بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.نقل قول:
بله شروع ميشه
كلا بسته هاي ايرانسل از زمان خريد شروع ميشه
حالا ممكن حجم استفاده نشه ولي زمان شروع ميشه
چيزي به معني واقعي رزرو نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من نمیدونم این بیشعور ها برای چی ورداشتن 3500 اوردن ؟ قحط فرکانس بود آخه بیسواد های میمون دزد بگو ؟ یه ساختمان جلوی دکل باشه سیگنال نصف میشه انقدر این فرکانس آشغاله فقط به درد بیابون میخوره که هیچی جلوی سیگنال نباشه , من مودم داخلیم همون سرعتی رو میده که این مودم خارجی که جدید گرفتم میده در حالی که مودم خارجی سیگنالش بهتره ولی بازم با این که 3 تا خونه آنتن پره سیگنال رو زده ضعیف weak و به شدت نوسان داره یک لحظه سرعت 4 مگابایت هست یک لحظه دیگه میشه 500 کیلوبایت , پینگ هم که دیگه الله و اعلم از 140 میشه 290 میشه 350 میشه 140 دوباره
بله 707 اشتباه نوشتمنقل قول:
گفتم اطلاع رسانی کنم کسی ضرر نکنه
کلا سرعت و پینگ ایرانسل لحظه ای بالا پایین میشهنقل قول:
مبین نت ثبات بهتری داره از این نظرها.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
حالا این که مشکل الان پیش اومده من قبلا همچین مشکلی نداشتم , مشهد مشکل داره 2 هفته ای هست الان ولی من الان روی FDD مشکلی ندارم و فقط TDD مشکل داره و یکی از دلایل هم اینه که یک مشت بیسواد 3500 استفاده کردن توی مناطق شهری پر ازدحام فقط به خاطر این که حرف مفت بزنن بگن فزکانس 3500 ظرفیت 1.2 گیگابیت رو داره در حالی که یک صدم اون رو هم نمیتونن ارائه بدن البته فکر کنم یک دلیل دیگه هم داره اونم این که تجهیزات 3500 ارزون ترهنقل قول:
تهرانم اوضاع td خرابه. تستاشم بالا گذاشتمنقل قول:
سلام دوستان ارازل اوباش پی سی ورلد.
من یه سوال داشتم یه شبانه امروز خرید میتون بعدا فردا پس فردا استفادش کنم یا اینا میدزدنش؟:n13::n01:
امشب بايد خداحافظي كني باهاشنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان عزیز اوضاع نسل 4 ایرانسل چطوره؟ ارزش داره الان تعویض کنم؟ سرعت نتم الان اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا 512 نامحدود یکماهه دارم تقریبا 50 میدم، میخوام نامحدود ماهیانه بخرم، قیمش چقدره؟
بعد از نظر آنتن دهی خوبه؟ منطقه مارو زده پوشش داخلی
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده
ایرانسل نامحدود ماهیانه فقط وایمکس داره.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن؛ لیست سایتها نوشته شده. معروفترین سایتهایی که توی این لیست دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن.نقل قول:
عزیرم اینا(ایرانسل) خودشون زرنگترن :n10: هیچ سایت درست و حسابی برای دانلود تو نیم بها نذاشتن! البته طبیعی هم هست فکر نکنم سایت های دانلود سرورهاشون داخلی باشه:n36:نقل قول:
تک کانکشن با قند شکن
TD-LTE Irancell
Modem: ZW101
20000 KHz
RSRP
-87 dBm
RSRQ
-14 dB
SINR
7 dB
WB SINR0
دوستان سرعت بد نیست ولی به محض اینکه برای دانلود میذاری بعد از چند ثانیه کانکشن قطع میشه. کسی این مشکل رو داره. تهران منطقه ۵.
اگر دکل تغییر نمی کنه احتمالا از امپراژ برق باشهنقل قول:
من هم منطقه 4 این مشکل رو دارم و امروز دیگه عودت میدهم و پولمو پس میگیرمنقل قول:
داش کی درخواست عودت دادی من یه هفته اس درخواست دادم خبری نشدش:n36::n35:نقل قول:
دوستان یه سوال فنی الان که درخواست عودت دادم 2 گیگ از بسته 100 گیگی رو مصرف کردم ایا فقط پول مودم رو بهم میدن؟ و یا اینکه این دو گیگ هم کم و حساب میکنن و پول سیمکارت هم پس میدن؟!! زنگ میزنم پشتیبانی هر کدومشون یه چیز میگن:n13::n13::n13:
دوستانی که سرویس ADSL دارن و یا سرویس ADSL براشون هست سراغ TD-LTE نیان به هیچ وجه!!!
من تو کرجم و به دلیل ندادن اینترنت ADSL چه مخابرات چه شرکت های خصوصی مجبور شدم تو طرح تعویض شرکت کنم.
سرعتش عالی نیس ولی هرزگاهی پینگ خیلی بالاس و اذیت میکنه.
در ضمن قبلا از نت همراه اول استفاده میکردم اوایل هم از 3G ایرانسل. یه چیز خیلی باحالم اینه که اوایل ما تو منطقمون 3G فول آنتن بود و عالی اما الان 2 ساله 3G قطع شده اما 4G و TD-LTE خوب کار میکنه که جا داره از ایرانسل بپرسیم واقعا چطور؟؟؟!!!
در کل برید سراغ ADSL
در ضمن دوستان میگفتن تو طرح تعویض مودم 5142 بهشون دادن ولی به من 2101 دادن که البته کارتنش هم آرم ایرانسل نداره و یه کارتن خامه.
که عکسشم هس.
کد:s8.picofile.com/file/8301611518/20170725_190818.jpg
کد:s8.picofile.com/file/8301611576/20170725_190805.jpg
سلام دوستان چند سوال:
1- برای td lte هم همان آنتن هایی که برای 4g استفاده میشه را باید بکار برد یا متفاوته؟
2- کلا چه مدل آنتن داخلی الان بهترین هست؟ چون من میخوام آنتن را کنار پنجره بذارم.
3- چه نوع آنتن هایی برای استفاده داخل منزل مناسب هستند؟
4-چه آنتن هایی بدلیل قدرت زیاد ممکنه به سلامتی آسیب بزنه؟
مرسی بابت پاسخ
نقل قول:
1- متفاوته هم برای دکل هم برای گیرنده که شمایی.
2- 2101 و 350 و Z6000 خوبن.
3- 2
4- بعضیا میگن مضره بعضیا میگن نه بستگی به فرکانس داره که البته چیز مهمی نیس.
- - - Updated - - -
نقل قول:
3- 2
- - - Updated - - -
نقل قول:
3- 2
- - - Updated - - -
نقل قول:
3- 2
همش ضرر داره. ولی اگر حداقل ۲ متر از مودم داخلی و حدود ۵ تا ۱۰ متر از مودم خارجی فاصله داشته باشید، آسیب خاصی وارد نمیکنه به اعصاب و تقریبا معمولیه.نقل قول:
یک هفته دعوا داشتم هی میگفتند برای مشکلت زنگ می زنند گفتم یک هفته گذشت اصلا کسی زنگ نزد بزور صبح درخواست عودت دادم و کد رهگیری گرفتم و هر روز هم من بعد می زنگم:n34:نقل قول:
مثل اینکه سری اول به همه 5142 دادن و الان دیگه همون 2101 مونده و اینو میفرستن... منم تو همون هفته اول که طرحشو گذاشتن گرفتم مودمو و B5142 دادن اما کارتنش ماله خود مودمه..نقل قول:
هفته قبل به من کد دادن امروزم زنگ زدم گفتن دو هفته کار میبرهنقل قول:
آقا یعنی کابل از POE تا مودم مشکل دار شده؟ چون همین ستینگ قبلا مشکلی نداشتم. نظرت چیه؟نقل قول:
برای استفاده از طرح تعویض رایگان مودم وایمکس اجبارا باید بسته 3 ماهه 15 گیگ رو خرید یا میشه به جاش بسته دیگه ای مثلا 1 ماهه 75 گیگ سفارش داد؟
نه باید همون بسته اجباری رو بخری.نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن
سوال:
1-آیا آنتن خارجی برای تقویت امواج دریافتی 4g مودم های td lte ایرانسل قابل استفادست؟ و اینکه اصلا فایده ای داره؟
مرسی
سلام.نقل قول:
نه عزیز اگه پوشش خارحی داشته باشی مودم خارجی و اگه داخلی داشته باشی مودم داخلی.
مودهای داخلی پورت آنتن ندارن.
سلام ممنون از راهنمایی دوستان__ مودم 2101 گرفتم با اطلاعات کنسول چطور بهترین نقطه را پیدا کنم. الویت با کدام است rsrp/rsrpq/sinr/یا بقیه مثل تست پینگ « بیشتر سرعت سرچ نت و اپ برام مهمه و گیم آنلاین ۸بال پول
ممنون از اطلاعات خوبتون
از کدام ورژن speed test استفاده میکنید ۳ تای اخری رو هواوی ریختم اطلتعات را به هم ریخته نشان می دهد و اعداد مشخص نیست اپ دیگری پیشنهاد میدهید :n36:
با سلام
من جدیدا یه اشتراک td lte ایرانسل گرفتم با برنامه speedtest که سرعت رو امتحان کردم دانلودش بین ۲۰ تا ۳۰ و آپلودش بین ۸ تا ۹ مگ هست
یه مشکلی که دارم اینه که توی برنامه ای مثل تلگرام سرعت خیلی پایینه و خیلی به سختی فایل ها رو میگیره در صورتی که مثلا توی اینستا با سرعت فوقالعاده ای تصاویر و ویدئو ها رو نشون میده تو یه برنامه دیگه هم که واسه تماشای آنلاین کانال هاست به اسم mobdro هم همین مشکل رو دارم و شبکه ها رو خیلی کند و با قطعی زیاد نشون میده در ضمن صفحات وب رو هم نسبتا کند باز میکنه
البته اینو بگم که همین دو تا برنامه رو وقتی با اینترنت همراه اول گوشی باز میکنم با سرعت خیلی خوبی باز میکنه و کانال ها رو بدون کوچکترین فریزی نشون میده
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟
امروز کارشناس ایرانول ، بابت برسی نت تایپ اومد
یکم با لپتاپش ور رفت، و رفت
.............
دوستان من امروز این مودم GP2101 به همراه سیم کارت LTE از نماینده ایرانسل تحویل گرفتم . به برق که زدم هر سه چراغهای سیگنال آبی و خاموش روشن میشوند دلیلش را نمیدانم کسی میدونه . آیا سیم کارت باید فعال بشه ؟ اگر باید فعال بشه چطوری اینکار باید انجام بدم در ضمن مودم برای شرکت Greenpacket هست
سیم معمولی بذار ببین انتن میاد؟نقل قول:
با تماسی که با ایرانسل داشتم گفتند تا ۴۸ ساعت طول میکشه سیم کارت فعال بشه