بهترین تبلت تو این رنج بی شک LG G Pad 8.3 هستشنقل قول:
مزایا:
پردازنده قدرتمند
صفحه نمایش با کیفیت
عملکرد عالی باتری
رابط کاربری خوب
حاشیه کم
پشتیبانی خوب تا این لحظه
و دوربین 5mp
البته سیم کارت نمی خوره!
Printable View
بهترین تبلت تو این رنج بی شک LG G Pad 8.3 هستشنقل قول:
مزایا:
پردازنده قدرتمند
صفحه نمایش با کیفیت
عملکرد عالی باتری
رابط کاربری خوب
حاشیه کم
پشتیبانی خوب تا این لحظه
و دوربین 5mp
البته سیم کارت نمی خوره!
این مدلی که میگید بهتره یا این ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از نظر سخت افزاری با اختلاف زیاد G Pad 8.3.نقل قول:
نرم افزاری(و رابط کاربری) با اختلاف نه چندان زیاد Tab 3 7.
این تبلت سامسونگ موقعی می ارزه که تبلت سیم کارت خور بخوای!
سلام
عزیزان برای دخترم میخوام تبلتی بگیرم که این قابلیت ها را داشته باشد : تبلتی حداقل 10 اینچی دارای تلفن و وای فای ، خافظه خارجی یا مموری خور باشد کیفیت تصویر عالی ،دارای حداقل 32 گیگ حافظه داخلی و سرعت هسته و رم و گرافیکش بالا باشد (قیمت زیاد مهم نیست میخوام پشیمان نشوم). در صورت امکان راهنمایی فرمایید . با تشکر .
با سلام به دوستان عزیز
بین دو تبلت ایسوس فون پد ME372 و ایسوس مموپد ME173X به غیر از سیم کارت خور نبودن مموپد از نظر کیفیت صفحه نمایش و سخت افزار هم تفاوتی دارن؟ به نظر اساتید مموپد در مقابل رقم پرداختی ارزش خرید داره؟
با سپاس فراوان
پیروز وپاینده باشید
منم با نظر دوستان موافق هستمنقل قول:
LG G Pad 8.3 گزینه خیلی خوبی هست هم از نظر سخت افزاری و هم سخت افزار تو رنج خودش بهترین هست
سری Tab3 سامسونگ اصلا پیشنهاد نمیشه چون در مقابل پولی که پرداخت می کنید ارزش خرید نداره :n05:
البته تو این رنج قیمت برند متفرقه هم هست که پیشنهاد نمیشه به دلایل مختلف از گارانتی گرفته تا خدمات پس از فروش ...
سلامنقل قول:
بی شک، بهترین انتخاب شما تبلت LG G Pad هست با قیمت 990 تومان.
برای بازی کردن لطفاً به گزینه ی دیگه ای فکر نکنید و مطمئن باشید.
سخت افزار فون پد قوی تره!نقل قول:
دوستان کسی نظری نداشت؟نقل قول:
به نظرم اگه بدون گارانتی بگیرید، به صرفه تره. چون معمولاً لازم نمیشه.نقل قول:
رنگ که سلیقه ای هست. اما شنیدم رنگ های سفید و روشن، انرژی مثبت می دن و باعث می شن شما از دستگاه لذت بیشتری یبرید.
بهترین تبلت دنیا برای تماشای فیلم چه تبلتیه ؟
galaxy tab pro 12.2 4gنقل قول:
یا
galaxy note pro 12.2 4g
دوست عزیز بنظر من قیمت مناسب است چون مدل شما را من کمتر 1800 پیدا تکردم و همین قیمت را هم میخوام بخرم .موفق باشیدنقل قول:
nexsus 7 32 gb 2nd generetion chand hast alan ?
منم تبلت Acer خریده بودم فک می کردم با زبان فارسی به مشکل بر بوخورم ولی اصلا مشکلی ندارهنقل قول:
چون اصلا نمایندگی ایسر تو ایران به صورت رسمی وجود نداره واسه همین تبلت با شارژرهای سه شاخ ارائه میشد ولی به راحتی کیبورد فارسی داشت
1- بهترین تبلت 7 اینچی از نظر کیفیت صفحه نمایش با مناسب ترین قیمت (400 تا 500 هزار تومن) چیه؟ خودم فکر میکنم Asus Memo Pad ME173X HD 8GB بهترین باشه. اینکه سیمکارت میخوره یا نه اصلا برام مهم نیست. فقط کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی برام مهمه.
2- بهترین تبلت 10 اینچی از نظر کیفیت صفحه نمایش با مناسب ترین قیمت (600 تا 750 هزار تومن) چیه؟ به نظرم Asus Memo Pad 10 ME102 8GB بهترین باشه. بازم سیمکارت واسم مهم نیست و فقط و فقط کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی برام مهمه.
ممنون.
Nexus7 2nd gen 32gbﭼﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺑﺎﺯاﺭ?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
سلام دوستان.. ایا صحت داره که رنگ سفید تبلت لنوو a3000 خیلی خرابی داده و کلا مشکل داره ؟؟؟ کسی رنگ سفید این تبلت رو داره ؟؟ مشکلی باهاش نداشته؟؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدین چون میخوام رنگ سفیدشو بخرم با گارانتی سازگار اما دودل هستم..
سیمکارت خورش که حدود یک و سیصد - چهارصده.نقل قول:
روز بخیر دوستان
من میخوام تبلت تو رنج قیمت 700 تومن بخرم
ویژگی هایی که میخوام داشته باشه :
- سیم کارت خور باشه
- 7 تا 9 اینچ باشه
- رم حداقل 16 باشه یا رم بخوره
- حافظه ی قابل استفاده از رمش 14 یا حداقل 12 باشه
- دوربینش خیلی مهم نیست
- اتصال به wifi قوی داشته باشه
فقط لطفا سامسونگ معرفی نکنین
ممنون :n06:
تبلت
ممونکس خوبه?
Memonex
Asus Fonepad 7 ME372CGنقل قول:
گزینه های خوب دیگه:
ASUS MeMO Pad HD7 ME175 Dual SIM
lenovo ideatab A3000 - 16GB
(این 3 تبلت قابلیت مکالمه هم دارن!)
سلام من دیروز تبلت نوت10 سامسونگ ویرایش2014خریدم1820 ایا خوب خریدم؟گارانتی نداره ها
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
احتمالا تبلت موردنظرتون باید Memonex Nexfon 788 IPS 3G ! با 650 تومان قیمت!نقل قول:
650 تومن پول دادن برای خرید تبلت با برند متفرقه کار اشتباهیه چرا که میشه با همین قیمت (و ارزان تر) تبلتی با همین مشخصات خرید (که ممکنه در عمل بهتر باشه بدلیل بهینه تر بودن)
بله مبارکتون باشهنقل قول:
بله منظورم همون مدله چرا بده? اگه شما تبلت بهتری با همون مشخصات و همون رنج قیمت میشناسی معرفی کنین خوشحال میشم
بدلیل اینکه برند مطرحی نیست و در عین حال گرانه! اگه ارزون تر بود میشد بهش فکر ولی الان اصلا!نقل قول:
همون 3تا تبلتی که تو پست قبل معرفی کردم، اگه بودجتون کمتره: Lenovo Ideapad A3000 تو اون 3تا گزینه خوبیه!
اگه 8 اینچی میخوای باشه SmartTouch Trend TE7821116 با قیمت 400-450 در حد همون تبلت 650 تومنیه البته قدرت سخت افزاریش قوی تره ولی سیم کارت نمیخوره
اسمارت تاچ یه تبلت دیگه با همین اندازه ولی با قدرت سخت افزاری پایین تر داره! این تبلت حدود 300-350 تومن ارزون تره(SmartTouch Trend TB7820116).
با سلام
اینم یه برنامه ی عالی و بهترین برای شما:
میشه یک نفر راهنماییم کنه خیلی وقته می خوام تبلت Lenovo A3000 بخرم ولی یه مشکلی که تو سایتها دیدم بعضی ها مطرح می کنند اینه که Firmware Asia باید روش باشه اگه نباشه از 16 گیگ رم نمیتونی استفاده کنی باید آپدیت بشه! چطوری موقع خرید می تونم بفهمم که این مشکل رو نداشته باشه اگر امکان دارد با عکس توضیح بدید.
دوستان. من کارم با تبلت فقط مطالعه PDF ، اینترنت و شاید بعضی وقتا فیلم و اینا!
به نظر شما کمترین هزینه ای که میتونم بدم چه لب تاپی خوبه؟ مثلا الان مارشال ارزون ترین لب تاپ رو داره. کسی استفاده کرده؟؟ خوب هست واسه همین کارا؟
توصیه میکنم طرف این تبلتهای بی نام و نشان نروی.
خصوصا برای مطالعه. چون کیفیت صفحه نمایش آنها پایین است و هم باتری آنها بسیار ضعیف.
ارزانترین مدلهای Lenovo و Asus را توصیه میکنم. مثلا Lenovo A1000.
+قدرت سخت افزاریشون هم بسیار ضعیفه یه منو رفتن هم لگ میشه. تراکم پیکسلی هم 133 داغون :|!نقل قول:
سلام خدمت دوستان گل سایت
از دوستان با تجربه میخوام در مورد تفاوتهای این دو من رو راهنمایی کنند. ممنون alaxytab pro12.2 4g
یا
galaxy note pro 12.2 4g
سلام، فاحش ترین اختلافش وجود قلم در note pro هست ... این تبلت برنامه هایی برای کار کردن با قلم و نوشتن و یادداشت بردای و اینا داره.نقل قول:
به اعتقاد ساسمونگ سری note برای بیزینس ـه!
tab هم برای مولتی مدیاست مثل فیلم-موسیقی-اینترنت-بازی-پی دی اف (البته میشه با سری note هم همین کار ها رو کرد!)
من میخوام تبلت یا نت بخرم موندم از اپل بگیرم ایپد یا از سامسونگ... امیدوارم بهم کمک کنید... ممنون
تبلت فقط ایپاد Airنقل قول:
عالیه .
رفیق با عرض سلام...نقل قول:
راستش من خودم ایپاد دارم ... خودمم جیلبریک کردم... اما راستش از این جیل%k
سلام دوستان من میخوام تبلت بخرم ....کیفیت صفحه نمایش و موندگاری باتری و لگ نکردن برام مهمه
البته میخوام در واقع همه شرایط یه تبلت عالی داشته باشه تا 2 میلیون پیشنهادتون چیه ؟
این مدل نوت 10 ویرایش 2014 سامسونگ ارزش داره که 200 بذارم رو پولم بخرم؟؟ منظورم اینکه از نظر کارایی نسبت به مدل قبلش برتری هاش بیشتره ؟
اگه مدل های بهتر هم هست لطفا راهنماییم کنین چون تا دو روز دیگه میخوام بخرم ...خیالم راحت باشه با این بودجه انتخاب درستی بکنم
سلام دوستان
برای تبلت LG G pad کاور چی بخرم؟ (اسمارت کاور) کجا میفروشن و چند هست؟
ممنون
نقل قول:
میزان هزینه رو برآورد کنید ، در صورتی که بیشتر جنبه سرگرمی تبلت براتون اهمیت داره در کنار کیفیت مطلوب و باتری ماندگار ، آیپد ایر رو پیشنهاد می کنم.
کیفیت صفحه نمایش و تداوم باتری ، سیستم عامل روان ، دنیایی از اپلیکیشن ---> آیپد ایرنقل قول:
شما که تهران هستیننقل قول:
یه سر به مجتمع کامپیوتر پایتخت بزنید
کاور های خوبی داره.