بله 4g هم همینطوره تو ایسنتا برا من مدا قطع میشه ولی سرعت دانلود تا 3 مگ هم میرسه ساعت ها خلوت هم تا 4الی 5 مگنقل قول:
Printable View
بله 4g هم همینطوره تو ایسنتا برا من مدا قطع میشه ولی سرعت دانلود تا 3 مگ هم میرسه ساعت ها خلوت هم تا 4الی 5 مگنقل قول:
پارس آنلاین هم اینستا برا گوشی ،کلیپ ها مشکل دارند ولی سیستم مشکلی نداره.نقل قول:
دوست عزیز ، اگر کسی سرعت مناسب داشته باشه و حین کلیپ دیدن وسطش گیر کنه تنها فقط به دلیل snr پایین که باعث میشه خطای crc مودم بره بالا و چون این خطاها در اصل همان بسته های ارسالی و دریافتی سرویس هستش بنابراین در حین دیدن با مشکل گیر کردن حین پخش انلاین کلیپ برخورد می کنید...موفق باشید :n16:نقل قول:
کسی ای پی اختصاصی داره یه تست پینگ بگیره از 4.2.2.4؟
من زنگ زدم نه میدونن وضع پینگ ای پیاشون چطوره نه تست میدن
الان من و برادرم از دو گوشی با دو نت متفاوت (شاتل ، همراه اول ) تست کردیم راحت کلیپ از تو اینستا پخش میکنه :n06:
نمیدونم ولی به هر حال دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن انگار تو اینستا ( تازه با فور جی که دیگه ربطی به SNR هم نداره ) ، SNR هم برای من پایین نیست و حدود 15 هستنقل قول:
شاید مشکل از اپ اینستاگرام هست
مشکل از گوشیت نیست ؟نقل قول:
یه بار تو تنظیمات app و کش رو پاک کن!
منظورم از طریق منوی خود گوشی هست اونحا که اپ های نصب شده رو نشون میده!
نه کش رو پاک کردم تاثیری نداشتهنقل قول:
البته اینم بگم بعضی وقتا هست و روی همه فیلم ها نیست ! انگار یه سری فیلم ها که کیفیتشون بالاتره اینجوریه ( من به نظرم هر چی هست مربوط به اینترنت هست )
----------------------------------------
اینستاگرام رو با کامپیوتر باز کردم و IDM رو گذاشتم رو تک کانکشن و یه فیلم ازش دانلود کردم سرعت دانلود تک کانکشن اینستا بین 60 تا 120 کیلو هست طبیعیه ؟( البته اینم بگم تست تک کانکشن سایت هایی مثل whatbox یا testmy با سرور امریکا که میگیرم همون سرعت خطم یعنی بین 400-500 کیلوبایت هست )
امروز که کامنت دوستان رو دیدم اینستا رو تست کردم، مشکل رو هم در لوگین ، هم در دیدن فیلم ها مثل سایر دوستان دارم .
البته شاتل در اینجور هنرنمایی ها برای انگولک دیتا در خط مقدم همیشه تشریف داشتن :n10:. این موضوع مال الان نیست چند ماهه رو اینستا مشغول هستن دوستان بالا :n18:
دوستان این 2000 امتیازی که شاتل به مناسبت نوروز داده و اعتبارش هم تا پایان فروردینه چطور میشه ازش برای ترافیک یا نماوا استفاده کرد ؟ کدی چیزی داره ؟