کسی نبود؟............نقل قول:
Printable View
کسی نبود؟............نقل قول:
دادا توجیه منطقی اش اینه که مرکز مخابراتیتون شلوغهنقل قول:
و سیستم اکونتینگ پارس جلوی دانلود میگیره
دوستان چه جوری می شه از مخابرات خط معمولی گرفت نه فیبر.به مخابرات گفتم گفت نمی دم.لطفا راهنماییم کنید!!!!!!!!:n28:
پارتی پیدا کن :n05:نقل قول:
زیر میزی :n15:
شکواییه بنویس به رئیس مخابرات و از شون بخواه بت خط معمولی بدن
هیچ راهی نیست متاسفانه کلا سیمکشی فرق میکنهنقل قول:
امروز طوفان بود دیگه snr خطم از 7 پاییینتر نیومد خوشبختانه(دیگه منفی نشد):n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ببینید مثل چی پورت ارور میده
ویرایش: مشکلم با یه بار Log Out کردن درست شد، پستو پاک نمیکنم تا بقیه هم ببینن. شاید کسی از این امکانات استفاده نکرده باشه تا حالا.
امشب سرعت دانلود به صورت فاجعه باری پایین هست !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.2 گیگ دانلود:n28:نقل قول:
با توجه به این که خود پارسآنلاین اعلام کرده کلیه سرویسهای 256 به بالا رو در صورتی که خط مشترک بکشه حداقل روی 9مگابیت میبنده از نظر سرعت روزانه نباید بین سرویسهای 256 و 1مگابیت فرق خاصی باشه. اگه 9مگابیت رو بکشه باید همون حدود 950 کیلوبایت تا 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود این دو تا سرویس باشه. اما شبانه بستگی به شلوغی و خلوتی مرکز مخابراتی در اون ساعتها و همین طور محدود بودن یا نبودن سرورهایی که ازشون دانلود انجام میشه، سرعت این سرویسها ممکنه بین 100 تا 900 کیلوبایت متغیر باشه.نقل قول:
باز هم اگه پارسآنلاین تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند به صورت جدی نداشته باشه، خیلی فرقی بین سرویسهای 256 و 1مگابیت نباید باشه. اما به هر حال در شرایطی که محدودیت باشه روی سرعت شبانه سرویسهای با سرعت پایینتر محدودیت بیشتری اعمال میشه.
سرویس 128 هم تو بعضی مراکز فرق چندانی با سرویسهای دیگه نداره. اما معمولاً سرعت پایینتری براش میبندن که فکر کنم همون پروفایل 4مگابیت قدیم رو روی این سرویسها فعال باشه.
از همه این حرفا گذشته، اگه مرکز مخابراتی یه وقت دچار کمبود پهنای باند به مقدار قابل توجهی باشه، سرعتهای شبانه رایگان و حتی در موارد حادتر سرعتهای روزانه به سرعتهای اسمی سرویس نزدیک میشه یا حتی ممکنه از اون هم کمتر بشه. اینجا بودن کسانی که سرویس 2مگ حجمی داشتن، روزانه هم سرعت زیر 250 کیلوبایت در ثانیه گرفتن. ولی من بعید میدونم مرکز توحید یه همچین وضعیتی داشته باشه.
در هر صورت شما اگه به دانلود شبانه هم احتیاج جدی دارید، بهتره سرویس 1مگ یا 2 مگ تهیه کنید. ریسکش کمتره.
نه. من هیچ اطلاعی در این مورد ندارم. راستش دفعه اوله که اینجا از شما میشنوم.نقل قول:
فرشاد اطلاعات بیشتری بدست نیووردی؟میخوام برم برم مخایرات بگم برام پورتو موازی ببندن روی همینdslam ولی فکر میکنم قیافه یا رو بعد شنیدن این باشه:n04:نقل قول:
راستی هزینه پورت ب عهده خود مشترکه که بده؟ مثلا من بگم برام پورت خوب بذارید خودم پولشو میدم؟
با سلام خدمت دوستان گرامی..با توجه به این که بنده در یکی از شرکت ها مسئول نصب adsl مرکزی برای برج ها هستم این قضیه رانژه رو یه توضیحی بدم که در جریانش باشید. پورت اگه روی بوق رانژه بشه ( همون حالت سری که میگین ) SNR به شدت پایین میاد چون امواج dslam بصورت ناخالص وارد خط میشه و بعضا شاهد این خواهید بود که تلفن زنگ میخوره لینک قطع میشه!.این زمانی اتفاق میوفته که مدل اون Dslam قدیمی هست و Splitter داخلی نداره که ازش استفاده کنن! اما الان اکثر شرکت ها dslam های zyxel یا huawii استفاده میکنن که دارای Splitter داخلی هستن و اول بوق مخابرات به داخل dslam میره تفکیک میشه و از یه کابل دیگه به سمت مشترک میره که این حالت کاملا استاندارد هست و باعث میشه خیلی از نویز ها و ناخالصی های خط مخابرات گرفته میشه و سیگنال بصورت کاملا موازی به سمت مشترک بره و SNR چندین برابر بشه.رو این حالت SNR 6 دسیبل هم که باشه با ریت 16 مگ اصلا مشکلی براش پیش نمیاد . مثل خیلی از لینک هایی که پارس آنلاین 16 مگ کرده .
موفق باشید.
:n16:
ممنون که توضیح دادینقل قول:
الان برای اینکه بفهمیم پورتمامون این طوری بسته شده یا نه چطوری باید پی گیری کنیم؟ اصلا خودمون میشه پی گیری کنیم یا خود نماینده شرکت پارس انلاین؟ کارمندای قسمت ام دی اف هم که الی ماشاالله چیزی نمیدونن
من بندرعباسم برم mdf اونجا چی بگم؟
دوستان این مودم 8960 دو مدل داره یکی سیاه و سفید و قدیمیه؟
یکی هم روش ابی و جدیدتره طرحش
جفتشون برو دکام هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نمیدونم کارم درست بوده یا نه ولی تا حالا محدود داشتم الان رفتم نامحدود 128 خریدم . سرعتش فعلا به شرح زیر :
ببینید ، الان اکثر دستگاه های شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین همه بروز هستند پس احتمال قوی dslam مرکز شما هم باید splitter داخلی داشته باشه و رو حالت موازی بسته باشن. معمولا در این مورد شرکت ها توضیح خواصی نمیدن..شما یه اسکرین شات از صفحه اطلاعات SNR مودم برام بزارید تا بگم چجوریه..اگر Downstream ، روی 16 مگ بسته شده باشه هر SNR هم که باشه 100% رانژه موازیه..چون اصلا به هیچ وجه غیر از اون باشه 16 مگ محاله که سیگنال بگیره!..خیلی دیگه وضعیت خط خوب باشه 8 مگ با SNR 10 بهتون تحویل میده رو حالت رانژه قدیم و غیر استاندارد.نقل قول:
سلام
دوستان چرا پارس آنلاین برای هرینه نصب چه بخواهید کسی بیاید چه نخواهید، اون 15 تومان رو میخواد بگیره؟
من بهش گفتم نمیخوام کسی بیاد بلدم گفت باشه ولی هزینه رانژه 15 تومانه:n27:
سلام
دوستان کسی سرویس های نامحدود پارس آنلاین خریداری کرده ؟ کیفیت سرعتش چطوره؟ آیا محدودیتی واسه دانلود نداره؟
از صبح اوضاع خطم داغونه
به زحمت وصل میشه
ارور داره قطع و وصل میشه:n21:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این وضعیت فعلی خط منه، قبلا روی 9 مگ بسته بودن که وضعیت خطم خیلی داغون بود و هر از چند دقیقه چراغ ADSL خاموش می شد(قبل از این ماجرا با همین خط روی 9 مگ مشکل چندانی نداشتم، یه مدت بعد اینطوری شد) که گفتم بزارن روی 4 مگ. من الان احساس میکنم از مرکز مخابراتی مشکل داره خطم، چون که این خط رو دو ساله که گرفتم و حتی از دم جعبه تقسیم توی پارکینگ تست کردم متوجه تغییر چندانی نشدم و فقط یکم وضعیتم بهتر شد. الان برای اینکه از این وضعیت خارج بشم باید به مخابرات برم؟ چون قبلا که با پشتیبانی پارس انلاین توی شهرمون و هم بصورت تلفنی صحبت کردم گفتن به ما ربطی نداره و همین که سرعت اسمی رو میکشه خطتون کافیه!
از توضیحات کامل شما ممنونمنقل قول:
دانلود زیادی ندارم و فکر کنم حتی سرویس 5 گیگ برام کافی باشه.چیزی که برای من مهمه ثبات سرعت و بالابودن سرعت هست.
دوستان من امروز مودم8960 رو گرفتم
صفحه تنظیمات مودمش چرا این جوریه؟
بعد اس ان ار رو چرا زیاد نشون میده درصورتی که نشته خطم بیشتر از11 مک نمیکشه؟ با 8817 خطم رو تا13 میکشید
مبارکه .
این سری 5 ورژن داره که امیدوارم ورژن 4 یا 5 شو گرفته باشی که چیپست جدید برودکام با سرعت بیشتر باشه .
snr ت 4.7 که خیلی هم پایینه کجاش زیادی نشون میده ؟
الان روی 9 مگ بستن خطت رو یا مودم خودش پایین آورده ؟
در هرحال چیزی که من میبینم کیفیت خط زیاد مطلوب نیست یا فاصله از مرکز زیاده . حالا وضعیت چطوره ؟ ثبات بهتری داره ؟ راضی هستی؟
والا چی بگم گیگا جان
اس ان ارم با مدم8817 حدود8 بود و حداکثر کشش خط رو 13 مگ نشون میداد
الان این چی رو نشون میده؟ اس ان ار و حداکثیر کشش خطم چقدر
من فکر کردم اس ان ار رو 47 نشون میده هههنگو 4.7 هستش
پشتش زده ورژن 5.1 نه راضی نیستم نمیدونم چرا این طوریه
دستتون درد نکنه....نقل قول:
اگر فرصت دارید فکر میکنم بد نباشه یه تاپیک هم درست کنید...چون اینجور پستها بعد از چند روز زیر خاکی میشن و کسی نمیتونه بهشون دسترسی داشته باشه.... :n01:
اگه به دنبال دانلود شبانه نیستید، عملاً سرویسهای 256 به بالا فرق چندانی برای شما نداره. اما پیشنهاد من سرویس 512 یا 1مگه. به هر حال میتونید با یه 256 1ماهه هم شروع کنید ببینید اگه کیفیتش براتون خوب بود همون رو ادامه بدید یا ماههای بعد به راحتی به سرویسهای بالاتر ارتقا بدید.نقل قول:
ما تو محل کار سرویس 1مگ نامحدود داریم. خیابان قائم مقام. نمیدونم مرکز مخابراتیش چیه.نقل قول:
سرعت و پینگش خوبه. تو 80 گیگ اول ترافیک سرعت نزدیک 5مگابیت (حدود 600 کیلوبایت) در ثانیه است. بعد از 80 گیگ، تا 40 بعدی هم سرعت حدود 3مگابیت (350 کیلوبایت) در ثانیه است. بعد از این که کل مصرف ماه از 120 گیگ رد میشه سرعت میآد رو حدود 1.2 مگابیت (یعنی همون سرعت اسمی سرویس).
از اون به بعد دیگه محدودیتی اضافهتری نداره تا آخر دوره 31 روزه.
مراکز یا شهرهای دیگه یا حتی سرویسهای پایینتر رو خبر ندارم چطورین؛ اما سرویس ما محدودیتی نداره. یعنی کل ماه رو هم میشه با سرعت اسمی سرویس دانلود کرد و محدودیتی نداره.
با این تفاسیر من فکر میکنم پورت خط ها تومرکز ما بصورت کلاسیک و بیکیفیت وصل شده مازاد بر اینکه من زنگ زدم پارس که ارشون بخوام خطم رو 12مگ بذارند ببینم مزه دهنشون چیه و چی میگن وهم خودم تست کنم چطور میشه که گفتن هنوز توی مرکز شما این سرویس ارائه نمیشهنقل قول:
با اینکه چند روزی هست سرویس دومگ گرفتم
Line Attenuation نشان دهنده نویز و ناخالصی خط هستش..که رو خط شما بیش از حد وضعیت خرابه 55 دسیبل یعنی اصلا هیچی به مودم نمیرسه..همینم که داره کار میکنه جای تعجب داره..2 احتمال وجود داره یا رانژه با خطا انجام شده ( سیم پورت روی خط کاملا نخوابیده و ناقص وصل شده باشه ) یا اینکه سیم تلفن شما از کنار کابل برقی رد شده باشه که جریان درونش زیاده..نقل قول:
فاصله شما تا مخابرات منطقه بصورت هوایی چقدر هست ؟
این قضیه هم برمیگرده به مخابرات باید اول ازین طرف مشکل نویز برطرف شه بعد به پارس آنلاین زنگ بزنید و بگید ریت رو بالا ببرن.
شما بگو بزارن روی حالت adsl معمولی پایداری خطت بهتر میشهنقل قول:
g.dmt
سپاس فراوان بابت توضیحاتتون :»نقل قول:
واسه من هم گاهی پیش میاد که با زنگ خوردن تلفن لینک قطع میشه :n27: دلیلش چیه ؟؟
ممنون از پاسخ خوبتون.نقل قول:
ما توی خونه سه تا پریز برای تلفن داریم و هرکدوم رو هم که تست کردم وضعیتش همینه دقیقا برای همین فکر میکنم مشکل از خطم باشه، فاصله هوایی هم تا مخابرات حدودا 2.2 کلیومتره. پس یعنی الان زنگ بزنم بگم خطم نویز داره درستش کنن؟ آخه وقتی تلفن وصل میکنم با اسپلیتر نویز چندانی شنیده نمیشه، برای همین میگم شاید به حرفم گوشش نکنن! بعد یه مساله دیگه این بود که پسرعمم هم وقتی از پارس آنلاین گرفت همون روزای اول تلفنش خیلی نویز داشت و چراغ Adslـش هم خاموش میشد زود ولی اون تو یه مرکز مخابراتی دیگه بود و به یه نفر که آشناشون بود گفت و براش سرشماره(یا همون سوییچ) رو عوض کرد و مشکلش حل شد، میخوام بدونم یعنی الان ممکنه مشکل منم مشابه باشه؟
درسته که شما فاصلهات تا مرکز مخابراتی زیاده و یکی از عوامل افت سرعتت هم همینه. اما فاصلهات (2.2 کیلومتر هوایی که با فاصله کابلکشیت که باید حدود 2.4 کیلومتر باشه، هم اختلاف چندانی نداره.) این قدرا هم زیاد نیست که با پروفایل 4مگابیت Atten داوناستریم خطت 55 دسیبل بشه. مشکل از چیز دیگهایه.نقل قول:
تو ایران به دلیل قدیمی بودن یا بیکیفیت بودن تجهیزات استفاده شده در مسیر بین مودم تا dslam مرکز مخابراتی معمولاً Atten خط بیشتر از حد معمول و استاندارده. شما برای قسمتی که از مودم تا دم در خونه است (یعنی کابلکشی داخل ساختمان) میتونی یه کارایی انجام بدی. اما اگه مشکل از دم در خونه تا مرکز مخابراتی و داخل مرکز باشه عملاً کاری از دستت برنمیآد.
برای این که مطمئن بشی داخل خونه مشکلی نداری باید مودم رو ببری دم در خونه اونجا امتحان کنی ببینی وضعیت Atten و snr چطوریه. بعد از این که مطمئن شدی مشکل از کابلکشی داخل ساختمان نیست، باید از مخابرات بخوای که مشکل نویز زیاد خط تلفن رو کنترل کنه. البته اگه گوش کنه و همکاری کنه.
دوستان تا چند snr مودمهای برودکام پایین بیاد قطع نمیشن؟؟؟؟؟ tp link 8811
افتضاحهنقل قول:
دیروز خوب بود . امروز داغونه . به 15 کیلوبایت هم نمیرسی . زنگ زدم میگه ربطی به سرویس نداره خط ها خرابن !!!
بعد میگم پینگ چرا اینقدر بالا رفته میگه باید ده دقیقه مودمو خاموش کنی تا پینگت خوب شه !!! یعنی پاک کردن صورت مساله به همین سادگی :n13:
امروز کلا سرعت داغون بود... منم که 256 حجمی دارم وضعم تعریفی نداشت.... پینگم که اصن یه هفتس بیخیالش شدم....نقل قول:
اوضاع خط و سرویس من امروز خراب بودنقل قول:
بالاخره بعد 24 ساعت snr از 6 بالاتر رفت
سرعت هم فعلا اسمیه
دوباره نبود شد
دیروز و امروز سرعت افتضاح بود.
نقل قول:نقل قول:تأیید میشه. از ماه رمضون به این طرف این جوری نشده بود سرعت من. پینگ خوبه. اما سرعت به شدت اومده پایین:نقل قول:
تست از سرور ایران:
تست از سرور فرانکفورت آلمان: