سلام دوستان
کسی میدونه adsl diagnostics در مودم چه فایده ای داره؟
از طرفی چرا snr اون با snr استاتوس مودم فرق میکنه؟
Printable View
سلام دوستان
کسی میدونه adsl diagnostics در مودم چه فایده ای داره؟
از طرفی چرا snr اون با snr استاتوس مودم فرق میکنه؟
سلام دوستان
بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد
حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
شما چی میگید؟
موقعی که نویز میاد روی 6 بعد با خاموش و روشن کردن مودم دوباره میاد بالا؟!نقل قول:
شاید نویزهای لحظه ای باشه مثل اسانسور یا ...... که زمانی که از وسیله برقی استفاده میشه نویز میفته روی خط
اگه امکان داره کل کابل رو عوض کنید (کابلهای معمولی قیمتشون زیاد نیست)
شایدم تجهیزات مخابرات باشه که مال زمان قاجار باشند
شما فعلا کابل رو عوض کنید امیدش بخدا
ممنوننقل قول:
ولی ما خونمون آپارتمانی نیست ولی اینجاش جالبه که وقتی میره روی 6 میرم سوکتو از پریز درمیارم و بعد از چند ثانیه میذارم تو خود پریز بعد میبینم snr رفته دوباره روی 25
یه بار هم پرسیدم از دوستان در این سایت گفتند ممکنه از تجهیزات مخابرات
واقعیتش شاید 1متر از کابلمون هم اطراف کنتور برق و کابل برقه ولی بینشون فاصله هست به هم چسبیده نیستند
پس یا مشکل از تجهیزات مخابراته یا پورت و یا مودمتنقل قول:
اول با یک مودم دیگه تست کن بعد با شرکت هماهنگ کن تا درخواست تعویض پورت بده
اقا من قبلا نویز نداشتم مودم عوض کردم نویز خیلی شد مودم قبلیم وصل کردم بازم همون بود
به ispزنگیدم اما چیزی نشد گفتن مامور میفرستن
از چی میتونه باشه؟
سیم پشت مودم قبلا از وسط بریزده بودم زده بودم به سیم مسی این سری دیدم یکمش قطع شده عوض کردم با تبدیل زدم البته تبدیل 2تا خروجی سوکتی داره اما مشکل داره
اسپلینترم به تلفن وصلع فقط
چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما مودمتون هم 2740 هست؟نقل قول:
من یه مشکلی دارم که snrنوسان میکنه مثلا از 27 میاد روی 6 شما هم این مشکلو با مودم 2740 دارید؟
در ضمن اگر مودم قبلیتون snr بالایی داشته نسبت به اینی که الان دارید پس مشکل از مودم میتونه باشه
من مشکلم اینه که مثلا 12 ساعت snr روی 27 میمونه بعدش میپره روی 6 نمیدونم دلیلش از مخابرات از مودم از isp
جالبه همین مودم دی لینک تو دیجی نمره بالایی گرفته
سلام اره فعلا گرفتم تا برام بیاره مودم گفتم archer d2 بیارهنقل قول:
فردا باید تست کنم مودم قبلیو -نمیدونم از کوچس از چیه زنگ میزنم isp عوض میکننن اما فرقی نمیکنه روی 9 یا 6 هست
الان اینجوریه
Up Stream 224 kbps Down Stream 2016 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 7.5 SNR Margin Up Stream 9.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722
با220 تا داره دانلود میکنه قبلا باز بود روی 10 میگ با 1200 تا میگرفت srnهم قبلا روی 27 اینا بود
راستش من رفتم کابل نو خریدم شیلدارنقل قول:
الان که یه روزه خوب بود snr نوسان نکرد حدود 5 تایی نوسان داشت مثلا از 27 اومد 22 ولی عین قبل از 27 روی 6 نپرید
کابل قبلیمون خیلی قدیمی بود از طرفی از این کابلای مخابرات بود که بهش میگن جنگی کابلای پوست کلفت سیاه که یه پایه نگهدارنده هم دارند
سلام آقا ما رفتیم یه کابل شیلدار خریدیم الان وضعیت به نسبت قبل خیلی خیلی بهتر شده یه تو این 2روزی که کابل شیلدار گرفتم فقط یه بار snr برام نوسان کردنقل قول:
ولی قبلش با این کابل معمولیا نوسان زیاد داشتم
بذارید وضعیت خونمونو بهتون بگم
ما خونه دو طبقه داریم که برای هر طبقه هم برق 3فاز گرفیتم ولی این کابل تلفن از کنارشون رد نمیشه یه فاصله حدود 50 سانت با کابلای 3فاز داره از طرفی جعبه مخابراتی یا همون پست مخابراتی هم بیرون تو کوچس ولی یه فاصله کمی با کنتور برق و کابل برق داره
به نظرتون نوسان snr به خاطر این نیست ؟
به پشتیبان زنگ زدم گفتند برو سر خط تست کن منم خستم کلی اذیت شدم تو این مدت برای نوسان snr
از طرفی اگر از سر خط هم تست کنم فرقی نمی کنه چون جعبه مخابرات نزدیک کابلای برق و کنتور برقمونه
حالا به نظرتون مشکل از همین کابلای برقه چون از وقتی کابل نو شیلدار خریدم وضعیت بهتر بوده نسبت به کابلای معمولی البته تو این دو روزه
نگاه کردم سیم کلفت مشکیهنقل قول:
جالب اینجاس قبلا مشکلی نبود
یا مودمه یا برفو بارون کاریش کرده حالا ببینم چی میشه
دوستان همونطور که بارها مشکلمو گفتم،مشکل نوسان snr دارم
رفتم کابل نو شیلدار هم خریدم گوشی رو هم تست کردم و یه مشکلی دارم اینه که خش خشی میاد و میره که همین خش خش باعث میشه snr نوسا کنه
یه بار هم مامور مخابرات اومد از شانس بد من همون موقع خش خش نداشت اینم گفت خش خش نداره که
الان میگید چیکار کنم که بابا گوشیم خش خش میکنه؟
سلام دوستان
من یه خط تلفن دارم که نهایت تا 2 مگ می تونم ازش اینترنت بگیرم و معمولا نهایت ظرفیت خط رو در مودم تا 2400 می زنه
با گوگل مپس اومدم فاصله رو اندازه گرفتم که تقریبا میشه گفت 3.5 کیلیومتر فاصله داره
یعنی فاصله منطقی که مخابرات می تونه رد کنه رو گرفتم و با توجه به خیابان های شهر ما میشه گفت 3.5 درسته
با پرس و جو کردن فهمیدم که زیر زمینی خط ما مشکل داره
سوالی که واسم پیش اومده این هست که واقعا اگر مخابرات خط من رو درست کنه من نهایت تا چه قدر می تونم اینترنت بگیرم
یعنی تنها عامل نویزم بشه فاصله
و سوال دوم
چرا SNR و Attenuation خط من در آپلود خیلی خوبه
Downstream:
SNR = 11
Attenuation = 58
Upstream
SNR = 25
Attenuation = 35
سلام به نظرم diagnostic adsl بهتر اتینیشن (یا همون میرایی یا همون تضیعیف امواج و سیگنال)نقل قول:
و هم چنین snr (یا نسبت سیگنال به نویزو) بهتر نشون میده
برای خودم با diagnostic adsl امتحان کردم تقاوتی بین میرایی دانلود با آپلود و هم چنین snr دانلود و آپلود نداشت
اینکه چرا snr آپلودتون خوبه بستگی به این داره شرکت خططتون تا چند بسته برای آپلود ممکنه خطتتون تا 512 بسته باشه ولی دانلود تا 2 مگ بسته باشه و خوب snr دانلود کم میشه
من رفتم تو سایت speedguide براتون اتینیشن 47 زدم تقریبا فاصله 3.5 کیلومتر شده و حداکثر سرعتی که میتونید داشته باشید 6 مگ است
اما درباره اختلاف اتینیشن دانلود و آپلود یه سری حدسایی میزنم ولی ممکنه اشتباه باشه
نگاه کنید اتینیشن دانلود یعنی تضعیف سیگنالی که از مرکز دریافت می کنید و اتینیشن آپلود یعنی تضعیف سیگنالی که خودشما از خونه برای مرکز میفرستید اینجا فقط یه فرضیه به ذهنم میاد و اون اینکه فاصله بین شما و مرکز که تغییری نکرده و جنس سیم هم که تغییر نکرده پس احتمالا تجهیزات مرکز مخابراتی ید باشه که تضعیف دانلود بیشتر از تضعیف آپلود باشه
برای شما اینقدر اختلاف داره؟نقل قول:
+
دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما اینقدر اختلاف داره؟نقل قول:
+
دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من میرایی دانلود 25 و میرایی آپلود 18
snr هم اختلاف زیادی ندارند
جالبه مقاله زیرو از ویکی پدیا بخوانید گفته در اصل باید اختلاف داشته باشند
و یه نکته جالبه دیگه اینه که گفته میرایی و نرخ سیگنال به نویز به مسافت وابسته نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبهنقل قول:
چیزی که این میگه یه جورایی با اون چیزی که من فهمیدم فرق داره
دوستان چه نطری دارن؟؟؟؟نقل قول:
توجه داشته باشید که مسافتهای ارائه شده تقریبی هستند. میرایی سیگنال و نرخ سیگنال به نویز از مشخصههای مهم سیگنال هستند که به مسافت وابسته نیستند (برای مثال کابل غیر مسی و ضخامت کابل). عملکرد سیگنال به امپدانس خط نیز وابستهاست که میتواند با توجه به وضعیت آب و هوا و جو تغییر کند (مخصوصا در خطوط قدیمی) و به تعداد و کیفیت اتصالات در طول کابل نیز بستگی دارد.
نسخه جدیدتر با نام ADSL۲+ در فواصل کمتر از ۵/۲ کیلومتر (۸۰۰۰ فوت) امکان دانلود اطلاعات با سرعت ۱۲ مگابیت بر ثانیه را فراهم میآورد. استفاده از قالبهای انعطاف پذیر و اصلاح خطای مناسب تر دلیل افزایش این سرعت است. ADSL2+ که با نام ITU G.۹۹۲٫۵ نیز شناخته میشود امکان دانلود با سرعت ۲۴ مگابیت بر ثانیه برای فواصل کمتر از ۵/۱ کیلومتر (۵۰۰۰ فوت) را فراهم میآورد و حد بالای طیف دانلود را دوبرابر میکند به عدد ۲/۲ مگاهرتز میرساند.
من یه جورایی باهاش موافقم
البته اینجا یه چیزیو خوب توضیح ندادهنقل قول:
میرایی و snr وابسته به امپدانس خط هست ولی خب طبق فرمول مقاومت،مقاومت به طول و سطح مقطع و مقاومت ویژه وابسته اس
پس درسته به مسافت ربطی نداره ولی به طول کابلی که تا خونه کشیده شده و قطر کابل بستگی داره اینو تویه مقاله خوندم والبته مقاومت ویژه هم که به جنس سیم بستگی داره که تو ایران و کل دینا هم مس البته فیبر نوری از مس نیست
ولی اینجا نگفته که چرا باید میرایی دانلود با آپلود اختلاف داشته باشن؟
یه سوال کابلایی که از mdf تا کافو و از کافو تا منازل میان برای هر خونه ای یک زوج یا بیشتره؟
به نظر شما مسافت تا مرکز مخابراتی تاثیر خاصی نداره؟نقل قول:
در واقع اون چیزی که مهمه طول سیم بکار رفتس که خب هر چقدر مسافت طولانی تر باشه طول سیم هم بیشنر میشه طول سیم هم تو امپدانس یا مقاومت سیم تاثیر میذاره و باعث تضعیف میشهنقل قول:
به نظر شما من که 3.5 کیلومتر حدودا فاصله دارم چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:دوستان میرایی (Attenuation) به فرکانس موج یا سیگنال، طول مسافتی که سیگنال طی میکنه و جنس و شرایط فیزیکی محیطی که ازش عبور میکنه بستگی داره. میرایی در واقع داره میگه که انرژی امواج یا سیگنالها بعد از طی مسافت مشخصی داخل یک محیط به چه میزان نسبت به انرژی اولیه کمتر شده. پس میرایی حتمن به فاصله یا مسافت بستگی داره. درست مثل سنگی که تو آب انداخته میشه. امواج در نزدیکی محل افتادن سنگ انرژی بیشتری دارن و دامنهشون بزرگتره اما هر چی از محل افتادن سنگ دورتر میشه، ارتفاع امواج و قدرتشون کمتر میشه. جنس هم تو میزان میرایی تأثیر داره. مثلن امواج صدا در هوا خیلی بیشتر از آب میتونن نفوذ کنن و جلو برن. شرایط فیزیکی محیط مثلن تفاوت قطر کابلهای مسی هم در میزان میرایی تأثیر میذاره. در واقع تو کابلهای مسی هر چه قطر کابل بزرگتر باشه امواج با افت انرژی کمتری ازش رد میشن و میراییشون کمتر میشه. از طرف دیگه امواج با فرکانس زیاد زودتر از امواج با فرکانس کم انرژیشون رو از دست میدن و میمیرن.نقل قول:
چون میرایی به فرکانس بستگی داره و باند فرکانسی امواج آپلود کمتر از باند فرکانسی امواج دانلوده تو ADSL و ADSL2+ به همین خاطر قاعدتن بین میرایی آپلود و دانلود باید تفاوت وجود داشته باشه. چون تو این مورد مسافت یا همون طول کابلکشی و همین طور جنس محیط یکی هستن، فقط تفاوت فرکانسهاست که باعث تفاوت میرایی میشه. به طور منطقی فرکانسهای بالاتر چون انرژیشون رو زودتر از دست میدن پس تو یه محیط مشترک مثل کابل مسی نسببت به فرکانسهای پایینتر میرایی بیشتری دارن. به همین علته که میرایی آپلود از میرایی دانلود خیلی کمتره. البته این رو هم توضیح بدم که معمولن عدد میرایی که مودمها نشون میدن میانگین میرایی فرکانسهای مختلف تو باند آپلود یا تو باند دانلوده.
در مورد SNR هم بازم فرکانس نقش اصلی رو بازی میکنه. بر اساس طراحی ADSL یا ADSL2 یا ADSL2+ به صوت، دیتای آپلود و دیتای دانلود یه محدوده فرکانسی مشخصی تخصیص داده میشه. محدوده فرکانسی دیتای آپلود و دیتای دانلود خودشون به باندهای فرکانسی مساوی تقسیم میشن که بهشون bin گفته میشه. مثلن تو ADSL G.dmt باند فرکانسی آپلود بین 25KHz و 138KHz قرار داره که به 25 تا bin مساوی تقسیم میشه و در شرایطی که مقدار نویز و مسافت در حد قابل قبولی باشه، تا 1.3 مگابیت میتونن ظرفیت ایجاد کنن. باند فرکانسی آپلود تو همین تکنولوژی از 138KHz تا 1104KHz رو شامل میشه که خودش به 224 تا bin مساوی تقسیم میشه و میتونه تا 8مگابیت ظرفیت انتقال اطلاعات ایجاد کنه.
هر کدوم از این باندها یا binها یه ظرفیت مشخصی رو میتونن انتقال بدن. اما این ظرفیت به دلیل نویز میتونه کم و زیاد بشه. هر چه قدر قدرت سیگنال دیتا تو یه bin مشخص به قدرت نویز بیشتر باشه، مقدار دیتای بیشتری رو میشه با اطمینان از داخلش عبور داد. این یعنی همون SNR که هر چی بیشتر باشه سرعت بالاتری میشه گرفت. البته بازم مودمها میانگین SNRهای binهای مختلف آپلود یا دانلود رو به عنوان SNR آپاستریم یا داوناستریم نشون میدن. به هر حال SNR آپلود و دانلود یک خط ارتباط مستقیمی با هم ندارن.
نکته در اینه که به دلیل نوع نویزهایی که ممکنه روی یه خط ایجاد بشن بعضی از binها بیشتر تحت تأثیر قرار میگیرن و مقدار SNR اون binها اون قدر کم میشه که عملن دیگه سیگنال دیتای عبوری از داخل اونا دیگه برای مودم قابل تفکیک از نویز نخواهد بود. به همین خاطر مودم این binها رو دیگه در نظر نمیگیره و مقدار ظرفیت انتقال دیتا خط یا همون پهنای باند مؤثر کم میشه. از طرف دیگه، هر چی مسافت یا همون طول کابلکشی بیشتر باشه، فرکانسهای بالاتر قدرت سیگنال دیتاشون زودتر افت میکنه و به جایی میرسه که دیگه از یه مسافتی به بعد یه تعدادی از این binها توان انتقال دیتا رو از دست میدن و مودم اونا رو حذف میکنه. واسه همینه که تو این تکنولوژیها هر چی از مرکز ارسال سیگنالها یا همون مرکز مخابراتی دورتر میشن پهنای باند قابل دستیابی کمتر میشه. حالا هر چی نویز محیط بیشتر بشه این افت ظرفیت انتقال دیتا زودتر اتفاق میافته.
در مورد کابلهای استفاده شده از mdf تا کافو و از اونجا تا محل مصرف هم معمولن اینا تکزوج نیستن. بلکه کابلهای با تعداد زوج مسی بیشتر (از 10 زوج تا 1800 زوج) هستن. چون برای مخابرات بهصرفهتر و راحتتره و ضمنن کشیدن کابلهای تکزوج از نظر فنی هم توجیه نداره. قطر یه کابل 100 زوج 100 برابر یه کابل تکزوج نیست بلکه خیلی کمتره. به همین خاطر اصولن منطقی نیست که مخابرات بخواد از mdf به کافوی محلی که حدود 500 مشترک داره 500 تا کابل تکزوج بکشه در حالی که میتونه همین کار رو به راحتی با یه کابل 500 زوج انجام بده.
مثلن اگه از کافو قراره به یه آپارتمان 20 واحدی تو یه کوچه کابل کشیده بشه، مخابرات از کابلهایی با حداقل 20 زوج مسی یا بییشتر استفاده میکنه. بعد تو پستها یا همون جعبه تقسیمهایی که در کوچهها روی دیوار خونهها نصب میشه این 20 زوج به واحدهای مختلف اون آپارتمان به صورت تک زوج یا چند زوج فرستاده میشه و به خط داخل ساختمان مشترک متصل میشه.
من واقعا از این توضیحات کامل ممنونمنقل قول:
عالی بود
+
به نظر شما من که 3.5 کیلومتر دارم در صورت رفع نویز بیشتر از 6-7 مگ نمی تونم بگیرم؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
شما اگه فاصله کابلکشیتون تا مرکز مخابراتی 3.5 باشه در شرایط ایدهآل که نویز چندانی نباشه و کیفیت کابلکشی و تجهیزات بین راه هم در حد استاندارد باشه حداکثر همین مقدار 6 تا 6.5 مگابیت رو میتونی بگیری. تازه معمولن تو ایران مقدار واقعی از این هم کمتر میشه. مثلن من فاصله کابلیم بین 1.5 تا 1.6 کیلومتره تا مرکز مخابراتی و با ADSL2+ باید بتونم تا 20مگابیت هم بگیرم. اما در عمل بیشتر از 14مگابیت گیرم نمیآد. این وسط نقش کیفیت تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی هم مهمه.
isp ها می تونن بفهمن فاصله چه قدره؟نقل قول:
با نویزی که دارم؟
یه بار زنگ زدم گفت اگر سیستم اجازه بده می تونیم بفهمیم
نمی دونم دقیقا چه جوریه!
خطم چطوره؟
فاصله تا مخابرات 3 کیلومتر
بدک نیستنقل قول:
تا 7 مگ میکشه
با توجه با فاصله بیشتر نمی کشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
راستش منم اطلاعی ندارم.نقل قول:
سلام دوستان
من الان زنگ زدم آسیاتک به من گفتن فاصله مخابراتی شما 1240 متر هست
گوگل یه چیز دیگه میگه
گوگل فاصله مستقیم و تقریبا میشه گفت هوایی رو واسم 2.5 کیلومتر می زنه و فاصله ای که مثلا با ماشین بریم رو 3.5 کیلومتر می زنه
ممکنه گوگل فاصله رو بیشتر بزنه؟؟؟
چرا اینجوریه!
والا در مورد فاصله نمیدونم چی باید بگم ! ( هر چند به نظرم فاصله شما خیلی هم زیاد باشه ، 6 مگ رو باید بتونی بگیری اگه کابل ها اوکی باشن )نقل قول:
فقط یه چیز شما یه جا گفتی مطمئن هستی که مشکل از کابل های اون منطقه شما هست و مشکل دارن - اگه واقعا این جور باشه که خب حالا چه فاصله کم باشه چه زیاد نمیتونی خط رو بالا تر بگیری !
----------------
من الان خودم هم خطم رو 4 مگ هست - بعضی وقتا روی همین 4 که هست نویزم میاد روی 22 که میگه خطت تا 8 مگ جا داره ! ولی بعضی وقتا مثل الان نویزم میاد روی 13 که به زور 5 رو هم میکشه ! کلا داستانیه این نویز !
------------------------------------------
عشق است اواتار :n12:
راستش خیلی عجیبهنقل قول:
بله درست فرمودید
کابل های مشکل داره
ولی برای اینکه بدونم چه خبره می خواستم بدونم فاصلم چه قدره و این رو هم بگم که من الان به صورت جدی دارم پیگیری می کنم و اگر این فاصله صحت داشته باشه نشون میده که من می تونم سرعت بالا بگیرم و انرژی بیشتری برای پیگیری داشته باشم :دی
+
آواتار خوبه :دی
پس شما هم طرفدار این کارگردان هستید
عالیه
سلام و ممنوننقل قول:
راستش بنده رشتم مخابرات بود و تعریفی هم نداشت درسم علاقه ای هم به مباحث نداشتم ولی برام مهمه که اطلاعات غلط به مردم ندم
حالا اینجا برام سوال پیش اومده شما امپدانس خط رو چی فرض کردید؟
امپدانس سلفی یا انپدانس خازنی یا امپدانس اهمی
اگر امپدانس اهمی باشه که به فرکانس وابسته نیست؟
و یه سوال دیگه که تو آسیا تک داشتم با یکی از دوستان که اون هم رشتش الکترونیک بود جر و بحث داشتم اینه که آیا snr و میرایی با هم نسبت دارند
دوستمون میگفت هر snr هم وابسته به کابل کشی خونه است و هم به کوچه
ولی بنده مخالف بودم میگفتم snr فقط وابسته به کابل کشی خونه است و میرایی وابسته به کابل کشی کوچه است
و دوستمون هم میگفت snr با میرایی نسبت دارند به این صورت که هر چقدر میرایی بیشتر باشه snr هم کم میشه
ولی بنده مخالف بودم
شما چی میفرمایید؟
ویرایش:راستش دوستمون هم مثل اینکه بد هم نمیگه خط من خش خش داره البته میاد و میره با کلی عیب یابی و خریدن کابل و..فهمیدم که اصلا مشکل از من نیست و مشکل از مخابرات البته هنوز نرفتم حضوری بهشون بگم ولی یه روز به 118 زنگ زدم گفت برید مرکز مخابراتی شهرتون اونجا بهشون بگید نویز دارم براتون حل میکنن مشکلتونو
و جالبه هر وقت خش خش میاد میرایی هم میزنه بالا و ازون ور snr هم اومد پایین
این خط شما اگر snr نوسان کنه خب در نتیجه پهنای باندتون هم میاد پاییننقل قول:
من هم مشکل نوسان snr دارم که با کلی عیب یابی و خریدن کابل و پریز در نهایت فهمیدم که مشکل از خود مخابرات یه نشانه ای هم داره برای من و اون اینکه خش خشی میاد تو گوشی ومیره گاهی اوقات هست گاهی اوقات نیست یه بار هم زنگ زدم به 117 از شانس ما اومد جعبه و کافو رو چک کرد و گفت خش خش نداره که جالبه روز قبلش خش خش داشت
اگر تلفنتون خش خش میکنه یا اینکه خش خشش میاد و میره احتمالا نوسان snr دارید
حذف شود با سپاس
نگاه کنید به نظر من نزدیکترین فاصله رو باید حساب کنیدنقل قول:
ما تو ریاضیات قضیه ای داریم به اسم قضیه حمار و خلاصه بخام بگم اینه که در مثلث قائم الزایویه وتر از مجموع 2 ضلع دیگه کمتر
شما هم باید اینطوری حساب کنید یه جورایی باید از منزل تا مخابرات یه خط مستقیم بکشید ببینید چطوری میشه با ماشین درست نیست چون شما از کلی کوچه و خیابان رد میشید
دقیقا مشکل همینهنقل قول:
من هم با گوگل خط مستقیم کشیدم 2.5 کیلومتر شد تقریبا
پشتیبانی هم بهم گفت شما مشکل مسافت نداری
به نظر من پشتیبانی یکم حرفش درست تره
اون با دستگاه احتمالا یه سیگنال می فرسه به مودم من و زمان رفت و برگشت رو تخمین می زنه
باید اینجوری باشه
به هر حال با این حرفش تمام محاسبات من رو عوض کرد
اگر واقعا 1.2 کیلومتر باشه خط من باید 21 مگ بکشه
در صورتی که الان 2 مگ می کشه
من این کار رو کردم بد نشد
خطم از 4 بالاتر نمی رفت ولی حداقل تا 6 میره کابل مخابرات رو سوکت زدم و وصلش کردم به مودم
خش خش که ندارهنقل قول:
در کل الان رو 4 هست مشکلی نداره خوبه
اگه سرعت سرور های خارجی که همیشه همین 4 بود عالی بود اینترنت :n01:
نگاه کنید یه حدثی هم میزنم و اون اینه که شاید isp فاصله شما تا کافو رو مشخص میکنه نه تا مرکز مخابراتینقل قول:
این صفحه رو بخونید بهترین پاسخو ببینید