سلامنقل قول:
من 512 اکو
نه منو یادت نمیادش همیشه دانلود زیاد می کنم
تاپیک اینترنت گیگی چند
تاپیک شاتل لند
ای بابا
دورز نباشی اینجا چرا اینجوریه!!
شما که با سابقه ای
Printable View
سلامنقل قول:
من 512 اکو
نه منو یادت نمیادش همیشه دانلود زیاد می کنم
تاپیک اینترنت گیگی چند
تاپیک شاتل لند
ای بابا
دورز نباشی اینجا چرا اینجوریه!!
شما که با سابقه ای
شاتل لند که 1 ماهه رایگان نیست. شبانه رو هم با vpn ایران محدودیتشو دور میزنی یا کلا محدود نیست؟نقل قول:
با وی پی ان نمیشه دورش زد تا اونجایی که من میدونم چون کافیه 1 بشه ساعت وارد ساعت رایگان بشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاتل بسته های حجمی اش ماهی بیشتر از 4 گیگ نداره ؟
من ماهی 20 گیگ نیاز دارم
سلامنقل قول:
عزیز سرویس شما چیه ؟؟
من خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه تو اکوها کدام پیشنهاد میدین؟؟
اگر شب ها سرعت 4مگ هم بده کافیه برام
احتمالا فردا جشنواره خرید حجمش با قیمت خوبی باشه ،به اندازه نیازتون خرید کنید به دوره بعد هم منتقل میشه.نقل قول:
جشنواره قبلی ک بهمن بود ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار می فروختند.
جشنواره تا 8 خردادهنقل قول:
من آساتکم 12 هم تمومه
منم اسیاتک داشتم شهاب دانلود شبانه عالی بود فقط و فقط به خاطر service unavailable و سرعت پایین تلگرام اومدم شاتل...نقل قول:
نقل قول:
خب من الان چی کار کنم ؟
شما چه سرویسی را گرفتید ؟
آیا راضی هستید نسبت به آسیاتک ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
خب من الان چی کار کنم ؟
شما چه سرویسی را گرفتید ؟
آیا راضی هستید نسبت به آسیاتک ؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
کانال تلگرام شاتل :
خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیف های ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره بهاری شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، مشتریان فعلی شاتل نیز می توانند از روز 18 اردیبهشت ماه 1395 تا 30 اردیبهشت ماه 1395، بسته ترافیک 50 گیگا بایتی شاتل را با 50 درصد تخفیف تنها به قیمت 56،000 تومان و بسته 10 گیگابایتی شاتل را با 40 درصد تخفیف تنها به قیمت 19،200 تومان خریداری کنند.
گفتنی ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد. این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
کاربران سرویس های خانواده اکو، می توانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند و یا از اپ مای شاتل برای این منظور بهره گیرند.
امید است این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
@
shatel
این جشنوره بهاری موقع ثبت نامش نوشته شبانه نداره چرا؟
سلامنقل قول:
من اکو 512 دارم
هیچی همون 128 بگیر چون فرقی نداره فقط توی سرویس های بالاتر دیر تر بن میشی
روی حداکثر میبنده 16 مگ شاتل
دوستان راهی نیست نویز رو کم کنم؟ الان به زور خطم سه مگ میگیره
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اکو ۱۲۸ .نسبت به اسیاتک که محشره.نقل قول:
فقط این ترس از محدود شدن شبانه بده،یه شب دانلود میکنم دو شب مودم خاموشه و ... .
هر چی هم اینجاپرسیدم درباره محدود شدن انگار قانون قاعده خاصی نداره .
شاید جشنواره حجم تمدید بشه شاید هم نه، خودتون میدونید.
مودم رو از سرخط ورودی به ساختمان (معمولن تابلوی برق ورودی ساختمان) وصل کن. اگه شرایط نویز و attenuation نسبت به وقتی که از داخل به پریز تلفن وصل میکنی تفاوت چشمگیری داشته باشه با کشیدن کابل مستقیم یه بخشی از مشکل نویزت برطرف میشه. مابقی نویز دست شما نیست. یا از تجهیزات داخل مرکز مخابراتیه یا به دلیل نویزی که تو مسیر کابلکشی از مرکز مخابرات تا دم در ساختمان میافته روی خط شما.نقل قول:
من به تازگی اینترنت یک ساله 6mbps صبحانه آسیاتک گرفتم. روزها با سرعت 600-700 KB دانلود میکنه و از ساعت 6 تا 10 صبح هم رایگان با سرعت متوسط 250 KB
مصرفم در روز کمه ولی در ساعات رایگان نهایتاً روزی 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم
به نظرتون می ارزه که این سرویس رو کنسل کنم و از پیشنهاد پلاتینی شاتل استفاده کنم؟ (از نظر سرعت در ساعات رایگان و غیره)
و آیا میشه از این سرویس برای ps4 هم استفاده کرد؟ از نظر پینگ و سرعت مشکلی نداره؟
ممنونم از پاسخهاتون :n40:
آقا الان من اکو 128 دارم، خطم روی 4 مگ بسته شده. میخوام سرویس های بالاتر بگیرم. چه سرویسیهایی رو شاتل روی 16 مگ میبنده؟ راستی من خط خونمون بیشتر از 12 مگ نمیکشه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
كلا هر سرويس بگيري تا جايي كه خط جواب بده بازه معمولا
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان پینگ شاتل چطوریه؟ و این که حجم خوری داره یا نه؟
اين تست قبلي مننقل قول:
حجم خوري هم به قول شما من نديدم
از دوستان اصفهان . مرکز ردانی پور کسی شاتل داره ؟
اگر داره لطفا تجربیاتش را بگه
آقا ساعت دانلود رایگان شاتل مگه از 1 تا 8 صبح نبود؟!!پس چرا تو جشنواره جدید زده از 2 تا 7 ؟!!!!این چند وقت یهویی کلی از ترافیک من پرید جوری که توی این 5-6 سالی که مشترکشم بی سابقه بوده نکنه ساعت رایگان عوض شده من خبر ندارم؟قلبم گرفت:n22:
تکراریییییییییی حذف بشه لطفا
لطفاً یه بزرگواری راهنماییم کنه ممنون میشم :10:نقل قول:
سلام ، ساعات دانلود شبانه رایگان تغییر کرده ؟ برای من قبلا 1 تا 8 بود.
ساعت جشنواره بهاری ۲ تا ۷ صبح هست...نقل قول:
در مدت زمان برگزاری این جشنواره، پیشنهادهای جذابی در اختیار مشتریان خواهد بود. به این ترتیب که مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۱۰ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی ۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند. افزون بر این، مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه دریافت دارند میتوانند از پیشنهاد شگفت انگیز دیگری برخوردار شوند. به سخنی دیگر، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۲۰ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ۲ تا ۷ بامداد و نصب و راهاندازی با قیمت باورنکردنی ۳۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آققلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
قیمت جشنواره رو ببینید میفهمید چرا ساعت رایگانش ۲ تا ۷ هست...نقل قول:
سرویس اکو ۱۲۸ یک ماهه با شبانه رایگان تقریبا ۲۱ هزار تومانه اونم چهار گیگ حجم ولی جشنواره بیست گیگ حجم با زمان یکسال رو دارن میدن ۴۰ هزار تومان ،باید هم ساعت شبانش کمتر باشه.
دوستان کسی این جشنواره رو خریده؟
تو مشخصاتش نوشته سرعت بین 128 تا 16 مگ.
احتمال خیلی زیاد برای این جشنواره سرعت در ساعات رایگان میزاره رو 128
شاتل شرکت پول پرستیه. مطمئن باشین سرعت شبانه این جشنواره بهاری به شدت محدوده. شاتل همیشه کسایی که سرویسهای گرون قیمت میخرن رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم اکو 128 داشتم. هر شب دانلود داشتم. بعد از چند شب سرعتم روی 10 کیلوبیت محدود شد. ولی قبلش اکو 8 مگ داشتم و تا آخر ماه محدود نشدم.
شاتل محدودیت میذاره رو شبانه ؟
بله بعد از چند شب دانلود محدود میشیدنقل قول:
توی این طرج جدید که زده بدون محدودیت شبانه چی ؟؟نقل قول:
زده سرعت از 128 کیلوبیت تا 16 مگابیت... ولی وقتی میری بخری از سرعت 128 کیلوبیت.... احتمالا ساعات عادی تا 16 برست هست ولی ساعت رایگان میشه 128 کیلوبیت ..... درسته ؟
شرایط استثنایی جدید در جشنواره بهاری شاتل
٢٠ اردیبهشت ١٣٩٥ شاتل شرایط ویژه و استثنایی جدیدی را به جشنواره بهاری فروش خدمات اینترنت پرسرعت خود افزوده است. این شرایط، ویژه مشتریانیست که علاوه بر سرویس به تجهیزات اینترنت پرسرعت نیز نیاز دارند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، این شرکت برای پاسخگویی به درخواست مشتریانی که مایل هستند سرویس اینترنت پرسرعت خود را به همراه مودم دریافت کنند، شرایط ویژهای را از تاریخ 20 اردیبهشت تا 8 خرداد 1395 در اختیار مشتریان قرار میدهد.
در این بخش از جشنواره که از تاریخ 20 اردیبهشت 1395 قابل ارایه به مشتریان خواهد بود، افزون بر پیشنهادهای قبلی، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا 16Mbps را با ١٠ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی و مودم تک پورت بیسیم DEL 1201 زایکسل، با قیمت استثنایی ٥٦,٣٠٠ تومان دریافت کنند.
افزون بر این مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه را به همراه مودم دریافت دارند، میتوانند بسته یک سال اینترنت پرسرعت تا 16Mbps را با ٢٠ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ٢ تا ٧ بامداد و نصب و راهاندازی به همراه مودم تک پورت بیسیم DEL 1201 زایکسل تنها به قیمت ٨٦،٣٠٠ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آق قلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
دوستان این جریان ترافیک نامحدود شبانه چیه واقعا دیگه بن نمیکنه یا تبلیغات الکی هست؟
در صورتی که زیاد دانلود داشته باشید سیستم به صورت خودکار سرعت شما را کاهش می دهد.نقل قول:
هیچ محدودیتی نداره ولی اینطور نیست که بزاره همه هر شب ده بیست گیگ دانلود کنننقل قول:
با خرید این طرح سرعت شبانه روی 128 ثابت هست و از این کم تر هم نمیشه. که خودتون حساب کنید میشه نهایت شبی 2 گیگ
من پیش از این طرح ، اکو ۱۰۲۴ گرفتم سرعتم تا ۵۰۰ کیلوبایت میره ولی اگه نویز نداشت ۷۰۰ هم میشد شاید. هر شب تا ۹ گیگ هم میتونم دانلود کنم.نقل قول:
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من که توی این جشنواره سرویس نگرفتم !!نقل قول:
شما مطمئنی محدود نشدی؟نقل قول: