رفقا کسی بازی خوب روی گوشی تست نکره؟!
بعد از Prince of Persia و NFS : Shift بازی خوب دیگه ای بازی نکردم رو این گوشی!
Printable View
رفقا کسی بازی خوب روی گوشی تست نکره؟!
بعد از Prince of Persia و NFS : Shift بازی خوب دیگه ای بازی نکردم رو این گوشی!
دورود بر بروبکس سایت
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
ممنونم از پاسخدهیتون پیشاپیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دفترچه راهنمای فارسی این گوشی هست؟
پست دوم همین تاپیک!نقل قول:
آقا این برنامه رو رو گوشیتون نصب کنید ببینید چه امتیازی رو به گوشیتون میده برنامه یه بنچ مارک هستش البته جاوا
[PHP]http://www.4shared.com/file/KkfOLyZ_/fpc_bench_3.html[/PHP]
گوشی من در که Vivaz™Pro هست این گونه بود :
2M Multi Tread = 117 Sec
3Dimension =507
نقل قول:
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
بازی های N-Gage رو من تا حالا ندیدم ولی بازی های S^3 که بضی از بازی ها ش رو پورت کردن و اجرا میکنه مثل Need For Speed Shift , PES 2011 من دیدم که بازی های بزرگ S^3 هست (همون N8,C7)
نه رفیق!نقل قول:
امکان اش نیست!
اقایون و خانوما من این گوشی رو از دیجی کالا با گارانتی کامتل خریدم ولی تو پکش قلم نداشت و مموریش هم 2گیگ بود چیکار کنم حالا مموری رو بی خیال ولی قلم باید باشه یا نه نیست ؟
و یه چیز دیگه این گوشی کابل اتصال به تی وی تو پکش هست یا نه؟
نه، خیلی وقته دیگه کابل اتصال به TV و قلم و حتی مموری 8 نمیذارن ...نقل قول:
پکهاش خیلی ساده شده ...
قفط USB و شارژر و یه هندزفری خیلی معمولی ...
نقل قول:
برای هیچکس قلم نداره ! به اون عکس توجه نکن ! من از هر کی پرسیدم نه قلم داشت نه کیف داخل پک نه هندزفری بلوتوث و نه مموری بیش از 2 گیگ !!!
مسخره س نه ؟!
کلا سونی اریکسون مسخره شده!!! نوکیا واسه گوشی های سال 2008 که میشه سه سال پیش مثل 5800 و C6 چند مدل دیگه اپدیت جدید داده ولی سونی اریکسون برای ویواز و ویواز پرو که تاز یک ساله شده دیگه اپدیت نمیده و اصلا یادش رفته یه همین گوشی رو داره تولید میکنه...
رو گوشی های N8 و C7 و یکی دو مدل دیگه داره کلا سیستم عامل رو عوض میکنه کاری که سونی اریکسون تو خواب هم نمیتونه بهش فکر کنه چه برسه انجام بده حالا کاری با خوب یا بد بودن سیستم عامل جدید ش ندارم...
گوشی من (ویواز پرو )قلم کیف نداشت ولی رم 8 روش داشت
ببینید چه آپدیت فوق العاده ای واسه ی گوشی های این اومده :: CFW ^ 3 v6.1 Symbian For Nokia 5800 5530 523
امکان نصب رو ویواز با این سیستم عامل مزخرفش نیست ؟؟؟؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485861
من گوشي رو از علاءالدين خريدم ولي باتريش خيلي ضعيفه هر روز بايد شارژ بشه مال شما هم اينطوريه؟
بله اگه خیلی با گوشیت ور بری زود تر از این هام شارژ خالی می کنهنقل قول:
اما پس از یه مدتی که ور رفتنت کم شد می بینی که دو سه روز برای کاربرد مکالمه ای شارژ نگه می داره
(البته اگه مثل من قبض گوشیت فقط 14-15 تومن میاد:31::31:)
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
منظورم از قبض گوشی قبض تلفن بود دی:
نقل قول:
برای من یه رم 2 توش داشت که الان هم تا بیخ پره . یه جورایی گوشی خوبیه ولی خیلی ناز داره ! هنوز نیومده پاش به تعمیرگاه کامتل باز شد و یه مشکل رو مادربردش پیدا شد که من مطمئنم از قبل خرید این مشکل رو داشته اما اونا زیر بار نرفتن :41: . قبل از این موتورولا داشتم 5 سال ! هنوزم که هنوزه کوچکترین مشکلی پیدا نکرده و مثل روز اول کار میکنه . دارم به این نتیجه میرسم که برم عوضش کنم و یه مدل جدید از موتورولا بگیرم دوباره .
فعلا تو این رنج قیمت اچ تی سی واید فایر بهترینهنقل قول:
سلام دوستان
من يک گوشي ويواز خريدم که مشکل عجيبي داره، زماني که به usb کامپيوتر وصل هست راحت شارژ ميشه ولي با شارژر خودش شارژ نميشه. در ضمن شارژر و کابل را چک کردم سالم هست. نميدونم مشکل سخت افزاري هست يا نرم افزاري.
اين را هم اضافه کنم که گوشي را از طريق سايت سوني اريکسون آپديت کردم و مستر ريست هم کردم ولي درست نشد. گوشي زمانيکه روشن هست و به برق وصل ميشه علامت شارژ کردن نمياد و شارژ هم نميشه ولي زمانيکه خاموش هست و شارژرش را به برق ميزنم علامت شارژ کردن مياد ولي فقط ظاهريه و گوشي شارژ نميشه در ضمن باطري هم سالمه و حدود يک هفته شارژ نگه ميداره.
ممنون ميشم اگه کسي کمکم کنه
اگه مشکل نرم افزاری نباشه احتمالا از بوردشه . تا اونجایی که مطلع شدم ویواز و اکسپریا مادربورد ضعیفی دارن . شما اولین نفری نیستی که باهاش مشکل سخت افزاری داری . ظاهرا مدل موفقی نبوده ویواز با وجود کارآیی ها و مزایایی که داره و در نگاه اول به نسبت قیمتش عالیه . :13:اغلب هم با شارژ گوشی مشکل دارن و مطمئن هستند که باطری سالمه . خود من همین 2 هفته پیش گوشیمو از تعمیرگاه پس گرفتم . بهم گفتن که آب رفته توش و بوردش آسیب دیده !!! و من فقط شاخ درآوردم چون امکان نداشت !!! :18: در هر صورت 75 تومن پیاده شدم و هیچیش شامل گارانتی نشد !!!:19:نقل قول:
اگه امکانش هست و تا مشکل جدی پیدا نکرده گوشیتو عوض کن . گوشی من که پلمپش باز شد .:41:
کلا S60v5 تو پخش فایل های ویدیو ای خوب عمل نمیکنه یه فیلم رو به MP4 کانورت کردم و از عمد طوری کانورت کردم که حجمش بالا بشه (2.3 گیگ شد) موقع پخش این پیغام رو داد Can not open file در ضمن هیچ برنامه ای هم پخشش نکرد نه UC و نه SmartMovie هیچی سیستم عامل نمیتونه فایل رو بخونه در نتیجه هیچ برنامه ای نمیتونه پخش کنه
سلام خدمت همه ي دوستان
من ديروز گوشي vivaz pro خريدم
خيلي سوال دارم ازتون ... ولي سعي ميكنم تا اونجايي كه ميتونم مطالب تاپيكو بخونم ... ولي انصافا خيلي زيادن!
چندتا سوال مهم دارم ممنون ميشم جوابمو بدين
يكي اينكه كلا طريقه ي نصب برنامه يا بازي روي گوشي چجوريه؟!
من ميخواستم پي سي سوييت رو روي كامپيوتر نصب كنم ولي ارور ميداد كه نميشه و ويندوز بايد سرويس پك 3 باشه!
اينو بايد چيكار كنم؟!
سلامنقل قول:
چون این مدل گوشی سیمبین هست برای نصب برنامه نیاز به حک شدن داره که مشکلی پیش نیاد
پي سوييت رو نمي دونمنقل قول:
اما براي نرم افزار و بازي اگه جاوا باشه كه مشكلي نيست
اگه سيمبين باشه اكثر برنامه ها و بازي ها نياز به ساين داره كه بايد تاپيك مخصوص ساين كردن رو بخوني
سلام دوستان من ساتیو دارم ولی نمیتونم وقتی دارم با یکی حرف میزنم صدا رو ضبط کنم , دکمه record خاموش میشه در حالی که با S500 میتونم ضبط کنم که خیلی از ساتیو پایین تره , من چه جوری صدای مکالمه رو ضبط کنم؟
خب تاپیک ساتیو که اینجاس :نقل قول:
اونجا مطرح کنی زودتر به جواب میرسیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298585
بله میدونم تاپیک ساتیو اون جاست ولی اون تاپیک داره خاک میخوره و سال تا سال کسی توش نمیره و در ضمن سیستم عامل ساتیو و ویواز یکی هست بنابراین همین جا بهترین جا برای زودتر به جواب رسیدن هستنقل قول:
ممنون ...نقل قول:
اين هك كردنو بايد از كجا ياد بگيرم؟! الان 5 روزه گوشي رو دارم ولي هنوز هيچ كاري نتونستم باهاش بكنم! حتي نصب يه بازي ساده!
ممنون ...نقل قول:
منظورتون چيه از اينكه گفتين براي نرم افزار و بازي اگه جاوا باشه كه مشكلي نيست؟!
ممكنه آدرس اين تاپيكو بدين؟! من يه تاپيك پيا كردم واي براي گوشي هايي كه سيستم عاملشون سیمبین سری 60 ویرایش3
گوشي من ويرايشش 5 ...
بازم بايد از همين روش عمل كنم؟!
نقل قول:
تبریک آقا تبریک برای خرید Vivaz™Pro
شما اول بیا اینجا این تاپیک رو بخون تا متوجه بشی ساین یعنی چی
یعد IMEI گوشیت رو یا بیا تو این تاپیک در خواست بده یا بده خودم برات بگیرم چون گوشیم Vivaz™Pro هست:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
راستی چند گرفتی با گرانتی یا بدونه گرانتی من با گرانتی اصلی 290
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
واسه اون مشکلتون باید از یه نرم افزار واسه ظبط مکالمات استفاده کنید !نقل قول:
مثل این :
یاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420032&highlight=%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428166
آقا این نرم افزار واسه ما ویوازی ها هم کار می کنه؟؟؟نقل قول:
تو عنوان تاپیک اولی که گذاشتم نوشته بود واسه ویواز هم هست !نقل قول:
طبعا" هم باید کار کنه
سلام به همه ! دوستان من دوست دارم موقتا یه گوشی خوب بگیرم ! ویواز رو دوس دارم ! بگیرمش ؟ پرو رو یا سادشو ؟ مرسی ! :40:
قبل از هر چیزی توجه داشته باشید که سیستم عامل ویواز و ویواز پرو سیمبین یعنی سیستم عامل اختصاصی نوکیا هست که سونی اریکسون به طور آزمایشی روی چند سری از گوشیاش من جمله ویواز تست کرد ... (و به عقیده خیلیا موفق هم نبود)نقل قول:
الان دور دور سیستم عاملای جدید و خوش آتیه مثل آندروید و بادا و ویندوز و ... است ... سیمبین دوره اش تموم شده و دیگه قادر به رقابت با این سیستم عاملا نیست ...
اما این دلیل نمیشه که بگیم ویواز گوشی بدیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید
تصمیم با خودتونه ...
بازم مشورت بگیرید از دوستان در انجمن مشاوره برای خرید گوشی ...
يه تم با حال واقعي براي ويواز پيدا نميشه ؟؟؟؟؟؟
لطفا معرفي كنيد.
ديگه زمان خريد ويواز تموم شده ..... منم فقط به خاطر دوربين و زيبايي و كوچكي خريدم ........... اما دوربينش راضيم نكرد يعني نرم افزارش خوب نيست .... اما از مورد دوم كاملا راضيم
الان ديگه بهتره بريم به سمت آندرويد .... چون سيمبيان توي دنياي امروز حرفي براي گفتن نداره
سلام
آقا کسی جادویی وردی بلده بخونیم این بک گراند مشکی منو عوض بشه بدون تغییر تم؟
اوهوی کورش چرا داری سوت میزنی با تو هم هستم :دئ
تو پست اولم گفتم منو در واقع منظورم Menu بود اصلاح میکنم!
Menu رو میخوام از این عزا در بیارم! :13:
سلام عزيزان
من ميخوام روي گوشيم رمز و قفل بزارم
وقتي ميرم داخل قسمت امنيت ... ميخوام رمزمو بدم ... ميگه رمز قبلي چيه؟!!!!!!
من كه گوشيم جديده ... تازه خريدم ... رمز قبلي كجا بود؟!!!!!
یا 4 تا صفر یا 5 تا صفر این رمز دیفالت گوشیهنقل قول:
سلام عزيزان
من ميخوام روي گوشيم رمز و قفل بزارم
وقتي ميرم داخل قسمت امنيت ... ميخوام رمزمو بدم ... ميگه رمز قبلي چيه؟!!!!!!
من كه گوشيم جديده ... تازه خريدم ... رمز قبلي كجا بود؟!!!!!
رو امتحان کن.
ممنون درست شد ...
يه سوال ديگه
من بخوام زنگ اس ام اس هارو عوض كنم بايد كجا برم؟!
قبلا اين كارو كردم ... ولي الان هر چي ميگردم اون آدرسو پيدا نميكنم ... اعصابم خورد شد!:40::41:
Settingنقل قول:
Personal
Profile
Normal
Personalize
Message Alert