خارج نیست: سواستفاده از شناسه و رمز سرویس یا ه-ک رمز وایرلس..
Printable View
این که خوبه برای بنده روزی یک گیگ میزنه و سه روزه ترافیک تموم میشه در حالیکه 200 مگ هم مصرف نکردم!نقل قول:
از اون دو حالتی که گفتم خارج نیست: سواستفاده از شناسه و رمز سرویس یا ه-ک رمز وایرلس..
رمز وایرلس را روی حالت WPA2-PSK بگذارید و پسورد شامل حروف و عدد و ... و رمز مودم هم تغییر بدین و رمز سرویس هم تغییر بدیننقل قول:
شاید هم جدیدا شاتل علاوه بر محدودیت شبانه که چندین ساله سیاستشو پیش گرفته اینم خدمت جدیدش هست!
منم احساس میکنم واسه منم بی جهت کم میشه دزدااااا......نقل قول:
هنوز 5 روز از دوره جدیدم نگذشته بود که د یشب هم محدودمون کردن رفتن :n28:
تو دوره جدید هنوز 3 گیگ هم نگرفته بودم اینا واقعا دارن شورشو در میارن :|
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دزدن . قطع کنید همتون
میزان دانلود من از آبان تا حالا
اوایل شبی 1.400 می گرفتم
ولی الان همیشه بین 1 تا 1.200 می گیرم
وقتی هم محدود میشم از 1 تا 4 ، و بعضی وقت ها تا 5 شب 1 تا 8 محدود می شم
ولی در کل راضیم :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
okey , vali dash , koja berimنقل قول:
shoma begu
shoma servisetun chi budeنقل قول:
?
سرویس من 512 اکونقل قول:
:n16:
دوستان به نظرتون ميشه قبل از ساعت يك با چيز پي ان وصل شد ويه طور محدوديت سرعت شبانه رو دور زد؟؟؟؟؟؟؟
جالبه... نمیدونستم میذارن با ۵۱۲ این همه دان کرد ... من فکر میکردم ۶ تا ۸ گیگ رایگان ماکزیموم مقداریه که میشه تو ساعات رایگان یک ماه ۵۱۲ گرفتنقل قول:
دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!
اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!! یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------
احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !
--------------------------------
عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !
----------------------------------------------------------
من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!
دوستان من 128 نامحدود گرفتم . میخواستم ببینم بعد از چند گیگ دانلود محدود میشم؟
اشتباه کردی گرفتی . بعداز پایان قرار داد خط رو تخلیه کن . نامحدود بقیه شرکت ها خیلی ارزون تر و با کیفیت تره .نقل قول:
اصلا مشخص نیست ! 110 گیگ / 20 گیگ / 50 گیگ !!! سیستم مذخرفشون هر وقت تشخیص داد شما پرمصرفی بن میشی :n02:
من رشت هستم هرچی پرس و جو میکنم بقیه isp ها چرند هستن و سرعت درست حسابی ندارن:n03:نقل قول:
جی تاک و اسکایپ قطع شده و سرعت به یک چهارم تقلیل پیدا کرده. با پشتیبانی هم که تماس گرفتم طبق معمول میگه مشکل از زیرساخت هستش. دوستان تهرانی این وضعیت رو تایید میکنند؟
تایید میشهنقل قول:
دوستان تو این چند روز شما هم دزدی ترافیم داشتین؟
من و 3 نفر دیگه تو این 4 شب داشتیم شما چی؟
شاتل بدرد نمیخوره پسر داییم اشتراک گرفت 128 سرعتش 6 هست فقط همین یه کاربر رو داره
بچه ها ۱ سوال
چراغ کره زمین مودم زایکسلم چند روزه قرمز میشه بعضی مواقع هم خاموش میشه ... که در هر دو حال نمیتونم کانکت بشم
مشکل چیه به نظرتون ؟:n01:
:n23: منظورتون از دزدی ترافیک چیه ؟ با وجود نرم افزاری مثل دیومتر باز هم این بحث دزدی ترافیکو ادامه میدید ؟ :n13:نقل قول:
شما پول رو برای سرویس روزانه میدی ، اگه قرار بود بشه همه هرچقدر دلشون میخواد شبا دانلود کنند پس حق منی که نمی خوام دانلود کنم فقط میخوام سرعتم پایین نیاد چی میشه ؟ :n23: بعدشم حالا درسته یه مشکلی داشتین و ناراحتین اما این نوع ادبیات فقط شخصیت خودتونو رو زیر سوال می بره. اونها هم فقط کارمند هستن . میخوام بدونم زمانی که مشکلتونو حل کردن هم اومدین بگین دستشون درد نکنه ؟ :n23: یکم انصافم خوبه ...نقل قول:
شما چرا از شاتل نمیرین.اگه واقعا ایجوریه؟
امثال تو فقط جاده صاف كن شركتهاي سو استفاده گر مثل شاتل هستند اگر نميريم چاره اي نداريم مثل شاه كه ميگفت هركي از من خوشش نمياد از ايران بره آخرشم خودشو با اردنگي انداختن بيرون نميدونم براي خوش رقصي چيزي هم بهتون ميدن يا مفتي دارين كار ميكنيننقل قول:
من که از شاتل راضیم نزدیک یکسال هم هست که سرعت دانلود روزانم از 250 پایین تر نیومده.
منم اول فکر میکردم شاتل دزدی میکنه اما از وقتی DU Meter رو نصب کردم فهمیدم ترافیک چطور مصرف میشه و کنترلش کردم.
الکی به شاتل ایراد نگیرید.:n05:
سلام
کسی میدونه art4 سرعت دانلودش چقدره؟
سلام دوستان
تقریبا سه هفتهای میشه که نت من با چیز پی ان مشکل پیدا کرده
تو طول روز که وب گردی میکنم مشکل نداره و فقط شبا که میزارم فایلام دانلود بشن وچیز پی انم بعد حدودا 200 مگه دانلود کردن قطع میشه و دیگه وصلم نمیشه و فردا باز میام میبینم مشکل نداره....
ممکنه شاتل کاری کرده باشه که نتونیم تو ساعات ترافیک رایگان با چیزپی ان دانلود کنیم؟؟؟
به نظرتون مشکل از نتمه یا ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه؟
دوستی هست که همچین مشکلی داشته باشه؟؟
بی زحمت راهنماییم بکنین....
منتظرم....
دوستان سلام می خواستم بدونم سرویس شبانه شاتل چی جوریه برای دانلود کردن نیاز به یوزر نیم پسورد خاصی داره یا نه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شخصیت شما از گفته هاتون هویداست.نقل قول:
کمبود های زندگی خودتون رو گردن دیگرون نندازین.
من هم مثل سایرین به کاربر معمولیم . من هم افت سرعت دارم. من هم بارها زنگ زدم پشتیبانی فنی ! اما هیچ وقت عقده مشکل افت سرعت اینترنتمو که میدونم ریشه از مسائل دیگه کشوری داره با توهین کردن به شخصی مثل کارمندای شاتل خالی نکردم!
انگار یادتون رفته دوست عزیز ! اینجا ایرانه !! توقعاتتون رو مناسب با مکان و زمانی که توش هستین بسنجین وگرنه این واضح و مبرهنه که ایران نسبت به کشورهای دیگه ISP های نسبتا ضعیفی داره . در ضمن حرف حق تلخه :n01: :n26:
[QUOTE=Moahammad_sdt;7508835]دوستان سلام می خواستم بدونم سرویس شبانه شاتل چی جوریه برای دانلود کردن نیاز به یوزر نیم پسورد خاصی داره یا نه ؟
سلام
نه دوست عزیز فقط ساعت 12:45 دانلود را قطع کن صبح هم 7:45 دانلود را قطع پیوسته هم دانلود نکن ....
سلام دیشب من وصل شدم مشکلی نداشت !!!! با واحد فنی تماس گرفتید؟نقل قول:
باز بقیه دوستان هم جواب بدن .....
میشه یکی تعرفه های نامحدود شرکت را بزاره ؟؟؟
به عنوان مثال ، 512 نامحدود چنده ؟؟ ضریب اشتراکش چنده ؟؟ سرعت دانلود چقدر میده ؟
همین سوالات را برای 256 نامحدود هم اگه میشه جواب بدین .... ممنون
Art 4 ابتدا روی یک مگ سرعتش بسته شده. بعد از مدت زمان کوتاهی حداکثر 4 روز استفاده مداوم محدود میشه و بقیه 26 روز ماه بر روی 256 (سرعت دانلود حدود 32 الی 37) بسته میشه که حتی پایین تر از سرعت اسمی قراردادی یا همون 320 هست و تضمینی هم نیست که حتی از ابتدای ماه بعد دوباره محدودیت برداشته بشه. من الان چند ماهی هست که این سرویس رو دارم و به شدت ناراضی هستم و احتمالا هفته بعد خط رو تخلیه می کنم. پیشنهاد می کنم اصلا طرف ش نری.نقل قول:
جالبیش اینه که با مالیات و چیزای دیگه نزدیک به 60000 تومان در ماه هم بابت این سرویس شاتل پول می گیره از ملت !!
بچه ها چراغ کره زمین مودم شما هم نو این چند روز اخیر همش خاموش میشه؟ که نت کلا قطع بشه؟
یا اینکه قرمز بشه؟
چرا شاتل دیگه 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر رو فعل نمیکنه؟؟!!!:n10:
یک تجربه شخصی
بنده متوجه شدم در ساعات رایگان چه دانلود داشته باشید یا نه اجازه دانلود بیشتر از 30 گیگ رو ندارید
من مداوم در 10 شب این 30 گیگ رو تموم کردم و 20 شب محدود بودم ،متوجه شدم چه در این 20 شب دانلود داشته باشی چه نه باید صبر کنی تا از محدودیت خارج بشی ،و من در این 20 شب هم حدود 7 گیگ دانلود کردم .پس همش دانلود داشته باشید بهتره تا اینکه بشینید از ترس اینکه محدود بشید هیچ کاری نکنید
نتیجه اخلاقی:
زه گهواره تا گور دانلود بکن
تا اونجایی که میتونید دانلود کنید نگران محدودیت هم نباشید
سلام
شاتل گواهینامهی ISO14001:2004 گرفته بابا بیخیال چقدر افتخار آفرینی :n01: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]