وقتی Rengar رو poke میکنی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی Rengar رو poke میکنی :دی
تبریک به دوستانی که مثل خودم Frejlord رو به خاطر این نت از دست دادند.:n14:
خوب دیگه خسته شدم و دارم کم کم عصبانی میشم البته من گیم باز هستم ولی انلاینی نه و این مشکلات رو بخاطر سرورها دارم متحمل میشم
من امروز روی این بازی کار میکنم خبرش رو میدم
خوب کسی با TCP های این بازی کار نکرده؟
Anivia است ! :دینقل قول:
وقتی Rengar رو poke میکنی
----
مگه Frejlord تموم شد؟ فرداست فکر کنم...
نه امروزه، تموم شد دیگه.
از کی تاحالا Anivia و Rengar تو یه لین هستند ؟ :دی
البته میتونه جانگل باشه
هنوز تموم نشده ها! aram بازی کنید 10 تا سریع :n02:نقل قول:
از دیشب یکم بهتر شده! رو اعصاب هست ولی میشه بازی کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n08:منبعی که میخواستین:n02:
من پورت فوروارد زدم (UDP & TCP)برای این بازی ولی نتیجه ای نگرفتم ... شایدم من اشتباه پورت فورواردینگ رو انجام دادم . اگه شما از این راه به نتیجه رسیدی مارو بی خبر نذار:n16:نقل قول:
یه نرم افزاری هست که قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی جایی پیدا میکنه کهپینگ خوب داشته باشه و میره رو اون سرور و بازی رو اجرا میکنه میشه برنامشو بدید؟
مثل این که من باید هر هفته بیام این مورد رو بگم .
هر گونه صحبت درباره روش های دور زدن سیستم فیلــــترینگ رو در جایی غیر از تاپیک ها انجام بدید .
مشکل اینترنت پهنای باند است نه کم فروشی!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت از زیر ساخت نیست!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلال در کسب و کار مردم(مشکل اینترنت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا یه چیزیشون میشه:n08:
پورت فورواردینگ برای ارتباط از بیرون (اینترنت) به شبکه داخلی شماست که به درد شما نمی خوره، شما فقط باید فایروال روتر رو چک کنی که پورت های lol رو بلاک نکرده باشه.نقل قول:
مشکلی در حال حاضر شبکه ربطی به شخص شما نداره دوست عزیز، همه همین مشکل رو دارن.
بعضی ISP ها بهتر بعضی ها بد تر...
والله ماله من که مشکلی نداره پینگمم عالی شده:n27:نمیدونم شما مشکلتون چیه ؟:n15:
(کره بچووو:n02: ) تا زمانی اینطور میمونه که پورت اون چیز خوبه که الان داری استفاده میکنی و پول دادی خریدی رو نبندن:n02: درسته که ما از پشت کوه اومدیم ولی با لامبورگینی اومدیم:n02:نقل قول:
بگم خدا چیکارت نکنه، از محل کارم تا خونه داشتم مثل دیوونه ها می خندیدم :n08:نقل قول:
:n08::n08:
آخه داداشه گلم کی خواست فیلترین دور بزنه، ما می خواهیم مثل آدم بریم بازی کنیم.نقل قول:
فیلترینگ دور زدن که برای من مثل خوردن ساندیس ه برات تو 5 ثانیه دور میزنم :n09:
:n10:
کره بچوووو رو عالی اومدی :n08::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
روش هایی که برای بازی اینجا گفته میشن اکثرا میشه ازشون برای دور زدن اون سیستم استفاده کرد که خوب صحبت و معرفی این روش ها خلاف قوانین هست . برای این موضوع تاپیکی هم بود که آدرس اون تاپیک فیــلتر شد .نقل قول:
چندین بار بنده در این باره تذکر دادم که بحث نکنید , در آینده اگه در این باره بحثی در تاپیک انجام بشه برخورد میشه با کاربر ها .
مرسی
چه باحال درست زمانه ا.نت..........بات پهتای باند کل کشور اینجوری کم میشه و اصلا هم کسی فکر نکنه این لگ ها به پهنای باند ربط داره و دلیله این وضعیت انت...بات نیست و همه ی ملت هم باور کردیم . الانم همه چی ارومه:n08::n09:نقل قول:
این آدرس یه سرور بازی (battlefiels 2) تو روسیه یا اکراینه "5.153.191.194" که وقتی با CMD پینگ میگیرم بدون یک تایم اوت پینگم 200 میلی ثانیه نشون میده ولی وقتی میرم تو بازی اینقدر لگ میده که به عنوان lagger می اندازه بیرون... با سرور ژاپن هم تست کردم باز همین طوره فقط اونجا kick نمیکنه و به وضوح همون لگی که تو بازی league داریم توی این بازی هم موجوده ... چرا اینطوریه؟ وقتی با CMD لگ و تایم اوت نشون نمیده چطور تو بازی لگ میشه؟
یه دوست عزیز بود اینجا عاشق Sona بود . میشه build اتو واسه Sona بگی ؟ :دی . منم خوشم اومده ازش
من هر چند روز امتحان می کنم که عادی شده یا نه ولی مشکله attempt to reconnect هنوز پایداره مشکلش
اون دوسته عزیز امتحاناشه نت نمیاد:n09:نقل قول:
میتونی از این استفاده کنی خیلی خوبه.:n10:
جوون من میدونی کره بچووو یعنی چی؟؟؟؟؟:n06:نقل قول:
مال من که همچنان درسته :n02::n10:
با لوازم جانبی درسته یا بدون لوازم جانبی و به صورت مستقیم درسته؟ کدوم شهر؟ کدوم ISP؟ بگو تا همه مهاجرت کنیم بیاییم پیشت:n02:نقل قول:
جالبه من تا قبل از این 10-12 روز که بازی لگ داره از هر سروری پینگ میگرفتم کلی تایم اوت میداد، ولی توو این 10-12 روز که نت اساسی مشکل پیدا کرده اصن تایم اوت ندارم یا خیلی کم دارم ولی بازی خیلی لگ داره!
کلا همه چیز توو ایران برعکس عمل میکنه!
خوب دوستان من بررسی و تست کردم هیج ربطی به اینکه TCP باشه یا UDP نداره :n28:
کلا شما هر اکانت اینترنتی داشته باشید (دارای Username و Password) بخاطر دریافت یا ارسال دیتا تماس شما بعد از یک دقیقه یا 30 ثانیه بلوک میشود
یعنی فرقی نمیکنه که اکانت شما سرور هست هاست هست برنامه هست برنامه انلاین هست بازی انلاین هست همگی مشترکند
:n29:
ولی همچنان دارم روش کار میکنم :n27:
نگو که میخوای از این کارا بکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون پژمانو ولش کن فکرمیکنه من دارم درس میخونم :n08:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه vision رو نگه دار وقتی ساپورت حریف وارد معمولی میذاره با vision بزنیش.
اول که back رفتی سعی کن اینو کامل کنی که گلد آیتمت به حساب میاد باعث میشه زودتر گلد بگیری نسبت به بقیه. ساپورتی دیگه:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون جایی که تو masteries ـت movementspeed رو فعال کردی اصلا به کفش نیازی نداری تو اول بازی!
سعی کن اول آیتم ward رو بگیری اگه جانگلرتون زود گند کرد یا assist هات تو اول بازی زیادبود میتونی Chalice رو اول بگیری.
ولی یادت نره اول بازی آیتم همیشه خورد خورد میگیریم و بقلش چندتا ward.
pink ward یا vision وارد حتما بگیر!حتی اگه آیتم هم نداری برای Dragon لازمه.
هیچوقت نذار مپ بدون وارد بمونه! هیچوقت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا ایده آل هستن یعنی با shurelya یه سرعتی به یارات میدی چونکه تیم فایت ها اون موقع شروع میشن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جانگلرت Aegis داره میبنده Iron solari بگیر. اگه Iron solari میبنده Aegis بگیر.
بعد آیتم اصلی هات اینو میتونی آپگرید کنی که هم بهت Ap بده با CDR.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vision یادت نره وقت فایت برای baronـئه :دی
یا دیگه خیلی وضعت خوبه Oracle بگیر خــــــــلـــاص :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تیمشون خیلی CC داره و AP مرکوری بهترین گزینست.
اگه تیمشون AD زیاد داره میتونی ninja tabi ببندی.
کفش CDR و MS هم خوبن کارایی خودشونو دارن ولی من دوتای اولی رو دوست دارم!
ترجیح میدم بیشتر زنده بمونم تا CDR و از اینجور مضخرفا :دی
به لطفشون آیدیم بن شد تا 22 می یعنی 1 هفته دیگه:n05: :n28:
الان دلم میخواد یکاری کنم ولی دستم به هیجا نمیرسه مخابراتو بترکونم بخدا:32:
Lich Bane رو سونا خیلی چیز توپی میشه اگه دیدی تیمتون رو بازی سواره بجای aegis لیچ ببند هر q که میکنی 500+ دمیج میدی.
دمیج بخوره تو سرت:دی شوخینقل قول:
نه ولی واقعا باید ساپورت بازی کنی چون احتمال داره زود زود بمیری
اینجور builld و آیتم هارو تو ARAM ببند یک حالی میده :دی
تو ARAM چندتا Rabadon lichbane void staff بستم آخرش 9/3/31 خیلی باحال بود :دی
اقا دیگه پدر پدر zed رو در اوردن:n28:خاک تو سر ریوت ای خااااااککک:n28:من بنده خدا داشتم باهاش بازی میکردم:n14:ای خاک تو سرت ریوت:37:برای بیشتر هیرو ها هم این اتفاق می افتد:n30:دوست دارم الان هر کی مسول این کار بوده رو خفه کنم:47:البته هنوز این اتفاق نیفتاده من رفتم ریوت شکایت:19:(ستاد حمایت از zed)
قدرت خدا مال من لگش اونقدر کم شده میشه بازی کرد:n04:خدایا شکرت:n01:قبلا از ساعت 8اونقدر لگ میداد.دیگه وقتش بود AIدیگه پوکونده بودم:n08:
بازی امروزم با سونا جونم که واسش lich bane خریدم عشق کنه :n02:
خسته نباشد من امروز باهاش به همون اندازه ای که اسیست دادی کیل گرفتمنقل قول:
آقا یکم کم تر خالب ببند !
نتا یکم فیکس شده خدا رو شکر الان میشه بازی کردم ولی بازم یخورده لگه 1 ثانیه تا نیم ثانیه ای هست !
در حال حاضر sw های east بهتره یا west ؟
سونا رو همه باید به عنوان ساپورت بخرن خیلی خرهنقل قول:
کارما هم عالیه شیلدall اسلو استان اسپید.