[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.gsmarena.com/samsung_confirms_the_galaxy_s_ii_will_taste_ice_cr eam_sandwich-news-3395.php[/PHP]
[PHP]http://www.gsmarena.com/samsung_confirms_the_galaxy_s_ii_will_taste_ice_cr eam_sandwich-news-3395.php[/PHP]
I9100 run on 1.2GHz ARM CortexA9 Exynos 4210 and ARM Mali-400 GPU while I9100G uses Texas Instruments OMAP4430 CPU and PowerVR SGX540 GPU.نقل قول:
[HTML]http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/[/HTML]
سلام دوستان:cool:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=cSARSFeqzJM&feature=player_embedded
سلام
دوستان گوشیم قفل شده و ارور too many pattern attempts میده و یوزر،پس ایمیلم رو میخواد که من یادم رفته... لطفا من رو راهنمایی کنید چکارش باید بکنم؟
سلام
دوستان چند تا مورد رو میخوام بپرسم:
1- به جز نرم افزار Go sms چه نرم افزار خوبی برای مدیریت سمس هست؟
ببخشید که من گیر دادم به این قضیه سمس.
اما خیلی فولدر بندی میکنم سمس هام رو و آرشیوشون میکنم.
مشکلم با Go sms اینه که وقتی یک سمس رو منتقل میکنم به یک فولدر. دیگه نمیشه منتقلش کرد از اون فولدر !!!
2- بهترین نرم افزار بنچمارک چیه؟
1. Handcent smsنقل قول:
2.quadrant pro/standard
سلامنقل قول:
تنها راهش فکتوری ریست هست یا فلش با Odin که تمام اطلاعات از قبیل کانتکت ها اس ام اس ها تون حذف می شن
گوشیو خاموش کن و با گرفتن دکمه Volume Up+Home+Power به ریکاوری مود برو و گزینه Wipe data/factory reset رو بزن و ری استارت کن
پ.ن: الان تست کردم فکتوری ریست جواب نمیده .. قفل Pattern گذاشتی درسته؟ فکر کنم با یه رام سه فایل فلش کنی درست بشه
ببخشیدا:دینقل قول:
ولی کوادرانت از نظرم بدترین بنچمارک گیر هست
Antutu
خیلی بهتره
ميگم من رو 2.3.5 - kj2ـــم ولي از بس سامي هي آپديت ميده خسه شديم بوخوداه :31:
هي ميخواد بكاپ بگيري هي اس ام اسو اينارو بريزي و اين بدبختيا منم 20 صفحه اپليكشن دارم و اكثر بازيا بر مي گرده از اول هزارو يكجور تنظيمات...
معلوم نيس اين ics كي مياد؟ مگه اين سورس كدش نيومده مگه چقد طول ميكشه تا عرضه بشه؟
من از یه جایی دقیق یادم نیست کجا خوندم که قراره اوایل 2012 بیاد...نقل قول:
زیاد اطمینان ندارم !×!!!
نقل قول:
ام هندسنت از لحاظ مدیریت و فولدر بندی و آرشیو کردن مسیج ها خیلی ضعیفتر از Go sms هست.
من الان یه ویواز دارم که میخوام سمس هاش رو با فولدرهاش منتقل کنم به این گوشی. آیا امکانش هست؟
Our Samsung Galaxy S II battery life test is complete, check out how it did
True, you have seen us put the Samsung Galaxy S II battery thought its paces before,
[HTML]http://blog.gsmarena.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-thorough-battery-test-results-are-out-even-better-than-the-galaxy-s/[/HTML]
but we thought you might be interested to see how it does over our new testing course. So here goes the Samsung Galaxy S II battery life test, revisited.
The Android smartphone comes with a 1650 mAh battery and a pretty large 4.3″ screen. Judging by those specs alone, we probably shouldn’t expect the Galaxy S II to top our charts, but the power-efficient Super AMOLED Plus might help it put in a decent performance. Plus, its latest Android update is said to improve battery performance, so who knows.
We were hoping the Samsung Galaxy S II would do well in our first test, 3G talk time, as it’s all about battery capacity and screen size doesn’t come into the equation. The former Samsung flagship didn’t disappoint, going on for 8:35h before it switched off.The second trial was the browsing test. We are getting lots of questions about this one so here are the exact specs of the test. We use an automated script, which reloads a page every ten seconds. There are no flash elements on the web pages, so the playing field is even.
The brightness of the phones’ displays is set to 50% and we use a Wireless N connection, with the router placed a few meters away from the tested phones, so we are getting full bars on every one of them.
With the predominantly white web pages not being particularly kind to the AMOLED screens, we didn’t expect miracles here, but the Galaxy S II did decently nonetheless. It survived the kind of intensive browsing that we described above for 4:24 hours, which is much better than what we saw from its bigger brother, the Galaxy Note.The Samsung Galaxy S II maintained its decent performance in the video playback test as well. It took exactly 8 hours of SD video playback with the screen brightness set to 50% and all radios switched off to take its battery from full to 10% (this test ends at that point).
That score might rank the Samsung Galaxy S II a mere forth out of five tested smartphones, but you can see that it’s much closer to the one before it than to the one behind it.We conclude with the most important test – the overall usage benchmark. The Galaxy S II turned out quite efficient and helped it get an endurance rating of 40h. This suggests that if you’ll need to charge the smartphone every 40 hours if you do one hour of 3G calls, video playback and web browsing each per day.
[HTML]http://blog.gsmarena.com/our-samsung-galaxy-s-ii-battery-life-test-is-complete-check-out-how-it-did-test/[/HTML]
آیا باطری ه تقویت شده واسه این گوشی وجود داره ؟اگه داره چند mah و چند قیمته؟ممنون
دیروز مجله انگلیسی What Mobile(یکی از مهمترین مجلات آنلاین انگلیسی در زمینه ی تکنولوژی) با همکاری Virgin Media بطور رسمی لیست محصولاتی که جوایز برتر امسال در زمینه ی موبایل بدست اوردن رو اعلام کرد:
در میان این محصولات نام Samsung Galaxy S2 دو بار میدرخشد:
Mobile Phone of the Year (بهترین موبایل سال):
Samsung Galaxy S2
Best Phone for Multimedia( بهترین گوشی در زمینه ی مالتی مدیا):
Samsung Galaxy S2
کد:http://www.whatmobile.net/2011/11/what-mobile-awards-2011-the-results/
پارسالم كه گالكسي اس بود سال ديگم گالكسي اس III :31:
_
بله هم به صورت Extended Battery
كه از 2000 اصلي سامسونگ هست و 3000 به بالا از ساير مارك ها
هم به صورت Power Pack كه به صورت كاور 2000 به باتري اضافه مي كنه
سايت رسمي سامسونگ بريد بعد بريد قسمت پرداكت گالكسي اس 2 بعد لوازم جانبيشو هم ميبينيد
منظور من اینه که تو ایران هست ؟
چنده؟
ممنون
پس بالاخره پیداش کردی رئوف:دینقل قول:
دیدی دیده بودم!:خخخخ
سلام ...
یک سوال داشتم ... این گوشی های سری گلکسی اس 2 که تو امریکا و کانادا قراردادی و انلاک فروخته می شن بهتر هستند یا همین گلکسی اس 2 عادی که تو ایران هم هست ؟
چون من داره یک samsung galaxy s 2 LTE به دستم می رسه ... مال اپراتور راجرز کانادا هست ... می خوام بدونم چه جوریاست ؟؟ ... رام های رسمی براش میاد ؟ زبان فارسی پشتیبانی می کنه ؟ رام های کاستوم برای هست زیاد مثل گلکسی اس 2 عادی ... ؟ این سوالا رو دارم ...
چون این گوشی LTE خیلی حدید تر هست و CPU بهتری هم داره فکر می کنم ... و سارگاری بیشتری هم داره CPU ش با بازی ها ....
در کل به نظر شما این بهتر هست یا گلکسی معمولی ؟؟
این لینک از gsm arena و خود سایت rogers ... :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_lte-4124.php
کد:http://www.rogers.com/web/link/wirelessBuyFlow?forwardTo=PhoneThenPlan&productType=normal&productId_Detailed=I727BLKR&N=52+11
چقد بابتش پول دادي؟
تو بنچماركاي gsmarena ميگن اين مدل قويتره ولي از لحاظ gpu فكر نمي كنم...
در ضمن صفحشم 0.2 بزرگتره كه به نظرم خيلي باحاله...
در ضمن باتريشم 200 تا قويتره
رام هم براش مياد ولي نه به اندازه ي 9100
نميشه گفت كدوم بهتره چون هر كدوم برتري هاي خاصي دارن...
به اندازه ی تبدیل پولش از دلار به تومن ... تقریبا 700 تومن ... (دلار دولتی بوده !!! ) ....نقل قول:
خوب باتریش که 200 تا قوی تره .. صفحشم 0.2 بزرگتره و این به اون سر به سر میشه .....
مشکل من ایناش نیست زیاد ... چون در هر صورت هر 2 خیلی قوی هستن .... سوالام بیشتر واسه پشتیبانی ازش هست .... مثلا i9100 الان کلی رام داره و حتی رام های رسمی خود سامسونگ هم که فارسی داره هم هست... اما مثلا این رام نداره دیگه ... از طرفی میزان ساپرت شدنش هم نمی دونم مثل هم هست یا نه ؟ مثلا الان اندروید 4 داره واسه i9100 میاد ... واسه اینم میاد ؟!؟! اصلا ساپرتش توسط سامسونگ هست یا توسط مثلا راجرز ؟!؟!؟
سلام. گوشی من صفحش یه نقطه خیلی کوچیک، یک پیکسل پر نور ابی روش اومده و یه خط کم رنگ زرد از بالا تا پایین صفحه از روش رد شده. مشکلی نداره اما دوس ندارم اینجوری باشه.هم ضربه خورده افتاده زمین و هم یک ساعتی زیر بارون بوده. ( افتاده بود خیابون و کسی هم پیدا نکرده بودش).
خلاصه میخوام بدم تعمیر. اگه از صفحه باشه، تعیضش چقدر هزینه داره؟ اگه همینطوری بفروشم چند میخرن؟
-خوب خريدي و به نظرم بيشتر از اينا ميارزه.. مطوئن باش ساپورت سامسونگ خوبه و رام هم براش مياد درسته كه كمتر هست ولي خب خوبه... و ميتوني با يه پچ فارسيش هم بكني.... ولي رام مخصوص براي فارسي واسش نيست....
اندرويد 4 رو هم مطمئنا براش مياد... ولي يكم ديرتر از اس 2
-بعيد ميدونم پنل صفحه نمايش اين گوشي تو بازار به صورت قطعه تعميري تو بازار باشه و اگرم كسي داشته باشه بايد از روي يه گوشي ديگه برداشته باشه كه قيمتش خيلي بالاست...
خوبه كه گوشي رو پيدا كردي و با اين شرايطي كه ميگي پيش اومده واقعا چقد مقاوم بوده... و نشون ميده كه كيفيت ساخت چقدر بالاست....
اگه زياد مشخص نباشه نبايد خيلي ضرر كني...
1- لاك اسكرين تايمي رو چه جوري ميشه برداشت؟
2- يك آهنگ دارم كه موقع پلي يك عكس گالري ام رو داره مياره رو صفحه موزيك پلير؛ چه جوري برش دارم؟
-تو تنظيمات لاك اسكرين رو بذار روي none
-عكس رو از تو پوشه اي كه آهنگ ها توش هستند كات كن تو يه پوشه ديگه
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
از دوستان كسي هست NFS Hot Pursuit رو نصب كرده باشه؟
با chainfire كار ميكنه يا نسخه مخصوص اس 2ــه ؟
آسفالت 6 رو دارم ولي به نظرم در حد shift هم نيست...
shift و هم اگه دارين بگين...
من نسخه اس 1 شيفت رو دارم نصبش كردم درايور رو هم گذاشتم power vr ولي بالا نيومد...
اگه كسي نصب داره بگه بايد چيكار كنم ممنون ميشم..
دوستان در مورد كيفيت عكسبرداري اين گوشي من رو راهنمايي كنيد تا بتونم تصميم بگيرم من ال جيrenoir kc910دارم كه عكس برداريش فوق العاده ست
تو اين تاپيك نمونه عكساش هست از طريق لينكايي كه گذاشتم دانلود كنيد...
هم اس 1 هست هم اس 2 :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524581[/HTML]
سلام دوستان
چطوری میشه از اس2 بک آپ گرفت. می خوام rom جدید نصب کنم؟
پس نگران ساپرتش نباشم دیگه .... البته چون جدید تر از اس 2 عادی هست شاید بیشتر پشتیبانی بشه ... ممکنه به نظرت ؟!؟!نقل قول:
حالا تنها نگرانی که می مونه مساله باطریش هست که خیلی داغونه گویا .... چون تو جی اس ام ارنا نوشته 5 ساعت برای صحبت کردن ... در حالی که واسه اس تو معمولی 18 ساعت بود فکر می کنم ....
واسه اطلاعات شخصی مثل اس ام اس و کانتکت و اینا به نظر من My Backup Pro... ولی یه سری نرم افزار ها با مای بکاپ پرو که ریستور بشن مشکل پیدا میکنن ، پس واسه نرم افزار ها از Titanium Backup استفاده کن...نقل قول:
سلامنقل قول:
ورژن 1.0.48 رو اس2 جواب میده
پست7کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178085
شیفت رو بی خیال بابا در حد آسفالت 5 هم نیست :46:
تنظیمات لاک اسکرین کجاست آدرسش؟
settings-location and security-set up a lock screen
سلام
از کجا میشه فهمید که گوشی روت شده است یا نه؟(تا الآن خودم روت نکردم ولی یه نفر گفت موقع خرید خودش روت شده بوده!)
يه برنامه به اسم Super User مياد تو ليست اپليكيشن ها...
_
اون گوشي احتمالا دست دوم بوده (اگه به عنوان آك خريده)
شايدم بدون هماهنگي براش رام ريخته باشه يا شايدم با هماهنگي...
ما اگر یه گوشی با رزولیشن hd داشته باشیم مثلا galaxy nexus آیا برنامه ها وبازیهای gs2 روی آن فول اسکرین اجرا میشه؟
آیا این TI OMAP 4460 به اندازه ی mali400 قوی هست یا نه؟
ممنوننقل قول:
خدا رو شکر چنین برنامه ای تو اپلیکیشن ها نیست.
عزیزم آیفون بعدی رو باید با محصول آخر سامسونگ که گلکسی S III هست مقایسه کنی. :11: میخوای محصوصل سال آینده آیفون رو با گلکسی امسال مقایسه کنی و بعد بگی سامسونگ شکست خوره هست!!! :31:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سوال اولی رو نمیدونم.شاید خود اندرویید در بازیها زوم کنه.نقل قول:
گرافیک کالاکسی نکسوس powervr sgx540 که یه اندازه mali 400 قوی نیست.سومین گرافیک قوی در گوشیهاست.اولی powervr sgx 543mp هست که در ایپد2 و ایفون4 اس.دومی همین گرافیک گالاکسی اس 2 هست.
معمولا نسخه های امریکایی خاندان گالاکسی از نسخه بین المللیشون زیباتر هستند:
خصوصیات:
4G LTE smartphones
Android 2.3 Gingerbread
4.5inch Super AMOLED Plus WVGA display
TouchWiz UI 4.0
1.5GHz dual-core processor
1GB of RAM
8MP rear camera with 1080 video recording
2MP front-facing camera
16GB of internal memory
MicroSD card support.
کد:http://www.unwiredview.com/2011/11/21/white-samsung-galaxy-s-ii-skyrocket-coming-soon-to-att/