[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
Printable View
[QUOTE=h@medM;6274839]سلام
چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)[/QU
کسی اطلاعی نداره؟
سلام
من یه مشکل دارم
چند وقتیه که ویندوز روی عکس باتری توی تسکبار ضربدر کشیده
و باتریم هم زود خالی میشه
میخواستم ببینم مشکل از چیه و کسی راه حلی داره؟
شما با برنامه Drive info از Nero مدل دقیق اپتیکو پیدا کنید به سایت سازنده مراجعه کنیدنقل قول:
اخرین فریم ویر رو دانلود و در حالت Safe Mode ویندوز نصب و ریست کنید!
سلام
بچه ها قضیه این چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرفیت الانش از ظرفیت اسمی بیشتره،چجوری میشه ؟؟؟ :blink:
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اخیرا وقتی میرم توی LifeFrame و میخوام فیلمای قدیمی رو 2باره نگاه کنم ، کل برنامه هنگ میکنه و یعدش بسته میشه ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟
سلام لطفا میشه تو یه پست جدید ترین درایورها برای این مدلو بذارین کل درایور های مور نیاز اگه اپدیت بشه که عالیه
ممنون :11:
سلامنقل قول:
تعداد درایورها و نرم افزارها که کم نیست به نظرم بهتره که به همون سایت اسوس مراجعه بشه .
اخه به نظر میاد اونا قدیمی هستند اصلا دیگه اپ نمیشند
به نظرم تنها مهمترین چیز که باید همیشه آپدیت باشه درایور گرافیک INTEL و ATI/NVIDIA و همچنین sound هست که نه از سایت asus بلکه از خود سایت اصلی باید دانلود کرد .نقل قول:
بقیه نرم افزارها هم طوری هست که اختصاصا مربوط به همون مدل asus هست و ورژن جدیدتری در جای دیگه وجود نداره !!!
سلام من درایور 11.2 داشتم پاکش کردم کلا و الان 11.7 از خود سایت ای ام دی گرفتم ولی وقتی نصب کردم کاتالیست نصب شد و درایور نصب نشد میشه کمک کنین چیکار کنم کاتالیست هم همش میگه این درایور نصب شده باهاش سازگار نیست مثل حالت بی درایور شده چند بار هم امتحان کردم نشد
الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه:13: خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده:18:
سلام راهش اینه که اون فایل 1 و خورده ای مگابایتیو دان کنید و بذارین اون درایورو دان کنه حجم دانلودش 90و خورده ای مگ هست
ولی اگه خودتون دان کنید 80و خوردهای مگ هست که درایور توش نیست این دیگه چه وضعیه :18:
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سلام دوستان تو این ادرس تو پست اول همهی چیزهای مورد نیاز این لپتاپو گذاشته که اپدیت میشه
کد:http://forum.notebookreview.com/asus-reviews-owners-lounges/494250-asus-n61jq-driver-thread.html
سلام
لپ تاپ من بیش از حد داغ میکنه....خیلی زیاد
باطریشم داغون....
میخواستم ببینم این داغ کردن و صدای زیادش رو میشه حلش کرد؟:41:
یه راهی که یکم توی کم کردن دما تاثیر داره اینه که وقتی کار سنگین مثل بازی و... از کارت گرافیک نمیخواین، برین توی کاتالیست کنترل سنتر و توی قسمت PowerPlay و حالت Plugged in رو بزارین روی Maximize Battery Life حالت Battery هم که خودش روی Maximize Battery Life هست. این کار کلاک GPU و درنتیجه دمای اونو میاره پایین تر.نقل قول:
داغ کردن عادیه من موقع وب گردی دمای لپتاپم بالای 60 ـه !نقل قول:
باطری رو من تا حالا مشکلی نداشتم نمیدونم !
نقل قول:
باباب یکیم جواب من رو بده :10:
سلامنقل قول:
احتمالا اشکال از برنامس و برنامه دقیق وضعیت باطری را نشون نمیده چون یدف باطری من را هم 6000 پایینتر از ظرفیت واقعیش نشون داد. در حالیکه اینطوری نبود و باطری مثل زمان قبل شارژ نگرمیداره:11:
نرم افزار دیگه ای هستش ؟نقل قول:
نرم افزار که هست ولی من خودم تجربهاستفاده از نرم افزار دیگه ای را نداشتم انشاالله اگه نرم افزار مناسبی پیدا کردم و خودم هم تستش کردم حتما بهتون معرفی میکنم.:11::10:نقل قول:
HW monitor من استفاده می کنم
هم باطری رو نشون میده هم دمای cpu , gpu
مجانی هم هست
با سلام من تازگی به یک مشکلی بر خوردم یک مدت وقتی لب تاب روشن بود با usb باطری موبایل شارژ میکردم . اما الان باطری مشکلی به هم زده و پاین برنامه مربوط به باطری هم یک گزینه زیاد شده که اگه اون رو نزنم به محض اینکه از برق بکشم لب تاپ رو 4 دقیقه بعد خاموش میشه ( shut down نه . بلکه خاموش میشه ) . بعد هم اگه اون تیک رو بزنم روی 60 % خاموش میشه .
حالا می خواهم بدونم باطریم خراب شده یا تنظیمات دستکاری شدن و راه حل چی هست
با تشکر
عزیز اون برنامه Battery care info رو بریز،از Detail باطری یه شات بزار ببینیم اوضاش چجوره،براسا اون میشه پاسخ دادنقل قول:
کی خریدی ؟ گارانتیت چیه ؟
من دقیق یادم نیست کی خریدم(پارسال تابستون بود ولی تاریخ یادم نیست ! ) و 30 درصد از باطریم خراب شده !
تعویض میکنن ؟ (گارانتیم ویستاس)
اگه برنامه رو درست دانلود کرده باشه این مشخصات هستنقل قول:
عزیز اون برنامه Battery care info رو بریز،از Detail باطری یه شات بزار ببینیم اوضاش چجوره،براسا اون میشه پاسخ داد
کی خریدی ؟ گارانتیت چیه ؟
گارانتی ویستا هست و یک 11 ماهی هست دارم لب تاپ رو
اهووووونقل قول:
30% نیست که،30% از باطریت مونده،در واقع پوکیده باطریت ....
شما همونی بودی که میگفتی باطری رو درمیارم ؟
ببین گارانتی ویستا هم قاعدتا باید 1 سال شارژر و باطری رو گارانتی کنه،منم تو همین ماه 11 بود که باطریش رو بردم عوض کردم،شما هم زودتر اقدام کن،وظیفشونه برات عوض کنن
فقط بگو چجوری از باطری استفاده کردی ؟
---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
به نظرم شما هم هرچه سریعتر بپوکونش ببر باطریتو عوض کن که رو دستت نمونه :دینقل قول:
شما بگو بینم چی کار میکردی با باطری که ما دیگه اون بلا رو سرش نیاریم :27:
چون من باطری مو یه بار عوض کردم و اگه خراب شه دیگه گارانتی باطریم تموم شده و باید از جیب همایونی پول بدم
من کار خاصب باهاش نمکردم . فقط روز اول که خریدم نزاشتم 12 ساعت شارژ بشه . چون خیلی ها می گفتن نمی خواهد .
من از وقتی که با usb موبایل شارژ کردم این جوری شد . ( البته اون موقع هم لب تاپ به برق شهر وصل بود )
حالا نمی خواهد ویندوز یا چیز دیگه ای رو عوض کنم ؟ از باطری هست ؟ آخه جالب هست یک دفعه این جوری شد
نه من اصلا تا حالا یک بار هم باطری رو در نیاوردمنقل قول:
شما همونی بودی که میگفتی باطری رو درمیارم ؟
استفاده ی کاملا معمولی !نقل قول:
هیچ کار خاصی هم نکردم فقط باهاش آیپادم رو شارژ گردم که دیگه نمیکنم !
دوستان سلام
من دنبال باطری لپ تاپ مدل asus n61jq اصلی 6cell و یا 9cell می گردم. کسی از قیمت این دو نوع باطری و فروشگاه عرضه آن اطلاع دارد. ممنوع می شم اطلاعات خود را در اختیار اینجانب قرار بدید. لپ تاپ من گارانتی اش تمام شده.
نقل قول:بچه ها جفتتون گفتین به خاطر شارژ گردن باطری ...نقل قول:
جالبه ،اما نمیدونم چه ارتباطی به خراب شدن باطری داره
ببخشید اما میشه دقیق بگید چجوری شارژ میکردید که این مسئله پیش اومده ؟ چون منم MP3 PLAYER رو با لپ تاپ شارژ میکنم،اگه مشکل پیش میاد دیگه نکنم این کار رو
ضمنا جفتتون هم سریعتر دستگاه رو ببرین گارانتی تا مجبور نشین واسه باری پول بدین
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
یه تماس با امرتات بگیر،احتمال قوی دارننقل قول:
کد:http://www.emertat.com/contact
هیچی به سادگی با سیمش شارژ میکردم !نقل قول:
بعید میدونم گارانتی عوض کنه کسی شمارشون رو داره ؟
من فکر کنم باید بزارید سیستم بیاد بالا و بعد شروع به شارژ شدن کنید این نمی دونم چه ربطی داشت اما من بعد از این موضوع به محض اینکه usb شارژ داخلش بود وسیستم رو روشن می کردم روشن نمی شد . تا اون رو در میاوردم و بعد که ویندوز بالا میومد شروع به شارژ میشد . گوشی هم سامسونگ گلکسی اس بود . کلا به نظر من برید یک پریز شارژ usb بخرید و راحت .
ولی فکر نکنم با MP3 PLAYER مشکل به هم بزنه .
چرا عوض نکنه ؟ وظیفشهنقل قول:
شمارش رو روی کارت گارانتیت زده
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
نقل قول:به نظرت پورت گوشی یا سیمش مشکل نداره ؟نقل قول:
;کسی نمیدونست چه جوری سیستم رو به بکاب اولیه که تو هارد هست برگردوند؟
ویه سوال دیگه موقع بوت cpuرو چه فرکانسی هست1.6 یا2.8
باتشکر........
قبل از اومدن رو صفحه ویندوز F8 رو بزن میاد رو صفحه بک آپ...نقل قول:
تا اونجایی که میدونم رو 1.6 هستش و بسته به نیاز قاعدتا باید بالا بره
آخه دو ماه از گارانتی باتری گذشته :41:نقل قول:
یعنی یک سال و دوماهه که خریدینش ؟نقل قول:
نقل قول:
برنامه lifrframe
رو اول پاک کردم و بعدش دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد ،
از دوستان کسی میتونه کمکی بکنه ؟؟
آره :19:نقل قول:
رو کارت گارانتی نوشته june 2010
حالا یه تماس بگیر مشکلت رو بهشون بگ.،ضرر ندارهنقل قول:
یه آمارم بگیر ببین باطری رو چند میدن
بعدم یه زنگ بزن قیمت باطری رو از امرتات هم بگیر
اینجا هم نتیجه رو بگو بی زحمت،مرسی :10::11:
چند وقت پیش از یه نمایندگی ایسوس درباره باطری پرسیدم . گفت اگه باطری بیش از 50 درصد مقدار اولیه یا همون حالت نرمالش شارژ نگه داره(بر حسب ساعت ) گارانتی باطری رو عوض نمیکنه . در ضمن گفت کاری به این برنامه هایی که میزان آمپر باطری رو نشون میدن ندارن . واسه گارانتی لپ تاپ رو هم باید بفرستی .
اینا چیزایی بود که من شنیده بود .