قبلنا تو نسخه های قبلی آهنگامونو تو شاخه mp3 بازی می ریختیم و تو خود بازی می تونستیم گوش بدیم
تو این نسخه واسه اینکه آهنگامونو تو بازی بشنویم چی کارباید بکنیم؟
Printable View
قبلنا تو نسخه های قبلی آهنگامونو تو شاخه mp3 بازی می ریختیم و تو خود بازی می تونستیم گوش بدیم
تو این نسخه واسه اینکه آهنگامونو تو بازی بشنویم چی کارباید بکنیم؟
beny جان اون net framework 3.5 که لینک دادی دموستنقل قول:
این اصلشه . منتها حجمش بالاست . لینکشم مستقیمه . 197 مگابایت .:46:
کد:http://software.unl.edu/pub/winxp/Microsoft/Microsoft%20.NET%20Framework/3.5/dotnetfx35.exe
نقل قول:
دوست عزیز بفرما
اول از منوی استارتروی قسمت ران کلک کرده و regedit را تایپ میکنید و روی ok کلیک کنید. از طریق مسیرزیر به ولیو CSDVersion دسترسی پیدامیکنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
رو CSDversion کلیک کنید و مقدار 200 ( برای سرویس پک 2 ) یا 100 (برای سرویس پک 1 ) رابه 300 تغییر بدهید. صفحه را ببندید و ریستارت کنید.
بله درسته من این رو دیدم ولی با در نظر گرفتن اینکه خیلی ها در دانلود اون هم مشکل دارند این رو گذاشتم .. البته آپدیتی که توسط فایل اینستالر دو مگابایتی انجام میشه 60 مگ بود !نقل قول:
البته برای sp3 اکس پی و sp1 ویستا همین هم زیاده ! چون پیشفرش بیشتر اینها رو دارند !
من یه چیزی تو gta کشف کردم !!!!
البته نمیدونم شاید خیلی هاتون دیده باشید ... ولی من هنوز تو خماریش موندم :18:
یه ماشین با کلاس دیدم رفتم سوار شدم، سیستم گویا هوشمند داشت !!!!
یعنی تو gps که تعیین میکردی کجا میخوای بری، سیستم گویاش بهت میگفت از کجا بری.
مثلا میگفت : 100 متر دیگه بپیچ دست راست !!!! :18:
آدرس رو هم درست میداد !!! :18:
بعد میگفت تا ... متر دیگه بپیچ دست چپ.
به نظر من خیلی جالب ساختن.
البته مسخره نکنید، شاید خیلی هاتون پیدا کرده باشید ولی من تازه پیدا کردم :11:
دو ساعت زور زدم تا اون تیکه riva tuner بیاد تا مشکل لود اشیا درست شه ...حالام که اومده و روش کلیک کردم باز همونطوریه و فرقی نکرده.اگه من راه رو درست رفته باشم
نتیجه میگیریم این مشکل طبقه گفته ی beny nvidia از کمبود رمه که تا عرضه پچ باید صبر کرد وکاریش نمیشه کرد .... یعنی من دیگه مشکلی ندارم و فعلا بازیو میذارم کنار تا پچ بیاد یا اینکه یه ترفنده دیگه درست شه ...
ولی اگه یکی از بچه ها تونسته این مشکلو رفع کنه حتما بیاد بگه .... تشکر
-------------------ویرایش-----------------------
الان که پست معروف رو نگاه کردم (آخرین ویرایشش رو) متوجه شدم که علاوه بر لود نشدنه اشیا داخل بازی من ، تکسچر ها هم دیر لود میشوند ...حالا یه سوال این دومشکل به هم مربوطند ؟ یعنی راه حلشون با پچه....یا لود نشدنه اشیا به خاطره چیزه یگه ایه ؟
چون این لود نشدنه تکسچر رو میشه یه جوری فعلا تحمل کرد ولی لود نشدنه ساختمونا و ... رو اصلا نمیشه (داری با ماشین میری یهو میخوری به یه دیواره نامرئی)........من طبق دستورالعمل riva tuner رو اجرا کردم و تیک مورد نظر رو هم زدم ولی بازم درست نشد چرا ؟ بازیو دوباره نصب کنم ؟ درایور رو دوباره نصب کنم ؟ چیکار کنم ؟دارم دیوونه میشم بخدا..........
آره تو xbox360 دیده بودمنقل قول:
حالا یه کار دیگه بهت میگم بکن:
برو یه کافه ای جایی حسابی میگساری کن (ادبیات رو داری!!!!!:27:) بعدش ببین رانندگی چه فازی میده!!:21:
اصل کار روون بودن بازیه ... با این برنامه over clock کن ببین چه حالی میده :31:نقل قول:
دو ساعت زور زدم تا اون تیکه riva tuner بیاد تا مشکل لود اشیا درست شه ...حالام که اومده و روش کلیک کردم باز همونطوریه و فرقی نکرده.اگه من راه رو درست رفته باشم
نتیجه میگیریم این مشکل طبقه گفته ی beny nvidia از کمبود رمه که تا عرضه پچ باید صبر کرد وکاریش نمیشه کرد .... یعنی من دیگه مشکلی ندارم و فعلا بازیو میذارم کنار تا پچ بیاد یا اینکه یه ترفنده دیگه درست شه ...
ولی اگه یکی از بچه ها تونسته این مشکلو رفع کنه حتما بیاد بگه .... تشکر
منظورت بار هست ؟نقل قول:
آره تو xbox360 دیده بودم
حالا یه کار دیگه بهت میگم بکن:
برو یه کافه ای جایی حسابی میگساری کن (ادبیات رو داری!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعدش ببین رانندگی چه فازی میده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی برم شراب بخورم مست بشم ؟
تو داری من رو به کارهای خلاف شرع دعوت میکنی ؟ :31:
فردا حتما میرم، الان دیگه وقت خوابه.
فکر کنم شب خواب ببینم به جای نیکو با رفیقم داریم بیلیارد بازی میکنیم :20:
راستی این بیلیاردش رو چه باهال ساختن !
فعلا ... بای بای.
آره دیده بودم جالب بود ولی حال نمیده میدونی چجوری باید قطعش کرد؟؟؟نقل قول:
یه چیز دیگه هم توی یه لباس فروشی بود که نمیدونم چی بود چون تو ماموریت بودم نمی تونستم ازش استفاده کنم بعداً میرم ببنیم جی بود ولی فکر کنم game بود...
یه چیزه جالب دیگه به نظر من این بود که اگه حس رانندگی نداری میتونی واسه خودت تاکسی بگیری هرجایی هم بخوای طبق منویی که تو تاکسی داره می برتت!!!!
بازیه من که روونه ...فقط اشیا بیشتر ساختمونا لود نشدن یا زمین غیب شده ... من چیکار کنم که درست شه ...توروخدا یکی کمک کنه ...امروز 7 ساعت انتظار کشیدم تا درایور دانلود شه ..گفتم شاید به خاطره این باشه ولی انگار نه انگار....خلاصه اگه این مشکل درست نشه خودمو میکشم ..............
پست راهنما با اضافه شدن سوند تراک ها که توسط کاربر عزیز Oracle_eldorado معرفی شده بود با نقل نام ایشان در ویرایش بیستم آپدیت شد .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
خوب مشکل شما چیه ؟نقل قول:
این مشکل با پچ باید حل بشه !
البته شما میتونید خودتون رو بکشید ولی ممکنه فردا پچ عرضه بشه و پشیمون بشید از کارتون ...
کمک !!!!!
با سلام .
ببخشید دوستان من بعد از چند مرحله که میرم یه دفعه Fatal Eror میده .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
کرک Razor که Beny Nvidia عزیز معرفی کرده بودن رو هم نصب کردم .
البته تو کل بازی روونه .
اونم با تنظیمات متوسط .
ولی یه دفعه ضدحال میزنه !
راستی یه چیز دیگه !
توی یکی از مراحل باید ماشین پلیس بدزدی .
بعد از طریق ماشین پلیس میتونی به بانک اطلاعاتی پلیس دسترسی پیدا کنی !
خیلی جالب بود .
چه ارروری ؟ :-؟
عکس یا مشخصات اررور رو بذارید
سلام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک
دستتون درد نکنه تمتم مشکلات حل شد فقط یک سوال چرا بازی سیو نمیشه شاید هم من بلد نیستم لطفا برام توضیح بدید
گفتم که !نقل قول:
Fatal Eror .
از اینا »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با استفاده از این riva tuner نتونستم مشکل لود شدن ساختمانها و ماشین ها را بر طرف کنم:37:
از خماری دارم میمرم:44:
بازی من هم روان هست اما نمی دونم چرا وضع اینطوری هست!
میشه امید داشت که با اومدن این پچ مشکل لود شدن ساختمانها برطرف بشه یا اینکه من بی خیال بازی بشم؟
نقل قول:یکی از مشکلات اصلی شما حل نشده که :دینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
طبق پست بالا ...
اکانت بسازید ...
طبق پست راهنما اگر دقت کرده باشید .نقل قول:
rmn40 - نیاز به نصب سرویس پک 3 ویندوز xp
بله - یکی از مشکلاتی که قراره برطرف بشه اینه !نقل قول:
دوست عزیز باید ویندوز XP Service Pack 3 نصب کنی.نقل قول:
اگه 2 صفحه قبل رو میخوندی سریع تر جواب میگرفتی!:5:
برای رفع تمام مشکلاتتون به این پست که توسط Beny-Nvidia جان نوشته شده مراجعه کنید:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
این بازی خدای مشکلاته!!!! این پست یک کیلومتری بنی رو وقتی خوندم از نصب بازی منصرف شدم!!!!
بابا کور شدم جلوی این مانیتور
مگه میشه یک لحظه ازش جدا شد
کسانی که می خوان آهنگهای خودشون رو توی بازی گوش کنند :
آهنگاتونو اینجا کپی کنید:
Documents and Settings\-------\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
تو بازی آهنگا رو روی رادیویه independenc fm بود فکر کنم گوش کنین.
یه سوال یه مرحله هست که باید بین play boy و dwiyne یکی رو بکشید کسایی که dwiyne رو کشتن بگن چی میشه؟؟
اینم ماله من:
Statistics
Average FPS: 38.47
Duration: 37.17 sec
CPU Usage: 80%
System memory usage: 79%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 21
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3, v.3244
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
File ID: benchmark.cli
Beny واقعا دمت گرم...
مشخص شده این پچ کی عرضه میشه؟
آقا من درایور ورژن 180.84 رو واسه 8600GT 256MB گرفتم و وقتی نصبش می کنم، به محض اجرا شدن Social Club ، سیستم کاملا فریز می شه...من مشکل Texture دارم و واسه همین می خوام این درایور رو نصب کنم...
راستی بعد از یکبار اجرا کردن بازی، وقتی برای بار دوم اجراش می کنم، فقط یه صفحه سیاه می آد و دیگه هیچی...هرچی هم صبر می کنم خبری نیست...مجبورم هر دفعه دوباره نصبش کنم...خدا لعنتشون نکنه با این ورژنی که واسه PC دادن بیرون...
نقل قول:استادان گرامی !نقل قول:
بنده ویستا دارم .
این عکس رو هم از همون پست راهنما برداشتم !!!!
فقط میخواستم منظورمو برسونم که چه اروری میده .
بعدشم من Vista SP1 دارم !!!
پست راهنما با ویرایش بیست و یکم و اضافه کردن روش گوشن دادن اهنگ های شما در رادیوی بازی که توسط دوست عزیز Vanish معرفی شده بود و اضافه کردن بنچمارک ایشان آپدیت شد :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
پس به نظر من بهتره عکس واقعی رو از سیستم خودتون بذارید تا راهنمایی کنیم ...نقل قول:
من دیگه برم بخوابم ... بای تا فردا ..
امروز رفتم بازی رو گرفتم فروشنده میگفت به راحتی بازی رو نصب کن و کرک را کپی کن و حالشو ببر از اونجایی که من باورم نمیشد گفتم اگر راست نگی میام پس میدم
فقط مشکلم کارت صدا توی سرویس پک 3 بود که با راهنمایی دوست عزیزم m_s1060 تونستم نصب کنم
من که بالاخره تونستم بدون هیچ یک از اون راهنمایی هایی که گذاشتین بازی رو نصب کنم و با خیال راحت بازی کنم
فقط بازی رو نصب کردم و کرک را کپی کردم و دارم بازی میکنم:27::27::27::27::27::27:
در ضمن این کرکی که تو دی وی دی من هست مثل بقیه کرک ها نیست حجمش حدود 45 مگ هست :5::5:
اینم
Benchmarks
Statistics
Average FPS: 14.92
Duration: 13.27 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 56%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 56
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3, v.3282
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 175.19
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
File ID: benchmark.cli
ما رفتیم بازی کنیم :31::31:
روی چه سیستمی بازی را میشه روان بازی کرد مثل آب خوردن .
در خواب بینی!!!نقل قول:
راستی
ماله من Texture Quality اصلآ روی high نمی ره چرا؟؟؟؟!!!
salam.man gta iv ro nasb kardamva moshgeli ham nadasht.vali bad az 1 saat dobare vagti mikhastam bazio biaram hichi nemiyad ?
dar zemn ta ba mashin harekat mikardam tasadof mikardam ya az mashin piadeh mishodam tasvir shoro mikard be tekan khordan!!!!!!
hala degeh be hich vajh bazi nemiyad.
systemam cpu intel q6600 quad- ram 8 gig- gerafic xfx geforce 9800 gtx ba 512 mb ram ddr3 va 500 gb hard.
ham rahnamayim konid chikar konam.
dar zemn windoewsam vista 64 bit hastesh.
ba tashakor.
نقل قول:
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Free Hard Drive Space: 18GB
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Keyboard
Mouse
این سیستمیه که Rockstar سفارش کرده ولی توی خواب ببینی که مثل آب خوردن بازیش کنی!:31:
به قول خود Rockstar این بازی مال PC های نسل بعده!!!:18:
ولی باید صبر کنی تا Patch بیاد که تا حدودی مشکلات رو برطرف میکنه.
مگه قرار نسخه ی کامل و بدون نقصش میخواد بیاد یا نه ..
در ضمن از سال 2010 به بعد دیگه فکر کنم بازی های کامپیوتری اینقدر واقعی بشن که انسان را دیونه کنه .
از این حرفا زیاد میزنه!:27:نقل قول:
این بازی تو PC که هیچی تو کنسول ها کلی بازی هست که از نظر گرافیک و فیزیک به گردشون هم این نمیرسه اونوقت pc نسل بعد!!!:31: چه حرفا:2:
دارن با ساخت UE4 یه کارایی می کنننقل قول:
البته نه سال 2010 برای نسل بعدی گیم
ولی یکم به این قضیه فکر کنیم که آخرش چی میشه فوقش گرافیک و.. با دنیای واقعی مو نزنه
جذابیت و سرگرم کنندگی چی میشه
متاسفانهاکثر بازیهای جدید این مشکل رو پیدا کردن اونقدر برای واقعی شدن حساسیت به خرج میدن که اصل بازی رو یادشون میره!
نمیدونم تا حالا XIII رو بازی کردید ؟ مثل کمیک هست ولی فوق العاده سرگرم کننده
چقدر بازی جدید دارید که حتی نصب هم نکردید؟(مطمعنا خیلی زیاد)
حالا چقدر دلتون واسه sonic و comix و FF های قدیمی تنگ شده؟(باز هم خیلی زیاد)
ولی به نظر من که این بازی جزو بازی های نسل بعد نیست
اصلا این یک چیز بعیده.....در ضمن به نظر من pc فعلا از کنسول ها قویتره
و قویتر خواهد موند
من نسخه ای که دارم بدون ایراد هست و احتیاج به هیچ برنامه جانبی نیست چون موقع نصب بازی خودش به طور خودکار هم windows live هم net frame work
را نصب میکنه و احتیاجی نیست الکی برید فایلی دانلود کنید
چون خود منم adsl ندارم برم فایل درایور و ..... دانلود کنم
هیچی بازی رو نصب کردم و کرک را کپی کردم و حالشو بردم
و کامل کامل هست به شرط سالم بودن
هرکی میخواد من دارم کپی میگیرم براش میفرستم
هرکی خواست پیغام خصوصی بزنه
میشه کرکتو هم واسه ما آپلود کنی ؟نقل قول:
چون تا الآن پر حجم ترین کرکی که بوده 10 مگابایت بوده .
دوست عزیز میشه اسم شرکت پخش کننده بازی رو بگی؟؟؟؟
ممنونت میشم...