جدیدا حسابی خوشحال شدیا... little more کجا شبانه داره آخه؟ حتما محله شما اینطوریه.... راستی گوجه فرنگی تو محلتون چنده؟ :n13:نقل قول:
Printable View
جدیدا حسابی خوشحال شدیا... little more کجا شبانه داره آخه؟ حتما محله شما اینطوریه.... راستی گوجه فرنگی تو محلتون چنده؟ :n13:نقل قول:
دوستان سلام
ممنون میشم لطف کنید و یک DNS خوب بهم معرفی کنید.
در حالِ حاضر از این استفاده می کنم.
216.146.35.35
با سلام
من در مرکز مخابراتی توحید هستم.
وضعیت پارس آنلاین در منطقه خوبه؟
سلام دوستان
به نظرتون بهترین سرویس adsl کدومه ؟
سرویس نامحدود پارس انلاین با بالاترین سرعت چند دانلود میکنه؟
سرویس شبانه هاش چطوره؟
مرسی
این شتاب رو به عقب پارس آنلاین هم به هر حال در نوع خودش یه رکورد محسوب میشه. من جای مدیران محترم شرکت بودم سریعا برای ثبت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام میکردم.
پارس آنلاین - سرعت ساعات غیر رایگان - سرویس 2 مگ که روی 9 بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دو دسته شدن کاربرای پارس انلاین یک عده خطشون رو گذاشتن روی18 مگ و طبعیتا میکشه و سرعت دانلودشون 1-2 مگه یک عده هم ببد بخت بیچاره هایی هستند ک خطشون بزور 9مگ رو میکشه مثل من جسارتا شما که اینه وضعمون دیشب زنگ ردم پیشتبان گفت درحال پیگیری هستیم پهنای باندتون رو زیاد کنیم دقیقا 3 مله پیشم همینا روگفتن من برای تست 2 مگو گرفتم دیدم نه سرعت زیر 1مگهنقل قول:
عرض ارادت خدمت شما دوست خوبم binaafarin عزیز،نقل قول:
بله منم یادم میاد توی این فوروم شما هم همین مشکل رو داشتید.
البته فکر کنم منظورتون 16 مگ باشه. نمیدونم واقعا مشکل ماها به این موضوع ربط داشته باشه یا نه، چون واقعا یعنی انقدر بلا نسبت ** تشریف دارن که نفهمن اگه حتی میخوان burst رو برای اونایی که خطشون میکشه بالا ببرین اول (تا جایی که میشکه) باید اولویت با اونایی باشه که خطشون نمیکشه؟؟؟ من واقعا 1 ریال از پولی که دارم به پارس آنلاین میدم رو راضی نیستم و کاش کسی بود که حقمو میگرفت و واقعا امیدوارم چوبش رو بخورن که حق مردم رو به این راحتی پایمال میکنن.
واقعا تازه میدونی میگن ما بعد از اینکه درست شدب ازای هر ماه که پهنای باند شما کم بوده یک هفته بهتون رایگان میدیم الان ما تقریبا 6ماهه مرکزمون مشکل داره هیچی ب هیچی
میخوام تو سرشون بخوره 1 هفته.نقل قول:
راستی یه موضوع دیگه. الان تو این فوروم فقط 1 یا 2 نفر رو دیدم که خطشون روی 16 مگ بسته شده. اصولا فکر نمیکنم اگه فاصله تا مرکز مخابراتی بیش از 500 متر باشه با توجه به وضعیت خطوط مسی تو ایران خط بیش تز از همین 9-10 مگ بکشه. با توجه به اینکه معمولا هر مرکز مخابراتی شعاع 3 کیلومتری رو پوشش میده یعنی فقط یه گروه محدود، خیلی خوشبینانه نگاه کنیم حداکثر 10 درصد کاربرا امکان گرفتن پهنای باند 16 مگ رو داشته باشن.... منظورم اینه که آیا انقدر ابله هستن که پهنای باند ما رو بگیرن و بدن به اونا و به خاطر 10 درصد کاربرا باعث نارضایتی 90 درصد بقیه بشن؟ اگه اینتطور باشه که باید به هوش و نبوغ مدیران و مهندسان مربوطه آفرین گفت. خسته نباشن!!
عزیزم بخاطر تبلیغاتم شده این کارو میکنن ی عده رو راضی نگهدارن براشون کافیه
ولی من 16 مگشونو نمیخام همینو کامل بهم بدن 6-7مگ کافیه برام ولی وقتی تست میگیرم سرعتمو میزنه0.2 معلومه زوم میاد یارو با 512 این سعتو میگیره من 28 تومن ماهیانه پول میدم این باشه وضعیت
بد شانسی اینه ای اس پی درستی هم نداریم اینه ومخابرات
اینم جدید ترین تست من
از خودم در نمیارم که راستشو میگم :n07:نقل قول:
محل ما هم داره تازه الان فهمیدن چه خبره 1 گیگش کردن قدیم نصف حجمی که خریده بودی بهت little more میدادن ماه بعدش هم نامحدود میگرفتیم حجمش کم نمیشد
یادش بخیر چقد باگ داشت پارس آنلاین همش تقصیر این جوونای بی تجربس که میان تو اینترنت مثلا میخوان پزشو بدن پارس هم می فهمه میزنه باگ هارو میبنده
نمونه ش اون باگ کلوب فکر کنم یه 30 - 40 گیگ اضافه کردیم که بقیشم خودتون دیدید که چی شد..
ولی خب هنوز هم یه چنتایی باگ ماگ اون گوشه موشه ها پیدا میشه
فقط من نمیدونم چرا محدود نمیشم
خدایی نامردیه یکی با 2 مگ شبی نیم گیگ هم نمیتونه بگیره اون وقت یکی دیگه با 256 شبی 10 گیگ میگیره
اینه عدالت سدعلی؟
ثلوات
شب خشک
رفقا
پارس آنلاین میگه تو مرکز شما(شهید باهنر تهران) محدودیت پورت داریم و 3-4 هفته طول میکشه تجهیزات و پورت اضافه کنیم؛ بعد طرف میگه اگه بخوای 6 ماهه میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!
چیه جریانشون؟!!!!! فک کنم میخوان 1 ساله هاشونو سریع بندازن به مردم!!!
حالا چیکار کنم به نظرتون؟!
داداش مسئله پهنای بانده نه چیز دیگهنقل قول:
مثلا واسه من روی 16 گذاشتن ولی تا یک ماه سرعتم هیچی تغییری نمیکرد ولی الان سرعتم خیلی بالاس چون به گفته پشتیبانی پهنای باند اضافه شده
قبلا دو بار گفتم باز هم میگم
دان استریم مثله یک لوله میمونه هر چی قطرشو زیاد کنی ولی آب بیشتری نباشه که اون قطر بیشتر رو تغذیه کنه دبی آب ثابت میمونه
حالا میخوان خط رو بذارن روی 100 مگ وقتی پهنای باند اندازه 9 مگ دارن هیچ تفاوتی حاصل نمیشه :n16:
در مورد کشیدن خط هم مقدار زیاد به تجهیزات مرکز مخابراتی برمیگرده مثلا واسه من مرکز مخابراتی خیلی خوبه با اینکه فاصلم حدود یک کیلومتره خط 16 مگ رو جواب میده
نقل قول:
خطت بیشتر از 16مگ هم میکشه ممکنه اگه 4مگ دیگه هم دان استریمتو بیشتر کنن snr فقط 2تا بیاد پایین
پارس آنلاین دان استریم اتوماتیک تنظیم میکنه؟تا حالا برا کسی دان استریم اتوماتیک تنظیم کرده؟
خبر دارم چندتا از مراکز شلوغ داره پهناشون ! بیشتر میشه . دیروز دفتر مرکزی بودم .
خدایی اینجور مسایل پارس خیلی بروزتره .
کیفیت نت پازس در شلوغ ترین مرکز مخابراتی شهر..همی الان یهویی
اینم شبانه دو مگ
خجالت اوره واقعا
خوب، راستشو بهت گفته دیگه. مرکز شلوغه. همیشه یه تعدادی پورت خالی دارن اما چون کمه تعدادش اونا رو نگه میدارن برای لقمههای بزرگتر. من هم پارسال که میخواستم پارسآنلاین بگیرم از مرکز کاشانی (که خیلی شلوغه و اغلب شرکتا اینجا پورت خالی ندارن) 1 ماهی تو نوبت موندم. دیدم خبری نشد. زنگ زدم بخش فروش شرکت. گفت اصلاً پورت خالی نداریم و باید اسمت رو بذارم تو لیست انتظار. جالبه بعد از چند ساعت از بخش فروش یکی تماس گرفت گفت همین امروز چند تا پورت خالی شده اگه میخوای میتونم بهت یه پورت بدم اما باید اکانت 1 ساله بگیری. من هم 1 ساله گرفتم. با این که به قول دوستان تو ایران سرویس بیشتر از 1 ماهه گرفتن خریته، اما چارهای نداشتم خوب. مجبور شدم دیگه.نقل قول:
حالا شما هم وضعیتت همینه. باز خوبه به شما پیشنهاد 6ماهه داده.
بر اساس شرایط استاندارد اگه کسی فاصلهاش با مرکز مخابراتی تا حدود 1800 متر هم باشه باید با تکنولوژی ADSL2+ در حد 20مگابیت رو بتونه بگیره. اما به دلایل مختلف مثل نویزهای محیطی، کیفیت پایین تجهیزات چه در داخل مرکز مخابراتی و چه در کابلکشیهای خیابانها و حتی کابلکشی منازل و بعضاً به دلیل وجود داشتن عوامل نویزافکن خاص مثل پستهای فشار قوی و این جور چیزا تو ایران معمولاً مقدار مؤثر خیلی کمتر از این حرفاست. مثلاً، من که فاصلهام تا مرکز مخابراتی 1600 متره و قاعدتاً باید حداقل 20مگابیت سرعت رو به راحتی بگیرم ، فکر نکنم حتی 12مگابیت رو هم بتونم به راحتی بگیرم.نقل قول:
در مورد اون کاهش 2دسیبلی snr داوناستریم با افزایش 4مگابیت پهنای باند، هم یک جایی خوندم تو تکنولوژی ADSL یعنی پهنای باندهای زیر 8مگابیت که دامنه فرکانسی مورد استفاده هم خیلی کمتره، به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند افتی معادل 2.4 دسیبل تو شرایط استاندارد در مقدار snr اتفاق میافته. اما همونجا نوشته بود که به دلایل مختلف این افت تا 3 دسیبل هم ممکنه باشه. حالا شما اینو بذار کنار این که تو ADSL2+ به خودی خود به دلیل بزرگتر بودن دامنه فرکانسی مورد استفاده، میزان نویز خیلی بیشتره و به همین دلیل snr بیشتر افت میکنه. اما با همون حساب سرانگشتی برای افزایش 4مگابیت به پهنای باند، حداقل باید 12 دسیبل snr مازاد وجود داشته باشه. یعنی الآن باید snr داوناستریم دوستمون حداقل 18 دسیبل (6+12) باشه تا تازه بتونه لب مرز اون 4مگابیت افزایش رو با حداقل پرش لینک داشته باشه.
من الآن که پروفایلم روی 9مگه، snr داوناستریمم روی 12 تا 13 در نوسانه. اگه قرار باشه خط من روی 16مگ بسته بشه (یعنی 7مگابیت افزایش در پهنای باند) باید snr داوناستریمم حداقل بین 25 تا 30 دسیبل باشه که الآن خیلی اختلاف داره. حتی با این شرایط برای 12مگابیت هم من مشکل دارم.
این پروژه16 مگا بیت بر ثانیه چیزی جز تبلیغات و ناراضیتی عده زیادی از کاربرا نیست
شما فکر شو بکون2نفر که دومگ میگیرند هردوشون با یه قیمت یکی با سرعت 2 مگ دانلود میکنه یکی با سرعت50-60 کیلو اینا نیاید هرهیچ تفاوتی قیمتی داشته باشند؟
به نظرت ۶ ماهه بگیرم؟!نقل قول:
یوهو همه سرعتا رو محدود نکنه مثل صبانت،بیچاره شیم!!
البته اینم باید مد نظر داشته باشید که این مشکل جزو محدودیتهای ذاتی تکنولوژی ADSLاه. یعنی تو کشورهای دیگه هم همین جوریه. من خیلی در این باره جستجو کردم تو اینترنت. شما الآن سایت شرکتهای ISP کشورهای دیگه رو هم نگاه کنید با ADSL همین وضعیت رو دارن. یعنی تو مشخصات سرویساشون مینویسن مثلاً حداکثر سرعت دانلود تا 10 مگابیت یا حداکثر سرعت دانلود تا 25مگابیت. سرعت واقعی بستگی به شرایط خط و فاصله شما داره. پارسآنلاین هم داره همین کار رو میکنه. یعنی تقریباً همه سرویسهاش رو روی 9 یا 16مگابیت میبنده. اما سرعت قابل دستیابی دیگه بستگی به فاصله و شرایط خط داره. (همه اینا با این فرضه که تو مرکز مخابراتی محدودیت پهنای باند وجود نداشته باشه. و گر نه که همه این حرفا باد هواست.)نقل قول:
حتی VDSL هم که تکنولوژی نسل بعدی همین خانواده است، معضل حادتره. یعنی شما باید زیر 500 متر با مرکزت فاصله داشته باشی تا بتونی سرعت مثلاً بالای 50 تا 60 مگابیت رو بگیری. برای سرعت بالای 80 مگابیت باید زیر 300 متر فاصله کابلکشی مسی تلفنت باشه. اگه طول کابلکشی بیشتر از 1 کیلومتر باشه دیگه عملاً فرقی با ADSL2+ نمیکنه. حتی تو فواصل طولانیتر از ADSL هم بدتر میشه.
پست های من تا تایید بشه،تاپیک چند صفح میره جلو
لطفا این رو جواب بدید:
نقل قول:
آره چیزی که Statistics مودم تخمین میزنه 21 مگ هست :n01: پس احتمالا تا 20 مگ رو میکشه :n06:نقل قول:
من 1 ساله گرفتم. تا همین یکی دو ماه پیش خیلی خوب بود. الآن هم بد نیست. شبی 5 تا 5.5 گیگ رو میتونم بگیرم اگه لینک داشته باشم.نقل قول:
ولی بازم یه کم تحقیق کنی بهتره. کسی رو سراغ نداری تو مرکز شما از پارسآنلاین داشته باشه سرویس؟
بحث تأیید شدن و عدم تأیید پست نیست. احتمالاً کسی از مرکز مخابراتی توحید که پارسآنلاین داشته باشه هنوز پست شما رو ندیده. باید منتظر بمونین تا دوستانی که تو این مرکز مخابراتی سرویس دارن بیان و نظر بدن. ولی اگه عجله دارین میتونین 1ماهه بگیرین و تست کنین.نقل قول:
این شرایط خط من تو مرکز مخابرات کاشانیه. البته احتمالاً خیلی به کارتون نیاد. ولی به هر حال یه ایده کلی میده. به نظرم مرکز توحید هم خیلی نباید فرقی با اینجا داشته باشه.
سرویس: 2مگابیت حجمی
پروفایل: 9مگابیت
سرعت دانلود روزانه: 950 تا 1مگابایت در ثانیه (فرق چندانی بین سرورهای داخلی و خارجی نیست.)
سرعت دانلود شبانه رایگان: بین 100 کیلوبایت تا 450 کیلوبایت در ثانیه (بستگی به ساعت دانلود، شلوغی و محدود بودن یا نبودن سرور دانلود بین این اعداد متغیره.)
پینگ از 8.8.8.8: بین 150 تا 250 میلیثانیه (بستگی به ساعت گرفتن پینگ و شلوغی و خلوتی اینترنت متغیره.)
مشکل اساسی با پروتکل https
نه دیگه. خط شما که کشش بیشتر رو نداره. همین الآن snr داوناستریمت اومده روی 7 دسیبل. حتی اگه 1مگ هم بالاتر ببندن احتمال پرش لینکت زیاد میشه.نقل قول:
خیلی به اون عددی که خود مودم تخمین میزنه اهمیت نده. من مودمم رو بدون این که اطلاعات اکانت رو توش وارد کنم وصل کردم به خط، میگفت تا 14مگابیت. بعد که اطلاعات اکانت رو وارد کردم و خط وصل شد، نوشت تا 10.5مگابیت. چون وقتی پروفایل بالاتر میبندن مقدار SNR به شدت کم میشه.
آقا من یه خط دارم اه تا 1 مگ بیشتر نمی کشه.کلا کیفیت خطم پایینه.خواستم یه خط مسی جدید بگیرم تا پارس رو روی اون انتقال بدم.به مرکز مخابراتی گفتم خط مسی بدید .گفت نمی دیم برید مخابرات بگیرید.دوستان کسی راهنمایی می کنه؟ هیچ راهی نیست که بتونم خط مسی بگیرم
الان خط تلفن من با snr منفی هم لینکش نمیپره پشتیبانی هی میگفت اگر دان استریمو ببرم بالا با مشکلات جدی مواجه میشید منم بهش گفتم اشکالی نداره شما دان استریمو ببر بالا بقیش با خودم الان snr تا 1- هم میره ولی لینک نمیپره البته تو این عکس 0.1- هست و هنوز 1-نشده:n09:نقل قول:
فرشاد چ خط باحالی دارینقل قول:
مودم چیه؟نکنه از این مدماست که اس ان ارو خودش کم نشون میده
باهمه مودما هیمنه؟
مودمم 2730u مشکی چیپست برودکام بزنم به تخته بهترین مودمه snr رو واقعی واقعی نشون میده خودم زنگ زدم از پشتیبانی snr رو پرسیدم با مودم یکی بود خود پشتیبانی هم متعجب میمونه:n09:نقل قول:
با مودم 2750 سفید چیپست ریلتک تست کردم snr رو 16-18 نشون میداد ولی با snr 16 لینک میپرید:n09:
پایین بودن snr دان استریم هم بخاطر خراب بودن پورته به عکس توجه کنی attenuation خط 21هست که بعضی وقتا تا 19هم پایین میاد که نشون میده خط تلفن هیچ مشکلی نداره همچنین snr آپ استریم هم بالاست فقط snr دان استریم پایینه خط هم قبلا دان استریمش رو 2مگ بود snr رو 4نشون میداد همه اینها بخاطر خرابی پورته
حالا که مودم تا snr منفی هم لینکو نمیپرونه فکرشو بکنید اگر پورتم سالم بود احتمالا اگه رو 25مگ هم میبستن واسم لینک نمیپرید:n09:
آهان.... حتما سیستمش عوض شده یا یه باگی چیزی پیدا کرده.....نقل قول:
آقا دمت گرم که گفتی...:n16: خدایی بعضی وقتا خیلی اطلاعات خوبی میدی...:n01:
نقل قول:منم گفتم که احتمال پرش لینک میره بالا. در واقع این عدد خود snr نیست، مارجینشه. وقتی SNR Margin برای یک خط مثلاً عدد 7 دسیبل باشه، یعنی این که به طور متوسط بینها یا همون باندهای فرکانسی که حاوی اطلاعات دیتا هستند، نسبت قدرت سیگنالشون به قدرت نویزشون حدود 7دسیبل بیشتر از اون مقداریه که برای برقراری کانکشن تو اون باندهای فرکانسی لازمه. پس از نظر تئوری میشه که SNR Margin زیر 6 دسیبل یا حتی منفی باشه اما لینک باز هم نپره. چون از میون بینها/باندهای فرکانسی یه تعدادی وضعیت خوبی دارن و دیتا رو رد و بدل میکنن و یه تعدادی وضعشون خوب نیست و از دور خارج میشن. حالا بعضی از مودمها که احتمالاً مودمهای با چیپست برودکام مثل مودم شما این قابلیت رو دارن که با یه تعدادی از بینهای فعال هم همچنان میتونن اتصال رو برقرار نگه دارند.نقل قول:
یه چیز دیگه هم این که تا جایی که من شنیدم، اعداد snr و atten رو مودم موقعی که اول کار روشن میشه و داره با dslam تو مرکز مخابرات سینک میشه، از همون dslam میگیره و نشون میده.
نوسان عدد atten یه کم غیرمعموله. چون پروفایل شما که عوض نشده و همون 16مگابیته. پس atten داوناستریم نباید تغییری بکنه. احتمالاً همون طور که خودت میگی مشکل از پورته.
ممنوننقل قول:
برای من سرعت بالا مهمتر هست.حالا سرویس های حجمی زیر حدودا در روز و شب چقدر سرعت دارند؟
128،256 و 1 مگ
شما در مورد بستن پورت بر روی dslam خبر دارید؟نقل قول:
پورت که باید به صورت موازی با خط تلفن وصل بشه بر روی dslam اصلا باید موازی بسته بشه نمیشه که به صورت سری بسته بشه حالا بعضیا میگن پورتو اگه جفت موازی ببندن بر روی dslam عدد اس سن آر خیلی بالاتر میره منظورشونو نمیفهمم یعنی چی جفت موازی؟:n13:
دوستان کسی نمیدونه چرا من موقعی که وی پی ان روی گوشی اندروید ست میکنم pptp دقیق سر 5 دقیقه دیگه رسیو نداره یعنی وصل هست ولی رسیو نداره با چندتا گوشی و چندتا وی ان امتحان کردم همشون همینطورین ولی رو pc هیچ مشکلی نیست
دوستان من سرعتم تمام روز روی 1MB/s هست اما به محض اینکه ساعت دو میشه که تازه میشه گفت استفاده مفید از اینترنت از این ساعت به بعد هست سرعت میاد بین 100 تا 200 کیلو اونم نه ثابت بصورت موج دندان اره ای !! سرورهای داخلی هم بعضی موقع ها کانکشن هاشون محدود میشه!! میانگین دانلود هم هیچ وقت از 3 - 4 گیگ بیشتر نشده تازه فایل ها هم ناقص دانلود میشه یا start with one connection میشن خلاصه خیلی اذیت میکنه... الان این محدودیت بخاطر چی هست؟ اگه از پهنای بانده چرا تا قبل از اون ساعت همه چیز خوب پیش میره. هیچ کسی هم جوابگو نیست اکانت های افزایش سرعت هم تست کردم هیچ کدوم جواب نداد... من الان کلی پول دادم دو مگ گرفتم که خیر سرم شبا حداقل بتونم دانلود کنم نزدیکه دو ساله که اکانت دارم همش همینطوری بوده. خداییش نامردیه یکی جای دیگه 128 میگیره شبی 14 گیگ دانلود میکنه !!