برای من هم شبانه سرعت 1200 کیلوبایت رو تقریبا ثابت میدهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
Printable View
برای من هم شبانه سرعت 1200 کیلوبایت رو تقریبا ثابت میدهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان
این سرعت شبانه شب های تعطیل هم همین مقدار میمونه یا نه
من تا 1600 کیلوبایت برثانیه سرعت ثابت رو گرفتم از تنهای اولنقل قول:
ولی زیاد نمیشه باهاش دانلود کرد !! یعنی باید چندین لینک دانلود داشته باشی تا سرعت بالا باشه !! وگرنه با یکی دو تا لینک (32 کانکشن ) سرعت از 500-600 بیشتر نمیشه
يعني همزمان دو تا فايل بزارم دانلود؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
والا من 12 تا فایل گذاشته بودم دانلود با 32 کانکشن :n27:نقل قول:
سلام دوستان پوشش داخلی 3جی همراه اول الان شعاع 300 متری آنتن هست با باند 2100 الان با با باند 2600 برای LTE پوشش داخلی میشه 200 متر که کاملا بی ارزشه
لطفا حذف شود
دوستان همراه اول سیم کارت سه پانچ معمولی هم داره یعنی سه پانچی که usim lte نباشه هم داره ؟
بله دارد. من در تهران دیدم.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوستان، من سیم کارتمو عوض کردم و بسته الفا+ یک ماهه یک گیگ خریدم، ولی بازم با اینکه 4g همراه اولو پیدا می کنه ولی رجیستر نمیشه. کسی نظری داره؟
در ضمن من شیراز هستم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
وضعیت 4G همراه اول چطوره؟ وضعیتش مثل 3G هس؟ یعنی تو خونه انتن نیس فقط خیابون..! یا میشه روش حساب کرد برای خونه؟ خودم سیمکارت 4G همراه اول ندارم تست کنم
اگر تهران هستی خیلی بده انتن ضعیف پایداری کم سرعت پایین من اگر خط اصلیم نبود اصلا استفاده نمیکردم از سیمکارتش . من تو خونه 3g و 4g ندارم بعضی وقتها یه خط میاد تندی پرش میکنهنقل قول:
نقل قول:
نه تهران نیستم. این همراه اول معلوم نیس چکار میکنه. همراه اول 3G کلن انتن میره.به سختی 1 انتن بیاد.ولی 4G ایرانسل تو خونه انتنش تقریبا 3 تا هست. سرعتشم عالیه
یعنی شما میگی من که گوشیم سیم میکرو میخوره،وقتی به شبکه ۴جی همراه اول متصل میشم و روی انتن گوشیم مینویسه 4G, درواقع دارم با 3جی کار میکنم??نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
این اسکرین شات برای دوستی هستش که فرمودن سیم میکرو ۴جی نیست..یعنی من تری ۳جی استفاده میکنم???
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش كجايينقل قول:
چشم ما روشن همراه اول اين همه خوشبختي محال
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
من با همراه اول تا بیشتر از 100مگ هم سرعت داشتم. سرعت دانلودم 12 مگ در ثانیه بوده.نقل قول:
این تستُ توی اتوبوس داشتم از جلوی بازار موبایل رد میشدم گرفتم.
شما اطمينان داريننقل قول:
ايرانسل الان حرف اول رو ميزنه به ٦٠ تا ٧٠ نميتونه برسونه
بعد همراه اول با اون تجهيزات قديمي بالاي ١٠٠
اره..اتفاقا ازش اینجا اسکرین شات هم گذاشتم.اواخر بهار بود فکرکنم. توی ۲دقیقه ۲گیگ فیلم دانلود کردم.نقل قول:
این طرح عیدانه از غدیر تا نوروز دقیقا چی هدیه میده ؟
مسخره بابانقل قول:
همراه من بري يك مبلغي داخل شبكه عيدي ميده
براي ما هزار تومان بود
دوستان وضعیت 3G همراه اول چجوریه؟!سرعت دانلود روی چنده؟شبانه نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!
در بهترین حالت سرعت 8 مگابیت و در مجموع 18 گیگ میشه دانلود داشت:n01:نقل قول:
سلام
دوستان کسی از 4g همراه اول با ایفون خصوصا اخرین نسخه ios استفاده کرده یا نه ؟
من با ایپد ورژن ios 8.0.4 استفاده کردم ولی با ایفون نتونستم
ببینید دوست عزیز..اینکه بگیم تجهیزات همراه اول قدیمیه حرف درستی نیست.چون تجهیزات قدیمی امکان ارائه سرویس ۴جی ندارن.پس برای اینکار باید امکانات بروز رسانی بشن. امکانات 20 سال پیش امکانه ارائه 4جی نداشتن.و همراه اول هم برای اینکه بتونه این سرویسو به مشترکاش بده باید بروز رسانی کنه.نقل قول:
مدل آیفنتون چیه؟نقل قول:
آقا این سرویس های شبانه همراه اول رو چه جوری می شه فعال کرد یکی راهنمائی کنه لطفا
شبی چقدر می شه دانلود کرد ازش
می خوام گوشی رو وصل کنم به پی سی
شما باید ستاره 1000 مربع رو بزنید اونجا اینترنت نامحدود رو انتخاب کنید 1000 تومان از حسابتون کم میشه بسته فعال میشه.بعدش اس ام اس میاد اطلاع رسانی میشه که چند گیگ حجم داده بهتوننقل قول:
بابا این *1# مسخره کرده ادمو اصلا ازش نمیشه مستقیم بسته خرید اصلا از ادم شماره کارت نمیخواد فقط رمز دوم رو میگه وارد کنید نمیدونم کسی دیگه تست کرده این مزخرفو؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
بعد این دوستانمون با همون شبی 18 گیگ دانلود می کنن ؟نقل قول:
دوستان این مودمهای 4G همراه اول که اقساطی هم فروخته میشه چطوره؟فقط با سیمکارت همراه اول کار میکنه؟
Sent From My XPERIA Phone
بله فقط با سیم همراه اول کار میکنه،اعتباری یا ثابت بودنش مهم نیست.فقط اینکه شما باید سیم همراه اول بندازی داخلش تا کار کنه.مودم اپراتور های دیگه هم فقط با سیم خودشون کار میکنه.نقل قول:
بله شایدم همین باشهنقل قول:
بسته اینترنت نامحدود شبانه یک روزه بوده و از ساعت ۲ تا ۷ صبح با حجم نامحدود ارائه میگردد. قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود و برای فعالسازی آن، مشترک می بایست کد #۱۰۰۰* و سپس عدد ۲ را شماره گیری نماید.
دوستان این جمله "قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود" یعنی چی؟!
جوری که از جمله مشخصهنقل قول:
یعنی مثلا واسه من ممکنه یه قیمت باشه و واسه شما قیمت دیگه
مثل بسته های مکالمه که حذف شدن
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
اما مگه میشه همچین چیزی؟!
این قیمت گذاری بر چه اساسی انجام میشه؟
خواهش می کنمنقل قول:
اینکه از چه فرمولی استفاده می کنه و مبنای تعیین قیمت چه قدره رو نمی دونم
ولی تو مکالمه هم اینجور بودمثل
حتی ایرانسل هم تو مکالمه متغییر بود
مثلا واسه یکی 2000 تومن واسه یکی دیگه شاید 6000 تومن
واسه شما الان چه قدره اینترنت همراه اول به صورت شبانه؟
بر اساس مقدار مکالمه ای که انجام میدید در ماه تعیین میشهنقل قول:
مثلا یه کسی که کار تجاری میکنه ممکنه در روز جمعا 3 4 ساعت حرف میزنه و یه فرد دیگه ممکنه در کل روز 15 دقیقه حرف بزنه شایدم کمتر
من هنوز از اینترنت همراه اول استفاده نکردم - دیدم اینجا یکی از دوستان نوشته نامحدود شبانه 18 گیگ دانلود میکنه گفتم یک امتحانی بکنمنقل قول:
شما چطور اینترنت شبانه استفاده میکنید؟ سرعت دانلود چقدره؟
برای استفاده از این سرویس حتما باید اشتراک نوترینو بخرم؟
باز هم ممنون از وقت شما
ممنون از پاسخ شما دوست عزیزنقل قول:
من برای مکالمه نمیخوام - میخوام سرویس اینترنت نامحدود شبانه رو امتحان کنم
حالا اگر کد *1000 رو بزنم بهم میگه هزینه اش چقدره؟ چون من مشترک دائمی هستم سر برج یهو برام کلی هزینه رو قبض نیاد :n02: