ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﭘﮋﻭ 405 ﻣﺪﻝ 86 ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ 90000 ﺑﯽ ﺭﻧﮓ ﻭﺧﺶ ﺩﻭﮔﺎﻧﻪ ﺳﻮﺯ ﻓﻨﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺎﻟﻢ ﻧﻘﺮﻩ ﺍﯼ
ﻻﺳﺘﯿﮑﺎ 70 ﺩﺭﺻﺪ 6 ﻣﺎﻩ ﺑﯿﻤﻪ ﺑﺎ 7 ﺳﺎﻝ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﭼﻘﺪ ﻣﯿﺎﺯﻩ ؟؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﭘﮋﻭ 405 ﻣﺪﻝ 86 ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ 90000 ﺑﯽ ﺭﻧﮓ ﻭﺧﺶ ﺩﻭﮔﺎﻧﻪ ﺳﻮﺯ ﻓﻨﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺎﻟﻢ ﻧﻘﺮﻩ ﺍﯼ
ﻻﺳﺘﯿﮑﺎ 70 ﺩﺭﺻﺪ 6 ﻣﺎﻩ ﺑﯿﻤﻪ ﺑﺎ 7 ﺳﺎﻝ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﭼﻘﺪ ﻣﯿﺎﺯﻩ ؟؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ
سلام دوستان
چند ماه پیش با بودجه کمتر قصد خرید داشتم که نشد.
الان با بودجه ی 25 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟ نظر خودم بیشتر روی تندره(با قیافه ش کنار اومدم) و بعد از اون 206.
مهمترین ملاکم اینه که با وجود دست دو بودن اصطهلاک کمتری داشته باشه و هر روز اذیتم نکنه.در بین دوستان و آشنایان ، چند نفر رو دیدم که ال نود کم کار (حدود 60-70 هزار ) خریدن و الان بعد از دو سال و کارکرد کلی 130-150 هزار تا هیچ مشکلی نداشتن.بغیر از مسایل فنی تندر ، همین مساله بود که نظرم رو جلب کرد(نسبت به مثلا سمند)
بنظرتون خرید ال نود 87-88 با کارکرد زیر 100 هزارتا و شاید هم کمتر انتخاب عاقلانه ای میتونه باشه یا بهتره مثلا 405 slx بگیرم که مدل بالاتر باشه.
اگه بخوام تندر بگیرم با این پول چی گیرم میاد؟ ممنون
ببخشید که طولانی شد
سلام
206 تیپ 6 45 هزارتا کارکرد مدل 85 با 3 ماه بیمه رنگ نوک مدادی چند می ارزه؟
اصلا بنظر شما 206 تیپ 6 خوبه؟پیشنهاد بهتر دارید بدید
ممنون
405 tu5 مدل 91 با کارکرد 40هزار و بیمه تا 92/12/25 است گلگیر سمت راست گوشه جلو رنگ است
فیمت ماشین من چند میشه
سلام
مزدا تک کابین مدل 87 با کارکرد 300 هزار را 19 میلیون قیمت دادند،خوبه؟
سلام.
ال نود مدل 91 سفید بسیار تمیز و 26000 تا کار کرده.بنظرتون چند بخرم خوبه؟
پژو 405 با مشخصاتی که فرمودید 18.5 ملیون توماننقل قول:
در مجموع تند موتور و فنی خوبی داره اما نقاط ضعفی هم داره مثل دید نامناسب عقب ماشین و تعادل و هندلینگ پایین که 405 با این مشکلات همراه نیست .نقل قول:
انتخاب با شماست اما همیشه ماشین صفر و بعد از اون مدل بالاتر بیشتر پیشنهاد میشه و در اولویت است .
نقل قول:
مدل 85 با 45 هزارتا کارکرد ؟
مشکوک است که کیلومتر دستکاری شده باشد .
کلا 206 تیپ 6 ماشین جالبی نیست و فقط اسم اتومات رو یدک میکشد، شخصا صفر این ماشین رو داشتم و اصلا راضی نبودم . برق این ماشین هم بسیار دردسرساز است .
206 تیپ 6 مدل 85 ---->بین 25 تا 27 ملیون تومان
پژو 405 SLX مدل 91 یک گلگیر رنگ ---->26.600.000نقل قول:
اگر دوگانه است مناسب میباشد و اگر نه 18 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
نقل قول:
تیپ E2 مدل 91 ---->33.500.000
تیپ E1 مدل 91 ---->30.000.000
در مجموع تند موتور و فنی خوبی داره اما نقاط ضعفی هم داره مثل دید نامناسب عقب ماشین و تعادل و هندلینگ پایین که 405 با این مشکلات همراه نیست .
انتخاب با شماست اما همیشه ماشین صفر و بعد از اون مدل بالاتر بیشتر پیشنهاد میشه و در اولویت است .
ممنون پوریا جان.
واقعا خودمم نمیدونم چرا من که با قیافه ی تندر کنار اومدم نمیتونم 405 رو تحمل کنم.
میشه لطف کنید و قیمت این دوتا ماشین رو بهم بدین:
تندر e2lp - مدل 88 سفید بیرنگ فنی سالم بیمه تا آخرسال -کارکرد 90
sdv8 - 206 مدل 88 سفید بیرنگ فنی سالم بیمه تا آخرسال -کارکرد 90
مزایا و معایب هر دو رو میدونم ولی بازم کدومش منطقی تره؟ یا بهتره بگم کدومش در آینده خرج کمتری برام داره؟
ممنون
L90 E2 مدل 88 --->27 م تا نهایت خیلی گرون بخرید 28نقل قول:
206 ---->29.000.000
بین این دو بدون شک L90 برتر هست و خریدش منطقی تر میباشد ، هم ایمنی بیشتری دارد و فنی بهتر و جدیدتر .
خرج هر دو یک میزان است .
در کل من 405 رو ترجیح میدم چون هندلینگ مهم ترین اولیت من برای خرید یک خودرو است ، چرا که لازمه رانندگی بدون استرس ، چسبندگی و قدرت مانور بالای یک خودروست .
آیا همین مساله که تندر از نظر فنی بهتر و جدیدتر است باعث نمیشود که خرابی کمتر و در نتیجه خرج کمتری داشته باشد؟نقل قول:
دوستان گرامی پرسش من پیشتر این بود:
که در پاسخ دوست گرامی ما چنین نوشتند:نقل قول:
با درود
دوستان برای خرید خودروی دسته دوم با نزدیک به 25 میلیون پول چه خودرویی رو پیشنهاد می کنید؟
خب مصرف کم و جا دار بودن و البته شیک بودن و هرچه ارزون تر بودن قطعات از گزینه های مهم هست. پژو و پراید و سمند هم که خودروهایی هستند که نمی خوام بخرم
به من پیشنهاد ال 90 رو دادن
امروز توی خیابون خودروی ریو رو دیدم. نمی دونم این خوردو در مقایسه با ال 90 چجوری هست؟ ظاهر ریو که خیلی بهتر بود از دید من. توی مصرف و قیمت و .. چجوری هستند این دو تا خودرو؟
با سپاس
امروز یک گزینهی دیگه به من پیشنهاد شد که خودروی "تیبا" بود. آیا بهای این خودرو با پولی که من میتوم بزاره میخوره؟ آیا توی بازار هست؟ آیا با ویژگیهایی که بالا گفتم میخونه و برتر از خودروهای بالایی هست یا خیر؟نقل قول:
ریو و L90 هردو خودروی کم مصرفی هستند و هردو با کمبود و گرانی قطعات مواجه اند ، L90 جادار تر هست و کاملا برتر از ریو میباشد ، بین این دو L90 پیشنهاد میشود .
پیشنهاد ویژه :
پژو 405 SLX کم مصرف ، بی صدا ، جادار ، قطعات ارزان و فرآوان .
تیبا یا ریو یا ال 90 ؟ آیا گزینهی بهتری به جز پژو 405 وجود داره؟
در کل پیشنهاد شما با توجه به تجربهای که دارید چی هست با 25 میلیون تومان پول؟
با سپاس
دوست عزیز تیبا از لحاظ جاداربودن حرفی واسه گفتن نداره در مقایسه با ال90 مصرف سوخت پایینترش نسبت به ال 90 هم خاطر ضعیف تر بودن موتورش هست از نظر ظاهر هم که به سلیقه خودتون بستگی داره من نظر نمیدم:n21::n09:نقل قول:
ریو هم فضای داخلیش زیاد باز نیست مخصوصا واسه سرنشینهای عقب اگه باظاهر ال 90مشکلی ندارید بهترین گزینست واستون البته اگه تمیزش گیر بیارید
قیمت تیبا صفر 92 هم حدود 21 تومن هست
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
من میخوام در 1 2 ماه آینده یک ماشین صفر کیلومتر با تا قیمت حدودی 30 میلیون بخرم!
گزینه ها اینا هستن:
رانا
سمند
تیبا
و شاید 206sd! چون فکر کنم قیمتش بالاتره هست!
**البته اگه گزینه دیگه ای هم هست لطفا معرفی کنید!
خودم از ظاهر رانا خیلی خوشم میاد! ولی داخل ماشین خیلی ضایع هست! یعنی 206sd خیلی مدرن تر و باکیفیت تر بنظر میاد.
حالا نظر دوستان چی هست؟
کیفیت این گزینه ها بنظر دوستان چطور هست؟(هم فنی و هم داخل خودرو)
کدوم دردسرش کمتره؟
کدوم رانندگی باهاش لذت بخش تره؟
درضمن روی رانا ، رینگ 16 اینچ مشکل ساز میشه؟
سلام
ال90 مدل 90 ، بدون رنگ ، یه کف دست گریسی گلگیر عقب،65 تا کار کرده،بیمه 1 ماه چقدر قیمت می خوره؟می گه 28
شخصا ریو 88 تمیز دارم راضی ام به نظرتون می ارزه عوضش کنم؟
اگر ماشین جادارتر و پرقدرت تر میخواهید بله ارزش داره ریو را عوض کنید ، همینطور ایمنی L90 در خد قابل توجهی بالاست .نقل قول:
L90 مدل 90 بدون بیمه E2 فول ---->29.5
L90 مدل 90 E1 بدون بیمه ----> 27.5
بدون شک به شما مدل E1 رو معرفی کردن ، اگر بیمه ماشین رو انجام بدن 28 ارزش دارد .
گلگیر بدون رنگ کسر قیمت برای ماشین ندارد .
سلام دوستان
207 اتومات مدل 90 تمیز چند گیر میاد ؟
206 وی 8 یک در و یک گلگیر رنگ مدل 89 چند می ارزه ؟
207 اتومات مدل 90 ---->بین 44 تا 45 ملیون توماننقل قول:
206 وی 8 مدل 89 یک درب و یک گلگیر رنگ --->قیمت ها بسیار گیج کننده و متفاوت هست ، شرمنده !!!
سلام
سایپا 131SL مدل 1390 سفید
بیمه تا برج 3+ دو سال تخفیف
گارانتی بدنه + کارت نارنجی
بدون تصادف و رنگ شدگی
کارکرد 52000
چند بفروشمش؟
رانا از نظر فنی با 206sdفرقی نداره. رینگ که فرمودی رو عرض کردمنقل قول:
برو تو کار پژو پارس مخصوصا با موتور تیپ5 tu5
سمند ماشین خوبیه اما بد فروشه. رانا بی کیفیته. تیبا آشغاله. 206صندوقدار هم جا نداره
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
131SL مدل 90 ---->14.000000نقل قول:
بنظر دوستان، کیفیت فنی 206 SD چطور هست؟
*اخرین ماشینی که خریدم و هنوزم دارم استفاده میکنم یه پراید 141 SL هست که مدل زمستان 90 هست و تا حالا بجز مشکلات ریز مثل خراب شدن قفل صندوق عقب و در سمت راست/خراب شدن اتوماتیک برق پاککن/... مشکل خاصی نداشته! یعنی موتور و گیربکس و ترمز و ... همه خوب کار میکنن!(حدود 35 هزار تا کار کرده)
حداقل در این حد هست؟ یعنی 2 3 سال با خیال راحت میشه استفاده کرد؟
نقل قول:
کیفیت 206 هم مثل سایر تولیدات داخلی هست ، اگر ماشین با کیفیت داخلی متوسط میخواید L90 از همه بالاتر است .
خودروهای داخلی شانسی هستند و ممکنه یکی خوب و یکی بسیار بد و با مشکل به دست مشتری برسه ، حالا فرض میگیریم قرار است ماشین مشکل دار دست شما برسه ، بدترین انتخاب 206 است که اگر وارد مشکلاتش بشید کلا از ماشین داشتن زده میشید .
اگر قرار بر این باشد که ماشین بدون مشکل و بدون ریسک سوار بشید :
1- سمند LX سال
2- پژو 405 معمولی
این دو ماشین امتحان خودشون رو پس دادن و اگر خوب ملاحظه شون رو بکنید به جرات تا 7-8 سال نیاز به هیچ تعمیراتی نخواهید داشت چرا که موتور آنها XU7 است و بسیار بسیار سخت کار و محکم میباشد .
نمونه جدید این دوخودرو که موتور قوی تر دارند و مصرف سوختشان کمتر است :
1-سمند EF7
2- 405 TU5
موتور سمند ملی است و موتور 405 از نوع 206 تیپ 5
این دو ماشین هم خیلی خوب از آب درآمدند اما بعضا مشکلاتی داشتند که آنچان دردسرساز هم نبوده ( غیر از سمند EF7 مدل 91 که سرسیلندر میسوزوندند و الان مشکل حل شده )
پژو پارس هم عینا 405 هست که باید بابت چراغهایش 10 ملیون تومان بیشتر هزینه کنید که واقعا غیر منطقی است و ارزش ندارد .
در مورد رانا هم باید بگم که تا وقتی 405 TU5 هست هیچ دلیلی بر خرید رانا نمیمونه ، درضمن نمیدونم چرا پشت رانا اینقدر بالاست به طوری که وقتی دارم رانندگی میکنم و رانا رو میبینم تمام زیروبند ماشین در خیابان نمایان است که واقعا زشت میباشد .
موفق باشید .
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید
206 وی 8 دارم همانطور که دوست خوبم پوریا گفت رو خرج افتاده می خواهم عوضش کنم بین 207 اتومات ، پارس lx ,ال 90 اتومات موندم فضای داخل زیاد واسم مهم نیست کیفیت و کم خرج بودن مهمتره خودم 207 اتومات می پسندم ولی مطمئن نیستم گیربکس اتومات 207 خوب باشه لطفا راهنمایی کنید ضمنا اگه ماشینی بجز موارد بالا تا حدود 42-43 باشه معرفی کنید
با سپاس
پزو پارس ELX یکی از بهترین گزینه ها تو این رنج قیمت ست که میتونی در حد صفرش رو پیدا کنینقل قول:
207 خطر مشکلات گیربکس رو داره
بدون شک و تردید پارس با موتور تیپ5 یعنی همون پارس ال ایکسنقل قول:
پارس elx الکی گرونه و در برابر LX نمی ارزه
اتوماتیک داخلی هم نخر
مگان رو هم بیخیال شو به لعنت خدا نمی ارزه
اولین گزینه اتومات ارزون قیمت نسبتا میشه مزدا3 مدل 86 تمیز و کم کارش گیرت بیاد حالا یه گلگیری چیزی هم زده باشه خوبه
سلام دوستان،ميشه راهنماييم كنيد؟
من يه ١١١ اس ايكس دارم كه مدل مرداد٨٩ هست و٣٤ هزارتا راه رفته و حدود٣٠٠ ليتر هم بنزين داره كارت سوختش، چيزيم روش نصب و اضافه نكردم جز دزدگير معمولي، تصادف نداشته، خش و اينايي كه همه ماشينا تو تهران دارن داره اما چيزي نيست كه ظاهر رو خراب كرده باشه يا معلوم باشه
سوال اول اينكه جند ميخرن؟هفته پيش مكانيكي نزديك خونه گفت ١٤ و نيم مشتري داره
سوال دوم ميخوام جاش سمند بخرم( گاز سوز نميخوام)، اگر پنج تومن بذارم روش ميتونم چه مدل سمندي توليد چه سالي پيدا كنم؟
من از ١١١ كاملا راضيم، اذيتم نكرده اصلا تا حالا، منتها ميخوام سمند بخرم
غير سمند، با اين بودجه چي پيشنهاد مي كنيد؟ يه چيز سالم و روپا ميخوام كه خرج رو دستم نذاره چون نميتونم خرجش كنم، يا اصلا همين١١١ رو نگه دارم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.:n16:
14.5 خوب میخرن. الان تو این بازار بی مشتری قیمت خوبی داده اگه واقعا خریداری هست
سمند ال ایکس هم همین مدل 89 گیرت میاد حدودا 20 تومن
سلام
ال نود e2 فول -پارس خودرو - مدل 88 بیمه کامل - آلبالویی-یک گلگیر رنگ - کارکرد 50 هزارتا چند می ارزه؟
گفته 27 تومن.قیمتش مناسبه یا پایینتر هم جا داره؟
ممنون
سلامدوستان تفاوت قيمت ماشين اتومات و دستى چقدره؟ الان تيبا معمولى مدل 91 حول و حوش 21 تومن خريد و فروش ميشه ، ميخواستم قيمت اتوماتش رو بدونم. ماشين دوستم رو ميخواد بفروشه با اين مشخصات: مدل 12/91 سفيد بى رنگ دنده اتومات 15 هزار تا كاركرد دو ماه بيمه. قيمت ميديد لطفا؟
بالاست این قیمتنقل قول:
مدلش که 88 گلگیر هم نسبت به بی رنگ 400تا500 کم کنید بیمه هم مهمه چقدر دارد
اتومات و معمولی زیاد تو قیمت فرقی ندارن اما چون اتومات کمه قیمت میره بالانقل قول:
تیبا اتومات ندیده بودم اصلا قیمتشو ندارم
کرمان خودرو داره جک جی 5 اتومات ثبت نام می کنه با موتور 1800 ارزش خریدن داره ؟ موتور جی 5 میتسوبیشی ؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بیمه همونطور که عرض کردم یکسال کامل بیمه شخص ثالث داره
خواستم بدونم اگه همین ماشین بجای e2lp نمونه معمولی E2 باشه و فول نباشه قیمتش چقد پایینتر میاد؟(هنوز ماشینو از نزدیک ندیدم)
چینی به درد نمیخورهنقل قول:
55 قیمتشه درسته
10 تومن روش بزاری بهترین ماشین کارکرده کره ای رو مبتونی بخری
ضمنا الان جیلی امگراند7 اتومات داره قسطی ثبت نام میکنه که تو چینی ها از همه بهتره
گمون نکنم مدل 88 اس ال ایکس داشته باشیمنقل قول:
اگر هم باشه چون این ماشین قیمت مشخصی نداره بابت نداشتن رینگ و یه سری خرت و پرت تا حدود 2 میلیون کمتر
میگن موتور جی 5 مثل جک توجوی میتسوبیشی اگه اینطور باشه بازم مورد تایید نیست ؟نقل قول:
خب بالاخره حدودى ميشه يه قيمتى داد. خودش گفته 24. اگه كسى خواست بگه كمتر از اين براش ميخريمش. ضمنا يه ليفان 520 مدل 89 سفيد 70 تا كاركرد دارم براى فروش. قيمت هم بين 20 تا 21 هستش. اونم كسى خواست ما در خدمتيم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
لیفان 620 1.8 چند تا کار کرده باشه واسه خریدن خوبه که هم افت قیمتشو خفن کرده باشه و هم سر حال بدون خط و خش ولی فنی خیلی تمیز و مشابه صفر ؟ قیمت
اگر با شرایط بالا و یه درو گلگیر تصادفی باشه یا عوض کرده باشه فابریکی استفاده کرده باشه این چند فی میخوره ؟
دوستان این ماشین ایا نسبت به پارس ای ال و ای ال ایکس برتری کامل داره :: ؟؟؟؟
1. شتاب اولیه
2. سرعت نهایی
3. پایداری تو پیچ و پایداری تو سرعتا ی بالا
4. نبود صدا تو اتق چه تو سرعت و چه تو دست انداز و ...
5. مصرف بنزین
6. تعلیق لذت رانندگی و فنر بندی نرم و .......
7. کم نیاوردن تو گردنه
نسبت به زانتیا شرایط کلیش چطوره ؟
دوستای دیگه هم لطفا نظر بدن
سلام
ام وی ام 315 مدل 91 تمیز بدون رنگ چند قیمت می خوره؟پیشنهاد می کنید؟تو این تیپ ماشینا چی پیشنهاد می کنید؟
حدودا 31تا32نقل قول:
پارس ال ایکس مدل 91 بگیر البته کمی بیشتر میشه
خیلی از چینی جات بهتر و خوش فروش تره