سلام دوستان ما مگه از مخابرات سرویس نداریم پس این ساین مخابرات مازندران هست با نرخ های متفاوت دیگه چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان ما مگه از مخابرات سرویس نداریم پس این ساین مخابرات مازندران هست با نرخ های متفاوت دیگه چی هست؟
نرخش کجاست دقیقا؟نقل قول:
دیشب 6.5 گیگ رایگان داشتم
وقتی اون پایین روی شرایط را میپذیرم کلیک کنی میری تو قسمت ثبتنام مثل این عکس قیمتش زده.نقل قول:
تازه دیشب نزدیک به 1 گیگ دانلود داشتم 980 مگ.راضی بودم ولی بیشتر بشه بهتره.
اگه دوستان دیشب خبر 20:30 رو دیده باشن در رابطه با علت کمی پهنای باند اینترنت خبری اعلام کردن
به علت حملات سایبری از خارج کشور مجبور به کم کردن پهنای باند شدن تا جلوی حملات سایبری رو بگیرن
سلام به دوستان عزیز
رفیقم چند روز پیش از مخابرات اینترنت گرفت و وقتی شبانه دانلود میکنه از ترافیکش کم میشه
به 2020 زنگ زده میگه دیگه اینترنت شبانه رایگان نیست کسی میدونه موضوع چیه ؟
سلام:n16:
ديشب بعد يه ماه اومدم دانلود شبانه کنم
ديدم به به!!! دانلود شبانه مثل يه سال گذشته خوب شده، سرعت تک لينک به حداکثر رسيده بود
سرعت و ساعت:
همه دوستان همين وضعيت رو دارند؟! يا ديشب اين مورد اتّفاقي بود؟:n09:
همشهري، شما که هنوزم وضعيّتت نابسامانه؟نقل قول:
hossein019940
سرعت شبانه افتضاح هست.برای من دیشب 980مگ دانلود کردم.نقل قول:
من که اصلا هیچی.اگه سرعت دوستان 700 باشه سرعت من300هست.من که عادت کردم چیکار میتونیم بکنیم.به نظرت؟هیچی باید بسوزیم و بسازیم.
سلام کیوان جاننقل قول:
اره سرعتا خوب شده البته من تا ساعت 2 که بیدار بودم تک لینکم 80-90 تا سرعت داشت و با 5 تا لینک ته سرعت رو گرفتم البته الان یه یه هفته ای میشه سرعت برا من حداقل خوب شده شما هم که بحثتون جداست از قرار معلوم مخابرات به شما عنایت ویژه داره :n02:
دوستان شما هم از سرور های خوب دانلود کنید از سرور هایی مثل اپلود باز صرف نظر کنید که تو ساعات شبانه چنگی به دل نمی زنن:n28:
یک خبر:
[HTML]http://www.khabaronline.ir/detail/275237/ict/ict[/HTML]
سلام دوست عزيز:n12:نقل قول:
خوبه رکورد دانلود شبانه دست شماست، چند گيگ؟ 22 گيگ؟:n24:
حالا مخابرات به من عنايت ويژه داره؟:n09:
موفّق باشيد
:n16:
رکورد که دست منه:n10:نقل قول:
48مگ:n08:
قیمت سرویسهای مخابرات رو کجا میشه دید.
کسی در مورد سرعت حرف نزنه که رکورد دست منه
500 بایت در ثانیه... و در کل 10 مگ
سلام.میدونم سوالم شاید خیلی به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی من یه مشکلی واسم پیش اومده. من حدودا تا ساعت ده و نیم امشب راحت به اینترنت وصل می شدم و بعدش مودم رو خاموشش کردم. ولی الان چراغ اینترنت مودمم (d-link DSL-2640U) رنگش قرمز و سبزه و چشمک میزنه.الان مشکلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. (حل شد.خودم علتشو فهمیدم.:n01:)
درود
256 نامحدود مخابرات چطوره؟ (توی سایت زده 3ماهه 41تومن)
من آمل/هراز هستم باید از مرکز حسن زاده بگیرم. سرعتش با سرویس های محدود تفاوتی داره؟
بلخره رفتم شاتلو فسخش کردم :n07:
دو روزه اینترنت من افتضاح قطع و وصل می شه. برای شما هم همینطوره؟ یعنی داغونم ها، داغون داغون. کسی خبری داره؟
مخابرات نا محدود نمیده.اون سایتی که رفتی برای مخابرات و شرکت ضحی کیش هست.نقل قول:
بله سرعت فرق داره یعنی 256 بگیری میشه 32 ولی محدود بالاتر هستش.
ممنون! نزدیک بود با سر برم تو چال :n24:نقل قول:
امضای شما مربوط به چه سرویسی هست؟ و البته دانلود شبانش چطوره؟
قابلی نداشت. خوب طبعیی هست که سرویس های نا محدود سرعتش از سرویس حجمی کمتره هست.نقل قول:
سرویس 256 البته خط من روی 7 مگ بسته شده.ثبتنام ما موقعی بود که مخابرات تازه سرویس دهیش رو شروع کرده بود.الان پورتهای جدید رو 3مگ میبنده.
سرعت روز :480
شب(حداکثر):60
تمام سرویس ها بجز 64 سرعتشون یکیه.فقط از نظر ترافیک فرق دارن.
سرعت شاتل چند بود سرویست چند بود؟
کامنت بذارین 400 تایی کنین این تاپیک رو ، رُندِش کنین تعداد صفحاتو :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
بیا بالا up
چرا هنوز مخابرات دانلود شبانه خوب نشنده؟
سرویس شاتل اکو512 داشتم روی پورت 3مگ بسته بودننقل قول:
سرعت روز 240 بعضی وقتا 320 میرسید.
شب حداکثر 64 ، ولی بعد چند شب دانلود میری توی بلک لیست و برای 1تا 2 هفته سرعت شبانه میشه 5 ! اگه آپلود داشته باشی خیلی زودتر میری تو بلک لیستشون!
برای همین شاتلو فسخش کردم.
امیدوارم مخابرات دانلود شبانش خوب باشه
یکی از دوستام که سرویس مخابرا طرح کمپین داره شبانه حداقل 2گیگ میگیره.ولی من:n14::n14:
مخابرات محدود نمکنه ولی سرعتش پایین اومده ولی میشه شبانه رو تحمل کرد.روز ها عالیه 480 که خطم نویزش شدید هسست خطم رو 7 مگ بسته شده.اگه نویز نباشه بیشترم میشه.نقل قول:
اااااااااااااااا
ااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااااا
اااااااااااا
ااااااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
400 صفحه ای شد این تاپیک:n09:
هووووووورا ، تبریک باید شیرینی بدی حسین خان:n19:
مخابرات مازندران اینترنت 2 مگش قیمتهاش چنده؟
آیا
شبانه رایگان هم داره سرعت روز و شب فرق داره؟
زیاد دانلود کنی محدودت میکنه؟
دوست عزیز اگه به خاطر سرعت می خوای 2 مگ بگیری اینکارو نکن چون سرعت 128 با 2 مگ هیچ فرقی نداره اما اگه به 64 گیگ ترافیک در ماه نیاز داری خوب بحثش جداستنقل قول:
سرعت تو روز 380 هست و در شب تک لینک 60 هست که اگه 6-7 تا لینک همزمان بزاری ته سرعت یعنی به 380 می رسی
نه محدودیتی هم نداره اگه کاربر خونگی هستی من بهت 256 8 گیگ با قیمت 14 تومن رو پیشنهات می کنم
////////////////////////////////////////////////////////////
دوستان خواهشا اینقدر اسپم ندید و بیخود صفحات تاپیک رو الکی بالا نبرین ارزش این تاپیک به پاسخ به سوالات دوستان هست نه تعداد صفحاتش
سلام ... ببخشید در این مورد که تک لینک 60 هست اگه 6-7 تا لینک همزمان بزاری ته سرعت یعنی به 380 می رسه بیشتر توزیح میدین
من از اینترنت مخابرات قائمشهر 256 8 گیگ دارم استفاده میکنم که دانلود رایگان 2هفته ای میشد که شبی 250 تا 300 مگ دانلود میکردم فعلا هم بیخیال شدم
.....................................