برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
Printable View
برا منم از دیشب تا حالا خراب شده سرعتم باز رفته رو سی چهل کیلوبایت
همیشه تو این مواقع برید به استاتوس مودم و snr و پهنای باند خططتون ببینیدنقل قول:
شاید نویز گرفته باشه خططتون و شرکت پهنا باند رو کم کنه مثلا برای من خیلی از این اتفاقا افتاده که اگر نویز بگیره خطمن پهنای باندو کم میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;نقل قول:
اسکرین شات گرفتم
خططتون عالیه مخابرات شما رو محدود کرده شما تا 24 مگ هم میتونید دانلود داشته باشید یعنی با سرعت 3 مگ بر ثانیه هم میتونید دانلود کنید ولی الان خططتون روی 2 مگ باز هم با سرعت 256 کیلو میتونید دانلود کنید ولی مخابرات شما رو محدود کردهنقل قول:
نگاه کنید من هم واسه 3 ماه از مخابرات سرویس گرفتم و شبانه رایگان بود ولی خودشون گفتن شبانه رایگانو ما تا 256 سرعتشو کم می کنیم
بیشتر مواقع هم درست بود با سرعت 30 کیلو دانلود میکردم ولی بعضی وقتا از دستشو در میرفت و با سرعت 1مگ دانلود میکردم نمیدونم قضیه از چه قرار بوده
خلاصه اگر الان دارید از شبانه رایگان استفاده میکنید پس خود مخابرات سرعتو کم کرده
بله خطم مشکلی نداره ساعت یک شب که میشه سرعتم رو محدود میکنند الان برای وبگردی هم مشکل دارم سه ماه پیش به وزارت ارتباطات شکایت کردم تا یه مدت سرعتم خوب شده بودنقل قول:
دوباره باید شکایت کنم
هر کس از دست مخابرات اراک شاکیه از طریق این لینک میتونه شکایت کنه
کد:https://195.ict.gov.ir
خب سرویس شما شبانه رایگان داره؟بعد خودشون گفتن شبانه رایگانو محدود می کینم یا نه؟نقل قول:
چون من قم که بودم محدودیت گذاشته بودند و گفتند ما سرعتو برای شبانه رایگان روی 256 میذاریم
حالا نمیدونم تو شهرتون هم این قانون هست یا نه؟!
من تو روز سرعتم رو 250 شبا میاد رو 30 تا 40 پشتیانی مخابرات که کلا جوابگو نیست میگه شبا دانلود زیاد سرعتت کم میشه
من سرویس دو مگ خریدم باید حداقل رو 250 بم سرعت بده تو قرادادم ننوشته شبا سرعت کم میشه
ماهی 150 دارم پول اینترنت میدم شبا نمیتونم حتی وبگردی کنم مخابرات اجازه نمیده از شرکهای دیگه اینترنت بگیرم چون انحصار فیبر نوری رو مال خودش کرده
مخابرات منطقه ما خط مسی واگذار نمیکه تا همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
الان ساتیا بم sms داد 50 گیگ ترافیک 60 هزارتومن
مخابرات کلاه بردار 50 گیگ رو 112 هزارتومن میفروشه
دیشب هم سرعت افتضاح بود
نقل قول:
این ساتیا شبانه رایگان داره یا مثل مخابرات محدود میکنه و از این مسخره بازیها در میاره از خودش ؟
دقیقا" من سه شبه این مشکلو دارم....ما خیابون ملک هستیمنقل قول:
قبلا" اصلا" همچین مشکلی نداشتم..... من چهار ساله اینترنت مخابرات دارم هیچ وقت همچین موردی ندیدم....تا قبل از این سه شب با سرعت 200 تا شبا دانلود می کرد الان از از ساعت 12 شب به بعد حتی صفحه هم به سختی باز می کنه
.....بعید می دونم اینها با شکایت مشکلو حل کنن
من شنیدم شهرهای دیگه هم سرعت شبانه یک دفعه اومده پایین
نه ساتیا محدود نمیکنهنقل قول:
از شاتل هم که داشتم محدودم کردن
چند سال ساتیا داشتم راضی بودم دو ساله که به جز مخابرات از جایی نمیتونم اینترنت بگیرم
فامیلمون میگفت از ساتیا شبانه 17 گیگ دانلود میزدم سرویس محدود داشت عوضش کرد نامحدود گرفت سرعتش خیلی افت کرده
ساتیا سرویس های محدودش خیلی خوبه توربو دارن
واقعا ؟!! شبی 17 گیگ ؟!!نقل قول:
آخه مسئله اینه که هیچ شرکتی هیچ تعهد و گارانتی برای سرعت دانلود شبانه نداره، در واقع همین که رایگانه یه لطف به مشتری محسوب میشه، سرعت پیشکشه !!
حالا تو این هفته اگه فرصت کردم حتما میرم یه سری میزنم ولی فک نمیکنم تضمینی بدن
من 5 6 سال پیش ساتیا داشتم سرعت دانلود شبانه خیـــلی بد بود
بله شبی 17 گیگ میزد ساتیا تعهدی نمیده که 17 گیگ دانلود کنی اما تو حالت توربو چیزی بیشتر از تعهدش به مردم میدهنقل قول:
ساعات رایگان لطف به مشتری نیست حق مشتریه
قیمت جهانی یه خط یک گیگ اینترنت 12 دلاره یعنی 36 هزارتومن
مخابرات این خط 36 هزارتومنی رو به چند هزار کاربر ایرانی میفروشه
یه خط 36 هزارتومنی چندین هزار برابر قیمت واقعیش به ما فروخته میشه
حالا اینترنت شبانه لطف به ما محسوب میشه ؟
نقل قول:
نه عزیز سوتفاهم شد، من نمیگم دانلود شبانه لطف به ماست میگم از نظر شرکت های ارائه دهنده Adsl تو ایران همین دانلود رایگان شبانه لطف به مشتری محسوب میشه و الا هیچ جای دنیا سرویس Adsl رو حجمی نمیفروشن
من هم از دانلود رایگان هر شب 18 گیگ به 8 گیگ تنزل پیدا کردم... :n01:
پ.ن: از سرورهای داخل ایران دانلود انجام بدید
شکایت کردن تاثیری داره؟ یا باید بیخیال مخابرات شیم؟
من امشب تا ساعت 12 با سرعت 250 دانلود می کرد یک دقعه سرعت رسید به 20 کیلو بایت
الان هم داره با همون 20 کیلو بایت دانلود می کنه.... من قبلا" اصلا" مشکلی نداشتم.... نمی دونم چرا یک دفعه سرعتو بستن
شما از کدوم شرکت 18 گیگ دانلود می کردی؟نقل قول:
خیز تاثیری نداره، من اینو قبلا هم گفتم، به این شکل که
اینترنت مثلا ۲۵۶ کیلوبیت شما با تبدیل به بایت میشه ۳۲ کیلوبایت
که بر اساس قانون سازمان مقررات، گفتن تو ساعات افت مصرف این مقدار یک به هشت هم محاسبه میشه یعنی ساعات رایگان نت شما بین هشت تا ۳۳ کیلوبایته! اگه پایین تر از اینه میتونید شکایت کنید و حق رو به شما میدن! در غیر این صورت خیر.
----
من هفت ساله رو نت مخابرات هستم جای دیگه ایی هم نمیتونم برم
آنقدر هم پیگیر این موضوعات حداقل تو شهرستان خودمون بودم که نگو
اما فایده نداره که نداره
تنها راه برام این بود که نت ۱۰ مگ بگیرم تا با تاثیر قوانینشون
حداقل شبی ۴ گیگ دانلود رایگان داشته باشم
آخه الان مساله دیگه فقط شبانه نیست.... روزانه هم جنگ اعصاب شده... یک دفعه در عرض چند روز مخابرات یک افت کیفیت وحشتناک داشتنقل قول:
با این وضع من فکر کنم مجبور شم مخابراتو عوض کنم
الان شرکت هایی هستن که با ماهی بین 60 تا 80 تومن سرویس درست و حسابی با شبانه رایگان بدون افت کیفیت بدن؟ چون من الان همین هزینه را دارم برای اینترنت 512 مخابرات می دم حداقل برم جایی خرج کنم که اعصابمون راحت باشه...
والا ظاهرا شرایط و ضوابط اینترنت شهر به شهر استان به استان متفاوته ، چه لحاظ شبانه رایگان چه سرعت دانلود.
برای مثال سرویسی که شاتل در تهران میده با شاتلی که در شهر ما سرویس میده به مراتب متفاوته، عکس همین موضوع ، سرویس فعلی مخابراتی که الان من و شما داریم استفاده میکنیم واسه دوستان مون تو شهرستان های خراسان ارزو هست.
باز خوبه من زمانی که مخابرات بودم آخری ها اینترنت ساعت یک شب به بعد قشنگ میشد 3-4 کیلوبایت ! :n38:
ساعت یک به بعد اینترنت مخابرات از دیال آپ هم کند تر میشه
دقیقا" برای منم اینطوریهنقل قول:
دوستان من می خوام مخابرات را تخلیه کنم از شرکت های خصوصی بگیرم مخابرات دیگه سرویس هاش غیر قابل تحمله
معمولا" برای تخلیه مخابرات چتد روز زمان می بره تا خط را تخلیه کنن؟ راهی هست که بشه یک روزه تخلیه اش کنن؟
الان تو اراک بهترین شرکتی که بهترین سرویس را می ده مخصوصا" برای دانلود شبانه کدوم شرکته؟ ( ماهانه حدود 40-50 گیگ دانلود شبانه دارم و تا سقف ماهی 80 تومن هم می تونم پرداخت کنم)
سلام دوستانی که علاقه مند هستن شمارشونو برای من توی پیام خصوصی بفرستن تا یه گروه توی تلگرام تشکیل بدیم
من امروز رفتم ساتیا پرسیدم سرعت دانلود شبانه سرویس هاتون چقده ؟ گفت بستگی به استفاده بقیه داره، گفتم خب بالاخره یه حداقلی نداره ؟؟ مسئول محترم هم گفت نه دانلود شبانه هیچ تعهدی برای شرکت نداره !! یعنی اگه 5 کیلو بایت هم سرعت گرفتی کسی نیست بری یقه شو بگیری، بنده هم اونجارو با یه لبخند ترک کردم ! آخه یکی نیست بگه تایم شبانه با چند صد نفر مگه شیر می کنید که هیچ حداقلی نداره سرعت ؟!!
این همه برم چند روز طولش بدن مخابراتو تخلیه کنم آخرم برم یه جای دیگه همین وضع باشه چه فایده داره
نقل قول:
دقیقا همینه من زمانی از ساتیا داشتم و شبانه رو به شدت افتضاح کردن و کفر من سر آخر در اومد و وداع کردم باهاشون .
ساتیا توی این کارا (محدودیت کردن شبانه) ید طولایی داره .. میترسم مجدد مارگزیده بشیم.
دوستان وضعیت دانلود شبانه سرویس های وایمکس مبین نت چطوریه؟
من یکی از دوستام داره ولی مثل این سرویس اون شبانه نداره ولی مطمئنم یک سری از سرویس هاش شبانه داره کسی اینجا سرویس از وایمکس داشته؟
از کجا؟ چه سرویسی؟ شبانه یا روزانه؟نقل قول:
نقل قول:
پیشگامان - ماهی 3 گیگ - مضاف بر این که پیشگامان شبانه نداره :n28:
امروزم رفتم مخابرات برای سرویس 10 مگ، کارت دانشجویی ارشد نشون دادیم تا طرف راضی شد، بعد یه لحظه پرسیدم سرعت دانلود شبانه اش چطوره ؟؟ طبق معمول قانون طلایی شون رو در آورد و گفت سرعت شبانه هیچ حداقلی نداره، اصلا صفر، چون رایگانه هر چقد بدیم هم شما باید بگید دست شما درد نکنه، دیگه کم کم با یارو بحثم شد میخواستم همونجا بخوابونم زیر چشمش ، مرتیکه جوری میگه سرعت دانلود اصلا صفر انگار یه چیزیم طلبکاره. ( با کیا شدیم 80 میلیون )
حالا الان کسایی که 10 مگ دارن سرعت شبانه شون خوبه ؟ ثابته ؟؟ اینطور که این میگفت اگه صفرم بشه حق اعتراضی نیست.
نقل قول:
میگرفتی میزدی بلکه دل ما اندکی سبک میشد :n27:
نمیدونم چه شیوه نامبارکیه یک سالیه راه افتاده کلا اگه شبانه رایگان از شرکتی بخوای انگار داری فحش ناموسی به طرف میدی !!!
همه جای دنیا تعداد مشترکین که زیاد میشه طرح های تشویقی بیشتر میشه کیفیت میره بالا این مملکت نفرینی ما برعکسه .
هرجا میری یا شبانه رو جوری محدود میکنن از چشم و چالت بزنه بیرون یا بن کل تعطیله !! :n34:
بله دیگه هر سال گستاخ تر و وقیح تر میشن، کلا حقوق ارباب رجوع داخل ایران با ... یکیه !نقل قول:
دیگه همین دانلود شبانه داغونم شده منت اینا به سر ما باید دفعه دیگه با گل و شیرینی بریم ازشون تشکرم کنیم
اینترنت نامحدود داره میده مخابرات !؟؟ به نظرتون این سری چه کلکی داره ؟ :n37: کسی اطلاعی داره ؟
یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم بحثاش توی همین تاپیک هست از سرعت عالی به صفر میل کرد و هیچ اعتراضی نمی شد کرد!نقل قول:
تعرفه هاش به چه صورت نا محدود واقعی یا مثل این خصوصی ها سرعت کمتر پس از حجم مشخص در ماه؟ پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
نقل قول:
اعلام کرده بزودی قیمت ها رو عمومی میکنیم ... دوباره چه کلکی دارن جیب ملت رو خالی کنن به بهانه نامحدود !
ارائه سرويس هاى پيش پرداخت نامحدود به مناسبت دهه جر توسط شركت مخابرات استان مركزى
سرعت 512kb نامحدود سه ماهه 70000 تومان
سرعت 512kb نامحدود شش ماهه 138000 تومان
سرعت 512kb يك ساله 275000 تومان .
شانسیه شباشه.نقل قول:
حداقل 300 میگیره ، حداکثر هم همون 1 مگابایت.
بیشتر شبا هم 600
من الان دو روزه پینگم خیلی بد شده ، از 150 شده حدود 1000 ، کس دیگه ای هم اینجوری شده؟