کی ؟ شما ؟!نقل قول:
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کی ؟ شما ؟!نقل قول:
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من کیم.جمع خودتونو میگم
چرا من Light Volume ندارم ؟ :41:
تو تنظیمات نورم Inclusion Volume یا Excution ندارم !
بنیاد نه .... ولی من برای سازمان تبلیغات اسلامی مازندران نمونه بردم که از یه بازی مون حمایت کنن منتها به جوابی در نهایت نرسیدم.....نقل قول:
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار
الان شرکتای بزرگ با هزینه های شخصی زیاد دارن که میخوان با بنیاد شریک بشن با کلی مشکلات عجیب و غریب روبرو هستن (اینجور که اخبارش میرسه) اونوقت از من و رضا که دوتا بازیساز مستقل هستیم حمایت میکنن؟
اینجور که به ما توصیه میکنن نباید طرف بنیاد بریم و اگه بخوایم یه روز بازی بسازیم میفروشیم به یه شرکت پخش که در دسر بنیاد رو هم نداشته باشه ......
الانم بیکار نیستیم یه کارا و اقداماتی داریم میکنیم .......
اگه نسخه جدید رو دانلود کردی (یکی دوتا نسخه آخر) توی UDK به طور پیش فرض LIGHT VOLUM اجرا شده و برای ولوم دادن فقط میتونی لات مس رو ولوم بدی ....نقل قول:
چرا من Light Volume ندارم ؟
اگه مپتو با نور همینطوری بیلد کنی دیگه مثل قبلا دو سه ساعت بدون ولوم طول نمیکشه خودش لایت ولوم رو میده .....
من یه لول تمرینی درست کردم.
چرا وقتی میخوام Geometry رو بیلد کنم، بعد از بیلد تمام براش هایی که ساختم از بین میره ؟
با اینکه خود براش ها همه سر جاشونه و هیچ تغییری توش ندادم ولی محتواش نیست :31:
واضح تر بگم ... دیوارای لول همه براشن ! وقتی ریبیلد میکنم دیوارا از بین میرن با اینکه خود براش سر جاشه :31:
کلا کار با این براشا درد سره !
بهتره تو یه برنامه مثل مکس بسازیم واردش کنیم :21:
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....نقل قول:
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
نقل قول:
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
ممنون نینجا جان ولی
چه ربطی به سوال من داشت ؟ :18:
هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
تا وقتی که این COPY RIGHT ایران نداشته باشه همین میشه به فرض یه بازی ساختین کامل باUDK وقتی BATTLE 3 هست 3 تومن دیگه کی بازی ایرانی میخره تازه توش به ایران هم حمله میکنن که واسه امدنش لحظه شماریه من تو کرمانشاه نرم افزار کار میکنم شمشیر نادر و....اصلا فروش نرفت چون 5 تومن میخواد بده به ابن بازی 5 تومن میده RAGE بازی میکنه اگه قانون COPY RIGHT بود بازیا 50و60 تومن بودن راحت بازی سازی پیشرفت میکردو بازی ایرانی میخریدن. 20 تومن راحت میدادن براش اینم شانس ماست افتادیم تو مملکتی که یه ور دین خفتشو گرفته از اون ورم تهریم بازی هم بسازی بایید در مورده اسلام و نیروهای دلیر جمهوری اسلامی باشه.
واقعا نمیفهمم چرا هر کی از راه میرسه یه پست میده که هیچ ربطی به پست قبلی نداره !
خیر سرم من سوال پرسیدم ... !
مشکلم رو گفتم تا یکی کمکم کنه.
نینجا که اومد یه جواب بی ربط داد.
پرویز هم یه جواب بی ربط تر !
kollack هم یه چی گفت که اصلا به تاپیک ربطی نداره !
یعنی چی آخه ! :41:
فقط باید علامت تعجب گذاشت ... !!
پرویز جان منظور من طراحی در و دیوار مرحله بود که تو UDK توسط Brushها میشه ساخت نه آبجکت ها.نقل قول:
هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
فکر کردم لولو کلا با براش طراحی کردی گففتم اینو بگم .....نقل قول:
چه ربطی به سوال من داشت ؟
در مورد مشکلت هم من همچین مشکلی تا حالا نداشتم نمیتونم جواب بدم .....
گفتم چرا اون جوابو دادم پرویز هم احتمالا مثل من برداشت کرد .....نقل قول:
نینجا که اومد یه جواب بی ربط داد.
پرویز هم یه جواب بی ربط تر !
kollack هم یه چی گفت که اصلا به تاپیک ربطی نداره !
کولاک هم در مورد پست قبل تر از قبلش اینو گفت .....
کلا بحث زیاد بیخودی نشده که لازم به اعتراض باشه ....
مجید جان من قبلا این مشکلو داشتم .... اینم عکسش شما هم منظورت همینه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهش اینه که براش های تیکه تیکه درست کنی بزاری کنار هم مثلا یه براش خیلی بزرگ درست نکنی ... من هم کف و هم دیوار رو تکه تکه کردم مشکل حل شد ..
حذف شود (پست تکراری)
نه نینجا جان .حرف من از هلپ یونتی و گیم استدیو بود شاید حالا قضیه udk فرق بکنه.
نمی دونم مجید شاید منظورتو نگرفتم.
بعدشم عزیزم بعد پست دادن الکی بدرد چی من می خوره مثل می خواهم کاربر فعال بشم؟؟!@؟!@:13:
وحید جان عکست که لود نمیشه !نقل قول:
مجید جان من قبلا این مشکلو داشتم .... اینم عکسش شما هم منظورت همینه ؟؟
راهش اینه که براش های تیکه تیکه درست کنی بزاری کنار هم مثلا یه براش خیلی بزرگ درست نکنی ... من هم کف و هم دیوار رو تکه تکه کردم مشکل حل شد ..
ولی من دقیقا از اول براش های تیکه تیکه درست کردم :31:
و الان به این نتیجه رسیدم که این کار غلطه !
باید از همون اول یه براش تو خالی درست میکردم.
خیلی بهتر بود این کار.
و الانم میخوام این کارو بکنم و دیگه از براش های تیکه تیکه استفاده نکنم.
چون بعدش تغییر اندازه و این چیزاش دردسر میشه.
پرویز جان من نه مدیرم نه صاحب این انجمن که بخوام به پست دادن تو یا کسای دیگه گیر بدم !نقل قول:
نمی دونم مجید شاید منظورتو نگرفتم.
بعدشم عزیزم بعد پست دادن الکی بدرد چی من می خوره مثل می خواهم کاربر فعال بشم؟؟!@؟!@
بی خیال ... :10:
دوستان راهی هست که بدون کدنویسی بشه Player Height رو کم و زیاد کرد ؟ :10:
نه از طریق Kismet میشه نه از طریق کد نویسی . شما فقط میتونید اندازه کل مدل پلیر رو کوچیک و بزرگ کنید اونم از طریق کد نویسی هست. این راه پیسنهاد نمیشه چون ممکنه تنظیمات physic شما بهم بریزه بهترین راه اینکه قبل از وارد کردن به محیط UDK پلیر رو تنظیم کنید.نقل قول:
مقیاس آبجکت ها نسبت به پلایر و آبجکت های دیگه رو چه جوری بگیریم که طبق واقعیت درست در بیاد ؟
تو فروم اپیک میگشتم همچین بحثی شده بود که فرمول خاصی هم داشت !
زیاد بهش توجه نکردم.
اینجا کسی میدونه ؟
اگه بخوایید مقیاس واقعی کار کنید بهتره همه چیز رو بر اساس سانتیمتر ایجاد کنید ولی اگه بخوایید بر اساس استاندارد UDK کار کنید هر واحد در UDK تقریبا برار 2.54 سانتیمتر هستنقل قول:
1unit= Unreal Unit(UU)-------------> 2.54 cm ----------> 1inch
ابزار Texture Alignment Mode و Surface Properties برای تغییر UV یه Static Mesh کار نمیکنه ؟
پس برای تغییر دادن UV یه آبجکت باید چی کار کرد ؟
باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....نقل قول:
عه ! یعنی هیچ راه دیگه ای تو خود نرم افزار نداره ؟نقل قول:
باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
یعنی Texture Aligment و Surface Properties فقط واسه Brushهای خود انجین کاربرد داره ؟ :41:
آخه من خودم یادمه یه سری یکی جلوم تو خود یو دی کی وارد یه بخشی شد که داشت UV تکسچر مدل رو تنظیم میکرد.
اگه نداشته باشه که ضد حال میشه :41:
واسه uv توی متریال ادیتور یه نود هست . نیستش دیگه چیه؟
چی چیه دعوا داری ؟ :31:نقل قول:
---------------------------------
تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
آخه اولش فکر میکردم قلق خاصی داره ...
ولی الان میبینم نه انگار مشکل از براش هاس.
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره.:46:
شماها به عنوان کسی که با یو دی کی کار میکنه با چه روشی بیس مرحله رو میسازید ؟
از همین براش ها استفاده میکنید ؟
یا از برنامه های دیگه
----------------------------------
مشکلای عجیب قریبی که تا حالا واسم پیش اومده :
یه بارشو که صفحه پیش گفتم !
وقتی بیلد میکنم مرحله رو کلا براشا از بین میرن !
با این که هستن ولی محتوایی ندارن :18:
خب خیلی ضد حاله آدم این همه بازی میسازه بعد ریبیلد کنه اینجوری شه.
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
یعنی براش اولی یه در داره که اون در رو باز میکنی بری تو براش دومی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین :18:
من قبلا هم بهت گفتم براش برای اینه که لول دیزاینرا ایده اولیه ی طراحی مرحله رو نشون بدن ....نقل قول:
تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
آخه اولش فکر میکردم قلق خاصی داره ...
ولی الان میبینم نه انگار مشکل از براش هاس.
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره
بعدشم براش اصلا مشکل نداره .... میتونی برای هر بار add کردن مشخص کنی چه نوع باشه (جامد, نیمه جامد و بدون کلیژن)....
من بیس مرحلمو با همین براش میسازم .....نقل قول:
شماها به عنوان کسی که با یو دی کی کار میکنه با چه روشی بیس مرحله رو میسازید ؟
از همین براش ها استفاده میکنید ؟
یا از برنامه های دیگه
سیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟نقل قول:
مشکلای عجیب قریبی که تا حالا واسم پیش اومده :
یه بارشو که صفحه پیش گفتم !
وقتی بیلد میکنم مرحله رو کلا براشا از بین میرن !
با این که هستن ولی محتوایی ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خیلی ضد حاله آدم این همه بازی میسازه بعد ریبیلد کنه اینجوری شه.
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
یعنی براش اولی یه در داره که اون در رو باز میکنی بری تو براش دومی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین
گرافیکم 5770 xfxنقل قول:
سیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟
رم 4گیگ
cpu amd دو هسته ای 3.0
آخرین نسخه رو دارم.
مشکل از سیستم نیس مطمئنم.
شاید مشکل از کار کردن من باشه !
ولی من سعی کردم استاندارد کارمو درست کنم :31:
BSP بیشتر برای مرحله های indoor بکار میره به خاطر حفظ کردن کیفیت تکستچر ها و تنظیمات پیشرفته نور. ولی در کل باید مواظب بود که بعضی تنظیمات رو زیاد نکی چون باعث زیاد شدن حجم میشه.نقل قول:
برای محیطهای OUTDoor بیشتر از آبجکتهای استاتیک استفاده میشه مثلا محیط یک شهر . چون BSPها با نور داینامیک حجم زیادی رو به انجین تحمیل میکنن و کلا مناسب محیط ها OUTDoor نیستن.
مشکل از بین رفتن BSP های شما شاید این چند نکته باشه:
بعد هر بار استفاده از BSP ها چه پاک کردن چه ساختن حتما Build Geometry رو بزنید.
مواظب باشید که BSP ها به کف چسبیده نباشن .
و کلا هر وقت خاستی با BSP چیزی بسازی اول یه متریال انتخاب کن و بعد عملیات روش انجام بده.
من دو تا براش ساختم.
فرض کنید دو تا اتاقن !
میخوام روی براش اولی یه براش Subtract بسازم به اندازه ی یه در که پلایر بتونه از این Subtract رد بشه و وارد براش دوم بشه.
ولی نمیدونم چرا وقتی این کارو میکنم، پلایر نمیتونه از تو سابترکت رد بشه !
باهاش برخورد میکنه :13:
Buld که میکنی ؟ دلیل منطقی وجود نداره یعنی من که تا حلا به این مشکل بر نخوردم . فکرک نم کلا" ورژن یو دی کی خرابه که داری
مپی که ساختی رو آپ کن تا چک کنیم
اساتنید من به هر دری میزنم این کدها جواب نمیده :
یعنی از همون چند ماه پیش که شروع کردم انریل اسکریپتو تو این بخش گیر کردم . حالا یا کدها تو ورژن جدید کار نمیکنه یا من یه جایی رو اشتباه میکنم .کد:http://udn.epicgames.com/Three/MasteringUnrealScriptBaptismByFire.html
حتی نمونه کدها رو که اون پایین گذاشته واسه دانلود رو عینا" ریختم و بازم نشد . تو ورژن جدید هم انگار توی DifaultEditor.ini و... بقیه فایلهیی که باید تعقیر میدادیم اصلا مثله نسخه های قبل نیست . یعنی هیچ کدوم از کدهایی که تو نسخه های قبل میدیدیم داخل این فایلا نیست . اتوماتیک شده این بخشش ؟ یعنی اوتومات کدها رو تشخیص میده ؟ دیگه نیازی به این کارا نیست ؟
اونوقت مشکله من چیه که این کدها کار نمیکنه ؟ کدها قدیمی شده ؟
متاسفانه کدها یه خورده قدیمی هست و بیشتر رو ی UT3 کار میکنه.
ولی میشه کد ها رو دیباگ کرد که بروز بشن
کدها رو آپ کن ببینیم چه کردی؟
ممنون عزیز . کدها رو اخر صفحه اموزش واسه دانلود گذاشته :
راستی این بخش چی شده :کد:http://udn.epicgames.com/Three/rsrc/Three/MasteringUnrealScriptBaptismByFire/Chapter2_CompleteSource.rar
نقل قول:
تو ورژن جدید هم انگار توی DifaultEditor.ini و... بقیه فایلهیی که باید تعقیر میدادیم اصلا مثله نسخه های قبل نیست . یعنی هیچ کدوم از کدهایی که تو نسخه های قبل میدیدیم داخل این فایلا نیست . اتوماتیک شده این بخشش ؟
لطفا کامپایل کنید و خطاها رو بزارید تا بررسی بشه.
سلام :31:
یه سوال داشتم: این که با ابزار Mesh paint میشه که یه تکسچر را روی تکسچر دیگه نقاشی کرد؟یا فقط میشه روش رنگ معمولی زد؟
اگه این کار شدنی هست (که فکر کنم 99درصد هست!) لطف کنید یه لینکی چیزی از آموزشش را بزارید :20: (آموزش paint کردن Texture روی یک Texture دیگه با ابزار Mesh paint)
ممنون :8:
بله عزیز با مش پوینت میشه یه متریال رو رو یکی دیگه نقاشی یا ترکیب کرد . اموزشش رو هم مثله اینکه خیلی بد گیر میومد چند وقت پیش یه اموزش 8 گیگی ( چند تا اموزش با هم بود ) ازش پیدا کرده بودن بچه ها تو انجمن سرچ کنی تایپیکش هستنقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم: این که با ابزار Mesh paint میشه که یه تکسچر را روی تکسچر دیگه نقاشی کرد؟یا فقط میشه روش رنگ معمولی زد؟
اگه این کار شدنی هست (که فکر کنم 99درصد هست!) لطف کنید یه لینکی چیزی از آموزشش را بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آموزش paint کردن Texture روی یک Texture دیگه با ابزار Mesh paint)
موفق باشی
کاری نداره که خیلی راحته .
بیا اقا این مال خود سایت اصلیه با عکس هم هست
کد:http://udn.epicgames.com/Three/MeshPaintReference.html
فقط باید تو متریال از lerp استفاده بشه ......
الان وقت ندارم توضح بیشتر بدم ... همون آموزش سایت که حسن گذاشت کامله ...
ممنون از همگی برای کمک.فکر کنم من قبل از این که MeshPaint را یاد بگیرم بهتره قبلش خود Material Editor را بیشتر یاد بگیرم.یه چندتا node به کار برده بود توی اون لینکی که Silsin جان گذاشته بودن که اصلا باهاشون آشنا نبودم.ولی گفته بود که برای mesh paint باید یه نود vertex color حتما توی متریالمون باشه که فعلا تونستم یه کارایی باهاش انجام بدم :20:
یه چیزی!این دکمه ی تشکر کجاست؟(فکر کنم چون کاربر جدید هستم نمی تونم تشکر کنم!)
بیلد اکتبر هم اومده!
دانلود :چیزاهای جدید اضافه شده:کد:http://www.udk.com/download
کد:http://www.udk.com/news-beta-oct2011