من با adsl 256 مشکلی ندارم ولینقل قول:
اگر تصویر شطرنجی بشه 3 الی 4 دقیق در طول یک ساعت اونم بعضی از روز ها نه هر روز
Printable View
من با adsl 256 مشکلی ندارم ولینقل قول:
اگر تصویر شطرنجی بشه 3 الی 4 دقیق در طول یک ساعت اونم بعضی از روز ها نه هر روز
سلام دوستان.
من مشترک شاتل هستم.
512 دارم و اثلا توی ساعات رایگان یعنی ساعات 1شب تا 7 صبح راضی نیستم.
حالا میخوام بیام وایمکس مبین نت بگیرم. سرویس 1 مگ مبین میخوام بگیرم.
میخوام بدونم سرعت دانلود شبانه رایگانش چطوره ؟ من مهم واسم سرعت شب رایگان است دوستان.
1مگ چند kb میده در ثانیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
درست میشه، چون روز رهپیمایی بوده اینجوری شده...
بله. تقریبا قطع شدن. از یکی دو کیلوبایت بالاتر نمیره.نقل قول:
هرکسی انداره اطلاعات خودش در مورد سرویسی که تهیه کرده میاد اینجا نظر میده. شما یکم دارید بیش از حد طرفداری مبین نت رو میکنید و نمیدونم چرا؟؟؟ جالبه.نقل قول:
فرض بر اینکه شما اطلاعاتتون در مورد سرویس وایمکس بالا و منطقتون برای سرویس وایمکس مبین نت از شانس خوبتون اونقدر شلوغ نشده که مثل من مجبور بشید شبها به یک bts و روز های به یک bts دیگر وصل بشین.
کادر فنی مبین نت خودش تایید کرد که bts ای که من بهش وصل میشم شلوغ شده و جای مودم رو عوض کنم تا به Bts خلوت تر وصل بشم. و جالبه با تغییر محل مودم و وصل شدن به یک bts جدید ، با داشتن فقط 40 درصد سیگنال کیفیت سرویس من از این رو به اون رو شد. اون bts ای که من همیشه بهش وصل میشدم 100 درصد سیگنال داشت خود بخش فنی مبین نت میگفت بهترین شرایط دریافت سیگنال رو دارم.
ولی مشکلی که دارم اینه که شب که میشه، کیفیت اون bts که گفتم 40 درصد سیگنال داره افت میکنه و اون یکی که 100 درصد سیگنال میگیرم کیفیتش برای دانلود شبانه بهتره. نمیدونم چرا ولی اینطوریه! بعضی وقتام جفتشون تعطیل میشن.
بخاطر همین مجبورم مدام یا جای مودمو عوض کنم یا فرکانسم رو.
دیگه وقتی بخش فنیشون میگه که آقا ما فعلا یک سری مشکلات مخصوصا روز های جمعه در تهران داریم!!! دیگر شما هر چی سنگ مبین نتو به سینه بزنی برای من و خیلیای دیگه فرقی نمیکنه. امثال شما که از سرویسشون راضی هستند کمه. امثال من که تو منطقمون حتی یک شرکت adsl پورت خالی نداره پس چاره ای حز وایمکس مبین نت هم نداریم. شما حساب کن روزی چندبار هی جای مودمو عوض میکنم و یا مدام دارم به بخش فنی زنگ میزنم که شاید فکری به حال منطقمون بکنند و دائما فرکانس تغییر میدم.... آیا همه مثل من حوصله اینکارو دارند؟؟ همه اعصاب من رو دارند؟ خیر
اطلاعات بالای شما به هیچ درد ماها نمیخوره. شما بهتره اطلاعاتتو برای خودت save کنی چون کیفیت سرویس ما با اطلاعات و نظرات شما از مبین نت هیچ تغییری نمیکنه.
در آخر از شما میخوام یک printscreen از صفحه تنظیمات مودم وایمکستون تا برای تنظیم بهتر مودم هامون الگویی باشه اینجا قرار بدید.
نقل قول:
دوست من این تیم فوتبال محبوبت نیست که این قدر روش تعصب داری
منم چیزی درباره ی نحوه ی کانکت شدن کانکشن ها نگفتم گفتم با 16 کانکشن سرعتم خوبه
در ضمن بابتش پول دادم شما پول منو پس بده من میرم یه سرویس دیگه می گیرم
من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم با مودم bm632w. اگر سرویس مبین نت بگیرم میتونم با همین مودم کار کنم یا نه؟
نقل قول:
نه . مودم رو باید از شرکت مبین نت تهیه کنید.
علاوه بر افت سرعت و*ی پ*ی ا*ن ها RSSI من هم شدید بالا رفته به 79 رسیده قبلا روی 71 72 بود.با اینکه جای مودم هچ تغییری نکرده.
کسی می دونه چطوری فرکانس جدید اضافه کنم ؟ و آیا تاثیری در بهتر شدن RSSI داره یا خیر چون با جا به جا کردن مودم هم نتیجه نگرفتم ...اما سرعتم با این اوصاف خوبه ...
72 تا 79 زیاد فرق نمیکنه و مشکل وقتی ایجاد میشه که به 85 و بالاتر برسهنقل قول:
من الان با ایرانسل و مودم USB وصل هستم RSSI من روی یک BTS که آدرس مک اش آخرش 43:00 هست حدود -50 هست اما یک BTS دیگه که 43:20 هست RSSI میرسه به -75 و هر دو تو سرعت هیچ تاثیری ندارند
چطوری شما به یه bts دگیه وصل میشین؟ واسه من مودمم outdoor هست
با اختیار من که وصل نمیشهنقل قول:
خود مودم BTS رو عوض میکنه و من فقط تو مشخصاتش آدرس مک BTS رو میبینم
تقریبا برای من شانسیه و خودم اگه باشم علاقه دارم به اونی که RSSI اش بهتره وصل شم
والا اين WimAx واسه ما سرورچي ها كه جز دردسر چيزي نداشته:31:
اينترانت ساپورت نمي كنه ظاهرا ، يا حد اقل مال افرانت رو ساپورت نمي كنه:19:
نمی دونم چرا برای من HTTPS باز نمیشه با وایمکس!
تفــــــدیم به شــــــــــــــــــــــــ ــــما!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات رایگان 2:12 بامـــــــــــداد
سرویس 512
اول تشکر بابت زحمت عکسها،نقل قول:
دوم اینکه این EAP-tls با EAP_TTLS فرقی داره برای من مودمم از این کله قندیاست، TTLS هست ولی برای شما TLS آیا این موضوع تو کیفیت تاثییری داره؟
دوستان سرویس وی*پی*ان مشکل داره , برای شما هم همین طوره ؟
سرعت خیلی پائینه
البته پرو*کس*ی خوب جواب میده
آدم یاد aol میفته که بعد از اینکه از کار انداختنش دیگه درست نشد :13:
منم همین که دوستمون پرسید را می خواستم بپرسم که چه فرقی داره ؟ مودمم هم Wifi هست.
اگر کسی در مورد Channel Table توی صفحه ی Wimax اطلاعاتی داره لطف کنه یه توضیحی در مورد این قسمت بده.
من الان 4 گزینه با 4 فرکانس مختلف دارم که سه تاش RSSI و CINR صفر داره و یکیش یه عدد ثابت داره .
تو قسمت Edit مثل اینکه میشه بازم اضافه کرد می خواستم ببینم اینا قضیش چیه :46:
1مگ مبین نتکد:http://up6.--------.com/upload/90/shahrivar/3-5/13144495721.jpg
واسه من اصلا تو گزینه TTLS کانکت نمیشه !!!!!نقل قول:
توی تنظیمات مودم فرکانس ها رو یادداشت کن و همه رو به غیر از اونی که میخوای پاک کن تا بهش وصل بشه.نقل قول:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
امروز هم اهواز چند ساعت قطع بود.
مواقع معمولی با IDM تا 130 میرسه شبها 70-80نقل قول:
من می ترسم خوششون بیاد دیگه پورت چیز پی ان را باز نکنن، من پروتوکل sspt هم تست کردم اونم داغونه ...نقل قول:
این یه قسمت رو نفهمیدم چی شد. میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
دوستان من برای من امروز از ساعت 8 شب تا الان که این پیغام رو می گذارم قطع هست.
برای شما هم همین طور هست؟
باید فرکانس اون BTS که میخوای رو نگه داری و بقیه رو پاک کنی. قبلش یادداشتشون کن. پهنای باندشون هم که 1000 است.نقل قول:
در مودم اوت دور قسمتی به نام WiMAX و Band است که تنظیمات رو میشه اونجا انجام داد.
یک قسمت Clear History... هم داره که بعد روی اون هم کلیک میکنی.
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
نه ولی برای من صبح تا نزدیک عصر قطع بود.نقل قول:
من می خوام وایمکس بگیرم برای کرمان به نظر شما خوبه !!!؟
من کرمان هستم وایمکس 512 مبین دارم اصلا راضی نیستمنقل قول:
هرچند شرکت های دیگه توی کرمان خوب نیستن ولی وایمکس با توجه به قیمت بالاتر اصلا به صرفه نیست .
اینم تست سرعتم
سلام دوستان
من میخوام تو منطقه نواب حد فاصل صفدری و بریانک وایمکس بگیرم . خونم هم همکف پشت این ساختمونهای نوابه . کسی اونجا اشتراک داره . ایرانسل یا مبین نت فرقی نداره میخوام ببینم هر چی هست خوبه یا نه؟:11:
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز واسه کرج رو هم داری؟
مبین نت تقاطع نواب - کمیل رو میدونم آنتن میدهنقل قول:
ولی پائین تر رو خبر ندارم
شرکت مبین نت شرکت خیلی بزرگیه من فکرشم نمیکردم
جالبه بدونید که فقط 90 میلیارد تومان تو صورتحسابش از شرکت ارتباطات زیر ساخت بستانکار هست
با این سرمایه خیلی خوب میتونه در سطح کشور خودی نشون بده
دوست عزیز مهم اینجاست که اکثر اینها از خودشون هستن به من و شما مجوز نمیدون جدا اینکه سال دیگه کل شرکتهای پپ رو رد صلاحیت میکنن و به کل مخابرات به دست میگیره و سه شرکت پارس آنلاین- صبانت و شاتل میمونه که پارس آنلاین کلا سپاهی هستن و صبانت هم همینطور. ما به خاطر شغلمون با همه اینها کار کردیم با مدیر فروش هاشونم آشنا هستم و اینکه صبانت یع تغییری در مدیریتش شد و تمام پرسنلش رفتن ون با مدیریت سپاهی نمیخواستن کار کنن. الانم که بحث شبکه ملی داغ داغ شده و معلوم نیست واقعا میخوان چه بلایی سر ما بیارن در دنیای ارتباطات میخوان دست ما رو از ارتباطات قطع کنن. اگر یه کمی اطلاعات هم داریم در هر زمینه ای به خاطر همین اینترنت هست. الان من میخوام یه اینترنت بگیرم با وجود این همه شرکت واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ اکثر شرکتها رو تست کردم و راضی نبودم. بین وایمکس هم که مبین نت و ایرانسل و شاتل هستن که از همشون نا رضایتی زیاده. خیلی جالبه که یه اینترنت نتونی انتخاب کنی.نقل قول:
اصفهان به شدت افت سرعت پیدا کرده
از 4 عصر امروز پینگ 4.2.2.4 رفته روی 500 و سرعت دانلود روی 30 تا 40 (سرویس 1 مگ) !
با پشتیبانی دو بار تماس گرفتم یه بار گفت به دلیل زیادی یوزرها اورلود شده و خود به خود درست میشه دوباره که تماس گرفتم یکی دیگه گفت پهنای باند اصفهان کم اومده و در صدد رفع مشکل هستند و طی روزهای آینده مشکل حل میشه ... حالا نمی دونم این روزهای آینده کی خواهد...من تا امروز راضی بودم امیدوارم منم به جمع ناراضیان اضافه نشم !
این هم وضعیت 1 مگابیت تهران
سرعت دانلود من اینترنت 1 مگ مبین همیشه با دانلود منیجر و کانکشن بالا خوب بود الان اومده رو پایه 67 کیلوبایت.
پس مثه این که مشکل کلیه ... از من هم خیلی خوب بود امروز اینجوری شده نمی دونم چی شده ...
کلا کم کم با اضافه شدن کاربر ها این ها دیگه واسه مبین نت طبیعیه، تعداد کاربر رفته بالا همینیه که هست!(جواب مبین نت)نقل قول: