-
درگفتگو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا؛امير قلعه نويي: نگرانم اما ترسي ندارم
از مصدوميت کريمي متاسف شدم، در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ امير قلعه نويي،سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان درگفتگو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيادر خصوص وضعيت تيم ملي صحبت كرد:
بعد از بازي با امارات شرايط ايران را چطور ارزيابي مي کنيد؟
فکر مي کنم براي اينکه تيم کاملي شويم وقت لازم داريم. من قبل از اينکه با شما صحبت کنم داشتم فيلم بازي با امارات را دوباره مي ديدم. ما 2-3 مشکل مهم داريم که بايد حتماً حل شوند.
يعني چه مشکلاتي؟
اول از همه برايمان سخت است که از وضعيت دقيق بدني بچه ها مطلع باشيم. اينها درگير مسابقات ليگ نيستند و زير نظر گرفتن در شرايط تمريني به اندازه مشاهده بازي تک تک آنها در بازيها به کمک ما نمي آيد. براي پيدا کردن وضعيت فني شان هم همين مشکل را داريم. کاش اين روزها با مسابقات ليگ همراه بود.
اما شما فرصت بيشتري در تمرينات داريد. اينهمه جلسه تمريني براي يک بازي با سوريه کم نيست.
اين تمريناتي نيست که ايده آل من باشد. ما هيچ وقت بازيکنانمان را کامل نداشتيم. مي آيند و مي روند. وقت کافي نداشتيم که همه را يکجا در اختيار داشته باشيم. رحمان رضايي چند روز بود و بعد جدا شد. ايمان مبعلي هم همينطور و بقيه نفراتي که در امارات هستند کم و بيش همين مشکل را دارند.
و حالا مصدوميت علي کريمي بايد جدي ترين مشکل شما باشد؟
مي بينيد؟ اينها وضعيت طبيعي کار را بهم مي زند. از مصدوميت کريمي متاسف شدم. در شرايطي که ما روي او حساب کرده بوديم از آلمان تلفن زدند که علي مصدوم شده و نمي تواند بيايد.
آمدن مهدي مهدوي کيا و وحيد هاشميان هم قطعي نيست!
بله از حضور اين دو نفر هم مطمئن نيستيم. فعلاً منتظريم اما کارمان را با تمام توان انجام مي دهيم.
بقيه چطور؟ آندرانيک تيموريان که حتماً مي آيد.
بله، تيموريان هست. رحمان رضايي و جواد نکونام هم قرار است که حتماً باشند.
غيبت اين بازيکنان کليدي چقدر شما را براي بازي با سوريه نگران مي کند؟ اين اولين بازي رسمي شماست و حتماً نتيجه گرفتن براي تان خيلي مهم است؟
مساله فقط شخصي نيست. اما اگر بگويم نگران نيستم دروغ گفته ام. بالاخره بايد نگران بازيکنانم باشم ولي ترسي ندارم. ما جوانان خوبي داريم. بازيکنان باانگيزه ديگري هم در تيم هستند. ما نقاط مثبت زيادي داريم.
ولي شما در حالي روز 25 مرداد روي نيمکت مي نشينيد که طرفداران به ايران نگاه ديگري دارند. ايران در جام جهاني در بين بهترين هاي دنيا بوده و حالا مي خواهد در زمين خودش مقابل سوريه بازي کند. احتمالاً توقعات زيادي هست که فشار روي شما را زياد مي کند؟ تازه شما بر عکس کره و ژاپن روي همه بازيکنان اروپايي هم حساب مي کنيد.
اتفاقاً اثرات کوتاه مدت رفتن به جام جهاني روي تيم منفي است. شما ببينيد، بعد از آن همه هيجان همه تيم هاي فوتبال دچار افت نسبي مي شوند. همه کساني که درگير فوتبال هستند در آن روزها به اوج هيجان رسيدند به خصوص بازيکنان که امروز تخليه شده اند. اوضاع وقتي بدتر مي شود که ما نتيجه خوبي هم در جام جهاني نگرفته ايم. پس افت روحي بيشتر است. مشکلات را دست کم نگيريد.
يعني چقدر طرفداران اميدوار باشند؟
من که خودم اصلاً نا اميد نيستم. چرا بايد نا اميد باشيم. در بازي با امارات بچه ها انگيزه خودشان را نشان دادند هرچند مشکلاتي هم داشتيم و بالاخره فراموش نکنيد که ما داريم درباره تيم ايران صحبت مي کنيم نه يک نام معمولي در آسيا.
-
توني: ماندن خواسته من نبود
لوكا توني مهاجم جوان فيورنتينا در گفت وگويي تاييد كرد كه ماندن در اين تيم خواسته او نبوده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با مخالفت شديد ديه گو دلاواله سبب شد تا لوكا توني مهاجم جواني كه آرزوي پوشيدن پيراهن سياه و آبي اينتر را داشت بر باد رود.
لوكا توني دراين باره مي گويد: "برگشتن و بازي كردن در فيورنتينا اين هم به اين صورت اصلاً جالب نيست. ماندن در ياس هاي بنفش به هيچ عنوان خواسته من نبوده است. من آرزو داشتم در ليگ قهرمانان بازي كنم و در اين رقابت گل بزنم."
چزاره پراندلي مربي تيم شد فلورانس نظر متفاوتي دارد، او از ماندن مهاجم جوانش بسار خشنود است و تاكيد مي كند: "ماندن توني بهترين هديه است و من از بودن توني در تيم احساس خوشبختي مي كنم."
-
سرمربي آمري تفليس:در برلين جبران مي كنيم
سرمربي آمري تفليس گرجستان شكست خانگي مقابل هرتابرلين را بدشانسي خواند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ گئورگي تشيچرادزه سرمربي آمري تفليس پس از باخت تيمش مقابل هرتابرلين آلمان در مصاحبه كوتاهي ابراز داشت: "شيوه بازي ما غالباً تهاجمي است، اما در ديدار مقابل هرتا دفاعي ظاهر شديم و خيلي هم خوب دفاع كرديم.
متاسفانه با بدشانسي در دقايق انتهايي بازي يك گل دريافت كرديم تا نتيجه را از دست داده باشيم كه مطمئناً در بازي برگشت در آلمان آن را جبران خواهيم كرد."
-
بازيهاي دوستانه تيمهاي آسيايي
تيمهاي آسيايي جهت كسب آمادگي بيشتر براي رقابتهاي مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا ديدارهاي دوستانه برگزار كردند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم ملي فوتبال ژاپن در اولين بازي تحت هدايت ايويكا اوسيم سرمربي صربستاني، موفق شد ترينيدادو توباگو را مغلوب كند.
آلكس بازيكن برزيلي الاصل تيم ملي ژاپن هر دو گل بازي را در دقايق 16 و 21 نيمه اول به ثمر رساند.
همچنين در ديداري ديگر تيم ملي عراق با تك گل يونس محمود در دقيقه 12 اردن را مغلوب كرد.
عربستان نيز در يك بازي دوستانه، توانست در شهر دمام، يك بر صفر بحرين را مغلوب كند. ياسر القحطاني در دقيقه 17 تك گل بازي را به ثمر رساند.
-
تري بازوبند كاپيتاني انگلستان را بر بازو بست (تکميلي)
سرانجام استيو مك لارن سرمربي جديد تيم انگلستان تصميم نهايي خود را اعلام كرد و جان تري را به عنوان كاپيتان جديد تيم ملي انگلستان منصوب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پنجشنبه گذشته جان تري 25 ساله به عنوان جانشين مناسبي براي ديويد بكام انتخاب شد كه پس از حذف جزيره نشينان از جام جهاني بازوبندش را واگذار كرده بود.
البته در دوئل سختي كه جان تري کاپيتان آبي پوشان چلسي و استيون جرارد کاپيتان سرخ پوشان ليورپول براي تصاحب اين جايگاه داشتند، مك لارن دست رد به سينه استيو نزد و او را به عنوان كاپيتان دوم سفيدپوشان جزيره منصوب کرد.
اولين ديدار رسمي براي جان تري كاپيتان ديدار دوستانه 16 آگوست سربازان مك لارن برابر يونان خواهد بود.
مك لارن در گفت و گويي با وب سايت اتحاديه فوتبال در خصوص شايستگي ها و توانمندي هاي كاپيتان جديد تيم ملي اين چنين گفت: "مطمئناً جان تري خود را به عنوان بهترين هاي پست كاپيتاني به فوتبال انگليس مي شناساند."
البته مك لارن يكي از دلايل عمده انتخاب تري را حضور اين كاپيتان در تيم مورينيو حرفه اي دانسته و هدايت جان زير نظر سرمربي پرتغالي را باعث افتخار جزيرهنشينان مي داند.
سرمربي جديد تيم ملي انگليس در ادامه سخنانش افزود: "جان از تمام خصوصيات مربوط به يك كاپيتان شايسته بهره مي برد. خصوصياتي چون هدايت، اقتدار، شجاعت، توانايي، هوشياري و تاكتيكهاي منحصر به فرد در او موج مي زند.
او هيچگاه نپذيرفته كه بهترين بوده، اما در جايگاه دوم اهميت داشته باشد. جان در چلسي هم حرف اول را مي زند و عامل مهمي در هدايت و موفقيت آبيهاي لندن را ايفا مي كند.
5 سالي است كه من درگير كارهاي مربيگري در تيم ملي انگلستان هستم و خوشحالم كه جان را با شناخت كافي منصوب نمودم.
خوشخبتانه در جمع ملي پوشان از حضور چند بازيكن ديگري كه توانايي اداره كردن هم تيمي هايشان را دارند، بهره مي برم. از اين بابت خيالم راحت است چرا كه همين تعداد قادر خواهند بود در داخل و خارج زمين به تري كمك كنند."
اما جان تري هم در خصوص انتخابش سخنان و حرف هاي خواندني دارد. وي از انتخاب به عنوان كاپيتان جديد در پوست خود نمي گنجد.
چهره محبوب استيو مك لارن پس از انتصابش عنوان داشت: "بستن بازوبند كاپيتاني بزرگ ترين افتخار براي من محسوب مي شود. خوشحالم كه اين ارزش وصف نشدني به من تعلق گرفت.
دوران سختي را پيش رو دارم. براي اثبات بيشتر شايستگي هايم بايد تلاش بسيار به خرج دهم."
از سوي ديگر استيون جرارد مراتب خوشحالي خود با تبريك فراوان تقديم کاپيتان جديد کرد.
استيو كه خود بازيكن ارزنده ليورپول و رافائل بنيتس محسوب مي شود، در خصوص انتصاب جان تري به سمت کاپيتاني تيم ملي انگلستان گفت: "دوست دارم تبريكات خود را تقديم جان تري نمايم. مطمئناً او از پس از اين سمت به خوبي برمي آيد و فوق العاده عمل مي كند. در چلسي هم كاپيتان شگفت آوري است و به واقع شايستگي هدايت سفيدهاي جزيره را نيز دارد.
همچنين از اينكه خود من به عنوان كاپيتان دوم تيم انتخاب شده ام، بسيار خوشحالم. از استيو مك لارن هم سپاسگزارم، چرا كه زماني را براي شخص من اختصاص داد و موضع را خصوصي با من در ميان گذاشت.
البته ما بازيكنان زيادي را در حد و اندازه هاي يك كاپيتان شايسته داريم كه مي توانند صد در صد به مك لارن و جان تري ياري برسانند."
خوزه مورينيو، سرمربي موفق چلسي هم معتقد است كه انتخاب تري شايسته بود و او از همان آغاز مي دانسته كه جان كاپيتان بعدي جزيره خواهد بود.
سرمربي پرتغالي شيرهاي لندن در اين خصوص گفت: "مطمئن بودم كه استيو تنها به مهره اي به نام جان تري فكر مي كند و تصميم خود را عوض نخواهد كرد.
جان تري سزاوار بستن بازوبند بود و انگليس به كاپيتاني در حد و اندازه هاي او احتياج داشت.
جان تلاش براي تيم را دوست دارد. به پيروزي عشق مي ورزد و دوست دارد با كسب موفقيت مردم و هواداران را خوشحال كند."
كلوديو رانيهري، سرمربي سابق چلسي كه تري را به عنوان كاپيتان تيمش انتخاب کرده بود، اعتقاد دارد كه مک لارن انتخاب درستي را انجام داده است.
رانيهري در گفت و گويي با راديو بي. بي. سي در اين خصوص عنوان داشت: "دليل انتخابم اين بود كه تري به معناي واقعي يك هدايت كننده نمونه است كه مداوم به هم تيمي هايش مي انديشد.
به دليل دقت در انجام كارها و مهارتش، در ميان تمام هم تيمي ها از احترام زيادي برخوردار است. او بازيكني كاملاً جدي است. علاوه بر اينكه فوتباليست قابل و ماهري هم بوده و در زندگي شخصي و در خصوصيات اخلاقي نيز نمونه و زبانزد است. البته زماني كه جوانتر بود مرتكب چند خطاي كوچك البته در خارج زمين شده بود، اما حالا بزرگ تر شده و خطايي از او سر نمي زند. به نظر من مك لارن بهترين تصميم را اتخاذ كرده است."
جان تري از تاريخ 3 ژوئن 2003 و اولين حضورش برابر صربستان و مونته نگرو 29 ديدار ملي را براي تيم انگليس انجام داده است.
ديويد بكام درست يك روز پس از حذف تيم انگليس در مرحله يك چهارم برابر پرتغال بازوبندش را واگذار كرد.
اين هافبك ارزنده به مدت 6 سال و از سال 2000 كه پيتر تيلور، مربي وقت تيم ملي وي را به عنوان كاپيتان معرفي كرده بود، در اين سمت عرض اندام كرد.
البته تا پيش از روز پنجشنبه همگان خصوصاً نويسندگان ورزشي شانس جرارد را براي بستن بازوبند کاپيتاني تيم ملي انگلستان بيشتر مي دانستند، اما سرانجام اين جان تري بود که گوي رقابت را ربود و به عنوان کاپيتان جديد تيم ملي جزيره برگزيده شد.
به گزارش راديو ورزشي بي. بي. سي، مردم انگليس در مورد اين جريان دو دسته شده بودند و گروهي راي به استيو جرارد و گروهي نظر بر انتخاب تري داشتند.
در يک نظرسنجي در همين خصوص، تري 51 درصد آرا را از آن خود كرد تا جرارد با 46 درصد و گري نويل با 2 درصد در مقام دوم و سوم جاي گيرند.
-
كاپلو:اميدوارم رهيس به جمع ما بپيوندد
فابيو كاپلو، سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد علاقه مندي خود را براي حضور خوسه آنتونيو رهيس در برنابئو ابراز داشت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خوسه رهيس، مهاجم 22 ساله آرسنال گزينه مورد نظر مقامات رئال مادريد بوده و سرمربي اين باشگاه نيز در مصاحبه اي اظهار داشت: "براي من رهيس يك بازيكن مهم و بزرگ است. بارها شاهد بازي هاي او بوده ام و به خوبي او را مي شناسم. به ويژه زماني كه فصل گذشته در ليگ قهرمانان برابر آرسنال بازي كرديم كه البته آن موقع من در يوونتوس كار مي كردم و همان زمان علاقه مند به حضور اين بازيكن در تيم خود شدم.
رهيس اسپانيايي است و همين مي تواند امتياز مثبتي براي ما باشد، حال بايد منتظر بمانيم تا ببينيم چه اتفاقي خواهد افتاد."
-
روني:از دست دادن فان نيستلروي اشتباه بزرگي بود
وين روني، ستاره شياطين سرخ از عملكرد مقامات باشگاه منچستريونايتد مبني بر فروش فان نيستلروي در تابستان امسال انتقاد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رود فان نيستلروي، ستاره هلندي منچستريونايتد در پي اختلافات خود با سرالكس فرگوسن تابستان امسال راهي رئال مادريد شد.
با رفتن فان نيستلروي به اسپانيا و از سوي ديگر اميد شياطين سرخ به روني براي كسب عنوان قهرماني در اين فصل، به نظر مي رسد كه بار سنگيني بر دوش وين روني در اين فصل وجود داشته باشد و او بايد خود را آماده به انجام رساندن اين وظيفه بزرگ كند.
روني در اين مورد در مصاحبهاي گفت: "رود يك بازيكن فوق العاده است و ما سال ها شاهد به ثمر رسيدن گل هاي زيبايي توسط اين مهاجم با تجربه بودهايم.
رود به طور متوسط تنها طي يك فصل 30 گل به ثمر رسانده و اكنون يافتن يك جانشين مناسب براي او كار بسيار دشواري است."
-
آنچلوتي: بازي بزرگي را برديم
كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان معتقد است تيمش با شكست ستاره سرخ بلگراد در بازي بزرگي را پيروز شده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ميلان در مرحله انتخابي ليگ قهرمانان اروپا يك بر صفر در بازي رفت مقابل ستاره سرخ به پيروزي رسيد و حال بايد به انتظار بازي سخت برگشت در بلگراد باشد.
كارلو آنچلوتي بعد از اين مسابقه در سن سيرو گفت: "شروع خوبي داشتيم و با شايستگي بازي رفت را برديم، اما فرصت هاي بسياري را هم از دست داديم. تيم من با يك تيم خوب اين بازي را پيروز شد و بايد اعتراف كنم ستاره سرخ خيلي خوب بازي كرد و موقعيت هاي زيادي داشت. من از بازي يوآن گوركوف بازيكن جديد ميلان راضي هستم. او بازيكن با تكنيكي است و توانايي هاي زيادي دارد."
-
آريهان بركنار شدتروسيه و دنيزلي، گزينههاي احتمالي سرمربيگري پرسپوليس
آريهان سرمربي هلندي پرسپوليس از سمت خود بركنار شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روز گذشته سرمربي هلندي پرسپوليس بعد از عدم توافق با مديرعامل اين باشگاه، طي مذاكراتي كه با يكديگر داشتند از سمت خود بركنار شد. پس از اخراج آريهان دلايل مشخصي از سوي مسئولان پرسپوليس ارائه نشد ولي مديران اين تيم بينظمي را دليل اصلي اين قضيه اعلام كردند.
شايان ذكر است، در حال حاضر مسئولان پرسپوليس مذاكرات رسمي خود را براي جذب سرمربي جديد آغاز كردهاند ولي از چند مربي خارجي براي هدايت مربيگري پرسپوليس نام برده ميشود.
گفتني است، مصطفي دنيزلي و فيليپ تروسيه از گزينههاي احتمالي براي سرمربيگري پرسپوليس هستند.
-
كيكر:كريمي بدشانسي آورد
علي كريمي كه درتمرينات اخير بايرن مونيخ مصدوم شد، اولين بازي فصل جديد بوندسليگا را از دست داد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت اختصاصي باشگاه بايرن مونيخ و نيز سايت كيكر و روزنامه اشپورت بيلد آلمان با درج خبر مصدوميت علي كريمي، از عدم حضور او در اولين بازي سرخپوشان باواريايي مقابل دورتموند كه امروز (جمعه) انجام خواهد شد، خبر دادند.
كريمي در تمرينات اخير بايرن مونيخ از ناحيه كشاله ران به سختي آسيب ديد و بنابراعلام پزشكان بايرن بايد 8 تا 10 روز استراحت كند. اين ملي پوش ارزنده كشورمان كه در ديدار هفته بعد بايرن هم غايب است، ابراز اميدواري كرد كه در بازي بيستم آگوست مقابل بوخوم بتواند در تركيب سرخپوشان حضور يابد. سايتهاي آلماني روز پنجشنبه از آسيب ديدگي كريمي به بدشانسي وي ياد كردند.همچنين مارتين ديمكليس نيز به مانند كريمي به دليل مصدوميت در بازي برابر دورتموند غايب است.
-
آدريانو جانشين فان نيستلروي
باشگاه منچستريونايتد تصميم دارد آدريانو را در خط حمله جانشين رود فان نيستلروي كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با رفتن فان نيستلروي به رئال مادريد سرالكس فرگوسن بار ديگر تمايل خود را براي خريد آدريانو اعلام كرد. خواهان حضور اين برزيلي در كنار وين روني در خط حمله شياطين سرخ شد.
روزنامه انگليسي ميرر در اين رابطه نوشت: "فرگوسن به دنبال بازيكني رفته كه با آمدن مهاجماني چون كرسپو و ابراهيموويچ در صدد ترك تيم اينتر است و اين مربي اسكاتلندي اعتقاد زيادي به توانايي هاي گلزن برزيلي دارد."
به نوشته اين روزنامه ماسيمو موراتي مالك اينتر براي واگذاري آدريانو به منچستر درخواست 45 ميليون يورو كرده است.
-
انتظار به پايان رسيداشلي کول در چلسي
اشلي كول، مدافع 25 ساله آرسنال پيش از روز يكشنبه به جمع آبي پوشان چلسي خواهد پيوست.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به نقل از روزنامه گاردين، انتقال كول به استمفوردبريج طي 24 ساعت آينده انجام خواهد شد و رومان آبراموويچ، مالك باشگاه چلسي نيز آماده است تا آخرين مبلغ پيشنهادي خود براي عقد قرارداد با كول را اعلام كند.
اين در حالي است كه مقامات باشگاه آرسنال همچنان خواهان مبلغ 25 ميليون پوند بابت فروش كول هستند، اما مقامات چلسي حداكثر پيشنهاد خود را بين 18 تا 19 ميليون پوند قرارداده اند.
از آنجا كه تاكنون هيچ باشگاه ديگري به جز استمفوردبريج چنين پيشنهاد بالايي در مورد اشلي كول ارائه نداده اند، سرسختي مقامات آرسنال در مورد مبلغ قرارداد به نوعي براي چلسي توهين محسوب مي شود و آنها نيز به هيچ وجه قصد ندارند پيشنهاد خود را تغيير دهند و در عين حال از انتقال كول طي 24 ساعت آينده به چلسي نيز اطمينان دارند.
-
برنامه رقابت هاي بوندس ليگا به وقت تهران
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته اول رقابت هاي بوندس ليگا به شرح زير است:
امشب
بايرن مونيخ – بورسيادورتموند (ساعت 22:15)
فردا (شنبه)
بايرلورکوزن – آلمانيا آخن (17)
هامبورگ – آرمينيا بيلفلد (17)
ماينتس – بوخوم (17)
مونشن گلادباخ – کوتبوس (17)
شالکه – آينتراخت فرانکفورت (17)
اشتوتگارت – نورنبرگ (17)
يکشنبه
هانوفر – وردربرمن (19:30)
ولفسبورگ – هرتابرلين (19:30)
-
مورينيو: گالاس در ازاي كول نيست
خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي تصريح كرد كه عقد قرارداد با اشلي كول به معناي فروش گالاس به آرسنال نخواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مقامات باشگاه آرسنال علاقه مندي خود را در مورد جذب ويليام گالاس، مدافع فرانسوي چلسي اعلام داشتند. از طرفي نيز اشلي كول، مدافع تيم آرسنال به زودي به جمع آبي پوشان استمفوردبريج خواهد پيوست، اما مورينيو در مصاحبه اي گفت: "شرايط گالاس هنوز مشخص نيست و در حال حاضر ما او را در ليست فروش قرار نداده ايم.
در مورد كول نيز مساله روشن و واضح است. ما يك مبلغ پيشنهادي ارائه داديم و آرسنال نيز موافقت نكرد، اما اين بدان معنا نمي تواند باشد كه آنها در ازاي فروش كول خواهان جذب گالاس هستند.
-
دل پيهرو: مثل 18 سالگي ام بازي مي کنم
آلساندرو دل پيه رو كاپيتان يوونتوس تاكيد كرد از تصميمي كه براي ماندن در يوونتوس گرفته منصرف نخواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سمبل باشگاه يوونتوس و محبوب ترين بازيكن تاريخ باشگاه توريني در مصاحبه با روزنامه گاتزتا دلواسپورت اذعان داشت، در مورد ماندن در يووه حتي در سري B با قدرت تصميم گرفته است و هرگز از اين بابت پشيمان يا منصرف نخواهد شد.
او در اين خصوص گفت: "من اين تصميم را براي باشگاه، مديران جديد و هواداران گرفته ام و به يووه براي بازگشت به سري A كمك خواهم كرد. دشام دوست خوب و يك مربي فوق العاده است و خوشحالم او در اين جاست. در نبود فابيو كاپلو ديگر جاي هيچ ترس و نگراني نيست و در سن 30 سالگي درست مثل 18 سالگي ام بازي خواهم كرد."
-
برنامه بازيهاي امروز
:: بوندسليگا آلمان
بايرن - دورتموند ، 22:15 بوقت تهران ، پخش از:
Sky Sport 1
S.Sport Hellas
C+Deporte 1
Setanta Sport1
TPS Star
Sport Klub (Hungary)
Dubai Sport 1
Sport Klub (Romania)
Sport Klub (Serbia)
:: دوستانه باشگاهي
Esperance S.T - Tunisia -- : -- Al-Ahli - Saudi Arabia
Al-Jazeera - Jordan -- : -- Al-Rifaa - Bahrain
20:30 FC Groningen - Netherlands -- : -- Aston Villa - England
21:30 RKC Waalwijk - Netherlands -- : -- Zaragoza - Spain
21:30 FC Utrecht - Netherlands -- : -- Charlton Athletic - England
23:30 Deportivo La Coruna - Spain -- : -- Nacional - Uruguay
-
;)
نقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
برنامه بازيهاي امروز
:: بوندسليگا آلمان
بايرن - دورتموند ، 22:15 بوقت تهران ، پخش از:
Sky Sport 1
S.Sport Hellas
C+Deporte 1
Setanta Sport1
TPS Star
Sport Klub (Hungary)
Dubai Sport 1
Sport Klub (Romania)
Sport Klub (Serbia)
Esperance S.T - Tunisia -- : -- Al-Ahli - Saudi Arabia
Al-Jazeera - Jordan -- : -- Al-Rifaa - Bahrain
20:30 FC Groningen - Netherlands -- : -- Aston Villa - England
21:30 RKC Waalwijk - Netherlands -- : -- Zaragoza - Spain
21:30 FC Utrecht - Netherlands -- : -- Charlton Athletic - England
23:30 Deportivo La Coruna - Spain -- : -- Nacional - Uruguay
سلام رفيق خبرت سوخته اس بالا رو يه بپا...
-
رحمان رضايي در آستانه پيوستن به ليورنو
رحمان رضايي مدافع ايراني مسينا در يك قدمي پيوستن به تيم ليورنوي ايتاليا قرار دارد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت گل نوشت اين بازيكن 31 ساله بعد از سقوط مسينا به سري B پيشنهادات خوبي داشت.
براساس اخبار رسانههاي گروهي در ايتاليا، رضايي مدتي است كه مذاكراتش را با باشگاه ليورنو آغاز كرده است و احتمال دارد قرارداد هم بين دو طرف منعقد شود.
گفتني است تيم ليورنو فصل گذشته به مقام ششم سري Aايتاليا دست يافت.
-
مربيان استقلال فردا قرارداد مي بندند
مربيان تيم استقلال تهران صبح فردا به دفتر باشگاه مي روند و قراردادهاي خود را براي فصل جديد رسما امضا خواهند كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كادرفني تيم استقلال تهران قرار است صبح فردا جلسه اي را با قريب مديرعامل اين تيم برگزار كرده و پس از آن رسما با باشگاه استقلال قرارداد همكاري امضا كنند. گفته مي شود امير قلعه نوعي نيز در اين جلسه حاضر مي شود.
همچنين دريافتي مربيان استقلال براي فصل آينده افزايش قابل توجهي يافته است.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
;)
سلام رفيق خبرت سوخته اس بالا رو يه بپا...
سلام دوست عزيز.
من خبر شما رو ديدم.
ضمنا من ضمن اعلام بازي بوندسليگا، شبكه هاي پخش كننده + برنامه بازيهاي دوستانه را هم گفتم...
-
آخرشه
نقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
سلام دوست عزيز.
من خبر شما رو ديدم.
ضمنا من ضمن اعلام بازي بوندسليگا، شبكه هاي پخش كننده + برنامه بازيهاي دوستانه را هم گفتم...
معذرت ميخوام بنده فقط تيتر خبر شما رو خوندم شرمنده... :blush:
-
بکام و نيستلروي به تيم ملي دعوت نشدند
ديويد بکام کاپيتان سابق تيم ملي انگلستان و رود فان نيستلروي مهاجم جنجالي تيم ملي هلند به تيم هاي ملي خود دعوت نشدند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، بکام که پس از جام جهاني 2006 از سمت کاپيتاني تيم ملي استعفا داده بود، نتوانست جايي را در بين فهرست استيو مک لارن سرمربي جديد انگلستان براي بازي دوستانه اين تيم مقابل يونان که چهارشنبه شب در اولدترافورد برگزار خواهد شد، داشته باشد.
اين در حالي است که سول کمپل و ديويد جيمز مدافع و دروازه بان انگلستان نيز جزو دعوت شدگان به اردوي تيم ملي جزيره نيستند.
دين اشتون مهاجم تيم فوتبال وستهام يونايتد براي نخستين بار به جمع ملي پوشان راه مي بايد و جرمن دفو و مارکوس بنت نيز که به طور مرموزي از ترکيب تيم اسون گوران اريکسون در جام جهاني 2006 آلمان خط خورده بودند بار ديگر به تيم ملي دعوت شدند.
بکام که در رقابت هاي جام جهاني دچار مصدوميت شده بود روز چهارشنبه در بازي تدارکاتي رئال مادريد در آمريکا برابر دي. سي يونايتد 45 دقيقه بازي کرد.
وي در بيانيه اي که از طريق مدير برنامه هايش در اختيار خبرگزاري رويترز قرار گرفته اعلام کرده است، اشتياقش براي بازي در تيم ملي انگلستان از هميشه بيشتر شده است.
در اين بيانيه آمده است: "در گفت و گويم با سرمربي جديد، متوجه شدم که او نظرات خود را در تيم ملي دارد و مي خواهد اين نظرات را در راه رسيدن به جام جهاني بعدي اعمال کند.
من از اينکه 10 سال در تيم انگلستان بازي کرده ام به خود افتخار مي کنم و تعصب و علاقه ام به تيم ملي کشورم چون هميشه خواهد بود. در اينجا براي جان تري آرزوي موفقيت مي کنم و حمايت کامل خود را از وي به عنوان کاپيتان جديد اعلام مي دارم."
استيو مک لارن نيز در اين خصوص اظهار داشت: "من دوشنبه با بکام صحبت کردم و او را از تصميم خود مطلع ساختم. به او گفتم که براي آينده برنامه ريزي هاي فراواني کرده ام. من براي ديويد احترام ويژه اي قائل هستم. او کاپيتان وبازيکن بزرگي براي تيم ملي انگلستان بود."
همچنين از سوي ديگر مارکو فان باستن با خط کشيدن بر روي نام رود فان نيستلروي جنگ با وي را که در رقابت هاي جام جهاني 2006 به اوج خود رسيده بود، ادامه داد.
تيم ملي هلند چهارشنبه شب در ديداري تدارکاتي برابر ايرلند قرار خواهد گرفت.
مهاجم مغضوب هلندي ها که به تازگي از منچستريونايتد راهي رئال مادريد شده است، در جام جهاني 2006 با فان باستن اختلاف پيدا کرد و حتي در بازي آخر اين تيم برابر پرتغال که به حذف هلندي ها انجاميد 90 دقيقه بر روي نيمکت ذخيره ها نشست.
مارکو فان باستن در اين خصوص گفت: "ما خود را براي رقابت هاي مقدماتي يورو 2008 آماده مي کنيم و اين طبيعي است که حق انتخاب داريم و بايد همه را مورد آزمايش قرار دهيم.
-
جريمه 520 هزار دلاري در انتظار ايران
استفاده نكردن از البسه و تجهيزات شركت پوما در تمرينات و ديدار تيم ملي فوتبال برابر امارات، فدراسيون فوتبال ايران را در خطر جريمه سنگين 520 هزار دلاري قرار داده است.
به گزارش ايسنا ، دو هفته پيش و پس از گذشت سه روز از تمرينات تيم ملي در مرحلهي جديد، يكي از روزنامههاي ورزشي در صفحه نخست خود تيتر زد: «شكايت جديد عليه فدراسيون فوتبال». موضوعي كه آن روزها چندان جدي گرفته نشد؛ اما اين مساله هم اكنون شرايط را براي فدراسيون فوتبال ايران دشواركرده است.
«پوما» شركتي كه پس از تغيير و تحولات در مديريت خود در جام جهاني 2006 با سرمايهگذاري فراوان توانست، اسپانسري دوازده تيم را بر عهده بگيرد و حتي با قهرماني ايتاليا در جام جهاني، يكي از فاتحان اصلي جام هجدهم لقب گرفت ، دوم شهريور 84 قراردادي را در حضور خبرنگاران رسانههاي گروهي با فدراسيون فوتبال ايران منعقد كرد.
قراردادي دو ساله كه تا بيست و چهارم آگوست سال 2007 ميلادي اعتبار داشت اما در حالي كه سيزده روز ديگر نخستين سال همكاري پوما با فدراسيون فوتبال ايران به پايان ميرسد، مشخص نبودن مديريت جديد فدراسيون، سبب شده كه وضعيت براي فوتبال ايران سختتر از گذشته شود، چرا كه با شكايت احتمالي شركت آلماني عليه فدراسيون فوتبال كشورمان، فوتبال ايران با جريمهاي سنگين روبرو ميشود.
در حالي كه مسوولان فدراسيون فوتبال بارها در گفتوگوهايشان نرسيدن لباس و تجهيزات ورزشي پوما به ايران را دليل استفاده نكردن تيم ملي از البسهي اين شركت عنوان كردهاند اما اجناس اين شركت حدود دو ماه است كه در گمرك فرودگاه امام خميني (ره) در حال خاك خوردن است و بنابر ادعاي مديران پوما در ايران تنها اهمال كاري و پشت گوش انداختن ترخيص اين وسايل، موجب شده تا تيم ملي با لباسهاي قديمي در تمرينات و ديدار دوستانه با امارات شركت كند.
در يكي از بندهاي قرارداد فدراسيون فوتبال با اين شركت آمده است كه هر بار تخلف فدراسيون، جريمهاي بيست هزار دلاري را متوجه فوتبال ايران ميكند و اين بند چه در جلسات تمريني و چه در بازيهاي رسمي و دوستانه، قابل اجرا است. بنابراين با توجه به آن كه تا به حال بيست و پنج جلسهي تمريني برگزار شده و تيم ملي يك بازي دوستانه هم انجام داده، فدراسيون فوتبال ايران بيست و شش بار مرتكب تخلف شده و با توجه به قرارداد في ما بين در صورت شكايت پوما عليه فدراسيون فوتبال ايران، مسوولان فدراسيون بايد پانصد و بيست هزار دلار به حساب اين شركت واريز كنند. امري كه با توجه به نامشخص بودن تكليف پول اهدايي فيفا به فوتبال ايران پس از راهيابي تيم ملي به جام جهاني، شرايط مالي فدراسيون را وارد مرحلهي جديدي ميكند، هر چند كه بنا بر گفتهي يكي از مسوولان فدراسيون فوتبال اجناس پوما شنبه (فردا) از گمرك فرودگاه مهرآباد ترخيص ميشود.
هم اكنون دو راه پيش روي مسوولان فدراسيون فوتبال ايران است، يكي استفاده از وسايل اين شركت تا پايان قرارداد در سال 2007 و ديگري اصرار بر استفاده از البسه و تجهيزات شركت «شكاري» و شكايت پوما عليه فدراسيون و متعاقب آن لغو يك طرفهي قرارداد و پرداخت جريمهي سنگين احتمالي. بايد منتظر ماند تا مشخص شود كه سران فدراسيون فوتبال كدام راه را برميگزينند.
-
گزارشياز وضع بازيكنان ايراني در آستانه آغاز فصل جديد بوندسليگاي آلمان
در حالي كه از اواخر وقت روز جمعه (امروز) چهل و چهارمين دوره مسابقات فوتبال باشگاههاي برتر آلمان موسوم به "بوندسليگا" در سال - ۲۰۰۷ ۲۰۰۶آغاز خواهد شد، علي كريمي بازيكن ايراني تيم فوتبال باشگاه بايرن مونيخ به دليل مصدوميت قادر نيست كه در نخستين بازي تيمش، كه بازي افتتاح اين دوره از مسابقات نيز به شمار ميرود، حضور داشته باشد.
كريمي كه در حال حاضر به دليل كشيدگي عضلات پا به تجويز پزشكان تيم در استراحت به سر ميبرد يكي از چندين بازيكن مطرح براي جانشيني مشاييل بالاك هافبك نفوذي سابق اين تيم كه در حال حاضر به تيم چلسي انگليس ملحق شده است، محسوب ميشود.
البته دراين ميان كريمي براي دستيابي به اين پست بايد با حريفان قدري در تيم خود همچون "باستين شوايناشتايگر" كه در مسابقات جام جهاني براي تيم ملي فوتبال آلمان خوش درخشيد، "روكه سانتاكروز" و "داس سانتوز" بازيكنان پاراگوئهاي و "مهمت شول" بازيكن تركتبار اين تيم رقابت كند.
از همين رو برخي از كارشناسان معتقدند با توجه به وضع جسماني كريمي وي شانس زيادي براي تصدي اين پست ندارد.
كريمي در فصل گذشته در مجموع در ۲۰بازي تيم فوتبال باشگاه بايرن مونيخ در ميدان حضور داشت كه ثمره آن به ثمر رساندن ۲گل و ارايه ۳پاس گل به همتيميهاي خود بود.
بايرن مونيخ كه جمعه شب در ورزشگاه آليانس شهر مونيخ نخستين بازي فصل جديد مسابقات بوندسليگا را در مقابل تيم باشگاه بورسيا دورتموند برگزار ميكند، در فصل گذشته براي بيستمين بار در تاريخ اين مسابقات به مقام قهرماني رسيد و همزمان براي سيزدهمين بار جام حذفي باشگاههاي آلمان را هم فتح كرد.
قرارداد كريمي با تيم بايرن مونيخ پيش از مسابقات جام جهاني به مدت يكسال ديگر تمديد شده بود.
مهدوي مهدويكيا ديگر بازيكن ايراني حاضر در مسابقات فوتبال بوندسليگا نيز كه در تيم هامبورگ اين كشور بازي ميكند در فصل گذشته در ۳۱بازي اين تيم به ميدان رفت كه حاصل آن به ثمر رساندن ۵گل و ارايه ۵پاس گل به همتيميهايش بود.
تيم هامبورگ كه در فصل گذشته به مقام سومي مسابقات بوندسيلگا دست يافته بود، امسال هم بعنوان يكي از سه مدعي كسب عنوان قهرماني اين دوره از مسابقات به شمار ميرود.
اين درحالي است كه با جدا شدن دو بازيكن كليدي اين تيم به اسامي "سرگئي بابارز" بوسنيايي كه در پست هافبك بازي ميكرد و "دانيل فان بويتن" بلژيكي كه در دفاع وسط اين تيم حضور داشت، به نظر ميرسد نقش مهدويكيا براي اين باشگاه اهميت بيشتري يافته است.
مسوولان تيم هامبورگ قصد دارند با رفتن بابارز به تيم باير لوركوزن و فان بويتن به تيم بايرن مونيخ، بازيكنان جوان ديگري را جايگزين آنها كنند كه در اين ميان حضور مهدويكيا بعنوان بازيكن باتجربه در اين تيم ميتواند علاوه بر نقش رهبري بازيكنان جوان ، تيم را نيز در دستيابي به خواسته اصلياش كه كسب عنوان قهرماني مسابقات است، ياري دهد.
اين درحالي است كه قرارداد دو ميليون و ۳۰۰هزار يورويي مهدويكيا با باشگاه هامبورگ در اين فصل به پايان خواهد رسيد و تاكنون هيچگونه اظهار نظري نيز درباره تمديد يا عدم تمديد قرارداد وي شنيده نشده است.
وحيد هاشميان يكي ديگر از بازيكنان ايراني حاضر در مسابقات بوندسليگا است كه در تيم هانوفر ۹۶توپ ميزند.
هاشميان در فصل گذشته بعنوان مهاجم در خدمت اين تيم بود و در مجموع با حضور در ۲۹بازي، ۴گل به ثمر رساند و ۳پاس گل نيز به همتيميهاي خود ارايه كرد اما با اين حال بسياري از كارشناسان فوتبال عملكرد او را در فصل گذشته اين مسابقات بعنوان يك مهاجم ضعيف ارزيابي كردهاند.
در اين ميان هر چند هاشميان كه در فصل گذشته با مصدوميت زانو مواجه شده بود و در خلال مسابقات جامجهاني نيز از ناحيه كمر آسيب ديد اما با اين حال انتظار ميرود او در نخستين بازي تيم خانگي هانوفر در مقابل برمن كه در روز يكشنبه در ورزشگاه خانگي اين تيم برگزار ميشود، به ميدان برود.
تيم فوتبال باشگاه هانوفر ۹۶در فصل گذشته مسابقات بوندسليگا به مقام دوازدهم رسيد و هاشميان نيز تا سال ۲۰۰۸ميلادي با اين تيم قرارداد همكاري دارد.
فريدون زندي ديگر بازيكن ايراني مسابقات فوتبال آلمان هم در فصل گذشته در ۱۹بازي تيم كايزرسلاترن حضور داشت كه در هيچيك از آنها موفق نشد گلي به ثمر برساند و تنها يك پاس گل به بازيكنان تيم خود ارايه كرد.
اين درحالي است كه وي در كمتر مسابقه اين تيم نيز توانست به مدت ۹۰ دقيقه كامل در زمين حضور داشته باشد و از همين رو به دليل عملكرد ضعيفش، تيم كايزرسلاترن قرارداد خود را با زندي در فصل جديد تمديد نكرد و وي هم اينك عضو هيچ تيم باشگاهي در آلمان نيست.
اين در حالي است كه تيمهاي ليگ دسته اول و دستهدوم آلمان هم از آخر اين هفته مسابقات خود را آغاز ميكنند و فصل نقل و انتقال بازيكنان در آلمان نيز تا ۳۱آگوست ( ۹شهريور) به پايان خواهد رسيد.
اشكان دژاگه ديگر بازيكن ايراني بوندسليگا هم كه بعنوان مهاجم در تيم باشگاه هرتابرلين بازي ميكند، در فصل گذشته كه اولين فصل قرارداد حرفهاي او محسوب ميشد، فقط در سه بازي و براي چند دقيقه در ميدان حضور داشت.
اين درحالي است كه دژاگه در تيم فوتبال زير ۲۱سال آلمان نيز عضويت دارد و قرارداد وي با هرتابرلين تا سال ۲۰۰۸معتبر است.
در فصل گذشته همچنين "محرم نويدكيا" با نيمه تمام گذاردن قرارداد خود با تيم "بوخوم" به باشگاه خود، سپاهان اصفهان بازگشت.
همچنين در همان فصل نيز مذاكرات تيمهاي هرتابرلين و كايزرسلاترن براي در اختيار گرفتن جواد نكونام به نتيجه نرسيد.
-
"فرگوسن" خواهان حفظ مادام العمر "روني" در منچستريونايتد است
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس اعلام كرد: ميخواهم "وين روني" باقي دوران فوتبال خود را در اين تيم بگذراند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از منچستر، روني ۲۰ساله دو سال پيش در ازاي ۲۷ميليون پوند از اورتون به منچستريونايتد رفت و تا سال ۲۰۱۰با اين تيم قرارداد دارد.
با وجود اين "الكس فرگوسن" گفت: ميخواهم روني بيش از اين در تيم منچستريونايتد بماند. او بازيكن فوقالعادهاي است. او براي بهترين بودن انرژي، اشتياق و علاقه دارد.
سرمربي منچستريونايتد افزود: ما بازيكنان جوان خوبي در اختيار داريم و ميخواهيم آنها را براي مدتهاي طولاني حفظ كنيم. بدون ترديد، روني يكي از آنهاست و از اينكه او اينقدر به ماندن علاقه دارد، خوشحالم.
اين باشگاه سال گذشته قرارداد دو بازيكن جوان ديگر خود يعني "كريستيانو رونالدو" و "جوزپه روسي" را نيز تمديد كرد و روني نفر بعدي است.
"ديويد گيل" رييس اجرايي منچستريونايتد در اينباره گفت: به محض پايان فصل نقل و انتقالات، گفتوگوهاي خود را با روني آغاز ميكنيم، اما در حال حاضر مشغول بازار نقل و انتقالات و مسايل ديگر هستيم.
-
"فان نيستلروي" از تركيب بازيكنان تيم ملي هلند حذف شد
"ماركو فان باستن" سرمربي تيم ملي فوتبال هلند،"رود فان نيستلروي" را در فهرست ۱۸نفره بازيكنان خود براي ديدار دوستانه با ايرلند در روز چهارشنبه قرار نداد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از زيست، وي در اين فهرست نامي از "مارك فان بومل" نيز نبرده است.
فان باستن در يك كنفرانس خبري گفت: ما در دو سال آينده بايد خود را براي مسابقات مقدماتي قهرماني اروپا آماده كنيم و بايد انتخاب بازيكنان را انجام دهيم.
وي افزود: به نظر من، ما بهترين تركيب را در اختيار داريم و همين به ما اعتماد به نفس ميدهد.
فان نيستلروي كه ماه گذشته از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست، پنجاه و چهارمين مسابقه ملي خود را در جريان مرحله گروهي مسابقات جام جهاني ۲۰۰۶و تساوي بدون گل مقابل آرژانتين انجام داد.
وي در دور دوم و شكست مقابل پرتغال روي نيمكت نشست.
"خالد بولهروز" و "جيوانيفان برونكهورست" كه دراين مسابقه اخراج شدند نيز جزو بازيكنان فان باستن در فهرست اخير نيستند.
اين دو بازيكن از حضور در اولين مسابقه مقدماتي هلند در مسابقات يورو ۲۰۰۸كه ماه آينده مقابل لوكزمبورگ برگزار ميشود، محروم هستند.
فان باستن در ادامه با ابراز خرسندي از تصميم "اديون فان درسار" كاپيتان بلامنازع هلند از سال ۱۹۹۵تاكنون براي ادامه فوتبال ملي خود پس از ۱۱۳مسابقه، گفت: ما پس از جام جهاني از ادوين در مورد آيندهاش پرسيديم و از او خواستيم به بازي ملي ادامه دهد. اكنون از تصميم وي خوشحاليم چون او نقش به سزايي در تيم به عنوان يك انسان، كاپيتان و يك بازيكن دارد.
-
تيم فوتبال منتخب پيروزي و استقلال تهران مقابل تيم هنرمندان پيروز شد
تيم فوتبال منتخب پيروزي و استقلال تهران در ديداري به منظور حمايت از كودكان مظلوم و بيدفاع لبناني، مقابل تيم هنرمندان پيروز شد.
اين ديدار عصر امروز /جمعه/ در ورزشگاه اختصاصي باشگاه راه آهن تهران در شهرك اكباتان برگزار شد.
تيم منتخب پيروزي و استقلال تهران در پايان اين ديدار با نتيجه ۶بر ۳ مقابل تيم هنرمندان به برتري دست يافت.
قضاوت اين ديدار را " نويد مظفري " به عهده داشت.
فراز فاطمي( ۲گل) ، مرتضي هاشمي( ۲گل)، بهشاد ياورزاده و محمد ماماني گلهاي تيم منتخب پيروزي و استقلال تهران را به ثمر رساندند.
تيم فوتبال هنرمندان نيز با تك گل علي حسيني و ۲گل محمد مهرانپور كه از روي نقطه پنالتي در نيمه دوم بازي به ثمر رسيد، موفق شد ۳بار دروازه تيم منتخب پيروزي و استقلال تهران را باز كند.
تيم فوتبال هنرمندان در نيمه دوم با افزايش سرعت، بازي بهتري از خود به نمايش گذاشت.
" محمد پنجعلي " كاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايران و " صمد مرفاوي " سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در اين ديدار به ترتيب هدايت تيمهاي فوتبال هنرمندان و منتخب پيروزي و استقلال تهران را به عهده داشتند.
" داريوش مصطفوي " دبير كل فدراسيون فوتبال نيز با حضور در ورزشگاه راه آهن، از نزديك شاهد برگزاري اين ديدار بود.
-
تيم فوتبال پاس تهران در ديداري تداركاتي مقابل فولاد يزد به برتري رسيد
م فوتبال پاس تهران در ديداري تداركاتي مقابل تيم فوتبال فولاد يزد به برتري دست يافت.
در اين ديدار كه عصر امروز /جمعه/ به مناسبت گراميداشت ياد مرحوم "حسن بيكي" مهاجم تيم فوتبال شهيد قندي يزد در ورزشگاه شهيد نصيري اين شهر برگزار شد، تيم فوتبال پاس با نتيجه ۲بر يك از سد حريف خود گذشت.
مرحوم " حسن بيكي " مهاجم تيم فوتبال شهيد قندي يزد چندي پيش براثر سانحه رانندگي جان خود خود را از دست داد.
گلهاي تيم پاس را "عباس آقايي" در دقيقه نخست از روي نقطه پنالتي و "پژمان جمشيدي" در دقيقه ۲۳به ثمر رساندند و تنها گل تيم فولاد را "محمد بنايي" در دقيقه ۹۰وارد دروازه تيم پاس كرد.
در دقيقه ۱۵اين ديدار "هوشنگ كيا" بازيكن تيم فولاد يزد با دريافت كارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.
"محمد مديرتدين" با كمك "عباس كلانتري" و "مصطفي دهقان" قضاوت اين ديدار را به عهده داشتند.
-
گزارش تصویری دیدار خیریه دو تیم فوتبال باشگاه هنرمندان و منتخب استقلال - پرسپولیس
-
تغییرات اساسنامه فدراسیون فوتبال متناسب با نظرات فیفا بوده است
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت : اساسنامه فدراسیون فوتبال مطابق با اساسنامه فیفا تغییر یافته و موارد مورد نظر فیفا از هر نظر در آن لحاظ شده است .
داریوش مصطفوی دبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار"مهر" افزود : هرچند تاریخ 31دسامبر(10 دی) به عنوان ضرب الاجل فیفا تعیین شده بود ولی طبق تغییرات اساسنامه فدراسیون فوتبال پیش از موعد مقرر و مطابق با الگوی فدراسیون بین المللی فوتبال انجام شده وهیچگونه مشکلی دراین زمینه وجود ندارد و بزودی برنامه های فدراسیون فوتبال براساس تغییرات جدید انجام خواهد شد .
مصطفوی درخصوص مهمترین تغییرات صورت گرفته دراساسنامه فدراسیون فوتبال تصریح کرد : فیفا بیش ازهر چیزبرانتخاب روسای فدراسیونها با رای مجمع عمومی تاکید دارد و برهمین اساس 45عضومجمع عمومی فدراسیون فوتبال روزهفتم آبان برای انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه خواهد داد .
وی اضافه کرد : فیفا همچنین خواستار استقلال فدراسیونهای فوتبال درتصمیم گیری ها وعدم دخالت دولت درامورجاری فوتبال شده است که با وجود ساختاردولتی فوتبال ما سازمان تاکنون همین رویه را اعمال کرده و تنها به نظارت برحسن انجام کارها نظارت کرده وهرگز دخالتی درامور داخلی فدراسیون فوتبال نداشته است. البته با توجه به دولتی بودن ساختار ورزش ما سازمان باید بر امور فدراسیونها نظارت داشته باشد و نمی توان از سازمان انتظار داشت هزینه فدراسیونها را پرداخت کند و نظارتی هم برعملکرد آنها نداشته باشد .
دبیرکل فدراسیون فوتبال پیرامون برنامه های تیم ملی تا پیش از دیداربرابرسوریه اظهار داشت : تمرینات تیم ملی طی هفته جاری ادامه خواهد یافت ضمن اینکه بازیکنان لژیونرتیم ملی نیز از روز فردا در تمرینات حضورخواهند یافت تا روز 25مرداد ماه بار دیگرملی پوشان کشورمان یک پیروزی باشکوه و غرور آفرین را به مردم ایران هدیه کنند .
مصطفوی درخصوص وضعیت علی کریمی برای همراهی تیم ملی در دیدار برابر سوریه گفت : بر اساس اطلاعاتی که بدست مان رسیده کریمی با مصدومیت روبرواست و حداقل باید دوهفته استراحت کند . با این حال تصورمی کنم او برای روحیه دادن به تیم ملی به ایران بیاید و در دیدار با سوریه درکنار دیگر ملی پوشان باشد .
وی در پایان درخصوص شایعه به تعویق افتادن دیدارفینال جام حذفی تصریح کرد : هیچگونه تغییری در زمان برگزاری دیدار فینال جام حذفی انجام نشده است و طبق اعلام قبلی دیدار رفت فینال جام حذفی روز 22 شهریور برگزارخواهد شد و تاریخ مسابقه برگشت نیز احتمالا دو هفته بعد از مسابقه رفت خواهد بود .
-
با تشكر،
حالا نتيجه چي شد؟
...
-
برنامه بازيهاي امروز، شنبه 21 مرداد
:: دوستانه ملي
سنگاپور - هنگكنگ ، 13:30
:: تور تمريناتي رئال مادريد
سالت ليك (ايالات متحده آمريكا) - رئال مادريد (اسپانيا) ، 4:30 يكشنبه (فردا)، پخش از شبكه Real Madrid TV
16:30 Bolton Wanderers - England -- : -- AZ Alkmaar - Netherlands
17:30 Manchester United - England -- : -- Sevilla - Spain
17:30 Manchester City - England -- : -- FC Porto - Portugal
17:30 Fulham - England -- : -- Boavista - Portugal
17:30 Reading - England -- : -- Feyenoord Rotterdam - Netherlands
17:30 Tottenham Hotspur - England -- : -- Real Sociedad - Spain
17:30 Everton - England -- : -- Athletic de Bilbao - Spain
17:30 Wigan Athletic - England -- : -- Vitesse Arnhem - Netherlands
17:30 West Ham Utd - England -- : -- Olympiakos - Greece
21:30 OFI - Greece -- : -- SC Heerenveen - Netherlands
22:30 Celta de Vigo - Spain -- : -- Braga - Portugal
23:00 Valencia - Spain -- : -- Roma - Italy
23:30 Atletico de Madrid - Spain -- : -- AC Milan - Italy
-
ساويولا در گفت و گو با وب سايت بارسلونا:تنها سرباز بارسلونا هستم
زمزمه هاي جدايي خاوير ساويولا از باشگاه قهرمان اروپا و اسپانيا به گوش مي رسد و او بالاخره متوجه شده كه بايد ساز جدايي را سر دهد.
مهاجم آرژانتيني بارسا تمرينات پيش فصل را با تيم بلوخرانا ادامه مي دهد و به خوبي مي داند كه ديگر احتياجي به اثبات شايستگي هايش براي فرانك رايكارد سرمربي آبيو اناري پوشان نيست.
پس از دو سال عدم حضور ثابت در جمع آبي اناريها، مهاجم سابق ريورپلاته در ديدار دوستانه بارسلونا برابر يک تيم آمريكايي كه در تور لس آنجلس برگزار شد، حضور يافت و موفق شد در تساوي 4-4 اين بازي، سهمي به اندازه يك گل را به نام خود رقم بزند. با همين تك گل، خاوير در پوست خود نمي گنجد و خوشحال بود كه نقشي در جمع هم تيمي ها داشته، اما اين گل هم نميتواند كاري بر اي او از پيش ببرد.
ساويولا در خصوص تك گلش اين چنين ميگويد: "در پوست خود نمي گنجيدم. به ياد خاطرات دوران حضورم در بارسا افتادم. خاطرات شيرين و خوب گذشته.
اين بازيكن بدشانس كه هنوز دو سال از قراردادش با نيوكمپ باقيست، دو سال را به صورت قرضي در باشگاههاي موناكو و سويا حضور داشت. با تمام اين اوصاف و با توجه به عملكرد خيره كننده خاوير در ديدار دوستانه تيمش و گلزني براي قهرمانان اروپا، جايگاهي ثابت براي وي در ميان شاگردان رايكارد يافت نمي شود و خود او رد اين خصوص مي گويد: "ميدانم كه به هيچ وجه انتخاب رايكارد نخواهم بود. شيوه اي كه من در آن بازي پيش رفتم، تنها گامي ديگر به سوي كسب آمادگي براي فصل آينده بود و مرا از لحاظ تكنيكي بالا مي برد و شجاعت و اعتماد به نفس به من مي دهد.
براي اينكه خودم را در قلب كسي جاي دهم، بازي نمي كنم. تنها براي تيمم بازي مي كنم و در حال حاضر هم مهره بارسلونا هستم."
در حالي كه فصل جديد ليگ برتر فوتبال اسپانيا (لاليگا) پنجشنبه آينده با ديدار بارسا با اسپانيول آغاز به كار مي كند، ساويولا هنوز هم خود را عضوي از كاتالانها مي داند و از تمرينات پيش فصل نهايت استفاده را ميبرد.
وي مي گويد: "به تنها چيزي كه ميانديشم، تمرين و تمرين بوده و اين مساله تنها دل نگراني من است. ابداً از اينكه بارسا ديگر مرا نمي خواهد نگران و ناراحت نيستم. در نيوكمپ ميمانم تا زماني كه باشگاهي مرا بخواهد. آنگاه با فراغ خاطر و اطمينان از انجام مسووليتي كه در بارسا داشتم، نيوكمپ را ترك مي كنم."
اين ملي پوش آرژانتيني در خصوص تيم آينده اش مدام با مدير برنامههايش در تماس است، اما از اينكه اجازه يافته تا با تيم تمرين كنيد، احساس رضايت ميكند و معتقد است با اينكه باشگاه ديگر او را نمي خواهد، اما رفتار خوب و انساني با وي دارد."
ساويولا كه با پيراهن شماره 22 در ديدار دوستانه تيمش بازي کرد، منتظر دريافت پيشنهادات باشگاه هاي علاقه مند است و تا آن موقع ساكت و آرام در انتظار مي ماند.
-
پانصدمين بازي كان در بوندس ليگا
اوليوركان سنگربان بايرن مونيخ در بازي هفته نخست ليگ آلمان مقابل بورسيا دورتموند، پانصدمين حضورش را در بوندس ليگا جشن گرفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كان كاپيتان 37 ساله بايرن، جمعه شب براي پانصدمين بار در بوندس ليگا به ميدان رفت تا ركوردي جديد از خود بر جاي بگذارد. وي از سال 1987 با كارلسروهه بازي در ليگ آلمان را آغاز كرده و در سال 1994 به بايرن پيوسته كه تاكنون عضو اين باشگاه پرافتخار است.
كان در مدتي كه در بوندس ليگا حضور داشته، يك بار به عنوان بهترين بازيكن فصل معرفي شد.
وي تاكنون هفت بار فاتح بوندس ليگا و پنج بار نيز قهرمان سوپرجام آلمان شده و در سال 2001 قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شده است.
او همچنين در سال 1997 با مونيخي ها قهرمان جام يوفا شد. كان بهترين بازيكن جام جهاني 2002 شد، هر چند كه او و تيمش در ديدار نهايي با 2 گل مغلوب برزيل شدند.
وي در جام جهاني اخير كه در كشورش برگزار شد، پس از ينس لمن سنگربان دوم ژرمن ها بود و در ديدار رده بندي براي 86 بار با پيراهن تيم ملي مقابل پرتغال به ميدان رفت كه پس از پيروزي 3 بر يك، براي هميشه از بازي هاي ملي خداحافظي كرد.
كاپيتان اولي كان تا ژوئن 2008 با بايرن مونيخ قرارداد دارد و پس از آن كفش ها را خواهد آويخت تا ميشائيل رنسينگ جايگزين وي شود.
-
فرگوسن:از علاقه روني به يونايتد خوشحالم
مقامات منچستريونايتد آمادگي خود مبني بر عقد قراردادي جديد با وين روني را اعلام كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ وين روني، ستاره 20 ساله منچستريونايتد كه در آگوست 2004 با عقد قراردادي شش ساله به يونايتد ملحق شد، اكنون خواهان تمديد قرارداد خود بوده و جزو بازيكنان جوان يونايتد كه آينده باشگاه اولدترافورد را خواهند ساخت، به حساب مي آيد.
ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه يونايتد در مصاحبه اي در اين خصوص گفت: "در حال حاضر توجه ما بيشتر بر روي نقل و انتقالات متمركز است، اما در عين حال مذاكراه با روني نيز جزو اهداف ما در اين روزهاست.
اينكه يك بازيكن خود خواهان عقد قرارداد باشد، خيلي خوب است و ما نيز در صورتي كه آن بازيكن مورد نظر و توجه ما باشد با وي وارد مذاكره خواهيم شد.
سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد نيز اظهار داشت: "ما ميخواهيم كه وين روني براي يك عمر در اينجا بماند، او فوتباليستي با مهارت، سرشار از اشتياق و انرژي است و از همه مهم تر دوست دارد كه هميشه در اوج باقي بماند.
در اين جا گروهي از بازيكنان جوان و خوب وجود دارند كه از آنها مي خواهيم براي مدت طولاني در كنار هم باشند و بدون شك، وين نيز جزو آنهاست و من خوشحالم كه او تا اين حد مشتاق ماندن در يونايتد است."
-
در آستانه بازي سوپرجام انگلستان/مورينيو: ليورپول کاملاً متفاوت شده است
خوزه مورينيو در آستانه بازي کاميونيتي شيلد يا همان سوپرجام انگلستان که فردا بين دو تيم ليورپول و چلسي برگزار خواهد شد، عنوان کرد که ليورپول تيم کاملاً متفاوتي شده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، مورينيو که با وب سايت باشگاه چلسي صحبت مي کرد، اظهار داشت که ليورپول را طي 2 فصل اخير ليگ برتر به خوبي مي شناسد، اما در بازي يکشنبه چهره جديد اين تيم با خريدهاي تازه اش را خواهد ديد.
در فصل نقل و انتقالات تابستاني، سرخ پوشان آنفيلد فابيو آئوريلو مدافع چپ برزيلي، گابريل پالتا مدافع آرژانتيني، مارک گونسالس هافبک شيليايي به همراه کريگ بلامي و استيو پنانت انگليسي را به خدمت گرفته اند.
مورينيو در خصوص ليورپول گفت: "اکنون آنها از پيتر کروچ در خط حمله استفاده مي کنند. نکته ديگر در بازي آنها اين است که کريک بلامي هم در ترکيب آنها نقشي کليدي خواهد داشت. بدين شکل روش کاري ليورپول کاملاً تغيير خواهد کرد. هر تيمي که قصد بازي با آنفيلدي ها را دارد بايد به اين نکته توجه کند که راهي براي مهار کروچ و کنترل کردن بلامي بيابد. بدين شکل مي توان بر ليورپول غلبه کرد.
بلامي بازيکن خطرناکي است. اين را زماني که با نيوکاسل بازي مي کرديم دريافتم. او زماني که در بلکبرن هم بود بازيکن خطرناکي محسوب مي شد. اکنون نيز مطمئن هستم که در ليورپول مردي کليدي و خطرناک است.
-
ابراز علاقه ريبه ري براي ماندن در مارسي
فرانك ريبه ري بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال فرانسه بار ديگر عقيده اش را در خصوص ترك مارسي تغيير داد و بر علاقه خويش جهت ماندن در اين باشگاه فرانسوي تاكيد نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ريبه ري پس از تساوي سه بر سه تيمش در مرحله مقدماتي مسابقات فوتبال جام اتحاديه اروپا در مصاحبه اي با خبرنگاران اظهار داشت: "از حضورم در مارسي كاملاً رضايت دارم و به همين خاطر تمايلم را جهت تمديد مجدد قراردادم با مسوولان باشگاه مارسي اعلام مي كنم.
در حال حاضر با درفوس بزرگ ترين سهامدار مارسي و ديوف رئيس باشگاه مذاكراتي را در اين خصوص انجام داده ام و احساس مي كنم در حال سپري کردن بهترين روزهاي زندگي خود هستم. اميدوارم فصل خوبي را در اين تيم پشت سر بگذارم."
ريبه ري بازيكن بيست و سه ساله تيم فوتبال مارسي در حالي اين سخنان را بر زبان مي آورد كه تاکنون چندين بار صحبت هاي ضد و نقيضي را در خصوص رفتن يا نرفتنش از مارسي انجام داده است.
به رغم اينكه هم اكنون ريبه ري تصميم نهايي خود را در خصوص ماندن در مارسي اعلام كرده مطبوعات فرانسوي همچنان بر احتمال انتقال ريبه ري به باشگاه المپيك ---- يا آرسنال انگليس اصرار دارند.
گفته مي شود باشگاه ---- قهرمان مسابقات ليگ فوتبال فرانسه از چندي پيش آمادگي خود را جهت پرداخت بيست و دو ميليون يورو در قبال انتقال فرانك ريبه ري به تيم فوتبال اين باشگاه اعلام كرده است، اما ژان ميشل اولا رئيس باشگاه ---- ارائه هرگونه پيشنهاد رسمي را به مقامات مارسي براي خريد ريبه ري تكذيب كرده است.
-
معدنچي در پرسپوليس ماندني شد
يك فصل ديگر در پرسپوليس بازي ميكنم.
مهرزاد معدنچي، هافبك مليپوش باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با بيان اين مطلب گفت: مذاكراتم با باشگاه الاهلي امارات منتفي شد و علت اين مساله توافق با باشگاه پرسپوليس بود.
وي با اشاره به رفتن آريهان از پرسپوليس گفت: من تحت هر شرايطي يك فصل ديگر در پرسپوليس بازي خواهم كرد.
معدنچي پيش از اين از مذاكره با باشگاه الاهلي امارات خبر داده بود.اين هافبك ملي پوش پرسپوليس كه بعد از جام جهاني با پيشنهادهايي از باشگاههاي اروپايي و عربي داشت، دليل رد اين پيشنهادات را مخالفت آريهان عنوان كرده بود.
-
معاوضه آدريانو با رونالدو
رونالدو ميتواند رئال مادريد را ترك كند، اما بايد جانشينش آدريانو باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باشگاه رئال مادريد شديداً خواستار انتقال آدريانو به اين تيم است، اما اينتر علاقه اي به فروش مهاجم برزيلي اش ندارد.
رئالي ها معتقدند تنها در صورتي با جدايي رونالدو موافقت خواهند كرد كه آدريانو به عنوان جانشين اين مهاجم مشهور به كهكشاني ها بپيوندد.
رونالدو خود در اين باره ميگويد: "هيچ مشكلي براي برگشت به ايتاليا ندارم و مي توانم در كنار بازيكنان اينتر به فوتبال خود ادامه دهم."
-
آنري:جام جهاني 2010 را تجربه خواهم كرد
تيهري آنري مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه ابراز اميدواري كرد تا بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال كشورش را در رقابت هاي جام جهاني سال 2010 آفريقاي جنوبي بر بازوانش ببندد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آنري كاپيتان فرانسوي تيم فوتبال آرسنال انگليس كه مسابقات جام جهاني سال 2010را در سن سي و دو سالگي تجربه خواهد كرد معتقد است، هنوز توانايي پنج يا شش سال حضور مقتدرانه در مسابقات ملي را دارد.
تيه ري آنري، در گفت گويي ويژه با خبرگزاري رويترز در اين باره اظهار داشت، همانگونه كه زين الدين زيدان از فوتبال حرفهاي كنارهگيري كرد، ليليان تورام، کلود ماكه له له و فابيان بارتز نيز او را نمونه و الگوي خويش قرار مي دهند و در آينده اي نزديك از فوتبال رسماً خداحافظي خواهند كرد. البته اين مساله نيز در انتظار من خواهد بود، اما بعد از اتمام مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در مورد آن تصميم گيري خواهم كرد."
وي در ادامه تاكيد كرد: "اولين رقابت مهمي را كه در پيش رو داريم مسابقات سال 2008 جام ملت هاي اروپا است. همچنين در جام جهاني سال 2010 نيز شاهد برگزاري مسابقات خوبي خواهيم بود. اگر بتوانم اولين جام جهاني را كه در قاره آفريقا ميزبان آن خواهد بود تجربه كنم حادثهاي مهمي در زندگي ورزشي ام به ثبت خواهد رسيد.
تمايل زيادي براي حضور در آفريقاي جنوبي دارم. همه مي دانيم قرار گرفتن در چنين شرايطي براي يك بازيكن با توجه به اينكه سي و دو يا سي و سه سال از عمرش را سپري خواهد كرد، بسيار دشوار است، اما من براي رسيدن به اين موقعيت تلاش زيادي خواهم كرد."
مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه كه تاكنون تيم ملي كشورش را در هشتاد و پنج مسابقه همراهي كرده است با اشاره به شكست تيم ملي فرانسه در بازي فينال مسابقات جام جهاني آلمان كه به قهرماين ايتاليا منجر شد، گفت: "قبول ناكامي فرانسه در بازي فينال جام جهاني آلمان مساله اي نيست كه بتوان آن را به راحتي تاييد كرد. معتقدم نتايج مثبت حضور ما در جام جهاني اخير بيشتر از نکات منفي آن نمايان است."
کاپيتان تفنگداران آرسنال در خاتمه اظهار داشت: "به نظر من بزرگ ترين موفقيتي را كه تيم ملي فرانسه پس از دو سال تحمل فشارها و انتقادات وسيع از سوي رسانه هاي گروهي و مطبوعات در آلمان به دست آورد صعود به مرحله فينال بود كه در جاي خود پيروزي مهمي برايمان محسوب مي شود."