رمز چی را؟نقل قول:
همه گیرنده ها به صورت دیفالت رمز 0000000000000000000 را دارند
Printable View
رمز چی را؟نقل قول:
همه گیرنده ها به صورت دیفالت رمز 0000000000000000000 را دارند
اگر قصد خريد گيرنده فراسوراداريد فقط پك جديد آنرا بخريد زيرا پك قديمي آن مشكلات فراواني از جمله كش دارشدن صدا دارد. فقط وفقط پك جديد آنرا بخريد در پك جديد آنتن روميزي اضافه شده با كارتون بزرگتر كه مشخصه ي آن ميباشد.نقل قول:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/forum/showthread.php?id=nc828d&fid=x276b
با سلام . میخواستم بدونم ال جی مدل LCD470 با کد LD460 قابلیت دریافت گیرندگی دیجیتال را دارد و چگونه ؟ ممنون میشم که راهنمایی بکنید
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم اموزش نصب تی وی رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم
HDTV در برابر شماست
اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.
دقیق همین مدل ا ما داریمنقل قول:
فقط من زمان جستجو کانال های دیجیتال همه کانال ها را پیدا میکنه اما بعد از ذخیره فقط کانال های یک فرکانس را نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .
ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .
حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .
تایید میشه فعلا توی فارسی کمی مشکل داره اسمهای فیلمهای فارسی من رو از روی هارد برعکس نشون می ده اما امکاناتش قابل قبوله. فکر کنم دستگاه رو به چین سفارش می دن خودشون هم یه بار تست نمی کنن.نقل قول:
ضمنا شما یه لطفی کن ببین زمانی که از پخش تصاویر و صدا با هم استفاده می کنی (slide show) آیا هنگام عوض کردن عکسها یه مکث نیم ثانیه ای توی پخش صدا وجود نداره. توی تست مطالب ( عکس و mp3) هارد خود من یه همچین حالتی احساس می شد خواهشا این مطلب رو تست کن و منعکس کن. با تشکر
نمی دونم مشکل از کجاست ولی یک مدت گیرنده های مارشال هم این عیب را داشت و شرکت با آپدیت نرم افزار مشکل اش را حل می کرد (با گارانتی رایگان و بدون گارانتی 6000 تومان! برای آپدیت)نقل قول:
آره منم زنگ زدم قسمت فنی با یه بنده خدایی صحبت کردم و اصلا نمیدونست زیرنویس srt چی هست . خلاصه اصلا هم تست نمیکنن به قول شما .نقل قول:
والا همونطور که گفتم واسه برادرم خریده بودم و فقط 1 روز دستم بود الانم دادم بهش ولی چشم حتما میگم یه تست بکنه slideshow رو ببینه این مشکل رو داره یا نه .
سلام
دوستان بهترین مارک گیرنده دیجیتال داخل بازار چیه؟(قیمت برام مهم نیست فقط کامل باشه مثلا 1080p پخش کنه یا مثلا قابلیت اتصال به هارد یا فلش داشته باشه و...)
اتفاقا منم برای برادرم خریدم و خونه خودمون که اوردم این مشکل پخش همزمان عکس و صدا تا حدی مشهود بود و الا من توی دستگاه بلوسنس خودم اصلا این مکث رو ندیده بودم شما هم تست کن خبرشو بده چون دورو بری هی سوال می کنن چی بخرن. متاسفانه بلوسنسم یا تو بازار (توپخونه) نیست یا گرونهنقل قول:
با سلام دوستان من یه سامسونگ UA46C6200URXTW خریده ام ولی آپشن کانالهای دیجیتال نداره. دیدم بعضی ها این آپشنو فعال کرده اند. اینجا کسی هست بدونه چطوری تیونر دیجیتال فعال میشه؟
تو آدرس زیر بگرد پیدا میکنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=330
نقل قول:کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67
دستگاه ایکس 5 (x5 provision( فایلهای دی وی دی vob رو از روی هارد بدون صدا پخش می کنه اینم به مشکل برعکس بودن فارسی دستگاه اضافه شد واقعا اف بر این فولاد رایانه این شرکت هم رفت توی لیست تحریم بنده.
تا اینجا سه تا مشکل از این provision x5 دیدم. حالا می فهمم که اگر آدم 90 تومن به بلوسنس بده می ارزه این شرکت فولاد رایانه بار اولش نیست که اینطوری مشتری ها رو مسخره و مضحکه خودش کرده. به نظر من ما باید توی این فرومها موضع بگیریم تا یه خورده این شرکتها به خودشون بیان پس پرویژن نخرید!!!! ای کاش من هم دوتا برای برادرهای خودم نخریده بودم
دیروز تلویزیون میگفت قراره EPG رو هم راه اندازی کنن!
توی سایت پرویژن پیغام گذاشتم چرا پس x5 من vob رو بدون صدا پخش می کنه. من توقع داشتم بگه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاریه و بزودی با آپگرید حل میشه و اگر واقعا این طور جواب می دادن من قانع می شدم و اصلا توی فروم این بحث رو کش نمی دادم اما ببینید برای من چی ای میل کردن:
سلام.اما ببینید توی سایت پرویژن در مورد قابلیتهای x5 چی نوشته:
این دستگاه گیرنده دیجیتالی است و در کنار آن توانایی ضبط و بخش نیز وجود دارد .
این دستگاه حد استاندارد برای فیلم را پخش می کند .
با تشکر
فولادرایانه تصویر
این دستگاه علاوه برامکانات یک Set-topbox قادر است تا بسیاری فایل های صوتی، تصویری و عکس موجود روی هر حافظه جانبی دیگر (فلش دیسک ، حافظه خارجی و...) را برروی نمایشگر تلویزیون به شرح زیر نمایش دهد:
امکان اجرای انواع فرمتهای ویدیویی رایج :
MPEG, TS, VOB,AVI, MOV, MKV, Divx , Mpg, Avi,3GP Mp4 و.....
امکان اجرای انواع فرمتهای صوتی رایج :
MP3 و....
از این رو مصمم شدم که امضام رو مدتی تغییر بدم
من در حال حاضر خودم x3 دارم . x5 هم به تعداد بالا فروختم . این مشکل رو تاحالا کسی گزارش نکرده . البته خودمم خیلی دل خوشی از فولاد رایانه ندارم . کلا کیفیت کارشون تو گارانتی اصلا تعریفی نیست ولی دستگاههاش انصافا چیزهای خوبیه. به هر حال ممنون از این خبر . من راجب x3 خودم تست میکنم ببینم مشکل داره یا نه . فقط یه چیزی . مشکل اینه که Vob رو با صدا پخش نمیکنه؟نقل قول:
بله شما لطفا دوچیز رو تست کنیدنقل قول:
1- پخش فایل های vob چون دستگاه من تصویر داره اما صدا نداره
2- نمایش اسمهای فارسی چون فارسی رو تو نمایش اسم فیلمها و پوشه ها درست نمایش نمی ده
ضمنا اون خانمی که هیچی حالیش نبود می گفت ( تو گارانتی شرکت) ایکس 3 فیلمها رو بهتر از ایکس 5 پخش می کنه اما من رو حرف اون حساب باز نمی کنم
با سلام خدمت همه دوستان.من حدود 12 روزه که گیرنده ایکس ویژن مدل X-333 رو گرفتم و کاملا" ازش راضیم.
یه سوال از خدمتتون داشتم:
در حال حاضر در استان و شهر ما (مازندران-قائمشهر) تعداد 16 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی قابل دریافته.
متاسفانه جام جم رو نمیگیره.میتونید دلیلشو بگید چیه؟
و اینکه نمیتونم شبکه های استانهای دیگه رو بگیرم(البته بجز تهران که جز کانال رسمی 5 محسوب میشه).آیا به مرور زمان میشه شبکه های استانی بقیه استانهای کشور رو با همین دستگاه دریافت و تماشا کرد؟
همینطور همین سوال رو در باره شبکه های جام جم 1و 2و 3 و سحر دارم.
با تشکر از شما عزیزان.
طبق مشخصات x5 . قاعدتا باید قوی تر از x3 باشه . اما معلوم نیست چرا 4 هزار تومن گرونتره. 1 رو ایشالله تست میکنم فردا میگم.نقل قول:
اسامی فارسی یعنی اسم فایل فیلم و زیر نویس فارسی باشند ؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
سلام.نقل قول:
جام جم به دلیل اینکه شبکه استانی استانها از شبکه 5 باید روی فرکانس دوم میرفت تا پخشش بدون مشکل باشه فعلا در شهرستانها به این صورته که جام جم حذف شده و جایگزینش شبکه استانی همون استان شده.
تو برنامه ی اولشون فعلا افزودن تمام شبکه های استانی نیست.
تا اخر امسال به 18 کانال میرسند و احتمالا به مرور کانالهای استانی رو هم میارند . راجب جام جم ها من اطلاع دقیقی ندارم که قراره اضافه بشه یا نه.
تو مصاحبه ها اینجور بر میاد که به ازای هر 8 کانال یک فرستنده جداگانه نیاز هست. الان ظرفیت فرستنده دوم با وجود 16 کانال پر شده
و برای 8 کانال بعدی یک فرستنده جدید نیازه . پس تا اخر امسال اگر یک فرستنده جدید راه اندازی کنند احتمالا در سال آینده حداقل 6 کانال دیگه رو هم بتونند با مشکلات کمتری اضافه کنن. حالا استانی ه یا جام جم و اینا بنده خبر ندارم.
مورد دوم تست شد مشکلی نیست.نقل قول:
راجب مشکل اول.
شما تلویزیونتون lcd ه و سینمای خانگی دارید یا با تلویزیون معمولی تست کردید ؟
سلام من يه فلش تي وي xvision مدل PCDVB-2100 خريدم اما فقط 8 كانال رو دريافت مي كنه.هر كار هم كردم بيشتر نشد!!!
يعني مشكل آنتن دهي بعيد مي دونم داشته باشه.از شبكه هاي سيما فقط شبكه ي خراسان رو ميگيره (خودم تو مشهدم)
كسي ميتونه بگه مشكلش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه --- viewer 4.6 امتحان کن همه رو میگیره . من خودم دارم خیلی خوب کار میکنه .نقل قول:
یه سرچ بکنی برنامه رو پیدا میکنی .
سلام
تلویزیون ما خودش گیرنده داخلی دیجیتال داره ولی هرچی سرچ زدم کانالی رو پیدا نکرد . میگن که آنتن باید سمت فرستنده دیجیتال باشه .من نمیدونم کدوم طرفه گرچه در جهت های مختلف هم سرچ کردم .
حالا جایی سایتی چیزی نیست که من اسم شهرم رو بدم و اونا بهم کمک کننند . اصلا شاید شهر ما تحت پوشش نباشه . من توی یکی از شهر های استان گیلان هستم .
یک راه حل ساده، ببین همسایه هاتون آنتنشون به کدوم سمته! شما هم به همان سمت بگذار.نقل قول:
البته فکر نکنم اینقدر تاثیر داشته باشه، شما الان هم باید تصاویر دیجیتال را دریافت کنید ولی قدرت سیگنالش پایین است
بعد که شبکه راپیدا کردید، باید آنتن را تغییر جهت دهید تا زمانی که سیگنال به بیشترین حدش برسد.
انتن باید به سمت خواجه ربیع باشه .نقل قول:
آره مث که برای شبکه نمایشنقل قول:
دیروز تلویزیون میگفت قراره EPG رو هم راه اندازی کنن!
یه مصاحبه خوندم از آقای مهندس ضرغامی که گفته بود اگه مشکلی پیش نیاد فرستنده سوم تا آخر سال نصب میشه و جا برای 8 تا شبکه دیگه باز میشه.
تلوزیون من LG LED مدل LE4600 با گیرنده دیجیتال ساکن مشهد . نمیدونم چرا 8 شبکه ای رو که رو فرکانس482 هست رو میگیره ولی فرکانس 506 رو نمیگیره ؟ یعنی کلا غیر این هشت شبکه و 10 شبکه رادیویی چیز دیگه ای پیدا نمیکنه .
منظورم از مشکل فارسی نمایش اسم فایلها و پوشه های فارسی توی هارده. واقعا برای شما درست نمایش می ده؟نقل قول:
در ضمن تلویزیون مورد تست از همون سامسونگ های 21 اینچ 200 تومنی
دستگاهت مشکلی نداره . مشکل انتن و جهتش هست .نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
پوشه رو تست نکردم . اسم فایل رو تست کردم مشکلی نداشت.نقل قول:
در مورد تلویزیون هم باید بگم که این قضیه یک داستان مفصلی داره که صدای Vob پخش نمیشه . هنوز مطمئن نیستم از چیزی که میخوام بگم.
اما حدس میزنم غالب دستگاهای تو بازار این مشکل رو داشته باشند.امروز من روی Lumexy 1007 + X3 Provision + Xvision 333 تست کردم و نتیجه با مشکل شما تو x5 یکی بود . هر وقت علت اصلیش رو فهمیدم همینجا میگم که مشکل چیه.
من توی دستگاه بلوسنس خودم بدون هیچ مشکلی صدا و تصویر رو دارمنقل قول:
خوب پس اینم شما امتحان کن نتیجه اش رو بیا بگو که من یکم مطمئن تر بشم.نقل قول:
یک فایل Divx Avi که صداش کدک Ac3 داشته باشه رو روی بلوسنس و همین x5 تست کن ببین صدا داری یا نه.
اگر امکانش هست یه فایل یک دقیقه ای یا 30 ثانیه ای رو قطع کن و آپلود کن تا تست کنمنقل قول:
من ساکن شرق مشهد هستم (تقریبا) ، آنتن از نوع گردون هانی مدل 2010 هست . میشه بگین آنتن رو دقیقا به کدوم سمت باید تنظیم کنم (الان کیفیت سیگنال رو فرکانس 482 تو قسمت کانال یابی 80 تا 90 و قدرت سیگنال 50 تا 60 . فرکانس 506 no signal هست.)نقل قول:
دستگاهت مشکلی نداره . مشکل انتن و جهتش هست .
دور و بر آنتن تقریبا میشه گفت از هر طرف به فاصله 15 متر دیوار خونه های همسایه هاست ، جلوش باز باز نیست .
سیم یه تیکه اومده تا تلویزیون از آنتن یا نه؟نقل قول:
آنتن باید به سمت فرستنده خواجه ربیع باشه .
[PHP]mashhadshops.com/avi%20test.avi[/PHP]نقل قول:
سیم یه تیکه اومده .نقل قول:
اگه بتونید سمتش رو بگید ممنون میشم مثلا شمال شرق مشهد میشه یا ....
تلویزیون ما KFE42A1042 wega sony هست می خواستم ببینم تیونر داخلی دیجیتال دارد و اگر دارد چطور تنظیم می شود
اینجا بگونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=330