سلام دوستان از دیروز قند شکن وصل نمیشه شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟؟:n30:
Printable View
سلام دوستان از دیروز قند شکن وصل نمیشه شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟؟:n30:
سلام من حدود سه سال بود از شاتل سرویس میگرفتم بعد چون وارد بخش محدودیت ها شدم دیگه از شاتل اومدم بیرون...
سوالم اینه که االان هم وضعیت محدودیتهای شبانه هست یا خیر؟؟ اگه کسی دو شب دانلود کنه محدود میشه بازم؟؟
چرا سرور رو مبين نت نوشته ؟ :n13:نقل قول:
عزیز این سرور تست تازه راه افتاده تو سایت مبین نت هست.:n16:نقل قول:
آهان اكي متوجه شدم ، جالبه :39:نقل قول:
بله عزیز هستنقل قول:
چند شب اول 1.5 گیگ می تونید بگیرید
بعد از ساعت 1 تا 3 محدود می شید
اگه بازم دانلود کنید از ساعت 1 تا 8 بمدت 4 تا 5 شب محدود می شوید
الان من 1 ماهه محدود شدم و هر شب از 4 تا 8 دارم میانگین 900 مگ میگیرم و 24 بهمن هم دوره ام تموم میشه :n26:نقل قول:
دوستان دوره جدیدم بیاد دیگه از لیست مشترکین پرمصرف خارج میشم یا نه بازم زیاد دانلود کنم محدودم میکنن :n13:
ما که خیلی وقته رفتیم از شاتل ولی هنوز شاتل این عادتهای بدشو ترک نکرده و نخواهد کردنقل قول:
4 تا 5 شب آیا؟نقل قول:
نقل قول:خارج شدن از لیست سیاه بستگی به میزان مصرف قبل و مصرف الان و میزان حجم خریداری شده داردنقل قول:
کلا پروسه پیچیده ای هست دقیق نمیشه حسابش کرد.دی:
من الان 5 گیگ و خورده ای دارم + اینکه یه 6 ماهه تمدید کردم یعنی چی میشه؟:n13:نقل قول:
گفتم که کلا پروسه پیچیده ای هست دقیق نمیشه حسابش کرد.دی:نقل قول:
اگه اون ترافیک را جدا خریده باشید مفید هست در غیر اینصورت نه
درود
دوستان شاتلی من!:n12:
در این ماه دانلود شبانه رایگان من از مرز 42 گیگ گذشت!:n10:
اما طی این یک هفته دیگر نمیتوانم مثل گذشته دانلود حجیم داشته باشم!:n29:
در هر صورت با ایجاد محدودیتهائی که شاتل برای مشترکین پر مصرف خود ایجاد میکند،:n23:
و من هم نزدیک به 40 روز است که محدود هستم!:n15:
فکر میکنم در این ماه دانلود 42 گیگ تا به امروز که 22 بهمنماه است؛ خوب باشد!:n18:
همچنین من از 23 بهمن دورهام به پایان میرسد، و باید مجدد اشتراکم را تمدیدکنم!:n26:
البته از دیروز و امروز پیغامهائی از طرف شاتل دریافت کردم که عکس آن پیغامها را برایتان آپلود کردهام!:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما دوستان من؛ نظرتان در در مورد تمدید سرویس چیست!؟ سرویس من 128 اکو است!:n13:
پایدار باشید.:n11:
[QUOTE=mohsen83;7478476]درود
دوستان شاتلی من!:n12:
در این ماه دانلود شبانه رایگان من از مرز 42 گیگ گذشت!:n10:
بابا ایول 42 تا زدی تو گوشش...
بچه ها امروز نت شما چجوریاست؟
22 میگم ها
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
سلام ببخشید من خوب متوجه نشدم این به نفع افرادی مثل منه که از شاتل 512 یک ماهه دارن یا به ضررمون یا اصلا فرقی ندارهنقل قول:
سرعت دانلود شاتل بعد از 18 گیگ دانلود شبانه !!! ( ساعت 7:50 دقیقه صبح )
صد رحمت به دایال آپ !
اینم تست برای 7:59 دقیقه صبح !
روز بخیر
دوستان؛ در ادامه دانلود شبانه؛ از دیشب شروع به دانلود نمودم که متاسفانه بیشتر 1 گیگ و 300 مگ نتوانستم دانلود کنم!:n15:
بعد از حدود 40 روز که محدود شده بودم؛ امروز دیگر محدود نیستم؛ ولی با آن همه اعمال محدودیت، :n27:
در این ماه تا امروز صبح 43 گیگ و 760 مگابایت دانلود شبانه داشتهام!:n20:
ولی امشب با قدرت و تلاش بیشتر میذارم واسه دانلود!:n25:
پایدار باشید.:n11:
رمز موفقیت شما در چیه ؟ :n13: :n18:نقل قول:
سلام بچه ها من ۵۱۲ محدود دارم ولی سرعتم روز و شب به ۸۰ هم نمیرسه
حدود ۴۰ روز پیش که سرویس ۱۲۸ نامحدود رو داشتم سرعتم دوبرابر این بود
کسی مثه من این مشکلو داره اینجا ؟
در خواستن توانستن است :n19:نقل قول:
مضره داش:n04::n02:نقل قول:
نقل قول:
کاملا تو عکس پیداست
:n09:
داش از من میپرسی نگیر شاتلو ...نقل قول:
همه ی isp ها چند هفته است که خودشونو از اون خرابی گرجستان (که ۱ ماه پیش اتفاق افتاد ) آوردن بیرون ولی هنوز شاتل سرعتش افتضااااااااااااااااااحه ... هرچی هم بهشون میگم فقط یه جمله میگن:
افت سرعت کشوری هست صبر کنین تا خوب بشه
۴۰ روزه که افت سرعت دارن ...
یکی از دوستام یه شرکت درپیت داره و تو یه شهر دور افتاده هستش ، الان ۲ هفته است نتش به حالت عادی برگشته و سرعتش با سرویس ۱۲۸ ۱۸۰ هست!
بعدش ما با ۵۱۲ سرعتمون ۳۰ هستش
تازه باید مراقب باشیم که محدودمونم نکنن
مثه آدم جواب نمیدن که ...نقل قول:
تازه من دیروز رفتم art بگیرم شاید سرعت یه خورده بالاتر بره ، دختره مجبورم کرد همین ۵۱۲ محدودو بگیرم
گفت آرت ۲۵۶ بگیری سرعتت نصف میشه! من دیگه موندم چی بگم ..:n13:هرکی یه چی میگه
الانم ۴۰ روزه سرعتم رو ۴۰ فیکس شده .. پایین میاد ولی بالاتر نمیره .. ماه اول تا ۱۰۰ میرفت
اصلا هم دان نکردم که محدودم کنن
من شاتل دارم ... ماه اول آرت ۱ گرفتم سرعتش ۱۲۰ هم میرفتنقل قول:
الان ۲ ماهه که ۵۱۲ محدود دارم سرعتم تو این ۲ ماه رو ۴۵ بوده .. محدود هم نشدم اصلا
تازه بیش از ۱۵ گیگ دان کنی محدود میکننت ..
نه باو اگه ضرر داشت که الان همه ما ها مشکل پیدا میکردیمنقل قول:
پینگ خوبه اما سرعت دالود پایین :n24:
اینم از سروز لندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بااشتراکم واسه کسی که میخواد بیاد بیاد شاتل بگیره تخفیف نصب بگیرم قبلا بود انگار...
داش مشکلی که میذاره اینه که اگه تو فاصله خیلی نردیک بمونی(۱ متر یا ۲ متر) ... در دراااااااااز مدت روی اعصاب تاثیر میذارهنقل قول:
بعضی هم میگن رو عروق :n06:
امواج چه تاثیری روی عروق میتونه داشته باشه؟:n04::n08::n24:نقل قول:
من هر روز تو 2 . 3 متری اون هستم :n19:نقل قول:
پس بزودی از شکل و شمایل می افتینقل قول:
باید اواتارت رو عوض کنی و عکس روزت رو بگزاری :n09:
من خودم میگرن دارم و دکترم بهم گفته در معرض امواج موبایل و اینترنت نباش :n01: شاید روی افرادی که مشکل عصبی عروقی ندارن هیچ تاثیری نذارهنقل قول:
۵۱۲ محدود
سرعت خیلی پایینه
نقل قول:
والا هر روز دارم خوشگل تر میشم فک کنم اثرات وای فای رو من مثبت بوده :n09:
آواتارم با این خوبی خیلی هم خوشگله :n16::n02:
128 محدود 9 شب
سرعت واقعا افتضاح:n23:
دهنمون صاف شده !!!! 100% بعد از این دوره خط رو تخلیه میکنم ! چون شاتل به شدت داره اذیت میکنه .
تا الان 24 گیگ پول ترافیک اضافی دادم !!!! چه قدر اخه یه شرکت باید پست فطرت باشه !!! مارومجبور کردن روز دانلود کنیم . تا 3 شب پشت سر هم دانلودمیکنم ، میرم تو لیست مذخرفشون !!!!
خیلی جالبه . مستقیم رفتم دفتر مرکزی شاتل . گفتم اقا میخوام فسخ کنم ! بگذریم از توجیحات مسخره اشون !!!! واسه فسخ هم اذیت میکنن !!! پول که بر نمیگرده و باید 15 روز تا تخلیه خط بر کنیم !!! والله 2 سال پیش شاتل اینقدر مذخرف نبود . جالبترش اینه که گفتم سرعتم شده 5 کیلوبایت !!! یعنی 3 تا 5 شب دانلود کردم ! سرعتم شد 5 کیلوبایت !!! بعدش طرف گفته باید 20 روز صبر کنی تا از لیست در بیای !!!! یعنی به خاطر 5 شب دانلود باید 20 روز سرعتم محدود باشه !!!!
به مدیر ISP مذبور گفتم تو قرار داد هم از این قانون مذخرف چیزی نوشته نشده . رفت قرار داد رو اورد و به طرز عجیبی یکی از بند ها رو به این قانون ربط داد !!!! یادم نیست کدوم بند بود ، ولی در مورد ضریب اشتراک 1 به 10 نوشته بود و هیچ توضیحی در باره قانون ( فایر پالیسی ) و به من گفت قانون محدود شدن به خاطر دانلود بند بالاست !!!! بهش گفتم این که نوشته ضربی اشتراک 1 به 10 هست ، چه ربطی داره !!!!!! کلی بحث کردم اونجا و اخرش هم هیچ چی !!
دوستان عزیز :
نقل قول:
هر کسی پینگ براش مهمه ، هرکسی لود سریع صفحات براش مهمه ، هرکسی میخواد انلاین بازی کنه ، هر کسی قیمت هر گیگ ترافیک براش مهمه ، هر کسی دانلود راحت تو ساعات رایگان براش مهمه ، هر کسی دوست نداره با پشتیبانی مواجه بشه که فقط کی پیست میکنه ، هر کسی پایبندی به قرار داد براش مهمهبــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه هیچ وجه از شــــــــــــــــــــــــ ـاتل اینترنت نگیره .
قابل توجه دوستان نامحدود شاتل :
این دوستان که نامحدود دارن هم بن میشن !!!! دوست بنده کارش فقط و فقط دانلود و پخش بازیهای مختلف هست . خط نامحدود شاتل دارن ، تو یک ماه 58 GB دانلود کرد و به مدت 10 روز سرعت کل روز و شبشون شده بود 5 کیلوبایت !!! ( میتونید اتحان کنید ) . اینو برای این گفتم که بدونید نامحدود شاتل هم دروغی بیش نیست و اونجا هم در کمال تعجب بن میشید !
دیگه رسما داغونم کردن لعنتیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی تحمل کردم . نمیشه دیگه تحملش کرد . تازه دانلود های من از ساعت 3 تا 7 صبح بود که بن شدم !!!!
================================================== =======================
اینم بگم : :grrr:
روز اول که خط جدید با شماره جدید از شاتل گرفتم ، همین اوایل دی ماه ، سرعتم دقیقا چسبیده بود به 450 !!!!! SNR خط هم پایین بود ( هر چی پایینتر باشه یعنی نویز بیشتری رو خط وجود داره ) . SNR خط من تو هوای بارونی بین 5 تا 8 بود و توهوای صاف بین 8 10 . دقیقا تا 8 روز من به راحتی با همین نویز از خطم استفاده میکردم که یک دفعه سرعتم شد 250 !!!! تماس گرفتم باهاشون گفتن نویز خط بالاست و برات ( تاکید میکنم رو این کلمه ) اوردیمش پایین ! پیش خودم گفتم خوب بدک نیست . 250 تا هم خوبه . مشکلی نداره . بعد از 6 روز دیگه دیدم سرعتم شد 65 تا70 کیلوبایت !!!!!!!!! جلل خالق !!! تماس گرفتم با هاشون که اقا سرعتم چرا اومده پایین و .... گفت SNR خط بالاست ( یعنی همون پایینه ! ) و خط نویز داره !!! دوباره سرعت رو بر رو 450 !!!! 3 ر.وز گذشت و بازم سرعتم اومد رو 60 . سر همین قضیه من بیشتر از 10 بار تماس گرفتم و حضوری رفتم !
دفعه اخر که سرعت اومد پایین تماس گرفتم و گفتن کار نرم افزاره ! اتوماتیک خودش میاره پایین !! گفتم چه طور 7 روز اول اینطور نبود ؟! گفتم اگه کار نرم افزاره هوشمنده ، پس زمانی که هوا بارونی نیست و SNR خط من خوب میشه باید بره بالا دیگه !! پس چرا سرعت بالا نمیره ! پیچوندن !!! باورتون نمیشه به 6 تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم وهمشون یک جمله تکراری ( PACKET LOST وجود دارد ، مشکل سرارسی است و همکاران ما در حال .... اند ، دیتای کل کشور قطع شده ، و .... از این چرت وپرتها ) رو مدام کپی پیست میکردن . اعصابم دیگه الان داغونه !!! حتما قرار داد لعنتی هر 2 تا خطم رو فسخ میکنم و از یه شرکت دیگه میگیرم .
نقل قول:
نگریرید اقا ، جون مادرتون از شاتل خط نگیرید ! التماس میکنم نخرید از شاتل افتضاحه !!! :4::4::4::4::4:
دیشب تو 4 ساعت 1 گیگ و 100 مگ گرفتم با اینکه محدود بودم :n02:
این پینگ رو با سرور خارجی بگیر ببینمنقل قول: