Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2011

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
  • 15-10-2010, 14:44
    R O O T
    نقل قول:

دمت گرم داداش خیلی آقایی.....:40:..برای نصب این باید
    Orignal Setup Files
    رو هم بگیرم؟
    وروش نصب این آپگرید چهجوریه؟(الان داره دان میشه:20:)

راستی یه سئواله دیگه هم اینکه به نظرتون بعد از این آپدیت میلان قویترین تیم باشگاهی نشد؟:18:

نه لازم نیست .بعد از دانلود در محل نصب بازی در فولدر img کپی کنید . نه بارسا قویترینه از شانس ما
  • 15-10-2010, 16:13
    LiverBarca
    نقل قول:

سلام......بابا اینا دیگه خیلی این مسی رو بزرگ کردن

سلام دوست عزیز،هدف از نوشتن این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
    کجای مسی رو بزرگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:شما صد در صد طرفدار بارسا نیستی و مخالفشی....:5:
    قدرت مسی رو باید خیلی بیشتر از اینا می دادند،الان مسی فقط اسمش 98 هست و در حد 90 هم بازی نمیکنه.....ولی شما چرا کریس رو نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:قدرتش 98 هستش ولی دو برابر مسی بازی میکنه.....
    در ضمن یادت نره مسی سلطان کل فوتباله و فوتبال یعنی مسی....
  • 15-10-2010, 16:52
    gta6767
    نقل قول:

سلام دوست عزیز،هدف از نوشتن این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
    کجای مسی رو بزرگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:شما صد در صد طرفدار بارسا نیستی و مخالفشی....:5:
    قدرت مسی رو باید خیلی بیشتر از اینا می دادند،الان مسی فقط اسمش 98 هست و در حد 90 هم بازی نمیکنه.....ولی شما چرا کریس رو نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:قدرتش 98 هستش ولی دو برابر مسی بازی میکنه.....

چرا بیخودی حرف میزنی کریس قدرتش درحد 80 هم نیست ولی مسی قدرتش خیلی زیاده وهمه را یکچا دریبل میکنه
  • 15-10-2010, 17:06
    SA3EDLORD
    نقل قول:

سلام دوست عزیز،هدف از نوشتن این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کجای مسی رو بزرگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما صد در صد طرفدار بارسا نیستی و مخالفشی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قدرت مسی رو باید خیلی بیشتر از اینا می دادند،الان مسی فقط اسمش 98 هست و در حد 90 هم بازی نمیکنه.....ولی شما چرا کریس رو نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدرتش 98 هستش ولی دو برابر مسی بازی میکنه.....
    سلطان فوتبال کجا بود بابا(هنو مونده به ستاره هایی مثل زیدان و رونادینیهو برسه):13:.......مسی هم اگه یه ژاوی پشتش نبود هیچ کار نمیتونست بکنه:13:اگه بگی فوتبال یعنی ژاوی یه چیزی...........اصلا مسی چه ربطی به کریس داره.....اصلا به نظر من کریس بازیکن خوبی نیست:13:
    بعدشم من برا قدرت و اینا نمیگم.........همه جای بازی مسی رو داره نشون میده(والپیپر....جام باشگاه های اروپا و رو کاور بازی و .....)

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

یه مشکل...............چرا بازی من اینهمه تیک میزنه.........حتی روی پایین ترین تنظیمات!!!!!!!!!!!!!!
    pes10 رو من رو بهترین تنظیمات بازی میکردم............یعنی این انقدر فرق کرده:13:
  • 15-10-2010, 17:10
    masoodbr
    ارمين(arminxxx) چيزي براي مود bl پيدا نكردي بذاري؟

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

بچه ها امروزم dlc اومده مگه؟اين چيه كه سايت pespatch گذاشته؟

کد:

http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-dlc-15-10-2010.html
  • 15-10-2010, 17:24
    ArminxXx
    نه هنوز دارم میگردم اگر بود میزارم تو تاپیک ادیت:
    کد:

http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5521684&posted=1#post5521684
    آرمین هستم مسعود جون:10:
  • 15-10-2010, 17:28
    you_love_sky1
    سلام.لطفا کمک کنید مسترلیگ غیر فعاله چه جور باید فعال کنم؟ فقط ایکن نقل وانتقالات فعاله و سیو .کمک کنید.ممنون
  • 15-10-2010, 17:30
    amin 2010
    بررسی نمرات بازی ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقد های FIFA به عدد 40 رسیده و PES هم از 22 نقد گذشته .
    این نمراتی که میزارم به احتمال زیاد دسنخوش تغییرات زیادی نخواهد شد .

...............................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میانگین نمرات FIFA از 40 نقد 88 هست .
    24 منتقد FIFA 11 رو برازنده نمره ای بالغ بر 90 دونستن !!!3 نمره 100 و 3 نقد بین 95 تا 100 هم در این بین دیده میشه .
    در بین این 40 نقد، 2 نقد بوده که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن .
    (GameZone و 1UP بازی رو برازنده نمره 75 دونستن )
    کمترین نمره بازی هم 75 هست .

...............................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

PES از بین 23 نقد ، میانگین 76 رو کسب کرده (نمره ای کمتر از نسخه قبل که باعث شده شعار بازگشت پادشاه کاملا زیر سوال بره !!)
    نقد هایی که بازی رو برازنده نمره ای بالا ی 90 دونستن 1 عدد هست !!!(یوروگیمر بخش ایتالیا نمره 90 رو به بازی داده )
    نقد هایی که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن 7 نقد هست !
    کمترین نمرات بازی هم نمره 60 هست که دو سایت به این بازی دادن
  • 15-10-2010, 17:36
    vahidreza2007
    بچه ها این Orignal Setup Files را از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟؟ چون برای نصب پچ 1.01 برای من ارور اینیستالر میده و فکر کنم نیاز به Orignal Setup Files دارم لطفا یکی در این مورد راهنمایی کنه . مرسی
  • 15-10-2010, 17:36
    pishoolii
    آقا Dlc جدیید اوومده.. توو خود بازی هم که میرییین پیغامش میاد..

ورژن 1.01

لینک دانلود مستقیمشو ندارم ، اما این واسه کسایی که از بازی نمیتونن دانلود کنن :

" ویرایش شد! " ، کامنتای سایت پس پچ رو خوندم مثل اینکه فایلش مشکل داره و فیک هست! ، فک کنم بهتره فعلا دانلودش نکنیم!!
  • 15-10-2010, 17:45
    Spaniuly
    نقل قول:

آقا Dlc جدیید اوومده.. توو خود بازی هم که میرییین پیغامش میاد..

ورژن 1.01

لینک دانلود مستقیمشو ندارم ، اما این واسه کسایی که از بازی نمیتونن دانلود کنن :

" ویرایش شد! " ، کامنتای سایت پس پچ رو خوندم مثل اینکه فایلش مشکل داره و فیک هست! ، فک کنم بهتره فعلا دانلودش نکنیم!!

بله الان سه روزه که اومده لینک مستقیمش هم توی پست دوم قرار داده شده...

نقل قول:

بچه ها این Orignal Setup Files را از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟؟ چون برای نصب پچ 1.01 برای من ارور اینیستالر میده و فکر کنم نیاز به Orignal Setup Files دارم لطفا یکی در این مورد راهنمایی کنه . مرسی

فایل های نصبی اورجینال توی پست دوم تاپیک هست... ولی اینکه آپدیت نمیشه می تونه به این دلیل باشه که بازی شما Already ورژنش 1.01 هست. بنابراین ارور اینستالر میده
  • 15-10-2010, 17:57
    vahidreza2007
    نقل قول:

بله الان سه روزه که اومده لینک مستقیمش هم توی پست دوم قرار داده شده...

فایل های نصبی اورجینال توی پست دوم تاپیک هست... ولی اینکه آپدیت نمیشه می تونه به این دلیل باشه که بازی شما Already ورژنش 1.01 هست. بنابراین ارور اینستالر میده

ممنون ارمین جان

الان دانلودش کردم چطور نصبش کنم ؟
  • 15-10-2010, 18:10
    M A S T 3 R
    اين DLC جديدي كه اومده چيكار ميكنه؟
  • 15-10-2010, 18:13
    xeNociDe
    نقل قول:

سلام.لطفا کمک کنید مسترلیگ غیر فعاله چه جور باید فعال کنم؟ فقط ایکن نقل وانتقالات فعاله و سیو .کمک کنید.ممنون

شما برو تو قسمت نقل و انتقالات
    با بازیکنی که خواسته قرارداد ببند
    بعد بیا بیرون همه چی درست میشه!
  • 15-10-2010, 18:14
    ArashNAM
    نقل قول:

ممنون ارمین جان

الان دانلودش کردم چطور نصبش کنم ؟

فابلای توش رو تو محل نصب بازی تو فولدر img کپی کن
  • 15-10-2010, 18:14
    R O O T
    نقل قول:

بچه ها امروزم dlc اومده مگه؟اين چيه كه سايت pespatch گذاشته؟
    اره من الان رفتم تو بازی زده بود dlc جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .تعجب کردم گفتم شاید همون قبلیه دانلود نکردم
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 100 از 169 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر