من که خداوکیلی توهینی تو این پست ندیدم ؟!:n13: فقط یه غلط املایی هست که چیز طبیعیییه (طبیعیش خیلی طبیعی شد) .نقل قول:
Printable View
من که خداوکیلی توهینی تو این پست ندیدم ؟!:n13: فقط یه غلط املایی هست که چیز طبیعیییه (طبیعیش خیلی طبیعی شد) .نقل قول:
22 تا راننده ؟ شما هم چیت زدی ؟ راننده هم راننده های قدیم اگه بالاسرشون نباشی کار نمیکنن اینا . دوست عزیز لول 4 خیلی پایینه باید لولشون بالاتر بره تا عین آدم کار کنن . البته من یه جا یه مدی دیدم که نوشته بود کمک میکنه رانندهات خالی برنگردن فقط نمی دونم کجا دیدمش ؟:n13:نقل قول:
دوستان از جایی که صدا بوق ماشین ها خیلی ضایع هستند تصمیم گرفتم یک بوق جدید جایگزین کنم
اگر فایل صوتی دارید که برای جایگزنی با بوق های فعلی مناسب هست در اختیار من بزارید تا ردیفش کنم
بچه ها مدهای ادیتی من چرا کار نمیکنن مدهای اصلی هم کار نمیکنن چرا کمک نمیکنید آخه ؟
مد سرعت ترافیک کار نمیکنه مد شاسی های و اتاقهای متفاوت توی ترافیک کار نمیکنه مد کانتینر 4 فوت کار نمیکنه خستم کرد دیگه . یه کم کمک کنید دیگه
چون به درخواست من در چندین صفحه قبل پاسخ ندادی. واسه اینه.:n02:نقل قول:
قبلا کار می کرده ؟
کسی نمیدونه دردش چیه این مشکل ما ؟! :n01:نقل قول:
آرش به خدا یادم نیست اونقدر مشغولم که همه چیز یادم میره خودت که میدونی مشغول فرستادن کامیونمون به اوراقی هستیم صبح میرم شب میرسم یه کم بازی میکنم خوابم میبره
خودتم میدونی که این تاپیک عین برق میره جلو بازم بگو به چشم اینبار همین الان هر کاری از دستم بر بیاد میکنم .
=================
مدها قبلا هم کار نمیکردن تازه دانلود کردم و مجبور شدم خودم دوباره بازسازیشون کنم تا یه تعدایشون کار کنن ولی این سری یعنی کانتینر 40 فوت و سرعت کامیونهای توی ترافیک اصلا کار نمیکنن
شاسی هار خیلی امتحان کردم بازی کرش میکنه
نحوه استفاده از مد ها و نقشه ها رو میشه بگید
شاسی که کلا کار سخیته چون باید چندین فایل ادیت و ساخته بشه تا به بازی استفاده شهنقل قول:
اون یکی مد ها ممکن هست به ورژن بازی شما نخوره
وقتی میکشی پوشه نماین میشننقل قول:
فایل ها همون جا ادیت کن دیگه مشکل چیه؟
mods copy to \Documents\Euro Truck Simulator 2\modنقل قول:
اینم مد . دیگه راننده ها خالی برنمیگردن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با مد نقشه آمریکا که بچه ها گذاشتن تداخل داره باید اون مد نقشه رو پاک کنی.
اگه صبر کنی فایل صوتی بوق FH12 رو میذارم فقط چند ثانیه باشه خوبه؟؟نقل قول:
نه بخدا اصلا از چیت و اینطور چیزا استفاده نکردم.الان لول 30 هستم.درضمن گفتم ریتینگشون بیشتر از 4 هست.لول هاشون زیاد ترهنقل قول:
خب وقتی Base.scs رو درگ میکنم روی scs_extracor این پنجره باز میشه و بعد از 5 دیقه خود به خود بسته میشه!نقل قول:
هیچ فایل یا پوشه ای چیزی هم توی فولدری که بیس هست ایجاد نمیشه!
حقیقتش داداش من سرباز مرزبانی هستم .اونقدر وقت ندارم تا بازی کنم و .....خلا صه میخوام این چند روز مرخصی رو یکم سرگرم بشم. اگه لطف کنی سیو خودتو ومدها برا دانلود بزاری ممنون میشم.راستی این بازی من ورژن۱.۱هستش حدود 600مگ فایل نصبیش بود .به نظر درسته.....نقل قول:
یکی از مد ها رو هم راه انداختم مد سرعت کامیونهای ترافیک کار کرد و حداکثر سرعتشون الان 90 کیلومتر به جای 60 هست بهتر از قبل شدهنقل قول:
ولی در مورد شاسی اگه فالهای ترافیک کامیونها رو نگاه کنید اونجا میتونید ببینید که شاسی هم تعریف شده من اون رو ادیت کردم که بازی کرش کرد کدوم فایل دیگه باید ادیت بشه ؟ من برای آکسور هم فایل ترافیک درست کردم اونم کار نکرد ولی آکسور خودش به خوبی کار میکنه البته من کل مد اکسور رو ادیت کردم و دورابه بازسازی کردم و فایل رو اضافه نکردم بهش بلکه کلا یه بار باز کردم و دورابه تبدیلش کردم
سیوم رو از اینجا میتونی دانلود کنی :نقل قول:
ولی مد ها رو از این سایت ets2.lt یا ets2-mods.com باید دانلود کنی چون من الان خونه نیستم و نمی دونم دقیقا چه مدهایی ریختم تو بازی .
محتوای مخفی: در مورد خدمت
فایل های مدی که دانلود میکنی یا پسوندشون zip یا rar هست یا scs که اگه scs بود که هیچ اگه دوتای اول بود از حالت فشرده خارجش میکنی و دنبال فایلی با پسوند scs میگردی ، بعد فایل مورد نظر رو در مسیر زیر قرار میدی My Documents/Euro Truck Simulator 2/modsنقل قول:
اینم بگم بعضی مد ها ممکنه با هم تداخل پیدا کنن و درست کار نکنن پس اگه همچین چیزی دیدی باید مد مشکل دار رو حذف کنی .
و ............ بالاخره بیخیال اسکانیا شدم و رفتم سراغ دومین برند محبوبم تو این بازی یعنی mercedes که بعنوان اولین حرکت نمای داخلش رو یه صفایی دادم چون یکی خودش به نظر من خیلی زاغارت بود . اگر احیانا کسی اینو خواست بگه تا آپلودش کنم البته زیاد مالی هم نشده باید بهترش کنم و بعد برم سراغ یه مارک ایران خودرو دیزل واسه جلوی کامیون :n02: و یه اسکین مشتی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.چه طوری باید فایل های دانلود رو بهscs تبدیل کنم؟
باتشکر
برو تو این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا بوق کامیون و قطار می فروشن (خود بوق واقعی رو) واسه هر بوق یه نمونه صدا گذاشته حتما یه سری بزن .نقل قول:
یک صفحه پیشو خونده بودی نوشته بودم :نقل قول:
اگه zip یا rar باشن که خب معلومه دیگه با winrar از حالت فشرده خارج میشن ، اگر هم scs باشن که هیچی دیگه .نقل قول:
فایل های مدی که دانلود میکنی یا پسوندشون zip یا rar هست یا scs که اگه scs بود که هیچ اگه دوتای اول بود از حالت فشرده خارجش میکنی و دنبال فایلی با پسوند scs میگردی ، بعد فایل مورد نظر رو در مسیر زیر قرار میدی My Documents/Euro Truck Simulator 2/mods
سلام بچه ها بعد از مدتی دور از وطن اومدم چه خبر از بازی پچ جدیدی اومده چون نتونستم تموم صفحه هارا بخونم باید 2 روزه برگردم سر کار متاسفانه اونجا اینترنت ندارم یه پروژه سنگین داریم باید تحویل بدیم
سلام به بچه های گل تاپیک.دوستان عزیزم من وقتی دارم با ماشین سرعت 140 به بالا میرم فرمون قفل میکنه یا اصلا نمیچرخه.ولی وقتی سرعتم 140 پایینتره مشکلی ندارم.هم با ولوو این مشکلو دارم هم با مان هم با بنز هم با رنو.یعنی اصلا ربطی به ماشین نداره.کسی میدونه دلیلش چیه که سرعت 140 به بالا فرمونم قفل میکنه؟اگه کسی بتونه کمکم کنه ازش ممنون میشم.درضمن چون خیلی دوستون دارم یه سایت معرفی میکنم که توش همه جور مودی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من تازه بازی را نصب کردم
کد فعالسازی را ازکجا بیارم
اگه کسی داره بده ممنون میشم
نقل قول:
اساتید و پروفسوران گرامی کسی نیست جواب ما رو بده ؟!
سلام
بچه ها می شه برای بازی خودمان مثل ماشین های که در شماره یک وجود دارد برای دوش هم درست کنید مثل ماشین بنز سواری نه کامیونش
با تشکر
سلام دوستان.من چه جوری باید پچ هارو نصب کنم؟
سلام دوستان.من چه جوری باید پچ هارو نصب کنم
اگه میشه تمام پچ هارو برام بذارید.ورژن بازیم1.1.1
باتشکر
من پروفسور نیستم :n02: ولی باید بگم خودم به شخصه این کارو کردم : فایل base.scs که تو محل نصب بازی هست رو کپی گرفتم ریختم تو یه new folder و نرم افزار scsextractor رو هم ریختم تو همون پوشه و بعد فایل base رو روش درگ کردم و چند دقیقه صبر کردم تا تمام پوشه ها رو unpack کرد .نقل قول:
تمام پچ ها رو میتونی از سایت رسمی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت update دانلود کنی . چجوری نداره دیگه پچ ها رو یکی یکی نصب میکنی و اگه ازت سریال خواست یکی از اینا رو بده اینو (فکر کنم آخریه کارکنه ) :نقل قول:
1J744-JQM3E-JJR4S-NLQ4X-QFJ9Z
KYVC1-0DX07-LY9XA-Q8XFX-UP51V
190UW-PWZ4W-AEW9K-L2DEV-KW9WT
PA6EL-9W86U-5WRWS-VA4MZ-1WMXU
83ZC0-YX83F-D3TRZ-9RZ0Y-LWV40
سلام آقا نشد.وقتی که میرم سایت پیلتره
یکی لطف کنه یا یه لینک دیگه بذارید یا آپلود کنید.
با تشکر فراوووووووووووان
بچه ها مگه توی بازی میکسر هم بود ؟ باورم نمیشد دیشب
یه میکسر پشت یه آکتروس وصل بود داشت میرفت هیچ مد خاصی هم نریختم توش
سلام دوستان
يه چيزي كفش كردم نميدونم شايد تكراري باشه
وقتي دارين با سرعت ميرين موقعي كه ماشين چپ ميكنه و رو زمين كشيده ميشه يا سر ميخوره اگه به سمت چپ داشت سر ميخورد فرمونو به سمت چپ بچرخونين يا اگه به راست چپ كردين و داشت سر ميخورد فرمانو به سمت راست بچرخونين.
70% جواب ميده
راستي 2 تا سوال سوال؟
1: نميشه كاري كرد كه اصلا نخوابه و خسته نشه و صفحه تاريك نشه و خميازه نكشه
24 ميخوابه 5 ساعت رانندگي ميكني بازم ميگه خستم
2: ديگه راننده اي نيست استخدام كنم كلي گاراژ و ماشين بي راننده دارم
الان 116 راننده دارم 140 ماشين دارم ولي براي ماشيناي بي راننده راننده پيدا نميشه وقتي ميري موسسه كاريابي هر روز ميگه فردا يه سري بزن ولي بازم خبري نيست!
چيكار كنم؟
در مورد سوال اول باید بری توی option بعد gameplay و تیک fatigue simulation رو برداری. اینجوری دیگه خستگی راننده شبیه سازی نمیشه.نقل قول:
:n01:
سلام دوستان.من وقتی بازیو میذارم روی آخرین تنظیمات و 400% افت فریم دارم اونم با این سیستم یعنی این بازی چه سیستمی میخواااااادد!!!!!
cpu amd fx 6cor 6200
vga GTX 580
6gb ram corsair 1600
hdd sata III 7200rpm
مرسيييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييي عزيزنقل قول:
بچه ها هیچ کس نبود راهنماییم کنه؟؟؟:n03:چرا توی سرعت بالای 140 فرمون نمیچرخه؟بنز و ولوو و رنو همه رو امتحان کردم.ولی همشون عین همن