با سلامنقل قول:
روی اون فلش نارنجی (که فکر کنم مربوط به ناقص بودن اون فایلی که دریافت کردین) کلیک کنین
صفحه ای باز میشه که اطلاعات دریافت فایل رو نشون میده که اونم نارنجیه
رو اینم کلیک کنین و اوکی بزنین.
سپاسگذارم.
با سلامنقل قول:
روی اون فلش نارنجی (که فکر کنم مربوط به ناقص بودن اون فایلی که دریافت کردین) کلیک کنین
صفحه ای باز میشه که اطلاعات دریافت فایل رو نشون میده که اونم نارنجیه
رو اینم کلیک کنین و اوکی بزنین.
سپاسگذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو ببینید ، چرا میگه نمیشه آپدیت کنم؟
و سوال دوم اینکه از طریق برنامه Kies نمیشه ورژن آندروید گوشی رو آپدیت کرد؟
آپدیت کردن ورژن آندروید گوشی همون آپدیت firmware یا رام هست؟
سایتی هست که firmware های رسمی داخلش باشه؟
با سلام.
من این برنامه Kies رو دان کردم
امــا . . .
روش کلیک میکنم باز نمیشه !
برا شما هم همینجوریه ؟
اگه من رو راهنمایی کنین ممنون میشم
سپاسگذارم.
راهی وجود داره که بلوتوث یه سره visible باشه....؟ نه برای 2 دقیقه!!
من از gps اصلا" استفاده ندارم و برعکس از wifi خیلی استفاده میکنم... و میخوام قوی ترین حالت ممکن باشه......... میشه یه نسخه هم واسه من بپیچی...؟ :31: من یکم گشتم ولی جایی رو پیدا نکردم که کامل همه مودم ها و رادیو هارو داشته باشه و نحوه ی نصبشم گفته باشه..... ممنون میشم لینک هم بهم بدی برای دانلود...نقل قول:
ضمن اینکه من از برد wifi این گوشی اصلا" راضی نیستم....:41: نمیدونم برای مودمم هست یا کلا" اینطوره...
رامم spike 7 هستش ولی با کرنل 2.6.32.9 (همون که تو spike 6 برای اورکلاک گذاشتن!) ممنون میشم لینک هم بدی برای پیشنهادت....:11::11::11:
"انجمن اندروید ایرانی" رو توو گوگل سرچ کننقل قول:
سایتی هست که firmware های رسمی داخلش باشه؟
بعله دوست عزیزنقل قول:
آپدیت کردن ورژن آندروید گوشی همون آپدیت firmware یا رام هست؟
فک نکنم همچین چیزی باشه , مگه اینکه توو کاستوم رام ها یه کوکر یه دست کاری بکنه که همچین چیزی بشه ولی من که تا حالا چندین و چند رام عوض کردم هنوز همچین چیزی ندیدمنقل قول:
راهی وجود داره که بلوتوث یه سره visible باشه....؟ نه برای 2 دقیقه!!
بچه ها میشه یک کیف چرمی خوب برای این گوشی پیشنهاد بدید..
نقل قول:
مگه برد وایرلس این گوشی در چه حدی که تو راضی نیستی ؟ تا حالا تا چه بردی امتحان کردی ؟ با لپ تاپ مقایسه کردی ؟
آره... به نظرم حتی از iphone هم به مراتب کمتر اومد.... :13:با لپ تاپ قابل مقایسه نیست....:31: خیلی کمتره! و دقیق نمیگم ولی مثلا" 15 متر دور شم از آنتن wifi اصلا" نمیگیره...! و 4.. 5 متر فاصله بگیرم ضعیف میشه... !!نقل قول:
من با مودمم 50متر هم فاصله داشته باشم میگیره!
توی خونه که آنتن وایفای کمتر از 3تا نمیشه : دی
پشت بوم و دم در و همه اینا قشنگ میگیره!
احتمالن مودم شما خیلی قوی نیست
پس میشه یه خوبشو لینک بدی...؟ از همون ریکاوری نصبش کنم آره؟نقل قول:
من برای تست رفتم تو حالت دانلوددینگ با سه دکمه حالا چطور بیام بیرون که گوشی آسیب نبینه؟
بچه ها تا اینجا که من میدونم گالکسی اس cpu و gpu قوی داره به طوری که میگن gpu این گوشی حتی با Aderno 205 که روی Desire HD هست برابره .
ولی چرا تو بنچمارک گرفتن این قدر اختلاف بین این گوشی و مثلا گوشی های جدیدی که در بازار هستند وجود داره . ؟
کلا قدرت واقعی سخت افزاری این گوشی در چه حدی است ؟
باید باتری رو در بیاری و دوباره جا بزنی..... راهش اینه... صدمه ای هم نمی زنهنقل قول:
دکمه پاور رو نگه دار تا گوشی ریست بشه..نقل قول:
توی انجمن آندروید توی قسمت بازارچه بگردی مدل های مختلفی هستنقل قول:
اون نرم افزار بنچمارک گیرنده با نوع سخت افزار گلکسی سازگاری نداره وگرنه قدرت گلکسی از desire hd هم بالاتره...نقل قول:
پردازنده گرافیکی i9000 تگرا 2 هست...؟!
چطور میشه از محتویات صفحه گوشی عکس گرفت ؟ یه جا خوندم اما یادم رفته
چیز خاصی نبود.نقل قول:
6....................نقل قول:
نه نیستنقل قول:
کمه back رو نگه دار بعد دکمه home رو بزن(رو 2.2 به بالا)نقل قول:
خودم هم پیدا نکردم....:31:نقل قول:
قبلا دیده بودم....بیشتر میگردم بهت میگم
پیدا کردم.....:27:نقل قول:
کد:http://www.gooshi-bazar.com/products/accessories/bag.html
بهترین برنامه استاندارد برای بکاپ گیری از رام گوشی در صورتی که موقع فلش مشکلی پیش اومد بگرده به روز اول
بهترین ورژن رسمی که بالاتر از ورژن گوشی من باشه (عکس پیسوت) و مشکلی هم نداشته باشه (اگر مزیت بخصوصی هم نسبت به ورژن من داره لطفا بگید)
گوشی من به روش 3 فایل باید فلش بشه یا 1 فایل چطور می فهمیم؟
بهترین برنامه که فلش کنم باهاش چیه و آموزشش کجاست؟ فرق بین دوتا کادر قرمز رنگ در عکس با هم چیه؟ کدامش رام حساب میشه؟
بسیار ممنون از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مارکت خیلی خوب ایرانی.... البته هنوز نسخه آزمایشی هست...ولی جالب اینه که از بارکد ریدرتون میتونین استفاده کنین! :31:کد:http://iranapps.ir
بهترین رام رسمی بالاتر از رام شما jpjpm هست که رام بسیارخوبی هست .واسه شما بر پایه 2.2 هست ولی اون 2.2.1 هست.میتونی هم صبر کنی تا 2.3 فارسی بیادنقل قول:
رام های رسمی اغلب با سه فایل فلش میشن....نوع فلش به نوع رامی هست که میخوای بریزی
بهترین odin هست.اموزشش هم تو سایت موبایلستان و هم آندروید فارسی هست
دومی رام محسوب میشه...اولی مودم هست که واسه کارهای gps و wireless و مصرف باتری و آنتن دهی کاربرد داره
در مورد بکآپ گیری از رام هم اطلاعاتی ندارم....اگه از نرم افزارها و بقیه چیز های گوشی بخوای بکاپ بگیری میتونم کمکت کنم
هر چقدر هم گوشی خوبی باشه با قیمت 500-600 نیمی ارزه. بالای 300 پول گوشی دادن اشتباهه البته بستگی به جیب آدم هم داره.
دوست عزیز وقتی لپ تاپ بخوای بگیری فقط برای وبگردی و بازی و کارهای multimedia و نهایتا" خوندن فایل pdf و word و power point و نخوای برنامه های exe خاصی رو که فقط نسخه کامپیوتر داره اجرا کنی.... میبینی که خیییییلی بیشتر به کارت میخوره... :10: من خودمم موقع خرید به همین سوال بر خوردم و بهم میگفتن یه لپ تاپ بگیر...! ولی برای استفاده ای که من داشتم قبل از داشتن یه لپ تاپ به یه tablet یا یه smart phone نیاز بود... که کار باهاش راحت باشه و حملش هم اذیت نکنه زود هم باتری تموم نشه... نمی گم جای لپ تاپ رو میگیره ولی برای استفاده ی معمول به نظر من از یه لپ تاپ بهتره..:11:نقل قول:
چرا مصرف ياهو مسنجر گوشي انقدر بالاست؟
من يك ساعت وصل ميشم كار خاصي هم نميكنم ميبيني 200 تومن كم شد !
مسنجر بهتري نيست؟
سلامنقل قول:
يه مسنجر خيلي بهتر هست كه نصبت به yahoo messenger از سرعت و قابليت هاي بيشتري برخورداره
NIMBUZZ
با گوشيت برو به اين لينك و نصبش كن
موفق باشيکد:www.getnimbuzz.com
تاچ ویز 4 واسه گلکسی پورت شد....
ولی به نظرم همه امکانات تاچویز 4 رو نداره.....کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6846368-touchwiz-4-0-gets-ported-to-galaxy-s
سلام کسی قصد فروش گوشی شو نداره
من یه N8 دارم عوض میکنم
سلام
گوشی من سیم همراه اول رو نمیشناسه ولی سم ایرانسل رو میشناسه ، از تو قسمت Search Networks بهش IR MCI رو میدم میره برا Registerin IR MCI ولی در انته میزنه Unable یعنی مشکلش چیه ، حتا در موقع ورود پین کد هم ازم میخواد که پین کد رو وارد میکنم.
سلام من بین این گوشی و i9003 موندم بیشتر به خاطر سیستم عاملشه یا در واقع به خاطر پشتیبانی از فلش .اگر سیستم عامل i9000 رو به 2.2 ارتقا بدم با 2.2 کارخونه ای i9003 چه فرقی داره ؟ یه سوال دیگه بعد از ارتقا با فارسی مشکلی پیدا نمیکنه؟ اگر بدم خود نمایندگی ارتقا بده کاملا مثل i9003 میشه؟
ما رفیتم چه با گوشی چه بی گوشی به سایت مارکت آندروید ، اونجا قسمتی که می خوای نرم افزار رو نصب کنی پیام میده میگه که هیچ مدل گوشی ای با ID شما مشخص نشده است
هیچ قسمتی هم نیست که براش تعریف کنی که موبایل من فلان مدله ، فقط یه قسمت بود توی خود تنظیمات gmail که شماره تلفن گوشی رو دادم
دوستان راهنمایی کنند لطفا
دوست عزیز 2.2.1 گوشی i9000 با 2.2.1 گوشی i9003 هیچ فرقی نمیکنه , هر دو رو سامسونگ میده بیرون و یه ورژن از اندروید هست , هر دو هم فارسی رو به طور کامل پشتیبانی میکنه . هیچ فرقی هم بین اندرویدی که مایکروتل براتون بریزه با همون نسخه ی اندروید که خودتون بریزید وجود نداره چون مایکروتل خودش که اندروید برا گوشیهاش نمیسازه , اونم همون نسخه ای رو میریزه که الان با وجود اینترنت ما همه بهش دسترسی دارن .نقل قول:
شما بین i9000 و i9003 اگه از لحاظ اختلاف قیمت مشکلی ندارید شک نکنید خرید i9000 بهتره
مودم وایرلستون منظورم بود نه گوشینقل قول:
GPU گلکسی اس 5برابر قوی تر از Adreno 205 هست و اس ال هم 2برابر قوی تره حتی.نقل قول:
گلکسی اس با سخت افزارش فایلهای ویدئویی رو encode میکنه ولی باقی گوشی ها نرم افزاری encode میکنن واسه همین بنچمارک گلکسی اس میاد پایین (که باید برعکس باشه و گلکسی اس بالاتر باشه و دلیلش اینه که سازنده این برنامه ها برای چیپست های کوالکام ساخته برنامه رو)
من گوشیم بدون استفاده هر 9 ساعت 6 درصد باتریش کم میشه ، طبیعیه یا زیاده ؟ ( رام jpjpm فارسی )
سلام دوستان تو راخدا از بس گشتم این تاپیکا را خسته شدم
برنامه فارسی ساز میجها و مرورگرها را با آموزش بذارید یکبار دیگه ممنونم
بد نیست...یادمه با رام دارکی و مودم jpy هر 8 ساعت 1% میسوزوند....:8:نقل قول:
مرسینقل قول:
یه سوال دیگه : باتری این گوشی باید ساخت کجا باشه ؟ ( یعنی روی خود باتری زده ساخت کجا ؟ )
واثعا این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین من موندم.لطفا اطلاعات غلط ندین.نقل قول:
GPU گلکسی اس 5برابر قوی تر از Adreno 205 هست و اس ال هم 2برابر قوی تره حتی.