دوستانی که الان 128 دارن به نظرشون بهتره از art 1 شاتل بیام 128 پارس با محدودیت 14 گیگ؟؟؟
سرعت دانلود فقط برام مهمه پینگ اصلا واسم مهم نیست.
Printable View
دوستانی که الان 128 دارن به نظرشون بهتره از art 1 شاتل بیام 128 پارس با محدودیت 14 گیگ؟؟؟
سرعت دانلود فقط برام مهمه پینگ اصلا واسم مهم نیست.
شما سرویستون 128 بود؟نقل قول:
نقل قول:
خیر 256 پنج گیگ
سرعت دانلود فقط برام مهمه پینگ اصلا واسم مهم نیست
پیشنهاد من ۲۵۶ با ۳۰ گیگ
داداش من بیشتر از 30 تومن دیگه نمیتونم میدم واسه هر ماه!!نقل قول:
همون ۲۵۶ با گیگ ؟؟؟
پس گیگش با خودت :31:
art1 شاتل محدودیت حجمی داره؟نقل قول:
بله عزیز تا 18 گیگ محدودیت داره بعد از 18 گیگ سرعتت رو تو اون دوره نصف میکنننقل قول:
حالا کسی نبود جواب ما رو بده 128 پارس خوبه ؟؟ شبانه ش چجوریاست؟؟
من شیراز هستمنقل قول:
هم پارس دارم هم شاتل
پارس 128 شبانه سرعت این روزا بین 90 تا 180 هست و شاتل بین 1 تا 6
شاتل 128 و 256 و 512 و 1 مگ و 2 مگ همشون شبانه یکی هست .
واقعاً شاتل افتضاح شده
بیا پارس حالشو ببر
نقل قول:
البته بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره
من هم 256 دارم و هم 128 شب ها 128 از 20 بیشتر نمیشه و فقط بعد از ساعت 5:30 اوج میگیره میره رو 140 تا 150 تا ساعت 7 که دانلود معمولا رایگانه
من تهران منطقه مخابراتی هجرت هستیم والا تا الان از هر کس پرسیدم گفته پارس خوراک دانلوده!!!
الانم که شما تعریف میکنید دیگه داره شکم برای اومدن به پارس برطرف میشه.
اینم تست الان من پینگ 195:8:
کد:http://www.speedtest.net/result/1153472030.png
دوستان واسه کاربر خونگی فقط 128 میدن یا 256 هم میتونم بگیرم؟؟ چون چیزی تو توضیحاتش ننوشته که طبق قانون .....
به کاربران خانگی فقط 128 میدن.
الان ساعت 1:15 صبح سرعت و پینگ من واقعا افتضاحه و به سختی وارد P30World شدم و به سختی این تست رو گرفتم:
(سرویس 128 شیراز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باز شب رو میگی پینگ وضعیتش خرابه دیروز از صبح اینترنت خیلی مشکل داشت و بارها پیش اومد برام که حتی گوگل هم باز نمیشد برای مدتینقل قول:
شاید اولش ندن ..ولی از ماه بعد که با عابر بانک و رمز دوم کارتت پرداخت کنی میتونی سرویس 2 مگ در ثانیه رونقل قول:
انتخاب کنی...هیچ محدودیتی نداره..
تجربه من اینه سرعتسرویس 128 پارس با 256 فرقی نمیکنه فقط اسمش فرق میکنه...
1 بار 256 تمدید کردم هیچ فرقی نکرد فقط پول بیشتری از کارتم رفت.....
سرویس 128 پارس معمولا حدود 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه....حجم اضافه هم هر گیگ 5 تومان....
..............
دوستان پارس آنلاین شبانه چرا انیجوری شده؟؟؟
تا ساعت 12:59 دقیقه سرعت دانلودم 120 ساعت 1 که میشه سرعت دانلود 12 کیلوبایت......
یک دهم سرعت روزانه میشه
کسی اینجا POL_B5 که سرعت اسمیش 512 هست داره یه کم اطلاعات درباره ی سرعت شبانه بهم بده؟
نقل قول:
میشه گرفت هر سرعتی رو که بخوای ... واسه من که اینطوری بود ... چنذتا isp دیگه هم که رفتم هر سرعتی که خواستم بهم میدادن
بی زحمت هر کسی وضعیت شبانش را هم اعلام کنه ببینیم همه داغونند یا نه
من: افتضاح
افتضاحه سرعت. جالبه تا 1 با 140 دان میکنه تا ثانیه شمار ساعت از روی 12 رد میشه:31: اینم سکته میکنه. حالا من علاوه بر سرعت کم قطعی هم دارم من. دهه زجرم تموم شد ببینیم دیگه چه بهونه ای دارن.
شب به شب بدتر از هر شب
دیشب 750 مگ بیشتر نگرفتیم تازه 140 مگم از اعتبارم کم کرده واقعا کارش زشته و یه جوره دزدی
اصلا باهاش حال نکردم-اشتباه محض کردم فقط روزانه خوبی داره فیکس 190 تا 200 اما شبانه که شدید دنبالشم افتضااااااااااح
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
من میگم همه زنگ بزنند پشتیبانی و پیام بدید بلکه یه کم به خودشون بیاند
تهران 128
منطقه مخابراتی شهید آیت
ساعت 3 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا خیلی دیگه ناشُکری شما ...
من پارس پوت بهم نداد مجبوری رفتم پیشگامان ... 256 دارم ... تو روز نهایتن به 60 میرسه سرعتش!!!!!
شبانه هم که اصلا نداره !
حالا شما سرعت 200 داری تو روز.. یعنی به عبارتی نزدی 2 مگ :18:
شبی 700 مگ هم که رایگان دانلود میکنی
30*700=21 گیگ ... یعنی تو یک ماه شما 21 گیگ دانلود رایگان داری . پارس میده گیگی 5 تومن
حالا ما میگیم همون 3+3 خودش که میوفته هر گیگ 3هزار تومن
3000*21= 63000 تومن ... شما ماهی 63 هزار تومن دانلود مجانی داری ... ماهی 15 تومن میدی
دیگه بیخیال ... من نمیگم خوبه ... نه .. ما اصلا اینترنت نداریم . ولی پارس نسبت به بقیه خیــــــــلی بهتره
...
تموم ... بابا بقیه به خدا حتی پشتیبانی هم ندارن ... من زنگ زدم پارس تهران سر پورت اضافه ... کم مونده بود بزارنم رو چشمشون ...
بیاید یه کم واقع بین باشیم
در مورد کم کردن اعتبارتون هم ... خود پارس بدبخت تو سایتش زده ایها الناس تا ساعت 6 دانلود رایگانه
. حالا بد کرده بعضی وقتا بهتونم حال میده تا 7 دانلود رایگان میکنی؟
بابا ما از دست isp های دیگه پوسیدیم ... شماها اگه ناراضی هستین تمدید نکنید تا جا واسه ما باز بشه:31: :27:
آخه تا 6 اگه دانلود کنیم 400 مگ بیشتر گیرمون نمیاد از 6 تا 7 هست که توپ دانلود مکنیم حالا اگه بکنیم کلی کم میکنه چی کار میشه کردنقل قول:
شما الان با 256 پیشگامان شبی چه قدر دانلود میکنی ؟
اره در مورد 7 صبح اعتراض کردن یک جور فحش به خود ادمه
اما رد هر صورت سرعت اونی نیست که باید باشه
نقل قول:
خیلی زیاد ... نزدیک 100 - 150 مگ ... :16: دیگه اصلا نمیزارم سیستمم روشن بمونه
نقل قول:
این دلیل داره چون شما نباید 256 میگرفتی اگه تاپیک adsl شهر اصفهان رو دنبال میکردی میدیدی که منم پیشگامان داشتم اما....
ازین به بعد بحث پیشگامان رو بیا توی تاپیک شهر اصفهان دنبال میکنیم تا بگم باید چی کار کنی
کد:C:\>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1469ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1480ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1468ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1474ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1468ms, Maximum = 1480ms, Average = 1472ms
پیش خودمون گفتیم شاید به مناسبت 22 بهمن یه یک گیگ ترافیک به ما دادن؟!!!!.
نگو که
به مناسبت 22 بهمن و 25 بهمن هم که اینترنت پارس توی بابل قطعه
زنگ هم بزنی طبق معمول میگن روتور سوزوندیم((خالی بندی))
چی آرزو داشتیم چی شد
الانه هم دارم با اینترنت زغالی (( دیال آپ )) پیغام میدم
حالا چرا فقط شهر شما؟نقل قول:
شهرتون مورد خاصي داره؟:31:
شايد واقعا سوزونده باشن! ما كه وصليم!
ديگه از خوزستان استراتژيك تر هم مگه هست:31:
ديال آپ خيلي خوبه درسته سرعتش كمي كمه! ولي در عوض نامحدود هست:31:
من تا 2 دقیقه مونده به 1 سرعتم 200 اما وقتی میشه 1 سرعت میاد روی 15 این وضعیت 1 هفته ی اخیره و تا 4-5 هم سرعت خیلی کمه و کلا" این هفته شبی 700-800 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد:41:افتضاح! سرعت مارو پس بدین:21:
منم قطع بودم چند ساعتینقل قول:
نقل قول:
مو به موش تایید میشه
پارس آنلاین= دزد
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
نقل قول:
ای بابا حداقل 5بار زنگ زدم به پشتیبانی و ساعت 1صبح میگه ساعت اداری واسه پیگیری زنگ بزن .....موقع ساعت اداری هم میگن به ما ربطی نداره ساعت 1صبح زنگ بزن!!!!
نقل قول:
شما دقیقا الان شکایتت از چیه؟
ما یه نفر رو معرفی کردیم واسه گرفت سرویس ولی خبری از 10 هزار تومانی که میگفتن به ازای هر نفر میگیرد نشده
فکر کنم باید یه زنگی بزنیم ببینیم چی شد پس این شخصی که ما معرفی کردیم چرا هیچی تو صورتحساب ما ذکر نشده
خوب به سلامتی p30world هم قیلتر شد:20::46: و حالا راحت میتونیم بنویسیم "وی بی ان " (البته اگه مدیرا محدودیتش رو بردارن!!!)
از امروز صبح مال من هم فیلتر شد و الان با وی پی ان وارد شده ام:18:نقل قول:
این سایت مگر چی داشت که فیلتر شد !!!!!!!!!
چیز پی ان نمیخواد
از این
آدرسها راحت وارد بشید
کد:www.forum.p30world.net
کد:www.forum.p30world.ir
کاملا درستهنقل قول:
امتحان کردم وارد شد.