پسرم آدم یه بار میذاره ، نه 2 بار میذاره ،نه اینکه 20 بار.بعدشم تو مسائلی که مربوط به شما نمیشه دخالت نکن.با تشکر :20:نقل قول:
Printable View
پسرم آدم یه بار میذاره ، نه 2 بار میذاره ،نه اینکه 20 بار.بعدشم تو مسائلی که مربوط به شما نمیشه دخالت نکن.با تشکر :20:نقل قول:
دوستان به ریسکش می ارزه از ساعت 12:31 تا 6:58 بزارم برای دانلود؟
----
چرا پارس آنلاین با حالت bridge بگیرنگیر داره؟بعضی موقع کانکت میشه بعضی موقع ها نمیشه!!!!؟
من که هنوز مشکل دارم، هر چند دیگه دارم سرویسم رو عوض می کنم ... این پشتیبانی پارس آنلاینم که هر وقت زنگ می زنی فقط یک جواب می ده " مشکل تحت بررسی است ... " باشه تا اموراتشون بگذره ...نقل قول:
عجب...!!!:31:نقل قول:
صفحه قبل بودي چجوري اومدي صفحه 1000...؟؟؟:31:
===============================================
راستي دوستان باهم مهربون باشين:31::11:
اين هم اينترنت محل كارم:27:
256 محدود سپنتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایه داریه دیگه :31:نقل قول:
دمت گرم :11: من انیمیشن (کارتون:31:) گرفتم دیشب که اونم زیاد لازم نداشتم بیشتر به خاطر تست سرعت بوده . حالا باز اگه کاری داشتم مزاحمت میشم :40::31:
ای بترکه این پارس! 1.5 ماه شده یک دانلود درست حسابی نداریم! چند ماه خوب بود شبی به زور 300-400 مگ لینک داشتم الان که سرعت افتضاح هست لینک ریخته! :41: ناسلامتی سال 2011 هستیم هنوز داریم با سرعت 5 سال پیش دانلود میکنیم!
آقا کسی نظری نداره در مورد این سئوال ما؟ میخوام مطمئن بشم...نقل قول:
به سلامتی هم میگن 2 ماه طول میکشه که مخابرات خطمو از رانژه پارس آفلاین در بیاره...
باز هم یک سری ابهامات در مورد کارکردت مشاهده میشه :20:نقل قول:
زمان 266 دقیقه تا 10:40 ، یعنی از 6:14 تا 6:58 هم دانلود کردی و مودم رو 10:40 قطع کردی . پس طبق قانون ترفند باید 6:14 تا 6:58 رو هم کم کنه پس چطور 328.27 مگ رایگان انداخته ؟
کاری با روش های روشن خاموش کردن کامپیوتر و این ها ندارم این چیزیه که صفحه پارس آنلاینت انداخته و مبهمه :13:
یا نکنه به این صورته که اگر بعد از 6:58 هم دیسی شیم کم نمیکنه ؟!
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
ای کلک :13::31:نقل قول:
چی کار کردی پست منو دزدیدی ؟ :21::31:
گفتم بازم میگم انجمن واسه اطلاع رسانی و به اشتراک گذاشتن مطلب نه جای واسه فش دادن به شرکت بقیه دوستان اگه ناراحتی میتونی نیایی اینجا زورت که نکردیم نیا ضمنا تاپیک رو که نخریدی اینجا واسه همه مردم و کاربران پس الکی شلوغش نکن...:27:نقل قول:
با خيال راحت مصرف كن:46:نقل قول:
فقط در يه صورت ميتونه پولش رو پس بگيره كه ازت شكايت كنه ولي شركت به اين بزرگي هيچ وقت خودش رو درگير اين چيزا نميكنه.
نه بابا مايه كجا بود:31:نقل قول:
اخه اكثر لينك هاي من غير مستقيمه بخاطر همين نميشه ريسك كرد.
يه سايت خوب هستش لينكش رو برات پ.خ ميزنم.
در مورد ديسي هم اگه دوس داري امتحان كن:31:
فوقش 300 مگ از حجمت ميپره ديگه:31:
شايدم شانست زد و مثه اين دوستمون كم نكرد.