سلام
امروز که ویندوز 64 بیتی رو با 32 بیتی تعویض کردم
دیگه نتونستم وایرلس رو پیدا کنم ..
چکار کنم؟؟
Printable View
سلام
امروز که ویندوز 64 بیتی رو با 32 بیتی تعویض کردم
دیگه نتونستم وایرلس رو پیدا کنم ..
چکار کنم؟؟
درايو عزيزم!درايور :27::27:نقل قول:
بایوس رو update کردی؟؟منم مشکل فن داشتم.گاهی اوقات که روشن میکردم فن حرکتی نداشت که سیستم داغ میشد و خودشو خاموش میکردنقل قول:
سلام من در رابطه با قیمت فن اطلاعاتی ندارم ولی فکر کنم همین قیمت باشه در ضمن اگه قراره کاری بکنی تعمیر اصلا نکن حتما تعویض کن.:10:
سلام دوستان
یکی جواب سوالای منم بده راه دوری نمیره.دمتون گرم
درمورد سرعت بالای درایو دی وی دی پرسیدم که گاهی حتی سیستمو میلرزونه اینقدر تند میچرخه.کسی جوابی نداد که ایا مشکلی داره یا درایوری میخواد یا طبیعیه
اما یه موردی خیلی وقته پیش اومده که بهش بی اعتنا بودم تاحالا ولی نگران شدم:
بعضی وقتا شارژر لپتاپ یه صداهایی ازش میاد! بعضی وقتا هم بی سروصداس.خواهشا اگه این صدا دادنش مثل الان ، مشکل ساز میشه واسه باتری یا بدتر ازون واسه سیستم بهم بگید.
دوستان زودتر لطفا جواب بدید
دوستان یدونه 5010 دارم با این قطعات:
i5
ram:4
hdd:500
vga:5470(1gig
میخوام بفروشمش.با این وضع قیمتها چقدر بدمش خوبه؟؟؟
مغازه که 400 برنمیداره!نقل قول:
من به یک فرد خونگی فروختم 650 i3 بود با همین مشخصات دقیقا 5 روز پیش
یه مغازه ای گفت خودم حدود 500 برمیدارم اما بزاریش حدود دو هفته شاید تا 700 هم بفروشیش.چکار کنم؟چند بدم؟نقل قول:
صفحه نمایش این لپ تاپ led هستش یا lcd ؟
LED.......نقل قول:
اگه عیب فنب نداره، 500 تومن بزخره!!نقل قول:
تو سایت آل دیجیتال بزار واسه فروش
میخوام بفروشمش
کسی مایل بود پیام خصوصی بده
i5
ram:4
hdd:500
vga:1gig ati
برادر من این طوری که نمی شه!نقل قول:
مدت کارکرد و مشکلات فنی گارانتی و باز شدن دستگاه رو هم بفرما!
کارکرد:حدود یکسالنقل قول:
بدون هیچ مشکل فنی و باز شدن
بدون حتی یک خط روی دستگاه
فقط هم بخاطر پولش میخوام بفروشمش وگرنه هیچ وقت حتی فکر فروشش رو هم نمیکردم.
سلام دوستان
نزدیک 2 سال هست این لب تاب رو دارم
چند ماهی بود برای باطری پیغام میداد باطری رو باید عوض کرد و....
دیروز باطری جدید از نمایندگی خریدم
گداشتم رو شارژ و با باطری کامل شارژ شد
امروز که با باطری روشن کردم
باز همون ارور رو میده باطری دل رو بزارید و باید عوض بشه؟؟؟!!!:41::41:
و رنگ نارنجی و سفید میشه چراغ مربوط به شارژ باطری
مشکل کجاست
باتشکر
سلام ف من خودم توی سخت افزار سر رشته ای ندارمولی یکی از دوستان که مهندس کامپیوتر بود و خیلی هم باسوادبود گفت که بابد باطری رو باید وقتی 30 در صد شارژ داره برداری و بهتره که هرهفته یک مرتبه باتری رو پر و خالی کنی
پر و خالی کردن یاتری از 0 تا 100 مربوط به باتری های نیکل کادمیوم هست و نه لیتیوم در حالی که باتری های لپ تاپی لیتیومی هستند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه از پین های ارتباطی ویا سیستم برق باشهنقل قول:
بله درسته ولی منظورتونو از 30 درصد متوجه نمیشمنقل قول:
سلام در مورد لرزش دی وی دی رام ، مشکل از دیسک هست یعنی دیسک دی وی دی شما کمی تاب برداشته و از حالت بالانس خارج شده و دیگه نباید ازش استفاده کنی در غیر اینصورتبه دیویدی رام ت صدمه میزنی .در مورد شارژر هم باید بگم مال من هم صدا میده اول که روشنش میکنم صدای تریک تریک میده وقتی هم که گرم شد صدا وزوز البته خیلی آهسته. که وقتی پستهای دیگه رو خوندم بقیه دوستان هم گفته بودن مشکلی نداره.
آداپتور بدلیل تغییر ولتاژ یخورده صدا عادی هستش و البته چون همه دوستان گفتن ک این صدا رو داره پس نمیتونه مشکلی باشه
در مورد دیسک هم باید بم که خیلی مواظب باشید که دیسک توش نشکنه
کلا بهتره هیچ وقت باتری رو از لپ تاپ خارج نکنید مگر اینکه بخوایید مدت زمان زیادی کلا لپ تاپ رو روشن نکنید ، در این صورت مشکلی نداره ولی اگه میخواین از برق استفاده کنین و باتری رو خارج کنین اصلا درست نیست چون با رفتن برق امکان سوختن هارد بسیار بالاست .نقل قول:
کی از دوستان که مهندس کامپیوتر بود و خیلی هم باسوادبود گفت که بابد باطری رو باید وقتی 30 در صد شارژ داره برداری و بهتره که هرهفته یک مرتبه باتری رو پر و خالی کنی
در مورد شارژر من بعد از خاموش کردن لپ تاپ شارژر رو هم از پریز درمیارم و تا حالا هیچ صدایی هم نداده
سلام
من مشکل دمای سی پی یو رو دارم
فن همیشه روی دور بالا کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه رو باز کردم . هیت سینک سی پی یو سر جاش هست
پره های فن هم تمیزه
هیت سینک فن هم تمیزه تمیز کردم
همچنان جوش کار میکنه
کول پد هم اثری نداره
کانفیگ : i5 460
gpu 4650
4g ddre3
به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
تنها جایی که بهش شک دارم خمیر سیلیکون سی پی یو هست !
همین الان دماش به 87 رسیده
اگه دست رو جلوی خروجی فن بذارید میسوزه
ممنون میشم راهنمایی بکنید
(آپدیت بایوس هم A15 کردم که بی تاثیر بود)
ببین دوسته عزیز شما ویندوزتو عوض کن
خمیر سیلیکون پردازنده رو هم عوض کن و از خمیر های خوب که قیمتی حدود 20 تومن داره استفاده کن
در غیر اینصورت مشکل میتونه سخت افزاری باشه و بهتره به یه تعمیرگاه مجاز نشونش بدید
نقل قول:
ممنونم فرشید جان
ویندوز رو که عوض میکنم تا قبل از نصب درایور ها نسبتا خنک کار میکنه !
اما به محض نصب درایور ها داغی بیشتر میشه
بدون درایور ها هم که نمیشه .
کارت صدا کارایی ماکزیممشو نداره
وایرلس و بلوتوث که همیشه نیاز هست و ....
امروز خمیر سیلیکون جنس خوب گرفتم
سر یه فرصت دوباره بازش میکنم و خمیر رو اعمال میکنم
اگر توصیه و نصیحت خاصی دارید با کمال میل شنوا هستم
ممنون از توجهت:10:
از کجا بفهمیم گرافیکمون یک گیگ واقعیه یا شیر میکنه؟گرافیکم اینه :ati 5470
دوم اینکه حس میکنم باطریش یه کمک زود خالی میشه جدیدا مثلا فقط باهاش که موزیک گوش کنی توی نیم ساعت 18% از باطریش کم میشه.این به نظرتون طبیعیه ؟
5470 یک گیگ هست میتونین از این مسیر ببینین : روی دسکتاپ راست کلیک کنین
screen resolution _ advanced settings - dedicated memory
در مورد باتری هم به نظرم طبیعیه برای من واسه یه وبگردی حدود 2 و 15 دقیقه شارژ میده
برای اینکه باتری زودتر خالی نشه برنامه هایی که نیازی بهشون نیست رو ببندید و از task manager پروسه های غیرضروری رو ببندین و با زدن F3 گزینه ی دوم رو enable کنین نور صفحه نمایش هم تاثیر داره
سلام. من جدیدا به این مشکل برخوردم. وقتی ویندوز را آپدیت میکنم (فقط تیک آپدیت های ویندوز را میزنم و اجازه اپدیت را به برنامه های جانبه نمیدم) بعد از اینکه فایل ها دانلود میشند و سیستم روشن میشه دیگه ویندوز بالا نمیاد و روی همون درصد آپدیت گیر میکنه! یه بار فقط تیک فایل های امنیت ویندوز را تیک زدم که آپدیت بشه ولی باز هم این مشکل بود. چرا اینطوری شده؟ چطور میشه درستش کرد؟
5470 یک گیگ هست میتونین از این مسیر ببینین : روی دسکتاپ راست کلیک کنین
screen resolution _ advanced settings - dedicated memory
پس یعنی این قسمت که نوشته : total available graphics memory : 2747 mb این یعنی تا دو گیگ هم share میکنه؟؟
سلام کسی میتونه کمک کنه
dell 5010 دارم میخوام bioos up کنم که حتما باطری میخواد اما خراب شده و 1% هم شارژ نداره چیکار کنم بدون باطری آپ شه؟؟
سلام
دوستان امروز به یه مساله عجیب برخوردم ، وقتی دستگاه (n5010 ) رو میزارم شارژ بشه بعد از یه مدتی چراغ شارژ چشمک میزنه ، 3-4 بار قرمز و یه سفید ! جالبه که همیشه رعایت حال باتری رو داشتم و حداقل هفته ای یک بار با باتری استفاده شده ! شارژش هم همیشه اصولی بوده! تقریبا یک ساله استفاده میشه !
به نظرتون چیکار کنم؟ چطوری تستش کنم که ببینم خراب شده یا نه؟ از قیمت باتری 6 سلولی هم اگر خبر دارین بگین لطفا !
ممنون
-----
مشکل حل شد ، یکبار باتری رو کاملا تخلیه کردم و گذاشتم 4-5 ساعت بدون استفاده و خاموش بمونه ، بعد زدم به شارژ و کاملا شارژ شد و درست شد..!
آقا منم چند روزه اینجور شده لپتاپم.هر کار کردم درست نشد.فکر کردم باتری کامل خراب شده.مشکل از چیه؟ اون روشی که گفتی ام الان امتحان میکنمنقل قول:
ps:
کاری که گفتی رو کردم... جواب نداد
نقل قول:
سلام
منم این مشکل رو دارم
بعضی وقتها باطری رو نمی شناسه
بعضی وقتها چراغ باطری روشن خاموش میشه
ویندوزم عوض کردم مشکل حل نشده
چیکار کنیم ؟؟
در حالت پیشفرض ویندوز اجازه نمیده باتری کاملا خالی شه و تقریبا روی 10% سیستم رو خاموش میکنه
تنظیماتش رو از کنترل پنل پیدا کن تا باتری رو بتونی کاملا خالی کنی (البته نمیدونم این کار درستیه یا نه اما احتمالا بخاطر مصرف زیاد یه بار نیاز به این کار هست)
سلام بچه ها. من تازه میخوام لب تاب بخرم
از طرفی چون نمیخوام زیاد هزینه کنم قصد دارم لپ تاب n5010 رو که پارسال برا دوستم خردیم رو ازش 600 تومن بگیرم .به دلیل این که میدونم زیاد ازش استفاده نکرده. زیاد با کامپیوتر کاری نداره.الکی خرید. فقط وقتی لب تاب رو دیدم یه چیزی ذهنمو مشغول کرد.
این که گوشه ی لپ تاب که به نظر فلزی هم میرسه شکسته!! انگار یه چیزی از بالا افتاده خورده به گوشه ی لپ تاب و به اندازه ی 2تا عدس خالیه گوشش.:31:
اول این که اگه بخوام بخرمش چه چیزاییش رو چک کنم تا مطمئن شم سالمه؟وراه تست کردنش؟
دوم این که این چقدر می ارزه براش هزینه کنم؟
الان لپ تاب رو گرفتم ازش تا تست کنم.
سلام دوستان این لب تاب بازی gta iv خوب اجرا میکنه در چه حدی هست ؟
من روی dell stuio 1557 با گرافیم ati 4570 تست کرده ام اصلا خوب نبود
دوستان میشه روی این لپ تاپ 8 رم استفاده کرد یا 6 گیگ؟
آقا وقتی اون جوری میشه یعنی باطریت در حال انفجاره !!!نقل قول:
انگلیسو سرچش کن عکساشو نشونت میده ملت باطریشون ترکیده!
باطری 6 سل فابریک من هم اینجوری بود. کافی بود بهش دست بزنی تا حرارت جهنم رو احساس کنی !
متاسفانه باطریت مرخص هست
هنوز هم به همون روش که گفتی میتونی شارژش کنی و چند دقیقه ای ازش استفاده کنی ولی خب بی فایده است !
اگر خواستی شارژش کنی حتما کنارش باش. منظورن اینکه نزنی به برق و از خونه بری بیرون. چون آتیش میگیره خدای ناکرده پشیمونی به بار میاره
باطری 6 سل به من 85 تومن قیمت دادند تو بازار
ولی بعدا پاساژ ایران 9 سل خریدم 75 تومن !!!
روز اول که 9 سل رو فول شارژ کردم با وایرلس خاموش و نور صفحه کم 6 ساعت ( 5:50 ) دقیقه بهم شارژ داد :27:
ازش غافل نشو !
بروبچ کسی میدونه قاب ( بدنه روی ال سی دی ) رو از کجا میشه تهیه کرد؟
واسه من شکسته. نیاز دارم تعویضش کنم چون بقایاش رفته بود تو برد پشتش اتصالی کرده بود !
ممنون میشم راهنمایی کنید :)
من هم همین مشکل رو داشتم. بازش کردم و اینا کلن حل نشد بعد فهمیدم اصلا نیاز به باز کردن نبود دوستانی که زیاد لپ تاپشون داغ می کنه از بیرون فن لپ تاپ رو باد بگیرید حل میشه.نقل قول:
خاک میگره این جوری میشه.الان برای من اکثر اوقات باد خنک میاد بیرون.:31:
من به صورت پیش فرض وقتی خریدم 3 گیگ رم داشت! اول فکر میکردم تا 4 بیشتر ساپورت نمی کنه لذا تبدیلش کردم به 4 گیگ رم! ولی چند روز پیش فهمیدم این لپتاپ تا 8 گیگ رم رو به خوبی ساپورت میکنه! منم سریعا رفتم دوتا رم دو گیگی که روی دستگاه داشتم فروختم و بجاش دوتا 4 گیگ خریدم و الان رم دستگام شده 8 گیگنقل قول:
باورتون نمیشه سرعت بی نهایت تغییر کرده و خیلی فرز و سریع و جنگی شده لپتاپ! مخصوصا من که با فتوشاپ هم کار میکنم خیلی این افزایش رم برام محسوس بود
تازه هاردشم تعویض کردم یک هارد هیتاچی 7200 دور انداختم روش :31:
کلا لپتاپ به ماهی 5010 ندیدم!
فقط خیلی بلا سرش اوردم قاب پشت و دور LCD که شدیدا داغون و پر از خط و خشه خیلی زشت شده. سینی کیبورد (همون صفحه استیل فلزیه) هم که میگفتند ضدخشه واسه من پر از خط و خش و پریدگی شده
دنبالشم ببینم کجا قاب و سینی جنس خوب می فروشه که برم دنبالش سریعا عوضشون کنم تا لپتاپم بشه عین روز اول نو و تمیز و آکبند :31: