بچه ها من با ایرانسل میرم انتخاب رشته باز نمیشه!!!!! امروز هم که آخرین مهلتشه....... بدبخت شدیم رفت
بچه ها من با ایرانسل میرم انتخاب رشته باز نمیشه!!!!! امروز هم که آخرین مهلتشه....... بدبخت شدیم رفت
احتمال هست که به خاطر ترافیک باشه. انتخاب رشته رو بزارید واسه افطار که سایت خلوت ترهنقل قول:
منم با سایت سنجش مشکل دارم... هنوز به پایان روز نرسیده سایت پکید...:41:
امروز آخرین مهلت نیس! اینم کپی از سایت سنجش:نقل قول:
- مهلت انتخاب رشته : مهلت انتخاب رشته تا پایان روز 24 مرداد ماه 1390 مي باشد.
نتخاب رشته مشکلی نداره . همین الان تست کردم .نقل قول:
نتخاب رشته مشکلی نداره . همین الان تست کردم .نقل قول:
منم تست میکنم مشکلی نداره بچه ها ... فردا هم وقت هست ... یا بذارید دم افطار که خلوته یا آخر شب که پرنده پر نمیزنه :دی
دوستان لطفا همیشه یکی دو صفحه قبل رو بخونین.بیشتر از یکی دو دقیقه طول نمیکشه.
مهلت انتخاب رشته تا ۲۶ ام تمدید شد.
انگار درست شد ............ :31:
درسته.مشکلی نداره.
سلام دوستان
واقعا که تپیک جالبی دارین!من که فکر می کردم همه کارهام رو انجام دادم با دیدن این قسمت گفتم شاید بهتر باشه بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کنم .الان دو سه روزه که خوندن این 397 قسمت(!) طول کشیده +آشنا شدن با این رشته ها. ولی خب خیلی از این سوال های توی ذهنم رو جواباش رو گرفتم (کاش زودتر این تاپیک رو میدیدم).کلا همه ی قسمت هاش خوب بود فقط اون قسمتی که همه همش میگفتن نتایج کی میاد خیلی لوس شده بود و فکر کنم که برای خودتون هم خیلی استرس زا بود.راستی این دکمه ی تشکر رو که من ندیدم! وگر نه باید از خیلی ها تشکر می کردم.
حالا اگه زحمتی نیستش این دو تا سوال رو هم جواب بدین لطفا:
1-این که تو چند قسمت قبل میگفتین اگه تو امیر کبیر معل بالای 17 بیاری میتونی تغییر رشته بدی چقدر صحت داره و اگه کسی میدونه لطفا یکی یه لینک معتبر بذاره که بهتر روشن بشه.
2- لطفا در مورد دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر طوسی هم (مکانیکش)بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگه کسی تو این دانشگاه ها هستش.
بچه ها میشه بگید ازکدوم قسمت سایت سنجش میتونیم انتخاب رشتمونو ویرایش کنیم؟ممنون:11::11::11:
درباره علم و صنعت اگر سوالی هست در خدمتم.نقل قول:
نقل قول:
آره مطمئن بودم که شما جواب میدین!میخواستم بدونم که وضعیت مکانیک این دانشگاه چطوره و این که آیا چیز هایی که تو صفحات اولیه در مورد تفکیک جنسیتی و نگهبانی و..... گفته بودین خیلی شدیده؟....!
راستی مهندسی خودرو تازه اومده دانشگاهتون؟:10:
سلام بچه ها به نظرتون با رتبه 65 می شه پزشکی تهران قبول شد
بچه ای از منطقه دو
مهلت انتخاب رشته کنکور سراسری تا چهارشنبه تمدید شد
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 90 در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه این هفته در باجه های مرکزی پست توزیع می شود و داوطلبانی که تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده اند تا چهارشنبه 26 مرداد فرصت انتخاب رشته دارند. به گزارش خبرنگار مهر، کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 90 که تاکنون برای دریافت دفترچههای راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (دفترچه شماره 2 ) گروه آزمایشی مربوط اقدام نکرده اند می توانند با مراجعه به باجه های مرکزی پست، دفترچه را دریافت کنند.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور 90 در روزهای دوشنبه 24، سه شنبه 25 و چهارشنبه 26 مرداد منحصراً در باجه های مرکزی شهرستانهای مختلف کشور به جز شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعدازظهر) توزیع می شود.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور 90 در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهای دوشنبه 24، سه شنبه 25 و چهارشنبه 26 مرداد منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 توزیع خواهد شد.
همچنین داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی کنکور 90 شده اند و تاکنون برای انتخاب رشتههای تحصیلی اقدام نکرده اند می توانند تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی خود اقدام کنند.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته کرده اند چنانچه به دلایلی نیاز به تصحیح و یا حذف کدرشته های انتخابی خود داشته باشند، می توانند تا روز چهارشنبه 26 مرداد از طریق بخش مربوط به ویرایش اطلاعات در صفحه اول سیستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و یا حذف کدرشته های مورد نظر خود کنند و در صورت اصلاح یا حذف لازم است مجدداً کد پیگیری از سایت دریافت کنند.
البته فکر کنم منظورش با مهلت ویرایش اطلاعات بود..........
منبع :مهر
دوستان مکاترونیک چه دانشگاه هایی دارن؟؟؟؟
نقل قول:
فقط صنعتی امیرکبیر و سبزوار
ببینید این دفترچه ش2 سنجش که مخصوص ریاضی هاست به دردت میخوره؟
توش رشته ها رو نوشته و زیرش دانشگاه ها رو...........
کد:http://www6.sanjesh.org/download/zip/riazi2.zip
حجم:3.35
این هم اصلیه با حجم :1
کد:http://p30upload.com/download.php?filename=1313323247_Ryazi90.rar
از اینجا باید ویرایش کرد ولی فردا فعال میشه:نقل قول:
کد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/erfrm_strEdit1.aspx
بچه ها من انتخابم رو کردم....
25 تا اولی زیادی خوش بینانه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید 30 به بعد براتون خنده دار باشه... اما خب ترتیب ترجیحم انجوری بود :دی
من چون خودم خیلی دنبالش نبودم درست در جریانش نیستم . طبق چیزی که من شنیدم آره میشه . اما نمیدونم چه قد درسته . خودم دیدم از م.پزشکی برن کامپیوتر با شرط معدل و ممتاز ورودی بودن.نقل قول:
هر رشته یه تعدادی ظرفیت داره . این ظرفیت میان تقسیم بندی میکنن . یه درصدیش مال منطقه 1 یه درصدیش مال2 یه درصدی هم مال 3 هست . حالا اونایی که سهمیه جنسیت هم دارن دوباره این ظرفیت ها تقسیم میشه . وقتی مشخص شد که مثلا از منطقه 1 فلان قدر دختر قراره بگیرن انتخاب رشته ها رو از نفر اول بررسی میکنن . اولین نفری که اون رشته رو زده باشه و رشته های بالاتر رو نیورده باشن میشه نفر اول قبولی اون رشته .نقل قول:
ملاک رتبه ها هم رتبه زیرگروهه .
آره خوب خیلی پیچیده میشه :دی
ما هم به امید خدا انتخاب رشته کردیم . فقط یک پیشنهاد هم بدهم که دوستانی که با مشکل سرویس در دسترس نیست مواجه بودند با dial up بروند احتمالا درست میشه
من لینکی ندارم بذارم :دینقل قول:
چیزایی که گفتم بر اساس دیده ها و شنیده هام تو دانشگاه بود . فقط همین!
نقل قول:
گرماش 100 %كمتره....
خوابگاه هم نداره....بايد بري خوابگاه خود گردان...
حراستش هم اصلا گير نميده ... ميتوني امتحان كني....وقتي ميري تو بگو مي خوام برم فلان دانشكده ميذارنت بري....
ولي شك ندارم بندر عباس از بوشهر گرونتره....
خوابگاه شبانه نياز به بند پ داره....:21::21:نقل قول:
احتمال هر چيزي هست...:20::20::20:
شبانه شهرسازی دانشگاه هنر رو بالاتر بزنم یا شبانه رجایی عمران و کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بچه ها دو دل شدم... طبق انتخابم احتمال 80% شهرسازی شیراز میارم... به نظر شما it صنعتی شیراز بهتره یا شهرسازی؟؟؟؟
من آزاد it رو زدم و کلا به کامپیوتر علاقه دارم.... به معماری هم زیاد علاقه دارم واسه همین شهرسازی رو زدم...
به نظرتون it رو بیارم بالای شهرسازی؟؟؟
امکانات صنعتی شیراز خیلی از خود شیراز پایینتره؟؟؟؟ در کل کدومشون بازار کار بهتری دارن؟؟؟ شهر سازی راسته میگین خهمش حفظیه؟؟؟؟
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
خوابگاه امام خمینی و فاطمیه پس مال کین؟؟؟؟البته خوابگاهای خودگردان خیابان ماهینی واقعا بهتر از اونا هستن....نقل قول:
حراستش که خیلی گیر نمیدادن مثلا من که دانشجو نبودم تو طول 1 سال 3 بار بهم گیر دادن....:دی اما خب یکم گیج بودن....
مثلا یکی از بچه ها ترم آخر اقتصاد بود یبار بهش گیر داد که تو دانشجو اینجا نیستی قیافت جدیده :دی:27:
منظورم از ریسک انتخاب رشته ات هست.ولی با توجه به رتبه ات احتمال قبولیت هم هست.(it)نقل قول:
نظر من این بود که با این رتبه رشته بهتری هم میتونید بزنید که بهتر از ای تی باشد.
به هر حال ای تی هم اینده دارد ولی نه به نسبت بقیه رشته ها(با توجه به بازار کار:46:).
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز.
دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.نقل قول:
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
[QUOTE=AHRokal;6362853]دانشکده ی مکانیک از جمله دانشکده های پرافتخار علم و صنعته...اساتید خوبی داره....از نظر علمی علم و صنعت خب سطح خوبی داره...بلاخره دانشگاه چهارم کشوره....پس از نظر سطح علمی واقعا جایگاهش خوبه...اما از سایر جوانب اگه بخوای نیگاه کنی در یک کلام بهت بگم با دانشگاه حال نمی کنی....تفکیک جنسیتی بیداد می کنه...امسال هم که طبق آمار قراره 23 درصد دختر و 77 درصد پسر وارد دانشگاه بشه که خودش شاهدی بر همین مدعاست....کلاسهای علوم پایه و عمومی کاملا جدا هستن....یعنی عینا مثل دبیرستان پسرا جدا دخترا جدا.....با همه ی این اوصاف از نظر سطح علمی این دانشگاه رو همه تایید می کنن و الان دیگه دانشگاه جایگاهش رو تثبیت کرده بین 4 تا دانشگاه اول کشور.در مورد خودرو هم من خیلب اطلاعات ندارم ولی گویا تنها دانشکده خودرو در کشوره....
آقا میگن تمدید شده تا روز چهارشنبه.
مهلت انتخاب رشته كنكور90 تاچهارشنبه تمديد شدمعاون سازمان سنجش آموزش كشور از تمديد مهلت انتخاب رشته مجازين كنكور 90 تا روز چهارشنبه خبر داد.
سيد جلال طباطبايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه مهلت انتخاب رشته كنكور به مدت 3 روز تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد ماه تمديد شد، اظهار كرد: با توجه به هماهنگيهاي انجام شده داوطلبان ميتوانند در اين مهلت براي تهيه دفترچه راهنماي انتخاب رشته به باجههاي پستي مراجعه كنند.وي افزود: سايت سازمان سنجش به نشاني sanjesh.org براي انتخاب رشته داوطلبان تا ساعت 24 روز چهار شنبه فعال است.طباطبايي با اشاره به انتخاب رشته بيش از 500 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته تا كنون، گفت: داوطلبان توجه داشته باشند كه مهلت مذكور به هيچ عنوان تمديد نميشود، بنابراين هرچه سريعتر بايد نسبت به انجام انتخاب رشته اقدام كنند.وي با تاكيد بر دريافت كدرهگيري 15 حرفي در صورت تاييد نهايي انتخاب رشته، خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد به خطاهايي كه سيستم در زمان انتخاب رشته اعلام ميكند دقت كنند و براي اطمينان از صحت انتخاب رشته دريافت كدرهگيري 15 حرفي ضروري است.معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز مهلت ويرايش كد رشته محلهاي انتخابي از فردا دوشنبه، گفت: داوطلبان ميتوانند تا روز سه شنبه نسبت به تغيير يا افزايش کد رشته محلهاي انتخابي اقدام كنند.طباطبايي با تاكيد بر اينكه فقط يكبار ويرايش اطلاعات امكانپذير است، خاطرنشان كرد: پس از آن به هيچ وجه تغيير يا افزايش کد رشته محلها امکان پذير نخواهد بود.
-------------------------
حذف کنید انگار واقعا ارزش نداره در مباحث علمی کمکی به بچه های اینجا کرد .
نقل قول:دیگه این قضایا فایده نداره.بوشهرو زدم بالاتر از بندرعباس رفت پی کارش!:31:نقل قول:
من برام خوابگاهش زیاد مهم نیست چون در هر صورت می خوام تکی باشم نه چند نفری.
راستی شماها که اونجائید می دونید وضعیت دانشگاه پزشکی بوشهر چه جوریاست؟
پارسال تا 61 از منطقه 2 قبول شدن! تهران پورسینا که خیلی خیلی بعیده چون ظرفیت پورسینا امسال 76تا کمتر هم شده. ولی تهران همت احتمالش هست. بهشتی هم که صددرصد قبولی ! رتبه ات تقریبا همون رتبه منه :Dنقل قول:
دوستان مطمئنا میشه موقع ویرایش کد رشته جدید اضافه کرد ؟! ... امروز تو فرصت برابر یکی بود میگفت فقط جابه جایی یا حذف امکان پذیر هست ...
مطمئن باش که میشه اضافه کرد.نقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
خود منم میخوام چند تایی رو اضافه کنم.
علوم کامپیوتر امیرکبیر بهتره یا شبانه رجایی عمران (یا کامپیوترش)؟؟؟؟
با دومی موافقم.نقل قول:
اخه میگن دانشگاه رجایی خیلی جای داغونیه:41:... تازه چون شبانس کنکور سال دیگه خیلی وسوسم میکنه:20:اما همه بهم میگن سال دیگه نخوننقل قول:
امیرکبیر میتونم به تغییر رشته امیدوار باشم؟
به تغییر رشته فکر نکن،که بعدا دردسره.نقل قول:
به نظر من اگه رشته ای که میخونی خوب باشه می ارزه توی یه دانشگاه یه نمه سطح پایین تر بخونی،چون میخوای یه عمر با رشتت زندگی کنی و به آینده شغلی و علاقه به اون رشته نگاه کن و به جایی که میخونی زیاد اهمیت نده.