کاکا: نمی خواستم ازمیلان بروم
به گزارش RmadridFC: ستاره جدید رئال مادرید از انتقال به این تیم و ترک میلان حرف زده است...
کاکا سرانجام بعد از مذاکرات طولانی میان رئال ماردید و میلان با عقد قراردادی 65 میلیون یورویی به تیم اسپانیایی پیوست. ستاره 27 ساله تیم مادریدی بعد از عقد این قرارداد در مورد دلایل ترک میلان و انگیزه هایش در تیم جدیدش گفته است.
او در گفت و گویی با رسانه ها اعلام کرد:" من می خواستم در میلان بمانم. ولی بحران اقتصادی کنون جهان باشگاه را بیش از حد روی تیمها و به خصوص میلان تاثیر گذاشته است. برای همین من با مسوولان میلان حرف زدم و ما به این نتیجه رسیدیم که فروش من بهترین راه برای هر دو طرف است."
کاکا حتی در مورد اینکه زین الدین زیدان گفته که پیراهن شماره پنج خود را به او می دهد صحبت کرد:" پوشیدن این پیراهن مسوولیت سنگینی می طلبد.زیدان برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه بازیکن بزرگی بوده و من ترجیح می دهم پیراهنی که شماره او را دارد استفاده نکنم. ولی بگذارید کمی در این مورد صبرکنیم و سپس تصمیم بگیریم. بازی کردن در رئال مادرید واقعا فوق العاده است. من 27 سال دارم و تا امروز به هرافتخاری به عنوان یک بازیکن دست یافته ام. من به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان به این تیم می روم ولی هنوز با رئال به هیچ عنوانی نرسیده ام و این انگیزه من برای شروع این رقابت جدید خواهد بود. من مطمئن هستم با رئال به افتخارات زیادی دست می یابم. فلورنتینو پرس هنوز درتلاش است تا تیم را کامل ترکند و بدین ترتیب ما می توانیم دوباره قهرمان اسپانیا و اروپا شویم"
کاکا همچنین گفت که بکام هم تیمی سابق او در میلان، کمی در مورد رئال مادرید با او حرف زده است:" بکام به من گفت که رئال مادرید یک باشگاه عالی برای بازی کردن است و به من کمک می کند تا بیشتر از این به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم.من از اینکه با اسطوره هایی مثل رائول و کاسیاس هم تیمی شده هم هیجان زده هستم و می خواهم نقش کلیدی و مهمی درتیم داشته باشم و با این باشگاه تاریخ ساز شوم."
کاکا در پایان گفت که توافق با رئال مادرید مدتها قبل انجام شده بود ولی او ترجیح داده تا امروز و بعد از بیانیه رسمی باشگاه برای اعلام رسمی این خبر به رسانه ها صبر کند.
کاکا درپایان در مورد میلان گفت:" من همیشه به این تیم و به برلوسکونی مدیون هستم و خاطرات خوبی از آنها در ذهن دارم."
--------------------------
اون تیکه قرمزه رو اونایی بخونن که تا همین چند ساعت پیش رفتن کاکا به رئال رو شایعه میدونستن!!!!:27: