یه هافبک تهاجمی پا به توپ و تکنیکی میخام :n02:
Printable View
یه هافبک تهاجمی پا به توپ و تکنیکی میخام :n02:
Angel Correa ارژانتینی خوب بازیکنیه . سرعتش خیلی خیلی زیاده و نسبتا تکنیکیه .نقل قول:
meyer المانی از شالکه هم هست که خیلی تکنیکی نیست و بازی ساز خوبیه .
Barkley هم هست که البته اورالاش بالاتر از ایناست ولی به نظرم بهترین هافبک هجومیه جوونه . هم بازی ساز هم تکنیکی هم قدرت بدنی خوب .
خیلی تو این نسخه CAM های جوون خوبی نداریم نسبت به نسخه 13 .
توی 13 که فقط یک Adryan بود میگرفتی از اخر هم complete midfield و هم complete forward میگرفت . تمام stat هاش به غیر دفاعی هاش سبز میشد . منتهی تو این نسخه چون تو فلامینگو نیمکت نشین شده پتانسیلش رو پایین اوردن .
الان اینا مثلا چی بود ؟ :n13:
هیم....خب اینارو با گرافیک توی بازی خودت مقایسه کن میفهمی..............
فیفا 13 هستش اینا؟
گرافیکش که انصافا خیلی فرق نمیکنه . تازه بدتر هم شده به نظرم . نکنه ENB استفاده کردی ؟
اگه کسی هافبک هجومی خوب میخاد{CAM) گرنیر Grenier از المپیک لیون بخره خیلی خوبه اورالشم فکر کنم 78 باشه.
اين addboard ها رو چطوري اضافه كردي؟نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
با پچ های modding way
خب حالا خودتون فرقشو ببینید.................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی ساوتمپتون Adam Lallana رو دارم خیلی عالیه .... فقط RM هست فک کنم ولی CAM هم میتونه بازی کنه .... Skill Move ـــش 4 ستارسنقل قول:
پ.ن : صرفنظر از پست ، Zakaria Bakkali رو حتما از PSV بخر ؛ توی یه نیم فصل 6 ، 7 تا اورالش پیشرفت کرد o_O
سلام من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم . میخام با جدید ترین نقل وانتقالات بازی کنم لطفا یه آپدیت واسه نسخه بلک باکس معرفی کنید:n16:
عجب موجودیه این زکریا :n02:نقل قول:
واسه جناح چپ Bruma رو خریدم با اورال 78 و واسه راست هم Bakkali رو خریدم با 74 . بعد از 1.5 فصل bruma شده 80 و bakkali شده 82 . wing هام خفن سرعت دارن ها خفن . پاس تو عمق که بدم در جا رسیدن به دروازه .
یه بدی کریر 14 اینه که بازیکنهای cpu بدجور رشد میکنن و تقریبا بعد از یک فصل بازیکن جوون با استعداد و با اورال کم خیلی پیدا نمیشه . در حالی پیشرفت بازیکنهای تیمت خودی خیلی کمه . دقیقا برعکس نسخه 13 شده .
mugni هم بازیکن خوبیه برا پست هافبک تهاجمی...
اين ادبوردها رو چگونه ميشه تو ايكس باكس نصب كرد؟
دوستان این اسکات ها دقیقا چی کار میکنن؟!
اونایی که بازیکن پیدا میکنن رو نمیگم
دو نوع scout داریمنقل قول:
یکی اونایی که میرن و بازیکنهای youth رو پیدا میکنن مثل 14 یا 15 ساله ها و میرن تو youth academy
یکی دیگه هم که جدید تو این نسخه اضافه شده (فکر کنم منظورت همونا هستن) میتونی باهاشون از اورال یک بازیکن سر در بیاری یا بگی برن تو بازیکنهای حال حاضر دنیا بازیکنهای با مشخصات خاص رو پیدا کنن واسه خریدن .
پر طرفدارتين دوربين هاي باري كدومن؟
فکر کنم اکثریت Tele استفاده میکنن . چون از قدیم اکثرا بهش عادت کردن .نقل قول:
بستگی به سایز مانیتور هم دارهنقل قول:
من برای مانیتور های 20 اینچ به پائین حالت دینامیک رو پیشنهاد میکنم ...
BroadcSt هم زياد فن داره
ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من sesons بازی میکنم این التیمات تیم چجوری هست ؟ چه فرقی با seasons داره ؟نقل قول:
سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده
سلامنقل قول:
مشکل همگانیه تو ایران
واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنه :n02: کلا اینترنت ایران باید بهش ...:n09:
الان چند روزیه فکر کنم سرورهای فیفا با ip ایران مشکل پیدا کرده . درسته ؟ کسی دقت کرده ؟
چون حتی squad هم نمیتوم اپدیت کنم . مگه با چیز پی ان . البته squad افلاین اپدیت میشه اما انلاین نه و همچین بگیر نگیر داره و شانسی دیدی گرفت .
تو لايو خوبه گرگار
این مشکل رو فیفا هم داره ؟!
فکر کنم مشکل از طرف سرور های فیفا نباشه و از اینترنت ایران باشه چون خودمم cs:go بازی میکنم بعد 15 دقیقه دیسکانکت میشم با بقیه بازی ها هم با سرور خارجی همین مشکل هست . خیلی ها توی دوتا2 و lol همین مشکل رو دارن.
راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنننقل قول:
برای اون طرف هم همینطوره وقتی بازی وایمیسته بعد چند ثانیه از همون جایی که توقف کرده ادامه پیدا میکنه دیگهنقل قول:
امروز بعد از مدتها گفتم با تیمهای انگلیسی برم
میگم این تیمهای انگلیسی یه کم قوی طراحی نشدن ؟ روی لجندری 5-0 منو زد :n13: کلا شوت گل شوت گل ... من روی لجندری با ضعیف ترین تیم هم جلوی بارسا فوقش مساوی میکنم نه اینطور نتیجه ای .
از یکم قوی بیشتره من از اول کریرم با منچستریونایتده . من با من یونایتد تو حالت ورد کلاس 6 بر 5 از ساوتهمپتون باختم ولی تو حالت لجندری 3 بر 1 چلسی رو زدم:n02::n02:نقل قول:
كسالت بار نيست بازي با سي بي يو؟
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخرينقل قول:
دو مود كاملا متفاوتن..اولتيمت ميتوني خودت تيم بسازي.ماله من sepidroud rasht هستش و ميتوني انلاين بازيكن بخرينقل قول:
دیگه وقتی میری این همه پول میدی واسه فیفا و بعدش اوضاع نتت خراب میشه مجبوری همون cpu رو بازی کنی . اون اولا لااقل میتونستم فرندلی بزنم حالا همونم نمیشه این اواخر . حتی squad رو هم به زور توی ساعات خاصی میشه اپدیت کرد . واسه خارجی ها اوضاع ما رو تعریف کنی خودکشی میکنن .نقل قول:
اره واقعا البنه با كنسول اوضاع خيلي بهتره ها
دوستان بهترین مود گرافیکی این بازی که گرافیکش رو بالا ببره چیه؟
با دیدن ویدئو گیم پلی نسخه نسل بعدی fifa دیگه این گرافیک نمی چسبه...
سلام دوستان این باز کردن edit player در career mode رو یکی یهم بگه لینکش خراب بود اگه اشتباه نکنم صفحه 363
اقا کسی نیست جواب مارو بده