منم رفتم منو مخفی ساعت کارکرد رو دیدم. بدون زدن دکمه اضافه قشنگ قبلش تحقیق کردم رو کاغذ مو به مو نوشتم رفتم دیدم. زده بود 00030:15 که تقریباً همین 29-30 ساعت مصرف کردم. خدا رو شکر آکبند بوده.
Printable View
منم رفتم منو مخفی ساعت کارکرد رو دیدم. بدون زدن دکمه اضافه قشنگ قبلش تحقیق کردم رو کاغذ مو به مو نوشتم رفتم دیدم. زده بود 00030:15 که تقریباً همین 29-30 ساعت مصرف کردم. خدا رو شکر آکبند بوده.
مشكل حل شد
این یعنی چی ؟ تیکه بود ؟ مضاح بود ؟ یا واقعیت ؟نقل قول:
کاملا موافقم.هم سونی و هم سامسونگ هر دو اینجوری هستند.نقل قول:
سلام دوستان
این داستان کنترل ساعت کارکرد رو می تونید یه بار شفاف توضیح بدید، با حرفایی که بعضیا می زنن آدم می ترسه بره سراغش، ممنون می شم راهنمایی کنید.
راستی در تصویر این تی وی شک نکنید، توی شب من با 8 لامپ 15 وات کم مصرف (دقت کنید یعنی حدود 60 واقعی) که بالاش بود هیچ مشکلی نداشتم، تازه تصویر هم روی استاندارد بود. نکته دیگه اینکه من تمام تلویزیون ها رو دیدم، به کسانی که دم از سونی می زنن باید بگم که من خودمم می خواستم سونی بگیرم اما این وسط خوشبختانه با vt30 آشنا شدم. فقط توصیه می کنم یه بار توی روز برین نمایشگاه سونی، به تلویزیون ها دقت کنید! البته سعی کنید گول فروشنده های بدون اطلاعات و الکی متعصبشو نخورین. نکته آخرم اینکه اگر می خواین باز سونی بگیرید فقط روی hx925 حساب کنید که البته قیمتش توی ایران الکی بالاست و دارن علی رفم همه سودها، حداقل 1 الی 1.5 میلیون اضافه روی تی وی می خورن.
پیام خصوصی شد.نقل قول:
بهترین حالت برای تی وی تا الان از نظر من:
مد:عادی
کنتراست:70
برایتنس:50
وضوح:90
رنگ:50
گاما:2.2
حالت صرفه جویی:روشن
این حالت عالی جواب داده برای من.
دوستان خواهشا مثل اين دوستمون تنظيماتي كه بهترين تصوير رو ميده بنويسن . من st30 دارم :نقل قول:
مد:عادی
کنتراست:60
برایتنس:5+
وضوح:50
رنگ:50
گاما:تنظيم گاما نداره
حالت صرفه جویی:روشن
تاكيد ميكنم من بهترين تصوير رو رومد عادي ديدم .
ممنون دوست عزیز منم میخواستم همین سئوال و بپرسم که 3 یا 4 عدد لامپ 40w کم مصرف مشکلی واسه کم شدن روشنایی تصویر st30 ایجاد نمیکنه؟ که شما جواب داده اید:11:نقل قول:
آقا اگه اطلاعی از این پلاسمای سری 8 سامسونگ دارید لطفا واسه منم پیغام بزارید تشکرنقل قول:
دیروز یه سر رفتم نمایندگی های برند های دیگه رو زیر و رو کردم که شاید یه ال سی دی یا ال ای دی خوشم بیاد بگیرم خلاص شم دیگه خسته شدم از بس تحقیق کردم سامسونگ سری 7 واقعا زیبا طراحی کرده تصویرش هم عالی بود ولی با یه مقایسه کوچک بین پلاسمای بغلش متوجه شدم که تصویر ال لی دی (به قول دوستان) کارتونی و مصنوعی هستش! با اینکه تصویر پلاسمای سامسونگ خیلی کدر و بی روح بود ولی احساس کردم از تصویر ال ای دی به علت کارتونی بودنش زود خسته بشم. یک بار دیگه به انتخابم (پلاسما) تاکید دارم ولی به شرطی که تصویرش مثل پلاسمای سامسونگ کدر و خاکی نباشه:31:
اینم جهت اطلاع بگم دیروز سونی 10 درصد جنساش و گرون کرده..
شماکه تصویر پلاسمارو دوست دارید چرا یراست نمیرید سراغ کینگ پلاسماها VT30 ؟نقل قول:
اگه شیراز میتونید بیاید آدرس 2 تا نمایندگی که سامسونگ سری 8 داره(پلاسما) بهتون بدم
کلا روی حرفای سامسرویس زیاد اکتفا نکنید من یه نمایندگی سامسرویس رفتم سامسونگ D7000 ساخت تایلند داشت با گارارنتی رسمی سام سرویس که 70-80 تومن گرونتر میداد نسبت به D7770 ! یعنی هر دورو داشت!
معلوم نیست واقعا چیکار میکنه
الانم دوستان میگن پلاسما سری 8 نیست نیومده اما اگه شیراز هستید آدرس میدم برید ببینید و حتی اگه پسندیدید بخرید به قیمت 2950
یه سئوال فنی هم داشتم از اساتید دیروز که داشتم سامسونگ ال ای دی سری 7 -8 رو با پلاسمای سری 4 همین مارک مقایسه اش میکردم با اینکه سرعت تصویر ال ای دی 600 هرتز! بود باز تصویرش نصبت به پلاسما بلوری بیشتری داشت یعنی وقتی دوربین حرکت سریع داشت چمن روی زمین فوتبال محو میشد و به صورت یک رنگ سبز نشون میداد (مثل نقاشی) البته پلاسما هم چمن هارو تک تک نشون نمیده :31: ولی اون احساس طبیعی بودن رو حداقل منتقل میکنه.. سئوال من اینه که اگه یکی از فرق های پلاسما و ال ای دی همین بلوری شدنه پس چرا الان که هر دو سرعت 600 هرتز دارند باز این مشکل ال ای دی برطرف نشده؟ رقم 600 واقعی نیست یا مشکل از جای دیگه هست؟
چی شده خریدارانه سونی و سامسونگ و ..... اومدن تو تایپک پانا سونیک ؟
ممنون آرش عزیز واسه پاسخ سریع:11:نقل قول:
دوست دارم ولی پول ندارم:31: متاسفانه شیراز نیستم پس ایران اومده! این قیمت 50 - 51 اینچش بود؟ هدیه و از اینجور چیزا هم داشت یا قیمت خالص بود؟ سئوال آخر هم شما که vt30 دارین در مقایسه با این پلاسمای سامسونگ کیفیت تصویر کدوم رو تایید میکنید؟
خوب اینم نشانگر قدرت پاناسونیکه دیگه:31:نقل قول:
من که ترجیح اولم پاناسونیکه واسه همینم این تاپیک رو دارم تعقیب میکنم حالا اگه به علت بودجه محدودم بالاجبار برند دیگه رو خریدم باز دلم اینجاست پاناسونیکه مطمئن باشید:31::11:
این قضیه ربطی به هرتز بالا یا پایین نداره وبیشتر به زمان پاسخگویی پیکسلها ربط داره که به طبع در ال ای دی ها این زمان پاسخگویی بیشترهنقل قول:
دوست عزیز در مورد سامسونگ بهتره در تاپیک خودش سوال بپرسید چون مورد اعتراض دوستان واقع میشه:11:نقل قول:
آره 51 اینچ بود و نمیدونم چه هدایایی همراش بود(نپرسیدم)
در مورد این دو باید بگم هردو(سامسونگ و vt30) از سایت hdtvtest گواهی Highly Recommended رو گرفتن اما در پایان ذکر شده که سامسونگ هنوز به پای سازندگان ژاپنی این فناوری نمیرسه! هرچند بسیار نسبت به مدلهای قبلی سری 8 پیشرفت چشمگیری کرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من پانا و سامسونگ رو کنار هم ندیدم که بخوام نظر بدم تصویر مشابهی هم ازشون ندیدم
فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
شما اگه میخوای پلاسما بخری روی پاناسونیک بیشتر حساب کن هرچی باشه اینکارست. :11:
سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
با سلام
برای حمل و نقل این تی وی چه مسایلی را باید رعایت کرد
دوست من نکته مهمش اینه که عمودی باید بلند بشه و عمودی هم گذاشته بشه زمین اگه دقت کنی روی کارتن هم نوشتهنقل قول:
اگر برعکس یا افقی بشه امکان داره ایراد پیدا کنه
این بحث پیچیدست اما تا اونجایی که من می دونم پلاسما مشکل هرتز رو نداره تقریبانقل قول:
نکته دیگه اینکه مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
نکته دیگه باز اینه که غیر از بلوری معمولا هرتز اگه 100 باشه خیلی تفاوت به چشم.نخواهد اومد
من هم موفق اين هستم كه خيلي از اين اعداد واقعيت ندارهنقل قول:
فقط متوجه منظوز شما از اين كه
غير از بلوري
نشدم!
بيشتر توضيح بده.
در سونی 925 Motion Flow یا به قول شما "هرتز مجازی" 800 هست نه 600 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
--------------------------
من آخرين مدل ال اي دي پانا رو كنار مدل اس تي 30 با نمايش همزمان يك تصوير و فيلم ديده ام ...تو نمايشگاه خود پاناسونيك...بايد بگم اس تي 30 واقعا بهتر از اون بود !...من وي تي 30 رو تا حالا نديده ام اما صد در صد بهتر از ال اي دي بوده !....شارپ 46 اينچ رو هم ديده ام كه قيمتش 3300000 بود ..ديزاينش واقعا قشنگ و بدون قاب بود ..كيفيت تصوير هم عالي شايد در حد پانا البته سه بعديش رو نديده ام و نمي دونم از اون لحاظ چه جوريه ولي خوشگل بود !
آرش جان شما هم صدای فن میشنوی یا فقط همون صدای وزوز رو مشنوی؟
به نظرم دیشب که 9 ساعت برای break-in روشن بود صدای فنش درومده!!! :41: البته هنوز صدای وزوز غالب هست ولی فنی که بخواد با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته وای به حال چند سال دیگه! فن لپتاپم 24 ساعته داره کار میکنه به صدا نیفتاده!
شایدم اشتباه میکنم از اول به این یه ذره صدای فن دقت نکرده بودم...
عزیزم اتفاقا همین چند روز پیش ST30 42 رو در کنار یک LED پاناسونیک فکر کنم سری U بود دیدم که مغازه دار داشت برای یک زن و شوهر جوان توضیح میداد منم پشت سرشون وایساده بودم و نگاه میکرد، ابتدا یه فیلم HD گذاشت و ازشون پرسید تصویر کدوم بهتره هردو گفتند LED ! مغازه دار گفت وایسید یه تصویر دیگه گذاشت که توش چندتا بطری مشروب از سمت چپ تصویر وارد میشد و به سرعت از سمت راست تصویر خارج میشد توی ST30 تصاویر و حتی نوشته های روی شیشه مشروبها هم قابل خوندن بود( با اون سرعت) اما روی LED فقط یه هاله میدید که داره رد میشه اونوقت گفت حالا کدوم؟ دهنشون باز موند و گفتن ST30 صد در صد! بگذریم که اون مغازه دار نامرررررد قیمت st30 پنجاه اینچ رو بهشون گفت 3700 با یک بلوری پلیر که من نمیدونم این چه بلوری پلیری بود که اینهمه قیمتش بود و هرچی وایسادم که ایندو تنهاشن و ازین کلاه گشاد و قیمت واقعیه ST30 با خبرشون کنم نشد که نشد...:41:نقل قول:
دوستانی که احیانا قصد خرید از شیراز رو دارند در صورت لزوم بگند تا من آدرس این فروشگاه رو پیام خصوصی کنم که یه وقت کلاه سرشون نره هرچند دوستانی که اینجا هستند به اندازه کافی اطلاعات دارند و ازین جور کلاه ها سرشون نمیره:10:
دوستان من یک مدل دیگه از Wifi adaptor پیدا کردم که نوشته به تمامیه اچ دی تی وی های پاناسونیک میخوره به نام Netgear WNDA3100v2 البته توی لیست ساپورتش نهایتا تا VT20 بود اما توی فروم ها گفته شده بیس DY-WL10 همینه و این قیمتش نصفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی اطلاعاتی راجب به این مدل (اینکه ایا در ایران هست یا نه) پیدا کرد اینجا بذاره
با تشکر.:11:
سلام سیامک جاننقل قول:
خوبی عزیزم؟
سیامک جان متاسفانه من الان به تلوزیونم دسترسی ندارم و در ماموریت کاری هستم و فکر نکنم تا 10 روز آینده دسترسی پیدا کنم
اما قبل از خرید در مورد فن های این TV ابراز نگرانی کردم که جناب Alucard فرمودند مشکلی نداره اینها کاملا بی صدا هستند و...
من تا بحال یه ریز 9 ساعت روشن نذاشتمش اگه بخوای این سری که رفتم خونه واسه گل روی تو این تست رو میکنم ببینم چی میشه
اما کلا وجود فن اونم 4 تا پشتش بسیار نگران کننده هست، مال من اگه روزی به صدا افتاد ( که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد) ترجیح میدم فنهاشو از کار بندازم و پنل به سمت نابودی بره تا بشینم با وززززززززز تلوزیون ببینم!
سلام.نقل قول:
به لطف شما خوبم. :10: شما چطورین؟
منظورت اینه میخوای برای تست 9 ساعت روشن بذاری؟!! بابا بی خیال قربون مرامت ولش کن فقط به اندازه استفاده روشنش بذار ولی رفتی منزل لطفاً گوش کنید ببینید صدای فن هم میشنوید یا نه. صدا که میگم به صورت وز وز نیست ها! اون صدای وز وز که به کنار. یه صدای دیگه هست که صدای فن میده! مثلاً یک دهم صدای فن کامپیوتر. یه صدای ممتد و صاف و نرم و کمتر از اون صدای وز وز. الآن چون تا صد ساعت پر بشه صدای تلویزیون قطع هست آدم از 50 سانتیش رد بشه میشنوه ولی وقتی آدم تو سه متری بشنه اونم با صدای روشن حتی اگه صداش 5 برابر اینم بشه قابل شنیدن نیشت. وقتی هم که تی وی خاموش باشه کلاً فن هم کار نمیکنه. تلویزیون هم روشن بشه که صدای تلویزیون نمیذاره شنیده بشه. این حساسیت شما هم رو صدا به من سرایت کرده :31:
مأموریت مثل مسافرت بهت خوش بگذره :11:
نگران صدا افتادن فن نباشین من الان چندتا پلاسمای g10 سراغ دارم 2-3 ساله دارن صبح تا شب کار میکنن فناشون کوچیکترین صدایی نیوفتاده.
من تصویر st30 یو کنار ال ای دی فک کنم e دیدم تصویر st30 اگه براقتر نبود اندازه هم دیگه براقیت داشتن جای دیگه ال ای دی e پاناسونیکو کنار d7770 سامسونگ دیدم تصویر پاناسونیک براقتر بود نتیجه اینکه st30 باید از d7770 سامسونگ براقتر باشه
ممنون سیامک جان:11:نقل قول:
من همون 2-3 روزی که دستم بود(خونه بودم) بسیار دقت کردم روی اون 4 تا فن خوشبختانه سایلنت کار میکرد و فقط صدای جریان باد ازشون بگوش میرسید اونم باید گوشتو میبردی 3سانتی فن .
ممکنه سنسوری داشته باشه که دور فن هارو نسبت به دمای دستگاه بالا پایین کنه( مثل چیزیکه روی لپ تاپها است) و چون شما 9 ساعت روشن گذاشتی و قطعا دماش بالا رفته دور فن زیاد شده، وقتی تلوزیون رو خاموش کردی و استراحت دادی و مجددا روشن کردی باز صدای فن همونجور بود؟
بله صبح که خاموش کردم بعد از 1 ساعت استراحت دوباره روشن کردم بعد دقت کردم صدا رو احساس کردم. ولی شایدم از روز اول این طور بوده صداش من بیشتر فوکوش کرده بودم روی صدای ویز ویز! دوباره بعد از سه ساعت یک ساعت خاموشش کردم الآن که دوباره روشن کردم باز صدا رو میشنوم ولی گوشم رو باید ببرم کنارش (رو براکت نصب شده نمیتونم ببرم پشتش). اگه در همین حد بمونه عالیه و هیچ مشکلی ندارم باهاش. نگرانیم از آیندس فقط که دوستان میگن نگرانی بیخوده چون بیشتر نمیشه.نقل قول:
آخه مگه میشه فن ژاپنی (اگه تایلند نزده باشه) با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته! فن های چینی که رو کامپیوتر هست خیلی خیلی دیرتر از این حرفا به صدا میفتن! فکر کنم من دقت نکرده بودم به صداش. ژاپنی ها ربات میسازن در حد لالیگا اونوقت نتونن فن بسازن که اگه 200 ساعت هم یه بند کار کنه به صدا نیفته؟!
دوره ی brek in تموم بشه کالیبره کنم قشنگ حالشو ببرم...
گفتم شاید برای کسی مفید باشه و این که نمایندگی ها فعلا اجازه ی افزایش قیمت ندارند . پس گران نخرید.
به نقل از " دنیای اقتصاد "
نقل قول:
با وجود رشد قيمت اغلب كالاهاي صوتي و تصويري
قيمت تلویزیون ثابت ماند
بازار دیجیتال- با وجودی که نرخ دلار طی یک هفته گذشته روند صعودی در پیش گرفته است، اما در بازار تلویزیون همچنان قیمتها بدون تغییر است و حتی برخی از فعالان بازار و نمایندگیهاي فروش از کاهش قیمت برخی از مدلها در هفته گذشته خبر دادند.
به گفته فعالان بازار، هنوز مجوز لازم به فعالان حوزه لوازم صوتی و تصویری در مورد افزایش قیمتها داده نشده است و به همین دلیل، اکثر فعالان بازار و به ویژه نمایندگی فروش نمیتوانند قیمتها را افزایش دهند.
دارمی، مدیر بازاریابی بخش لوازم صوتی و تصویری شرکت الجی در این باره گفت، با وجودی که نرخ دلار روندی صعودی داشته است اما ما در مورد برخی از مدلها کاهش قیمت داشتهایم. ضمن اینکه به دلیل تعطیلات ژانویه معمولا شرکتهای تولید و عرضهکننده قیمتها را کاهش میدهند که ما این کاهش قیمت را در مورد برخی از مدلها اعمال کردهایم.
به گفته وی، اگر وضعیت نرخ دلار به همین منوال پیش رود به احتمال زیاد، فعالان این حوزه هم قیمتها را افزایش ميدهند چون واقعا برایشان نمیصرفد در چنین شرایطی کالاها را با این قیمت به فروش برسانند.
مسوول یکی از نمایندگیهاي فروش بانیان الکترونیک هم با بیان این مطلب که همچنان از افزایش قیمتها در بازار تلویزیون جلوگیری ميشود گفت، گروهی پیشبینی کردهاند که نرخ دلار بالاتر ميرود و در صورت تحقق چنین روندی ما ناچاریم قیمتها را افزایش دهیم.
فعالان بازار همچنین با اشاره به این موضوع که در مدت اخیر تقاضا برای تلویزیونهاي هوشمند نسبت به قبل افزایش یافته است گفتند، گویا خریداران به این آگاهی رسیده اند که قیمتها در روزهای آینده افزایش ميیابند و به همین دلیل برای خرید کالا اقدام کرده اند.به گفته فعالان بازار، در هفتههاي گذشته بازار خرید و فروش تلویزیون پررونق بوده و میزان فروش نسبت به قبل افزایش یافته است. اما گروهی از فعالان بازار به دلیل اینکه پیشبینی ميکنند قیمتها در روزهای آینده افزایش ميیابد از به فروش رساندن مدلهای با قابلیت و پر تقاضای خود خودداری ميکنند.
فعالان بازار که با توجه به نوسانات نرخ دلار از نظارت شدید بر بازار این کالا چندان دل خوشی ندارند میگویند، اگر نظارتی باشد باید روی تمام کالاها باشد نه اینکه تنها روی بازار تلویزیون.
سعیدی یکی از فعالان بازار لوازم صوتی و تصویری میگوید: طی هفتههاي اخیر قیمت تمام کالاها، حتی مواد غذایی و آرایش و بهداشتی افزایش یافته است. اما ما نمیتوانیم قیمتها را افزایش دهیم و باید کالاها را با ضرر به فروش برسانیم.
وی افزود: در ماههای گذشته هزینههاي جانبی ما افزایش یافته است و ما نميتوانیم در چنین شرایطی فعالیت کنیم.
امیدوارم مفید بوده باشه :20:
سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی.
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..
مشکل از هرتز نیست مشکل اصلی زمان پاسخگویی پایین در lcd/led هاست (1ms~) در مقایسه با پلاسما (0.001ms)نقل قول:
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
پلاسما از 42 به بالاستنقل قول:
خدارو شکر امیدوارم برات مشکل ساز نشهنقل قول:
اما سیامک جان فکر نمیکنم فن ها ساخت ژاپن باشندها
ژاپن همین که افتخار میده پنل پلاسمارو میزنه باید کلی خدارو شکر کنیم، باقی قطعات ازین ور اونور البته تحت نظارت و تایید پاناسونیک کنارهم در تایلند بسته میشند.
عزیزم هیچوقت به اخبار نوید بخش داخلی اعتماد نکن و در بیشتر مواقع برعکسش رو درست فرض کننقل قول:
بر اساس این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از شرکتهای مطرح کره ای(حالا یا ال جی یا سامسونگ)به بهانه انبار گردانی جنس به ایران نمیده و قیمت لوازم خانگی افزایش یافته و بعضی ها هم دست به احتکار زدند! عزیزم دلارو نمیتونن کنترل کنند سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلتر شده اونوقت این دنیای اقتصاد گفته تلوزیون گران نمیشود؟ مطمئن باشید که خواهد شد اونهم به شدت!
دوست من مبارکهنقل قول:
سینما خانگی پایونیر 717 رو از کجا ؟ چند گرفتی؟ برام پ. خ. کنید ... لطفا
اگر میتونید مزیتاشو نسبت به 414 برامون بگید.
ممنون
فکر کنم باید زمان پاسخگویی در ال ای دی رو کمتر مینوشتین که بیشتر نوشتید!؟؟نقل قول:
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن در مورد بلوری شدن...
پس این هرتز به چه درد میخوره؟ از 50 رسوندنش به 600 چه فرقی کرده تو ال ای دی ها؟
ممنون آرش جان از پاسخ با حوصله ات خیلی مفید بود در مورد پیشنهادت هم چشم سعی میکنم سئوال هر برند رو در تاپیک مناسب بپرسم ولی هیج تاپیکی حال و هوای اینجارو نداره:46::11:نقل قول:
شانس من اون روز که میخواستم بخرم دلار گرون شد به سختی تونستم با قیمت سابق از همون فروشنده ای که تلویزیون رو گرفتم بگیرم. به هر حال چندتا شماره پخ کردم ببینید به کارتون میاد یا نه.نقل قول:
مزیتش نسبت به 414 داشتن شبکه وایرلس هست طوری که میتونید بدون سیم فایل های صوتی و تصویری رو از روی کامپیوتر اجرا کنید. هنوز فرصت تست درستش رو پیدا نکردم. دیشب تلاش کردم IP گرفت به مودم هم وصل شد ولی خواستم وارد یوزر بشم نشد. دیگه دیروقت بود سعی نکردم. حتم دارم مربوط به home group ویندوز 7 هست! مورد بعدی هم یه جا برای ipod داره که البته به کار من نمیاد. سومین تفاوتش هم سابش هست که هم باریکتر و بلندتره هم شیک تر هست.
دوستان لطفا چنتا پلاسما خوب fullhd با قیمت 1تومان و ترجیحا پاناسونیک معرفی کنید.لطفا قیمت بدون گارانتیشو هم بگید.
خودم 42u20 رو مد نظر دارم،ولی قیمت بدون گارانتیشو نمیدونم.