تو تبریز هم سفیدش هست هم سرمه اینقل قول:
نقره ای ندیدم ولی
کدوم شهری؟
Printable View
تو تبریز هم سفیدش هست هم سرمه اینقل قول:
نقره ای ندیدم ولی
کدوم شهری؟
سلام به همه...
گویا بحث خرید قاب ارک اس هست...من هم میخوام قابش رو بخرم...چند قیمته؟از کجا میشه خرید؟(اصفهان کسی سراغ نداره)
شرکت سوتی بلاخره آپدیت رو برای اندروید 4 ارائه داد اما برای کشور های اسکاندیناوی ( فنلاند نروز سوئد دانمارک و ... )و برای دیگر کشور ها برای آپدیت از طریق معمول طی 2 تا 3 هفته آینده .
اما نیاز به صبر برای 2 تا 3 هفنه اینده نیست.
با فلش firmware4.1.A.0.562 به راحتی گوشی خود رو به اندروید 4 آپدیت کنید
آموزش کار با فلش در دیگر پست ها گذاشته شده
برای دانلود فریم ور به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود فلش تولز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت فلش تولز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود برنامه برای روت کردن اندروید 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا آپدیت کردم به اندروید 4 و واقعا دارم لذت می برم تمام ضعف ها بر طرف میشه
و تغییراتی :
1- اضافه شدن تسک منیجر
2- تغییرات کلی setting و اسکرین لاک
3- تغییرات در دوربین
4- شماره گیری هوشمند
5- بهینه شدن مصرف باتری به صورت چشمگیر
و....
سوالی بود در خدمتم .
با نصب ics رم خالی چند مگ میشه؟
مثل اینکه دیگه بالای 70 نمیره
جالبه بدونی وقتی 2.3 رو بار اول اجرا میکنی رم آزادش حدود 160:20:نقل قول:
اما ics حدود 210 مگ فری داره .:18:
واقعا بی نظیره امکاناتش دیونه کنند است .
تسک منیجر به صورت فوق العاده سریع کار میکنه . میتونی تنظیم کنی در بک گراند گوشی هیچ برنامه ای باز نمونه
قسمت مپ گوگل و فیسبوک این ساید رو خاموش کنی .
و...
همین الان زدم دانلود شه :دی
اگه در مورد روتشم توضیح میدادی دیگه عالی میشد.کرنل که نیست؟با فست بوت باید نصب بشه؟
از کدوم کرنل استفاده کردی؟
روتش ONE CLICK ROOT که هم روی بوت لودر باز هم بوت لودر بسته اجرا میشه . راحترین روش . لبته هنوز خودم روت نکردم . روشش هم ساده اسنت برنامه روت رو اجرا میکنید بعد گوشی وصل میکنید سیستم که کوشی شناخت گوشی روت میشه ریست میشه دوباره بوت میشه . ( یعنی قرار چه حالی بکنیم ما ) :8:نقل قول:
این فقط واسه arc s هستش دیگه ...
مگه نه؟؟!!!
واسه آرک کی میاد؟؟؟
برای آرک هم کار میکنه فکر کنم . !! برای ray va neo v va هم اومده خواستن بگن بزارم لینکشو .نقل قول:
رام خاورمیانه آرک اس
لینک می دید ؟؟
از طریق PC Companion امکانش نیست رام خاورمیانه رو بگیریم ؟؟
عزیز اورکلاک باشه با یه برنامه برمیگردونی سرجاش یه جور نوشتی یکی اطلاع نداشته باشه تا عمر داره طرف کاستوم رام نمیره:31:نقل قول:
کاستوم رامه که به اندروید معنی میده...
من خودم همیشه از کاستوم رام استفاده میکنم تا حالا ام مشکلی نداشتم...
این رامی ام که دوستمون گفتن رام عالی هست با قابلیت شخصی سازیِ بسیار بالا...
مصرف باتریشم خوب گزارش شده فقط HDMI و OTG توش کار نمیکنه...
نمی دونید واسه چه شهر های اروپایی رلیز شده ؟
با چند تا آی پی مختلف ( آلمان ، آلبانیا و ... ) تست کردم چیزی رلیز نشده بود و مینویسه گوشی آپدیت هست !
دوست عزیز فلش کن لینک هم دادم. فارسی ساپورت خیالت راحت . من واقعا راضیم . همه چیش بهتر از 2.3 مصرف باتریش هم عالیه .نقل قول:
من تهرانم البته دانشجوی شهرستانم ( سبزوار )نقل قول:
قیمت داری ؟
سوال بعدی اینکه این قابها اورجینال هستن ،یعنی جنسش مثل همین قاب گوشیمه ؟
یعنی کیبورد فارسی هم داره یا نه فقط SMS فارسی رو ساپورت می کنه؟نقل قول:
آرک اس افت قیمت شدیدی پیدا کرده: 660
این رام ICS رسمی واقعا حرف نداره. همه چیزش خوبه. مصرف باطریش هم خیلی خوبه. پیشنهاد میکنم حتما آپدیت کنید.
کیبورد فارسی داره و کاملا هم فارسی رو پشتیبانی میکنه.نقل قول:
یعنی کیبورد فارسی هم داره یا نه فقط SMS فارسی رو ساپورت می کنه؟
بچه ها این اپدیت واسه xperia arc هم اومده گندش در اوردن واسه neo v و xperia ray اومده بعد آرک معمولی نیومده:41:سونی شورش دراورده
به نظرتون بهتر نیست صبر کنیم و رام مخصوص خودمون ( خاورمیانه ) رو نصب کنیم ؟
البته من زیاد عجله ای واسه آپدیت ندارم ..
اونایی که ics رسمی ریختن بگن ببینم full hd پخش میکنه یا نه ؟
قدرتمند تر شده یا نه ؟
من آرک معمولی دارم میخوام به ics آپدیت کنم تمام فایل هایی هم که cool20063 عزیز داده بود دانلود کردم ولی تا حالا با فلش تول کار نکردم .اگه میشه راهنماییم کنید مرسی
همونی که واسه آرک اس اومده رو آرک هم جواب میده. من خودم آرک دارم و الان دارم ازش استفاده میکنم.نقل قول:
بچه ها این اپدیت واسه xperia arc هم اومده گندش در اوردن واسه neo v و xperia ray اومده بعد آرک معمولی نیومدهسونی شورش دراورده
اگه واسه فارسی و این حرفا میگی که اینم داره اینارو. تا الان من رام خاورمیانه زیاد نریختم فکر نمیکنم فرقی داشته باشه.نقل قول:
به نظرتون بهتر نیست صبر کنیم و رام مخصوص خودمون ( خاورمیانه ) رو نصب کنیم ؟
البته من زیاد عجله ای واسه آپدیت ندارم ..
پخش full hd تا جایی که من میدونم به سی پی یو ربط داره نه به ورژن اندروید. فکر نمیکنم اجرا کنه.نقل قول:
اونایی که ics رسمی ریختن بگن ببینم full hd پخش میکنه یا نه ؟
قدرتمند تر شده یا نه ؟
من فلش کردم گوشیم برک شد
مثل این که رو آرک جواب نمیده
[QUOTE=VBYOFSKI;6962337]همونی که واسه آرک اس اومده رو آرک هم جواب میده. من خودم آرک دارم و الان دارم ازش استفاده میکنم.
ای بابا چی شد پس ؟نقل قول:
یکی میگه جواب داد یکی میگه نه !!:19:
دوستان آرک دار کسی هست که به ICS آپدیت کرده باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
رام ارک اس روی ارک جواب نمیده...مگه این که یه دونه پچ هم هست اون رو هم فلش کنید...البته من تستش نکردم ولی دیدم توی xda
بچه ها من قاب ارک اس میخوام..چند قیمته؟چطوری میتونم عوضش کنم؟
مدل ایکسپریا آرک Lt 15i هستش مدل arc s lt18iباید اپدیت مخصوص خود گوشی بگیری من خودمم آرک دارم این سونی اریکسون با این خوش قولیهاش یک ملت سر کار گذاشته:2: فک کنم مونده اپدیت xperia 10mini بده بیرون بعد برسه به گوشی ما
داخل منوهای اصلی گوشی فارسی نمیشه اما کیبورد فارسی داره و هیچ مشکلی با فارسی بودن و نرم افزارهای فارسی نداره .نقل قول:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
فکر نکنم بیش از 1 2 هفته دیگه طول بکشه .نقل قول:
این نسخه واسه دولوپر ها هست و ارائه دادن تا مشکلاتش مشخص شه و بر طرف شه تا نسخه نهایی رو ارائه بدن
از جمله مشکلاتی که تا الان مشخص شده :
کیفیت پایین صدای فیلم برداری ( مثله اینکه دانگرید داشته به مونو ! به جای صدای استریو )
دیسکانکت نشدن وی ـی ان
و ... ( دیگه من ادامشو نخوندم )
شرکت سونی هم زمان ارائه آپدیت واسه اروپا ماه دیگه ( می ) یا نهایتن اول ماه بعدش ( 2 ماه دیگه - June ) مشخص کرده .
With regards to your enquiry, the update for Android 4.0 Ice Cream Sandwich is due for the Sony Ericsson Xperia Arc S in late May/early June.
نقل قول:
من فلش کردم گوشیم برک شد
مثل این که رو آرک جواب نمیده
من خودم آرک دارم. الان 2-3 روزه دارم ازش استفاده میکنم قبل از اونم کلی کاستوم رام که واسه آرک اس بوده رو بدون هیچ پچی فلش زدم و خیلی هم خوب اجرا شده بود.نقل قول:
ای بابا چی شد پس ؟
یکی میگه جواب داد یکی میگه نه !!
دوستان آرک دار کسی هست که به ICS آپدیت کرده باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
از آخرین ورژن فلش تولز استفاده کردی؟ چون با وژن قبلی ها که فلش زده بودن گوشی بالا نمیومد.
نقل قول:
رام ارک اس روی ارک جواب نمیده...مگه این که یه دونه پچ هم هست اون رو هم فلش کنید...البته من تستش نکردم ولی دیدم توی xda
من خلی راحت بدون هیپ پچی اجرا کردم.نقل قول:
مدل ایکسپریا آرک Lt 15i هستش مدل arc s lt18iباید اپدیت مخصوص خود گوشی بگیری من خودمم آرک دارم این سونی اریکسون با این خوش قولیهاش یک ملت سر کار گذاشته فک کنم مونده اپدیت xperia 10mini بده بیرون بعد برسه به گوشی ما
مدل گوشی هم الان خورده LT18i که قبلا هم که کاستوم رام آرک اس فلش زده بود اینجوری شده بود.
نسخه بتا که واسه دولاپرها بود که خیلی قبل تر اومده بود سرعت خیلی خیلی پایینی نسبت به این داشت (اونو امتحان کرده بودم.)نقل قول:
این نسخه واسه دولوپر ها هست و ارائه دادن تا مشکلاتش مشخص شه و بر طرف شه تا نسخه نهایی رو ارائه بدن
از جمله مشکلاتی که تا الان مشخص شده :
کیفیت پایین صدای فیلم برداری ( مثله اینکه دانگرید داشته به مونو ! به جای صدای استریو )
دیسکانکت نشدن وی ـی ان
و ... ( دیگه من ادامشو نخوندم )
شرکت سونی هم زمان ارائه آپدیت واسه اروپا ماه دیگه ( می ) یا نهایتن اول ماه بعدش ( 2 ماه دیگه - June ) مشخص کرده .
ولی تا جایی که من میدونم این نسخه رسمی هست و هیچ مشکلی هم نداره.
من چند بار امتحان کردم بعد آپدیت وقتی گوشی رو روشن میکردم عکس یه گوشی میومد با یه علامت خطر بعدش خاموش میشد
تمام اطلاعات گوشیم پرید :19:
صبر میکنم با pc companion آپدیت میکنم
این نسخه نسخه رسمی و توسط اکثر خبر گزاری های معرف تایید شده . لطفا در اطلاع دادن صحیح اخبار دقت کنید .نقل قول:
برای ارک فکر کنم هم زمان با ارائه خاور میانه بیاد. این برای اسکاندیناوی و منو های گوشی به همین خاطر فارسی نمیشن ( البته ربطی به کیبورد فارسی نداره این قضیه )نقل قول:
تنها بدی ics اینه اسکرین شات از منوی پاور برداشته شده و برنامه های اسکرین شات هم تحت روت هستن من هنوز روت نکردم .
بتونم براتون اسکرین شات هم میزازم .
قیمت ارک 680 ارک اس 690 تهران امروز
من از XDA خوندم !
اون متن انگلیسی هم متن جواب ایمیل شرکت سونی به یکی از کاربران بوده که نوشته ماه دیگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوتوث شما روشن میشه ؟؟ D:
من که نتونستم روشن کنم ! ( اندروید 4 )
ادیت :
با روت کردن حل شد .
برای من از اول هیچ مشکلی نداشت .نقل قول:
با چی روت کردی ؟ برنامه روتت رو تو بگو لطفا .
من با اونی که لینک دادم نتونستم در صورتی که تو xda هم با همون روت کرده بودن.
گوشیمو آپدیت کردم از0.42 به 0.62(build number)
بازم بازیهام میپرن بیرون.اول درست شده بودا ولی الان بازم تو بازی که میرم بعد از 5 دقیقه میپره بیرون
help?
یک جا تو فروم تخصصی یک مطلبی خوندم در مورد رویه کلوز برنامه ها . در صورتی که ظرفیت رم پر بشه اتوماتیک میبنده سیستم عامل همه چیزو ! شاید رم داخلیت باگ پیدا کرده .نقل قول:
منم همینطورنقل قول:
لطفاً کسی میشناسه معرفی بکنه
تهرانم - گوشیم نقره ای
برو به یه مغازه معتبر بگو قاب اصلی آرک اس میخوام اونم ازت یه بیانه میگیره میگه برات سفارش میدم میارم....نقل قول:
بعدش میدی خودش برات عوض کنه...فکر کنم قیمتش توی 25 تومن باشه
سلام
دوستان آندروید 4 برای آرک اس اومده؟؟؟