مخصوصا تو فروم هاش ! :31:نقل قول:
Printable View
مخصوصا تو فروم هاش ! :31:نقل قول:
چی چیو باز کنن :27:نقل قول:
تازه داریم به قیافشون حال میکنیم منظورم اقای احمد هستش
:27:نقل قول:
-------------------
آخرش ما نفهمیدیم تو اصفهانی هستی یا نه !
ایشون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه داریم به قیافشون حال میکنیم منظورم اقای احمد هستش
دوستان هنوز مغازه ها باز نشده؟
بزار من این بابکو ببینم:21:نقل قول:
ببینیشم فایده نداره دیگه بازنشسته شد رفتنقل قول:
امروز بیلبورد بزرگی توی بزرگمهر زده بودن و خبر از پایان پروژه زیر گذر بزرگمهر تا 10 هفته دیگه داده بودن یعنی تا 30 آذر
در واقع حدود یک ماه زودتر از موعد مقرر
می شه گفت تمام پروژه های جدید دیگه همینطور شدن و زودتر از موعدشون به پایان می رسند که اینم یه سیاست کاریه برای شرکتی که او پروژه رو در دست داشته اینجوری هم اعتبارش بالاتر میره هم پولی که تو جیبش می ره البته خدایی کارشنوم درسته سرعت ساخت پروژه ها واقعا سریع شدهنقل قول:
غلط کردند.
با این پروژه متروی اصفهانشون چند ساله که خیلی ببخشید ریدند تو شهر.
هر روز این طرف را می بندند اون طرف را باز می کنند، اون طرف را می بندند این طرف را باز می کنند.
هر روز هم اوضاع بدتر از قبل میشه.
امروز من بیشتر از نیم ساعت از کاوه تا انقلاب با ماشین شخصی تو ترافیک این گنده کاریا (ببخشید کنده کاریا) این احمقا بودم.
برگشتنه 1 ساعت و نیم با اتوبوسا از توحید تا کاوه تو راه بودم!!!
چند ساله مردم را این طوری الاف کردند و وقت و اعصاب و رفاه مردم هم اصلا براشون مهم نیست.
خداییش مردم ایران خوب مردم مظلوم و بی صدا و توسری خوریند.
تایید میشه ....نقل قول:
غلط کردند.
با این پروژه متروی اصفهانشون چند ساله که خیلی ببخشید ریدند تو شهر.
هر روز این طرف را می بندند اون طرف را باز می کنند، اون طرف را می بندند این طرف را باز می کنند.
هر روز هم اوضاع بدتر از قبل میشه.
امروز من بیشتر از نیم ساعت از کاوه تا انقلاب با ماشین شخصی تو ترافیک این گنده کاریا (ببخشید کنده کاریا) این احمقا بودم.
برگشتنه 1 ساعت و نیم با اتوبوسا از توحید تا کاوه تو راه بودم!!!
چند ساله مردم را این طوری الاف کردند و وقت و اعصاب و رفاه مردم هم اصلا براشون مهم نیست.
خداییش مردم ایران خوب مردم مظلوم و بی صدا و توسری خوریند.
عزيزم بهتر نيس يه كم اينده نگر باشيننقل قول:
دير رسيدن بهتر از .... :دي
اما نه منم تا حدي با شما موافقم
بحث مترو فرق دارهنقل قول:
عقب موندگی مترو بخاطر تحریم بیشتر (البته نه اینکه بخور بخور توش نباشه!) شما مثلا 4باغ بالا رو نگاه کنید اصلا کارگر توش نیست!
سام علیکنقل قول:
آره دیگه مدتی خارج بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره میگن زیاد ترم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترو کاملا بحثش با این پروژه های رو گذر فرق فوکولهنقل قول:
:41::31:نقل قول:
:21::27:نقل قول:
کاملا تایید میشه! مترو که دیگه اصلا آفسایده کامله! معلوم نیس زیرش چه خبره! من که فکر نمیکنم این کارا برای مترو باشه! :27:نقل قول:
اتفاقا منم راهم از کاوه هست. جونم در میاد تا برسم اونور آب! :19:
مردم ایران وقتی یکی بزنه تو یه ور صورتشون اونورش رو هم میارن که بزنه!! :27:
اینم تایید میشه! :27:نقل قول:
اگه هم بخوان واقعا مترو رو بسازن بس که خسیسن و بودجه رو هافولو میکنن دیگه فکر کنم مترو به نوه نتیجه هامون میرسه! :27:
لامصب تاريخ تاسيس شركت مترو كاوه سال 70 بوده . ميخوام بدونم همه جاي دنيا پروژه ها اينجوري انجام ميشه ؟ ملتو بيچاره كردن .
واقعا زجر آوره این وضع شهر.
شما یه نگاه بکنید. 3 ردیف ماشین را مثل قیف!!!! می کنند تو یه لاین.
و پشتش یه کوه ترافیک درست می کنند.
از اون وضعیت ورزشگاه نقش جهان هم بهتره که حرفی نزنم.
تو خارج 9 ماهه یه ورزشگاه می سازند.
اون وقت تو اصفهان!!! بازسازی یه ورزشگاه 3 سال طول میکشه!!!!!!!
همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .
بچه ها دیدین شهرام خدافظی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام خسته نباشی از یونی اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .
نه کجا خدافظی کرد ؟نقل قول:
ممنونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
یه مقدار حرف درست و حسابی بزنید... وفقط پست اضافه نکنید.....
--------------------------------
بیاییم همه با هم برای ظهور امام زمان دعا کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا تو متفرقه شمارش پست نداريم.اين 100 دفعه!!! :13:نقل قول:
آقا من شنیدم طرف ورزشگاه 22 بهمن یک مجموعه تفریحی افتتاح شده که پیست کارتینگ و پوینت بال داره کسی تا حالا رفته چه جوری بوده؟
آره اون که خیلی وقته
پوینت بال نه ، پینت بال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینت بالش که زیاد تعریفی نداره اما کارتینگ که خوب آخر عشق و حاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رفتي؟نقل قول:
به نظرت ارزش رفتن داره؟
اینجا نرفتم اما تهران و کیش رفتمنقل قول:
خیلی حال میده 100% ارزش رفتن رو داره
..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tags:
sarina_sh , esfahan , aavaaaaa, اصفهان
.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گTags:
sarina_sh , esfahan , aavaaaaa, اصفهان
................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرگ
حیف دستم بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چخه چخه
ay چشم حسود باباقوری شه ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پدرم هميشه ميگه ، سامان يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اصفهاني ؛ كه نه ابرن ، نه پرندن . توي بازي هم ببازن ، توي عشقشون برندن
وا، كه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي تو روحش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارتینگ هر 5 دقیقه 6 هزار تومنه پس باید خیلی حال بده هم به خودت هم به جیبتنقل قول:
دستت به چی بنده شما ؟بیایم کمک؟:31:نقل قول:
بشمر:31:نقل قول:
از اینکه در تگ همجار شما عزیز دل هستم بسی سعادتمندم بانو:40::11::31:
:27:نقل قول:
+
خارج از اسپم:
اصفهانیا از اعتصاب خارج شدن آخر؟
..........
نقل قول:
:31:منم میخواستم......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفس من بیدی بانو آوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بشمر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه در تگ همجار شما عزیز دل هستم بسی سعادتمندم بانو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تگ هم جای با صفاییه خداییش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا قسمتتون کنه برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]