ممنوننقل قول:
حل شد
ممنوننقل قول:
حل شد
ممنونمنقل قول:
اما نشد
هنوز انیمیشن سونی اریکسون میاد بعدش تی موبایل
تو x10 اس ام اس هام دلیور نمیشه کسی هست کمک کنه باید چی کار کنم؟
man x10 kharidam,vali smsam send nemishan,fekr konam bayad shomareye service centero avaz konam,kasi midune chejuri va az koja bayad service centero avaz kard
سلامنقل قول:
خب نرم افزاری نیست اون تعمیرات موبایلی رو هم بردی چیزی نمیدونستـــه :31:
نرم افزاری یعنی دوربین گوشیتون بالا نیاد و ارور بده این مشکل میشه سخت افزاری ...
سلامنقل قول:
فکر نکنم بتونی کاری کنی باید بدی بیرون برات با دستگاه باکس فلش بزنن ...
سلامنقل قول:
هدفون باید داشته باشه ... محکم و بادوامـــه مثل سنـــگ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
دوستان با تجربه بشتابید منو کمک کنید
با سلام خدمت دوستان
گوشی برادرم p990i قاط زده واسه خودش همین جور شماره عدد و ستاره مربع میندازه حتی اگه دست هم نزنی میندازه وتوقف هم نداره
نمیدونم ویروسی شده یا چی نکنه باید فلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان خواهش میکنم راهکاراشون رو پیشنهاد بدن((با توضیح کامل))
باتشکر
خوب آخه تو حالت تست دقیق کار میکنه دکمه.... حالا به نظر شما مشکل از کجاس؟نقل قول:
یکی این جواب مارو بده دیگه please
فلشش کنم خوب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس منو راهنمایی کنیدکه چطوری فلش کنم
سلامنقل قول:
اگه یه کم بیشتر توضح بدین شاید بهتر باشه...
مثلا شاید اشکال از فیلیپش باشه...دکمه هاش خراب باشه...(اینو از این جهت میگم که فیلیپش راحت خراب میشه)...تاحالا چه کارایی کردید؟!
تا گوشی رو روشن می کنید اینجوری میشه?!
بعید میدونم از دکمه هاش باشه آخه تو حالت لمسی هم عدد میندازه حتی اگر دست نزنی
ولی بعضی مواقع بدون مشکل میشه البته لمسیش ولی در همون حین اگر بخوای با عددش کار بکنی ردیف 789 نمیگره
بعضی موقع هم قاط بزنه همین طور واسه خودش عنواع عددها رو بدون دورگردش میندازه باید بگم c اش هم کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده...
دیگه نمیدونم ولی یه بارم کلا فیلیپ رو باز کن ببین چطور میشه...
ضمنا اگه خواستی فلشش کنی بده بیرون ... چون هم وقت کمتری ازت میگیره هم اعصاب کمتر...البته هزینه اش کمتر نیست!
ولی خب زودتر مشکلت حل میشه...
مر30 دوست عزیز
نمیدونم چطوری باید فیلیپ رو باز کنم ولی میدم بیرون درست کنند
با تشکر
با سلام
دوستان بنده يك گوشي سوني اريكسون w960 دارم كه مدتي هست كه حدود 0.5*0.5 سانتيمتر گوشه سمت راست وسط تاچ مشكل پيدا كرده است و توانايي استفاده از اين قسمت تاچ را ندارم!!
ابتدا ميخواستم بدونم اين مشكل را چطور ميشود برطرف كرد!!؟ ايا بايد حتما تاچ تعويض شود؟!
در ضمن در موقع نوشتن مسج به صورت فارسي قبلا بايد حتما از كيبرد فارسي در خود تاچ استفاده ميكردم چون توانايي نوشتن حروف فارسي با كليد ها را ندارد اما متاسفانه به دليل بالا كه عرض كردم ديگر چند حروف كه در اين قسمت تاچ وجود دارد قابل لمس نيست و متاسفانه حروف فارسي را نميتوانم تايپ كنم؟!
ايا نرم افزاري هست كه بتوان به وسيله كليد هاي خود گوشي فارسي تايپ كرد يا اينكه ديگر راهي براي نوشتن مسج فارسي وجود ندارد!!؟(ضمنا فيرمور گوشي هم اخرين فيرمور موجود ميباشد)
پيشاپيش ار راهنمايي هاي شما عزيران سپاسگزارم.
موفق باشيد
در پناه حق.
دوستان من یه k550i دارم که تا حالا خیلی ازش راضی بودم تا حالا حدودا 3226 عکس باهاش گرفتم که واقعا عکس های خوبی هستن و از نظر انتن دهی هم که واقعا ازش راضیم با اینکه دلم نمیاد عوضش کنم ولی خب چهار سال از عمرش گذشته و حالا تو فکرم که عوضش کنم میخواستم ببینم شما چه گوشی رو پیشنهاد میکند ( تا 250-260 از نظر قیمت) که وا قعا چیز خوبی باشه و دوربین خوبی هم داشته باشه چه از نظر عکاسی و چه از نظر فیلمبرداری
سلامنقل قول:
دوستان كسي نميتونه بنده را راهنمايي كند!!؟
در ضمن پك فارسي را روي گوشي هم ريختم اما نميتونم هنوز با دكمه هاي خود گوشي فارسي تايپ كنم!!؟
ايا تنظيمات خاصي داره؟!!
ممنون
سلام تا اونجا که من میدونم برای فارسی تایپ کردن باید از کیبورد مجازی استفاده کرد...نقل قول:
حالا که تاچت خراب شده قائدتا دیگه نمیشه...من به یاد ندارم کسی دکمه های خود گوشی رو فارسی کرده باشه .:41:
فکر کنم بهتره یه فکری برای تاچش بکنی....
دوستان آیا ج 132 هندسفری با خودش داره؟
تو گوشی چند تا آهنگ زنگ داره؟اس ام اس چطور؟
صداش بلنده یا آرومه؟
کلا نظرتون در موردش چیه؟
با سلامنقل قول:
ضمن تشكر از شما دوست عزيز
البته زماني كه منوي گوشي فارسي ميشود ميتوان بوسيله صفحه كليد خود گوشي فارسي تايپ كرد اما بنده نميخواهم كه از منوي فارسي استفاده كنم و ميخواستم كه منو انگليسي باشد ولي فارسي را تايپ كند!؟
ايا راه حلي وجود دارد!؟
با سلام-یه k750 هست LCD اون شکسته بود در حقیقت در اثر فشار شکسته بود.ولی کیتش سالم هست.LCD رو عوض کردم ولی گوشی بالا نمیاد-گوشی رو که توی شارژ میزنم یه بار روشن میشه و خاموش میشه_حدود یک ماه هست که گوشی خراب شده و تازه LCD رو عوض کردم.
لطفا کمک کنید.
سلام دوســت عزیز اگه موقع بالا اومدن صفحه سفیـد میشه و بعد خاموش میشه !نقل قول:
باید یه فلش کنی گوشیتون رو تا کامل بالا بیــاد هزینه فلش هم 4 تومن هستش ...
سلامنقل قول:
نه اون راهی که شما میگی نمیشه. فقط از کیبورد مجازی میتونی استفاده کنی.
برای تاچش هم یه بار صفحه رو کالیبره کن. از تنظیمات برو و setup wizard رو اجرا کن یه بار. چند تا مرحله میره جلو بعد میگه 4 تا نقطه رو تو صفحه کلیک کنی. دقیق رو همون نقطه ها کلیک کن تا دقیق کالیبره بشه.
اگه بازم مشکل داشت باید تاچش رو عوض کنی.
موفق باشی.
سلام دوستان
من میخام ویواز بخرم. شنیدم عکاسیش تو شب ضعیفه. درسته؟ در چه حد ضعیفه؟ از n95 هم ضعیفتره یه نه؟
یک جا خوندم GPSش هم ضعیفه. حدودا چه قدر طول میکشه تا وصل شه؟ زیر سقف هم کار میکنه یا نه؟ مثل nokia x6 خودش همه نقشه ها رو داره یا باید مثل n95 روش نرم افزار نصب کنی و نقشه بریزی؟
در کل بین vivaz و x6 کدوم رو توصیه میکنید؟
با تشکر
سلام دوست عزیز سوالی اگه دارید تو کلوپش مطرح کنیـــد :نقل قول:
دوستان زیادی هستن که ویواز دارن و ازش راضی هستن !!!
تو کلوپش زودتر به جوابــت میرسی و از نظر من Vivaz رو توصیه میکنم بخرید چون X6 ایراد های زیادی داره :20:
ببخشید میشه لینک کلوپش رو بذارید. گشتم ولی پیدا نکردم!:41:
سلام
دوستان من p1 دارم و بعد از مستر ریست گوشیم مشکل زبان پیدا کرده!! کسی زبان فارسی _english رو داره برای من بزاره از توی گوشیش؟ اخه فارسی همه ی گوشی رو فارسی میکنه!! و اگر انگلیسی باشه کیبورد مجازیش فارسی نداره!!! خواهشا کمک کنین!
سلام به همه
من می خوام گوشی xperia mini pro بخرم ولی تو یه سایت خوندم که فایل منیجر نداره و اینکه بلوتوث هم نداره می خواستم اگه میشه راهنماییم کنین بدونم واقعا اینا ایرادهای این گوشیه یا نه و اینکه راهحل راحتی براش وجود داره یا نه
ممنونم
با تقديم احترام
ميخواستم بدونم كه سوني اريكسون w980 داراي چه سيستم عاملي هست؟
كه بتونم برنامه هاي مربوطه اش رو دانلود و نصب كنم.
ممنونم از راهنمايي كه مي كنين
سلام
گوشی w810i
صدای گوشی خیلی پایینه(گوشی در گوش!)
صداشو تا آخر گذاشتم ولی باید خیلی به گوش بچسبونم تا بفهمم چی میگه !
در قسمت تست (راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره) صدای گوشی بالاست ولی در حین مکالمه بسیار بد !
راهی هست درست بشه ؟ پچی هست برای افزایش صدای گوشی در گوش؟
سلامنقل قول:
شما فایل FEPS را دانلود کن و از تنظمیات کیبورد مجازی فارسی رو انتخاب کن.
اینجا :
موفق باشی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2281419&postcount=40
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم عامل گوشی شما جاواست. یعنی سیمبین و ویندوز موبایل نیست.
موفق باشید.
ممنون ولی چجوری به این فولدر دسترسی پیدا کنم که این فایل رو بریزم توش؟ با pc suite نمیاد!!نقل قول:
دوستان
یه w205 خریده بودیم واسه یه بچه
فقط یه هندز فری و شارژر داخل جعبه بود
چجوری این گوشی ها به pc وصل میشن؟
رم چی میخورند؟
-----------------------
مثل اینکه کابل اتصال به کامپیوتر رو ندادن
از کدوم مغازه تهران میشه هم رمشو بگیرم هم کابل اتصالشو
با پیسی سوئیت نمیشهنقل قول:
پست اول همون تاپیکو بخون متوجه میشی.
موفق باشی.
چند تا x -plorer دانلود کردم ولی کار نکردن!!:41:نقل قول:
شما ورژن آخرش رو تو همون انجمن UIQ میتونی پیدا کنی.نقل قول:
کار نکردن یعنی اینکه نصب نشدن؟ چه پیغامی اومد ؟
موفق باشید.
میگه توانایی استفاده از این وجود ندارهنقل قول:
سلام
من گوشیم w960 هستش توی تنظیمات گوشی که دیدم گزینه وی.پی.ان هستش اما نمیدونم چطوری باید نتظیمش کنم ! خیلی فوریه میشه راهنمایم کنید ؟
ممنون میشم جواب بدید
من تاپيكه مناسبتري واسه طرح سوالم پيدا نكردم،اميدوارم سوالم زياد بي ربط نباشه به اين تاپيك :20:
دوستم ميخواد گوشي بگيره ،يه گشتي يه ماهه پيش زديم و آينو رو انتخاب كرد،
بيشتر به زيباييه گوشي اهميت ميده و اينكه حتما سوني اريكسون باشه و البته دوربين بالا و موسيقي
حالا به نظرتون گزينه ي بهتر از آينو واسش هست؟
ترجيحا زيره 400 تومن
درضمن ترجيحا لمسي (نيمه لمسي هم بود مورد نداره) ولي كيبورد هم داشته باشه حتما
خيلي ممنون
:11:
يكي سواله منو دريابه!
عجله دارم
:10:
خدمت اساتید و بزرگواران سلام
من گوشی c902 دارم که با مموری کارت و گوشی مشکل پیدا کرده. یعنی با اینکه جای خالی داره موقع نصب برنامه ها ارور عدم جای خالی میده و به هیچ صراطی مستقیم نمیشه.
فکر میکنم لازمه که فلش بشه. اگه درست میگم لطفا تائید کنید.
اگه لازمه که فلش بشه، لطفا یک راهنمایی کامل و آموزش برای اینکار در اختیارم بگذارید.
قبلا سپاسگذارم. سعید :11: