تو data files میاد دیگه...dawnguard.esm ...برای ریختنش باید کپیش میکردی تو محل نصب بازی...بعدش ورژن بازی هم باید 1.7.7 شده باشه...توی بازی هم اگه crossbow بود یعنی ریختی :دی من مرحله آخر منظورم بود...نقل قول:
Printable View
تو data files میاد دیگه...dawnguard.esm ...برای ریختنش باید کپیش میکردی تو محل نصب بازی...بعدش ورژن بازی هم باید 1.7.7 شده باشه...توی بازی هم اگه crossbow بود یعنی ریختی :دی من مرحله آخر منظورم بود...نقل قول:
من ماد دانگارد رو با مد ماد منجر نصب کردم و گفت که ماد نصب شده
ولی دیتا فایل توی لانچر روشن نیست توی بازی چه تغییری ایجاد میشه که من بفهمم ریختم ماد رو یا نه
من اول های بازی هستم اونجا تو ماموریت گلدن گلاو
لطفا یه نشونه که راحت بشه پیدا کرد بدید من بفهمم ماد نصب شده یا خیر
لطفا زود :9::9::19:
من کل کوئست لاین اول و اصلی بازی رو با مجیک دستراکشن و فایر رفتم جلو و عین بز همه چی رو میکشتم:دی ولی از سیویل وار کردمش جنگجوی 2 هنده چون با ست و کلاکی که از نکسوز دانلود کرده بودم خیلی احساس لویالیتی جنگی و جومونگی بهم دست میداد :خخخخنقل قول:
این Alduin رو چجوری باید کشت؟هرچی با کمون تیر میزنم هیچی از جونش نمیره...الآن 20 دقیقه هست دارم میجنگم هیچیش نمیشه...
بستگی به کلاستون داره.نقل قول:
این Alduin رو چجوری باید کشت؟هرچی با کمون تیر میزنم هیچی از جونش نمیره...الآن 20 دقیقه هست دارم میجنگم هیچیش نمیشه...
من واریر هستم با هوی ارمر و سپر و شمشیر.
کلا برا کشتن اژدها شات دراگن رند سه کلمه ای بزن تا فرود بیاد.بعد برو تو دل شیر!!!!:31:
سعی کن برا اینکه راحت باشی با سپر و کلمه اول دراگن رند گیجش کنی.
کلمه اول دراگن رند خیلی بهدرد می خوره تا می بینی می تونی استفاده کنی بزن تا برا چند لحظه گیج بشه.
من که جدیدا فقط با crossbow کار میکنم :دی .وقتی اون shout رو زدم و اومد زمین راحت مردش...تو هوا انگاری جونش نمیرفت...نقل قول:
کسی جواب ما رو نداد چه طوری دانگارد رو با مد منجر نصب کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن بازی من 1.7.7 هست
باید لولت حداقل 10 باشه.
بعدش با یکی از گارد ها حرف بزنی که ماموریتش شروع میشه.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
راستی منم طرفدار امپرال ها شدم
اونا skyrim رو برای همه نژاد ها میخان نه فقط برای نورد ها !میشه یه عکس از مد منجر بزارید که تیک دانگاردش زده شده باشه من چک کنم با خودم
دانگارد برا من هم کار نکرد با مد منیجرنقل قول:
اونا skyrim رو برای همه نژاد ها میخان نه فقط برای نورد ها !میشه یه عکس از مد منجر بزارید که تیک دانگاردش زده شده باشه من چک کنم با خودم
دستی ریختم
من از میهن دانلود / دانلود کردم پچ رو بعد از extract
غیر از data یه سری دیگه فایل هایی مثل لانچر و غیره هم بود که برا خود بازی بود
ما هم همرو عینا کپی کردیم داخل فایل بازی و داریم استفاده میکنیم
بقیه دوستان هم گرفتن و درست بوده براشون
شما هم خودت دستی کپی کن
منم اولش دستی ریختم من از اینترنت خریدم
13 تا پارت بود اکسترگ کردم شد دوتا فایل bsa
ریختم توی دیتای بازی اون نوشته رو هم به آخر لانچر اضافه کردم
توی مای دای کیومنت.
بعدش لانچر بازی رو اجرا کردم و دیتا فایل روشن بود ولی خبری ازدانگارد نبود خالی بود
هاه....مای دای کیومنت:دی نمیدونم والا سیستم اینی که شما گرفتی چجوریه ولی شاید دانگارد به بازیت اضافه شده خبر نداری
با یکی از گاردا صحبت کن ببین کوئستشو بهت نمیده یا شاید داده اصلا
چون وقتی دانگارد اضافه میشه یه بازی جدا که نیست حتی یه پک الحاقی هم نیست که جایی بنویسه دانگارد فقط یه دی ال سیه سادس
تبریک می گم.نقل قول:
ولی یادتنره بعد از اینکه استورم کلوک ها رو شکست دادی با دارک برادر هود امپراطور رو بکشی!!!!!
آقا یک سری اسلحه ی خوب هست توی بازی که اینا رو وقتی میگیری دستت ، نامرئی هستن ، احتمالا" تکسچر هاشون یا طراحی نشدن یا جای مناسب نیست. راهی نیست ؟
من برام اتفاق افتاده بعضی اسلحه ها که دانلود شده یعنی یدونش:خخخ اینطوری شده خیلی هم رو اعصابه و آدم دست نمیگیره :دینقل قول:
آقا یک سری اسلحه ی خوب هست توی بازی که اینا رو وقتی میگیری دستت ، نامرئی هستن ، احتمالا" تکسچر هاشون یا طراحی نشدن یا جای مناسب نیست. راهی نیست ؟
اسلحه 2 هند بوده بعد غیب میشه 1 خاصیت داره البته سرعتش از یه دگر هم کمتر میشه سرعت زدنش تر و تر میزنه با سرعت فضایی:دی
الان یه دونه گرفتم Superb Dread Longbow بعدش لجندریش کردم ، دمیج در حد اسکانیا :دی ولی نشونش نمیده :|
ادیت : Dread Knight Weapon Set رو باید دانلود میکردم تا دیده بشه
این من
لول 16
پچ 1.7.7 نصب
دانگارد با مد مجمر نصب تیکش روشن
نه روی اسب حمله میکنم
نه با گارد میتونم حرف بزنم
موجودات جدید نیستن
یکی بگه چه طوری ماد رو دستی بریزم؟
مماد رو توی دیتا ریختم
توی اون نوشته هه اون جمله رو اظافه کردم
دیتا فایل روشن شد
ولی دانگارد توش نبود
چی کار کنم ؟
لطفا
خاهشا
التماسا
کمک کنید زود
شما وقتی روی Launcher بازی کلیک میکنید ، زیر Play و Option گزینه ی Data files رو دارید ؟نقل قول:
از کجا میدونید که پچ 1.7.7 رو دارید ؟ کجا مینویسه توی بازیتون ؟
راهی، ترفندی، کلکی چیزی برای کشتن frost troll ها هست ؟
الان ماموریتی رو باید در Labyrinthian انجام بدن که در ابتدای محل ورود 3-4 تا خراب شدن رو سرم! لول 11 هستم و از مجیک fire استفاده میکنم به زور میتونم یکی رو بکشم.
بله دیتا فایل رو دارم ولی دانگارد توش نیستنقل قول:
روی فایل اجرایی بازی ( بازی دو جور میشه اجرا کرد یکی لانچر یکی اسمش TVES هست )
روی TVES کلید راست میکنم میام آخرین کلید میکنم
تنظیمات فایل میاد توی قسمت دوم اون بالا نوشته فایل ورژن َ; 1.7.7
در زمن دوبار پچ 1.7.7 رو گرفتم از کافی نت ریختم. روی بازی
راستی اگه بازی رو با لانچر باز کنم بازی سایه هاش خوبه سرعت هم خوبه
ولی اگه با اون یکی باز کنم سایه ها خرابه
ورژن لانچر : حدودا 3.5.6
و فایل دانگارد من دوتا فایل با پسوندBSA هست حجم 1.2 گیگ
کمک.کنید لطفا
یکم لولت کم نیستنقل قول:
من توی ماموریت ی هستم که باید با دلفین بریم اژدها رو بکشیم لول 14 هستم
اون ماموریت رو هم من ندیدم
ولی یا باید بری بالای یه سخره
یا باید فرار کنی توی آب
مثل غول ها سخته کشتنشون
کسی کمممممممممممممممک نمکنه؟
:-(:-(
من همه ی فایل دانگاردم دوتا هست 1.2 مگ آیا کامله ؟نقل قول:
واقعا که دستتون.درد نکنه یه کمک خاستم هیچکی جواب نداد :41::41::42:
به اونا که رسیدی کد tgm رو بزن. بعد اینکه کشتیش دوباره بزن دیزیبل شه.من بعضی جاها که خیلی میرم نمیتونم رد کنم و اعصابمو خورد میکنه به ناچار اینکارو میکنمنقل قول:
الان ماموریتی رو باید در Labyrinthian انجام بدن که در ابتدای محل ورود 3-4 تا خراب شدن رو سرم! لول 11 هستم و از مجیک fire استفاده میکنم به زور میتونم یکی رو بکشم.
هیچ کی نیست :-(
اگه سه کلمه اولین شات بازی رو داری از بالا کوه بندازش پایین.نقل قول:
من این مد رو بازی نکردم ولی فکر کنم مد دانگراد به اسکیل ها دو بخش برای گرگ نما ها و خون آشام ها اضافه می کنه.نقل قول:
هیچ کی نیست :-(
برو ببین تو اسکیل ها اضافه شدن یا نه.
نه رضا جان. تا تبدیل نشی اون اسکیل ها نمیان.نقل قول:
بهترین راه اینه که ببینی تیک ِ Dawnguard خورده یا نه. دومیش اینه که توی نقشه سمت ِ راست ِ راست ببینی نوشته Fort Dawnguard یا نه . بعضی وقتا هم سربازا در مورد دانگراد ابراز نظر میکنن که اونم یه راهشه.
من اصن کلا" نمیدونم این دوستمون مشکلش چیه. چجوری نصب کرده. اینجا هم جای مشکلات نصب نیست.
بالاخره 3 تا کلمه این شاتی که وقتی میزنی طرف یخ میزنه رو امروز کامل کردم.
نزدیک قلعه ارک ها همونی که معدن داخلش هست یکم به طرف چپ که حرکت کنید زمانی که پشتتون به در غلعه هست میرسید به یک کوه که اولش یک در مانند قرار داره و دم در یک نفر بهتون حمله میکنه. بعد که میرید داخل با یک چیزی شبیه روستای جادوگرا مواجه میشید که داخلش همه جور جونوری وجود داره. مسیر حرکت سر بالایی هست و همینظور که میرید بالا دشمنان شما میان به طرفتون. نوع لباسها از نوع پوست حیوانات هست و تغریبا ل.خ.ت هستند و اینکه از ترول ها هم برای مبارزه کمک میگیرند یعنی ترول هارو آزاد میکند از داخل قفس و میدانزن به جونتون ...
جالب اینجاست که ترول ها با خودشون هیچ کاری ندارن و فقط با شما درگیر میشن. در نهایت به نوک یک کوه میرسید که یک پیرزن جادوگر اونجا وجو داره و تله های آتش زا هم به وفور دورو برتون هست. بعد از اینکه پیرزن رو کشتید در اینونتوریش یک black soul gem هست. همونجا کنار دیوارو که نگاه کنید متوجه یک شات میشید که روی دیوار -- شده.چند ثانیه که جولوش وایسید اون شاتو دریافت میکنید.
شاتی هست که برای ترساندن بکار میره و برنگ قرمز هست. مکانش روی نقشه تقریبا در چپ ترین و جنوبی ترین نقطه و بالای قلعه ارک ها هست.
ویرایش-----
نام: Hag Rock Redoubt
اینجا در اصل در ورودی برای Dead Crone Rock. بحساب میاد. همون جایی که شات وجود داره.
همین الان که داشتم بازی میکردم یه هیولا دیدم باورنکردنی!!
یه غولی به نام Frost Giant
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
الان که مشخصاتشو دیدم لولش 50 هست و با دانگارد به بازی اضافه میشه.
اصلا نزدیکش هم نمیشه رفت چه برسه بخوای باهاش مبارزه کنی.
حدودا 1039 health داره!!:18:
ما که دوممونو گذاشتیم رو کولمون و فرار کردیم.(البته بعد از اینکه 3 بار کشته شدیم بار چهارم موفق به فرار شدیم:31:)
-----
ویرایش------
این دانگارد چقدر جونور به بازی اضافه کرده!
داشتم صفحه مربوط به موجودات اسکایریم رو میدیدم نصفش فقط برای دانگارد بود!!
ببخشید این شاوت ها دمیج هم میدن ؟ من مثلا دو تا از فراست رو دارم و فقط یارو یخ میزنه. به محض اینکه میزنمش ، یخش وا میشه راه میافته. یه شاوتی که مادر به عزا بشونه ندارید ؟ :دینقل قول:
دمیج هم میزنن ولی نه به اندازه جادوها.نقل قول:
ببخشید این شاوت ها دمیج هم میدن ؟ من مثلا دو تا از فراست رو دارم و فقط یارو یخ میزنه
تقریبا هر سه تا کلمش همین کارو میکنه فقط تایم یخ زدن و پهنای کار فرق میکنه.نقل قول:
به محض اینکه میزنمش ، یخش وا میشه راه میافته. یه شاوتی که مادر به عزا بشونه ندارید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم بهترین شات ها یکیش اونی هست که پرت میکنه و دیگری اونی هست که خلع صلاح میکنه.
ویرایش-----
این دانگارد 3 تا شات جدید هم اضافه کرده!
2 تاش اژدها احضار میکنه + یسرس ویژگی های دیگه به بازیکن میده برای یک تایم محدود.
دوستان راهنمای نصب دی ال سی رو بگید من پج و اپدیت رو هم گرفتم چی کار کنم؟ بازی رو هم تا اخر رفتم دلم براش تنگ شده
دوستان یه غار بود وسط دشت اسم جاش یادم نیست ولی تو دشت بود میرفتی تو یه در سنگی بود که عقبش جای یه خنجری بود من هر چی کوئست بود رفتم اونجا رو نفهمیدم بعدن عکسشو میزارم
یه سایتی سراغ دارید که بشه لانچر بازی رو دانلود کرد ؟
برای ترول برفی هم. ارک هستم اون قدرت خشم رو میزنم
اونی که دو برابر دمیچ میزنه و نصب دمیچ میخوره. مخصوص ارک ها
اون رو که میزنم حداقل حریف 3 تا ترول.برفی میشم حد اکثر 5 یا 6 تا
به اون.جمله اول بیشتر توجه کنید و جواب بدید
یه چیز جالب
وقتی بازی سالم بود داشتم ماموریت های جنگ داخلی رو میرفتم اون جا بودم که باید شهر .windethod یه همچین چیزی رو بگیرم
همون جا که شهر استروم کلک ها هستش
رفتم توی شهر با. سرباز ها
یهو یه آژدها اومد یک اوضاعی شده بود نمیدونستم از دست آژدها فرار.کنم یا از دست سرباز ها آخرش رفتم توی یکی از خونه ها یه ساعت صبر کردم بعد در اومد آژدها رفته بود
!!!!!!!!!!!
بنده با لانچر قدیم بازی یعنی اپدیت نشده
توی دیتا فایلش تیک دانگارد هست
ولی توی لانچر اپدیت شده تیکش نیست چکار کنم؟؟؟؟
.میشه توی دانگارد سوار آژدها شد آیا ؟
یه شات دیگه هم هست که سرعت سلاح رو بیشتر می کنه.اون هم خوبه.نقل قول:
دارم با companion ها میرم سراغ اون هیولایی که تو صفحه قبل گفتم:24:
بعید میدونم حریفش بشیم.
خودم اول میرم جلو بعد فرار میکنم بقیه رو میفرستم جلو:31:
دانگارد نصب شد کار کرد
ولیوقتی میرم زیر جایی مثلا درخت همه سایه ها میاد توی دوربین
کسی راهنمایینداره ؟
مثلا تنظیمات گرافیک رو عوض کنم یا توی گرافیک بازی کاری کنم که درست.
بشه
جواب بدید لطفا
کسی از elder scrolls online اطلاعی نداره؟ من فقط یه تریلر ازش دیدم خیلی چیز باحالیه میتونی با دوستات به سرورشون وصلشی چند نفره بازی کنی.
من هم برای معرفی: خاجیت هستم لول 24 اهل سلاح دو دستی و زره سنگین .... همین دیگه هیچی ندارم. :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه رو یه سری بزنید
در مورد مشکل سایه هاست
اگه چیزی دستگیرتون شد
لطفا اینجا بگید
من خوندم هیچی نفهمیدم
کمک کنید لطفا:-(