-
تا پايان هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال
برهاني با 9 گل آقاي گل است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از به ثمر رساندن سه گل مقابل پيكان، در صدر گلزنان قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، با پايان هفته دوازدهم، ليگ برتر جدول گلزنان نيز با تغييراتي در صدر روبرو شد كه به شرح زير است:
9 گل : آرش برهاني (استقلال)
7 گل: كريم باقري و علي نيكبخت واحدي (پرسپوليس)، فريد عابدي (برق شيراز)، مهدي سيد صالحي (پيكان)، اشپيتي آرفي (پيام) و كاسترو (ذوب آهن)
6 گل: محمد خلعتبري (ذوب آهن) و فريدون فضلي (صبا)
انتهاي پيام/
-
-
-
جباری: ذوب آهن، رقیب اصلی ماست
فوتبال- كریماعظمی:
استقلالیها خیلی زود به یك ستاره رسیدند، فوتبالیستی كه عاشق بازی زینالدین زیدان است. و چند سال پیش كه تازه در فوتبال ایران چهره شد در مصاحبهای گفت: «زیدان قبل از اینكه صاحب توپ شود تصمیم میگیرد و من هم دوست دارم مثل او باشم.» قلعهنویی بازی استقلال را از هوا به زمین آورده تا جباری تبدیل به ستاره استقلال شود. در ابتدای فصل او تنها بازیكن استقلال بود كه با صداقت از شیوه بازی تیمش ایراد گرفت و خودش را در این سیستم به عنوان یك بازیكن بیتأثیر معرفی كرد ولی او در آرایش 2-5-3 كه همیشه مورد نقد قرار میگیرد، مهندس هندسه نامنظم تیمش شد.
پاسگل دادن مهمتر است
- فكر میكنی چه عواملی باعث شد تا مشكلات فنی استقلال نسبت به ابتدای فصل به كمترین حد ممكن برسد؟
در ابتدای فصل هماهنگ نبودیم ولی حالا بازیكنان درك متقابلی از هم دارند و مدیریت هم نقش خوبی داشته است.
- جالب اینجاست كه سبك بازی تو و جانواریو شبیه به هم است.
بله، تا حدود زیادی شبیه به هم فوتبال بازی میكنیم. او قدرت بازیسازی بالایی دارد و حضور جانواریو باعث شده كه تیم ما از هر دو جناح راست و چپ قدرت بازیسازی داشته باشد.
- مثل اینكه از لحاظ روحی هم شرایط بهتری نسبت به گذشته داری.
بعضیها مدام این موضوع را مطرح میكنند كه اصلاً قشنگ نیست. وقتی بازی من در چشم نیست یا گل نمیزنم و یا پاسگل نمیدهم همه از مشكل روحی حرف میزنند، وقتی هم گل میزنم و یا در چشم هستم میگویند مشكلات روحی جباری از بین رفته است. من اصلاً اینطور حرفها را نمیپذیرم چون برخی فقط براساس نظر خودشان تحلیل میكنند.
ما همیشه جزو مدعیان بودهایم و قضیه پارسال هم فرق میكرد كه یك فصل استثنایی و بد بود.
- اصلیترین رقیب استقلال چه تیمی است؟
به نظر من ذوبآهن اصلیترین رقیب ما است چون بازیكنان این تیم چند سال است كه در كنار هم بازی میكنند و در نقاط مختلف زمین زوجهای خوبی درست میكنند.
- ولی خیلیها معتقدند كه ذوبآهن دوام نمیآورد.
من نظرم را گفتم و دلایل خاص خودم را هم دارم. البته تعداد مدعیان زیاد است ولی من ذوبآهن را رقیب جدی میدانم.
- زدن 2 گل به پاس همدان اتفاق خوبی بود. مثل اینكه زیاد به گلزنی فكر میكنی؟
گلزدن مهم و لذتبخش است ولی پستی كه در آن بازی میكنم نیازمند خصوصیات مهمتری است به همین دلیل برای من پاسگل دادن و بازیسازی مهمتر از گلزدن است.
تیمملی برایم مهم است
برای هیچكس قابل تصور نبود كه مجتبی جباری در بازی حساس ایران و كرهشمالی در تركیب ثابت قرار بگیرد ولی نمایش فوقالعاده جباری در بازی با عربستان كه برای دقایقی كوتاه وارد زمین شد، این تصمیم علی دایی را به همراه داشت تا جباری را در تركیب ثابت قرار دهد و او توانست با دادن یك پاس گل به مهدی مهدویكیا جواب اعتماد دایی را بدهد.
جباری میگوید: «در تمرینات خیلی خوب كار كرده بودم و خوشحالم كه در این بازی مهم در تركیب ثابت قرار گرفتم. برای من تیمملی خیلی مهم است و نباید جایگاهم را از دست بدهم، در ضمن مهمترین هدفم فعلاً این است كه در صعود تیمملی به جامجهانی نقش داشته باشم.»جباری در پاسخ به این سئوال كه رفتن به فوتبال اروپا را به بعد از جامجهانی موكول كردهای میگوید: «هیچ چیز معلوم نیست و نمیتوانم پاسخ روشنی بدهم چون همه چیز بستگی به پیشنهادها دارد. شاید نیمفصل پیشنهاد خوبی داشته باشم، شاید هم در آخر فصل و از حالا نمیتوانم در مورد آینده حرف بزنم.»
-
/حاشيه ديدار پيكان قزوين و استقلال تهران/
استقبال قلعه نويي از مدير روستا
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پيش از ديدار مقابل پيكان به سمت نيمكت نشينان تيم حريف رفت و به مربيان اين تيم خوشآمد گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 16:35 دقيقه در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 25 هزار تماشاگر آغاز شد.
* سعيد لطفي مدافع سابق استقلال كه اكنون در تيم پيكان بازي ميكند با دستهگل به سمت امير قلعهنويي رفت و از او براي حضور در ميدان رخصت گرفت. تماشاگران استقلال اين مدافع را تشويق كردند.
* ابراهيم تقي پور مدافع استقلال در فهرست 18 نفره تيم حضور ندارد و در جايگاه نشست.
* تماشاگران استقلال براي تشويق از طبلهاي بزرگي استفاده ميكنند.
* امير قلعه نويي به عنوان مربي تيم ميزبان به سمت نيمكت پيكان قزوين رفت و به مربيان اين تيم خوشآمد گفت.
انتهاي پيام/
-
حاشيه ديدار تيمهاي استقلال و پيكان/
اهانت هواداران استقلال به كمك داور
خبرگزاري فارس: هواداران تيم استقلال پس از اعلام پنالتي به ضرر تيم خود، عليه تيم داوري الفاظ ركيكي به كار بردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در دقيقه 21 كه كمك داور به سود پيكان اعلام ضربه پنالتي كرد، تماشاگران حاضر در ورزشگاه يك صدا عليه كمك داور و تيم داوري شعار سر دادند. برخي از آنها نيز الفاظ ركيكي به كمك داور گفتند.
* يك ناظر هندي از كنفدراسيون فوتبال آسيا در جايگاه ويژه حضور دارد كه براي ارزيابي عملكرد تيم داوري در ورزشگاه است.
* كامران صاحبپناه مديرعامل و ميرشاد ماجدي قائم مقام باشگاه پيكان ، در جايگاه ويژه حضور دارند.
* سعيد لطفي كه در دقيقه 24 به استقلال گل زد، شادي نكرد؛ حتي با سماجت به سر خود كوبيد. او به اين ترتيب نشان داد از گلزني به تيم سابقش ناراحت است.
انتهاي پيام/
-
/حاشيه ديدار تيمهاي استقلال و پيكان/
گلزني باورنكردي براي لطفي به تيم سابق
خبرگزاري فارس: گلزن تيم فوتبال پيكان بعد از گلزني باور نميكرد كه به تيم سابق خود گل زده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد لطفي بعد از اينكه گل پيكان را به ثمر رساند، به هيچ وجه خوشحالي نكرد. وي مبهوت اين گل روي زمين خوابيد و اين وحيد طالب لو بود كه او را از زمين بلند كرد.
* هواداران استقلال با آوردن يك پرچم بزرگ در ورزشگاه، حمايت خود را از تيم خود اعلام كردند.
* سعيد لطفي قبل از بازي دسته گلي را به سمت هواداران پرتاب كرد و با تشويق هواداران اين تيم روبرو شد.
* ميثم منيعي قبل از شروع بازي به سمت مديرروستا رفت و از وي رخصت گرفت.
* سيدصالحي پس از برخورد با پيروز قرباني، با شكستگي سر روبرو شد.
* 200 نفر از هواداران از قزوين در ورزشگاه آزادي حضور يافته و در جايگاه پرسپوليس به حمايت از تيم خود پرداختند.
* علي انصاري، عضو هيئت مديره استقلال مورد تشويق هواداران اين تيم قرار گرفت.
انتهاي پيام/
-
خداوكيلي استقلال خيلي خوب فوتبال مي كنه.
شناور
اصولي
حرفه اي.
:40::40::40::40::40:
-
-
/حاشيه ديدار تيم هاي استقلال و پيكان/
اجازه برهاني از اكبرپور براي زدن پنالتي
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال براي قرار گرفتن پشت ضربه پنالتي از هم تيمي خود اجازه گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه داور به سود تيم استقلال اعلام پنالتي كرد سياوش اكبر پور قصد قرار گرفتن پشت ضربه را داشت كه آرش برهاني از او اجازه گرفت تا او اين ضربه را بزند و اكبرپور نيز با خواسته او موافقت كرد.
* آرش برهاني پس از به ثمر رساندن گل دوم بلافاصله به سمت امير قلعه نويي رفت و در آغوش وي قرار گرفت.
* وحيد طالب لو پس از اينكه ضربه پنالتي را مهار كرد از سوي هواداران استقلال به شدت تشويق شد. آنها وي را دروازه بان ملي خطاب كردند.
* بازيكنان نيمكت نشين تيم پيكان در بين دو نيمه به رختكن نرفتند و به گرم كردن خود مشغول شدند.
* مهدي سيد صالحي كه در نيمه اول با سري بانداژ شده بازي ميكرد در نيمه دوم باند خود را برداشت.
انتهاي پيام/