اگه پهنای باند مخابرات افزایش پیدا کنه ممکنه سرعتتون بیاد بالانقل قول:
Printable View
اگه پهنای باند مخابرات افزایش پیدا کنه ممکنه سرعتتون بیاد بالانقل قول:
سلام به همه شاتلی ها مخصوصا ART 1 ی ها !
پس واقعا خوش به حال منه که با 90-100 کیلوبایت از قم، 27 گیگی تونستم بکشم بیرون!! :n19:(البته نه در مقایسه با mohsen83!)
در هر صورت الان دارم غاز می چرونم با 8 کیلو بایت :n05:.
راستی یه چیز مهم:
شاتل قبلا یه سرویسی داشت نامحدودِ نامحدود، که البته خیلی گرون بود. الان دیگه نداره؟
سلام بچه ها . یه سوال دارم .
میخوام سرعت دو مگ شاتل سه ماهه رو درخواست بدم ( اهواز هستم و الان پارس انلاین دارم که ناراضی ام )
سرعت دانلود شب که رایگان هست چقدره ؟ ( دو مگ شاتل در اهواز )
کلا در اهواز شرکت خوب ADSL چی هست که دانلود رایگان داشته باشه ؟
نقل قول:
درود
شبانه 120 تا 130 تا سرعت دان بهت میده و زیادم انلود داشته باشی مثل بقیه دوستان این تاپیک محدود میشی
در اهواز رو نمیدونم باید بری تو تاپیک بچه های اهوازی
نقل قول:
سلام . مرسی .
زیاد یعنی چقدر ؟ ماهی ده گیگ ؟ بیست گیگ ؟ یا ...
من سه ماهه دو مگ شاتل میخوام سفارش بدم ( تقریبا 55000 تومان )
چه حالی داره میده این شاتل به شما کلی حال میکنم میبینم 1کی اینجوری داره از این شرکتای........گیگ میکشه بیروننقل قول:
ایول داری دادا جای ماهم خالی کن
اسمش سرویس dedicated هستش :n26::n16:نقل قول:
نقل قول:
کلا تو یه دوره نباید از 18 - 19 گیگ بیشتر بگیری البته شاید واسه سرویس 2 مگ یخورده بیشتر باشه
این سرویس های به اصطلاح نامحدود(!) فرقی هم داره که چه موقع دانلود کنی یا نه؟ یا در همه ساعات محاسبه میشه؟نقل قول:
منظورم اینه این محدودیت دانلود 18-19 گیگی، تو همه ساعت ها محاسبه میشه یا تو ساعت دانلود رایگان اگه دانلود کنی محاسبه نمیشه؟
سئوال منم هست دوستان ....نقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
دوستان؛ اتفاقاً محدودیت دانلود بالای 18 گیگ؛ فقط در زمان رایگان (شبانه) محاسبه میشود!:n15:
وگرنه طی روز شما هر چقدر که میخواهی دانلود کن، چرا که از حجم روزانهات کم خواهد شد!:n08:
ولی اگر سرویس نامحدود داری، پس یعنی اینکه ساعت رایگان دیگر برای شما مفهومی ندارد!:n13:
ولی آن هم پس از مقداری استفاده( حدود 40 گیگ) محدودت میکنند!!! با اینکه اسم سرویست نامحدود است!!:n15:
پایدار باشید.:n11:
عیب شاتل هم همین محدود کردنش هست ، اتفاقا یه جورایی خوبه
کیفیت رو فدای کمیت نمیکنن ، الان من شمال شاتل 1024 اکو دارم ، انصافا یکبار نشد قطعی داشته باشه یا اذیت کنه ، هرچند دانلود شبانه هم محدود می کنه
ولی تهران فناوا دارم ، مداو قطعی داره ، شبانه هم محدود کردن نداره ولی یه شب 100 مگ میگیره ، یه شب 1 گیگ ، یه شب هیچی نمیگیره ! به درد نمیخوره اینطوری
هرجوری این قسمت نظرت رو می خونم متوجه نمی شم!نقل قول:
نقل قول:
عزیزم منظور محسن جان اینه که
اون میزانی که محدود میکنه مختث به شبانس اونم نباس از 18 گیگ رد بشه
و در طول روز یعنی از 8 تا 12:59 دقیقه شب میتونی یه سره دانلود کنی ولی از ترافیکت کسر میشه
البته سرویس های آرت چون شب و روز میتوانید دانلود داشته باشید شاتل واسه این دسته از کاربرانی که زیاد
با این سروی دان میکنن محدودیت قائل شده ممکنه 40 گیگ باشه ممکنه 50 گیگ مشخص نیس کاراشون ! :n16:
دوستان 512 مگابایت شبی چقدر میگیرند ؟ اگه هر شب بزاری با idm دانلود شه محدودت مینند ؟ چند روز ؟:n24:
من فقط منظورم سرویس نامحدودش بود هانقل قول:
نامحدود 128 فک کنم 20 گیگ حد مجازشه، خب حالا سوالم این بود که این 20 گیگ تو همه ی ساعات محاسبه میشه؟ یا نه، اگه تو ساعت دانلود رایگان دانلود کنی از 20 گیگت کم نمی کنه و محاسبه نمیشه؟
اره محدود میکننقل قول:
قبلا هم بودن کسانی که دانلود نمیکردند و محدود میشدند الان اطلاع ندارم
نامحدود دیگع شب و روز نداره هر وقت بگیری از اون 20 گیگ محاسبه میشهنقل قول:
آقا من هر شب ساعت 10 اینترنتم قطع میشه ( 4 روزه) کسی تجربه مشابه نداره؟؟
سلام دوستان.شاتل سرویس های 256 رو روی چند مگ میبنده؟
میصرفه که برم شاتل بعد سرعت دانلود 256 چقدره؟
پشتیبانی داره؟
سرویس های 128،256و512 رو روی 2مگ میبنده و تقریبا هیچ تفاوتی ندارن اگه میخوای بیای 128 بگیر دانلودشم 250تا270 هست پشتیبانیشم خوبه.نقل قول:
بچه ها این قضیه نحوه جدید محاسبه اینترنت درسته ؟؟:n03:
سرعت شبانه اش چه جوریه؟اگه توی یه ماه شبانه رو زیاد دانلود کنی همون شبانه رایگانشم برات محدود میکنند؟نقل قول:
مرسی
سرعت شبانه 60 تا 70 نوسان داره . بله اگر تو یه ماه هر شب دانلود کنی از ساعت 1 تا 4 بامداد محدودت میکنننقل قول:
حتما زنگ بزن پشتیبانی! ببین دلیلشو میتونن پیدا کنن یا نه!بگو خط تلفنت رو هم از لحاظ نویز سیگنال بررسی کنن!نقل قول:
درست یا نادرستش رو بیخیال! تو ایرن وقتی یه قانونی تصویب میشه یا یه دستورالعمل جدیدی میاد،تا اجرا بشه خیلی طول میکشه! تازه اینقدر دستکاریش میکنن که اصلا انگار اون دستورالعمل اجرا نمیشه!:n08:نقل قول:
در ضمن،شرکتهای خصوصی در چنین مواقعی یا زیر بار نمیرن یا مثل همین قضیه اخیر (گرون شدن پهنای باند) برای اینکه گرونتر عرضه نکنن که مشتری نپره،قیمتو ثابت نگه میدارن ولی کیفیتو میارن پایین! :n08:
مثلا همین مخابرات مازندران،قیمتو آورد پایین ولی در عوض کیفیت افتضااااااااااااااااااااا ااااااااااح شده! ترافیک هم بشدت کم کردن! طرحهای جدید رو میگم!:n02:
دوست عزیز،بعد از دوسال استفاده از شاتل بهت میگم نگیر! برو نوین نت بگیر اگه میتونی ! حداقل ترافیک بیشتری داره! قیمتش هم کمتره! شبانه رایگان هم داره که مثل شاتل و دیگر شرکتهای خصوصی هستش! فرقی نمیکنه! اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو انجمن هم تاپیک مخصوص داره اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
250که کمه/نقل قول:
سرعتش بیشتر نمیشه مثلا سرویس 256 سرعت دانلود چنده؟
سلام بکس یه سوال داشتم
وقتی ترافیک اضافی میخریم ،اول اضافی مصرف میشه یا اینکه اول همون ۳ گیگ اصلی مصرف میشه ؟
چه فرقی داره عزیز؟
با هم جمع میشن مثلا اگه 3 گیگ حجم داری 2 گیگ بخری جمعا 5 گیگ ترافیک برای مصرف داری.
سلام
کدوم تعرفه از شاتل خوبه که سرعت دانلود بالای250 بده حداقل و شبانشم خوب باشه؟
باتوجه به شهر من
من فعلا بین نوین نت و شاتل موندم
راهنمایی لطفا:n01:
اول 3 گیگ مصرف میشه بعد میره رو اون اضافی که اگه اضافیه بمونه میره واسه ماه بعد.نقل قول:
سرویس های محدود همه بالای 250 هستن شبانه هم رو 60 هست بخوای تو شهرت هم بدونی میتونی بری تو تایپیک خوزستان بپرسی.نقل قول:
آقا ما چند روزه اصلا جيميلمون باز نميشه چكار كنيم بچه ها نگرانن :n02: :n27:
منم همینطوریهنقل قول:
Load Basic HTML رو بزن
google هم بد باز میشه
10 دقیقه طول میکشه
پ.ن: صفحات تاپیک 4000 تایی شده:n08:
شاتل چقد کاربر داره :n19:
آره دقيقا :n29:نقل قول:
و این است 40000 هزارمین پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:22بهمن دیگه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگم بالاست پیشتیبانی هم فقط می پیچونه میگه مشکل سراسریه.:n13: