من که پریروز رفتم ثبت نام رو انجام دادم، ولی باز امروز باز باید برم واسه انتخاب واحد و خالی کردن جیب.خدا به خیر بگردونه.گفتند از هفته دیگه هم کلاسا شروع میشه
Printable View
من که پریروز رفتم ثبت نام رو انجام دادم، ولی باز امروز باز باید برم واسه انتخاب واحد و خالی کردن جیب.خدا به خیر بگردونه.گفتند از هفته دیگه هم کلاسا شروع میشه
هفته بعد کسی نمیاد باید بعد از حذف و اضافه برین کلاس یا حداقل روز حذف و اضافه چون کلاسا تشکیل نمیشهنقل قول:
نقل قول:
کلا علمی کاربردی اصلا ..ولش کن :n02:
اکثر رشته ها ، 4 و 5 ام اسفند . حذف و اضافه دارند . یعنی از هفته دوم اسفند رسما دانشجویان میایند و کلاس ها شروع میشود .
و اغلب !!!! اکثرا تا 20 اسفند میایند و رسما پرونده سال 93 بسته میشود .
و دوباره هفته 3 فروردین دوباره کلاس ها اغاز ...:n02:
ترم بهاره خیلی زود تموم میشه . عاشق ترم بهارم ...:n33:
یک سوال، این شهریه رو همش رو اول میگیرن؟ نمیشه مثل پیام نور در 2 نوبت داد؟نقل قول:
همیشه بیشتر شهریه 85% رو قبل از انتخاب واحد میگیرند . و 15% رو اخر ترم قبل از امتحانات .نقل قول:
اره 6 و 7 حذف و اضافه هستش نهایت دو هفته میرن اردیبهشت دوباره شروع میشه :Dنقل قول:
ولی خیلی کیلویی نمره میده خیلی بدوجوره چنتا از دوستام اصلا کلاس نمی اومدن و پروژه ر و نصفه اوردن بهترین نمره رو گرفتن
معدلشم شد 18.5 ما که خوب امتحان دادیم پایین تر شدیم خیلی بجور نمره میدن
علمی کاربردی اصلا دانشگاه نیست .نقل قول:
من خودم عقیده دارم مدرکش بی ارزش ترین مدرک هستش.
کسی اینجا رشته مترجمی همزمان انگلیسی هست؟ چطور هست؟ چیزی یاد میدن؟
سلام دوستان امروز که رفتم واسه پرداخت شهریه در کمال تعجب گفت 470 تومن 15% هم آخر ترم(قبلا گفته بودند حدود 650 میشه) به هر حال اینجا هم پارتی بازی بود مثل همه جا. گفتم میشه شهریه رو چک بدم گفت نه برو فلان جا صحبت کن وام بهت بدن ....حالا بماند که همونجا چند تا آقازاده چک دادند و رفتند ما هم گفتیم فلانی گفته نصفشو چک میگیرین گفت باشه.بعد رفتم انتخاب واحد میگه رشته نرم افزار به حد نصاب نرسیده هنوز و احتمالا هم نمیرسه و باید تغییر رشته بدین به آی تی یا شبکه:n38:
واقعا نمی دونم بگم واسه خودم متاسفم یا واسه اونا.بعد رفتم به رئیسه میگم میشه انتقال بدم به یه واحد دیگه؟ به من میگه آی تی و نرم افزار از هم منفک نیستند.یعنی چی آخه :blink:
من برنامه نویسم میخوام برم نرم افزار مگه زوره؟واقعا از حالا دارند خودشون رو نشون میدن.
حالا دوستان به نظرتون چی کار کنم .چون احتمالا ترم اول که واحدای آی تی و نرم افزار شبیه هم هستند با اونا می خونیم ولی از ترمای بعد چی اگه کلاس نذارن چی؟
چیکار کنم؟
من که باید تا آخر کاردانی باشم چون رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره برای همین باید بخونم کاردانی رو بگیرم و کارشناسی برم یه دانشگاه واقعی:n02:نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببینید این قضیه به حد نصاب نرسیدن در دانشگاه ازاد هم وجود داره پس خیلی جدید نیست شما باید قبل از انتخاب واحد دانشگاهیتون پرسوجو میکردین ببینید اوضاع واحد چه طوره.
درسته نرم افزار و ای تی خیلی باهم متفاوت نیستن فقط در چند واحد فرق دارن و بقیه واحد ها یکسان هستن لا اقل در کارشناسی که اینجوری بود.
کاردانی هستید یا کارشناسی؟ لیست دروس رو میذارم تا ببینید و مقایسه کنید.
ممنون که جواب میدین.راستش منظورتون از اینکه قبل از انتخاب واحد پرسو جو می کردم رو متوجه نشدم.اینا که خودشون می برن و میدوزن.واحدای آی تی رو که با ما مشترکه و خودشون انتخاب کردن کلا 15 واحده تا 18 واحد نمیشه برداشت؟ .آیا امکان درخواست انتقالی هست؟ضمن اینکه کاردانیه.ضمنا لیست دروس نرم افزار رو گرفتم از سایت ولی آی تی رو پیدا نکردمنقل قول:
حالا ما بعد عمری خواستیم دوباره درس بخونیم، نمیذارن
منظورم این بود که پرسو جو میکردید واحد خوب و مناسبی هست یا نه وضعیت رشته های ارائه شده اونجا چه طوریه اینارو از دانشجوها میپرسیدید و جواب میگرفتین.ببنید شما یه چارت درسی دارید که هر ترم تعدادی واحد مشخصی برای شما ارائه میدن بیشتر نمیتونید انتخاب کنید مگر با معدل بالا یا ترم اخر.شرایط انتقالی رو در جریان نیستم چون قوانین عوض شده دوستانی که میدونن بهتون میگن.نقل قول:
لیست دروس رو از اینجا دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش فقط همین واحد(خانه کارگر) دربو داغون این موقع تو شهر ما این رشته رو ارائه میداد که مجبور بودم این واحد رو انتخاب کنم.بعد مثل اینکه 16 نفر قبولی مثلا دارند ولی 7-8 نفر بیشتر نیومده بودن واسه ثبت نام واسه همین...بعدم به من گفتند اطلاعاتتون رو وارد سیستم کردیم ولی وقتی با کد ملی و کدملی+شمارشناسنامه می خوام وارد سامانه بشم اصلا وارد نمیشه.کلا اینا یه ریگی به کفششون هست.فکر می کنم با توجه به اینکه شهریه با اون چیزی که می گفتند تغییر کرده و الان هم که نمی تونم وارد سامانه بشم، اینا اومدن مارو تو عمل انجام شده قرار بدن و رشته امون رو خودشون به آی تی تغییر دادن. اینایی که من دیدم ازشون بعید نیست. نمی دونم والانقل قول:
ببینید شهریه توی دفترچه زده شده نمیشه بیشتر از اون مقدار شهریه ثابت بگیرن ولی شهریه متغییر خب بستگی به واحداتون داره و نمیشه دقیقا گفت چقدره.نقل قول:
نمیشه که سر خود براتون تغییر رشته بدن یعنی خلاف قوانین هست شما خودتون یا باید انصراف بدین یا تغییر رشته دانشگاه نمیتونه شمارو مجبور کنه
تا زمان حذف و اضافه صبر کنید ببینید که به حد نصاب میرسه یا نه لااقل اینجوری بهتر و قوی تر میتونید تصمیم بگیرید برای تغییر رشته
دوستان ثبت نام من پیج شنبه نصفه و نیمه موند :| به نظرتون فردا میشه تکمیلش کرد؟ چون توی سایت سنجش هم اعلام کرده 23 بهمن آخرین مهلتش بوده
سلامنقل قول:
بله میشه جای نگرانی نداره
زمان ثبتنام علاوه بر چیزی که سنجش میگه دست دانشگاه هست و یه زمانی رو برای ثبتنام متاخرین اعلام میکنند .همچنین اسم شما توی لیست پذیرفته شدگان دانشگاه هست و حتما از شما ثبتنام میکنن
دوستان حداقل چند نفر کلاس تشکیل میشه ؟ انتخاب واحد کردیم فقط 8 نفر درس رو برداشتن :n04:
بسته به استاد دارهنقل قول:
ولی معمولا حداقلی در نظر نمیگیرن
ما هم کلاس 8 یا 9 نفریم الان هم دومین ترمه بازم هستنقل قول:
برگزار میشه
من تو همین واحدی که هستم دیدم سه نفر تو یه کلاس بودن یا اگه اشتباه نکنم 5
سلام
یه بابایی دیپلم داره میخواد وارد دانشگاه بشه ، سه تا سوال :
1 -نزدیکترین تاریخ ثبت نام علمی کاربردی چه زمانیه؟
2 - کنکور نداره دیگه درسته؟
3 - مدرک علمی کاربردی واسه ورود به دانشگاه آزاد و دولتی در مقطع بعدی معتبره؟
1 - ترم مهر 94 - ثبت نامش از نیمه اول یا اواسط مرداد شروع میشه.نقل قول:
2 - کنکور نداره. ثبت نام از طریق معدل.
3 - معتبره. مدرکش مورد تایید وزارت علوم هست!
همه سن بابمون رو دارن سر کلاس :n02::n02::n02:
همه هم شاغل :n02: 2 نفر فقط ازاد هست:n02:
فوق دیپلم رو تو 1.5 سال میدن دیگه؟
فعلا که دور دوره دانشگاه رفتن بالای 40 ساله:n02:نقل قول:
شما باید این 4 ترم رو بگذرونید ولی فکر نکنم تابستونا بیشتر از 6 واحد بدن که زودتر تموم کنید نرمالش همون 2 ساله
فعلا که دور دوره دانشگاه رفتن بالای 40 ساله:n02:نقل قول:
شما باید این 4 ترم رو بگذرونید ولی فکر نکنم تابستونا بیشتر از 6 واحد بدن که زودتر تموم کنید نرمالش همون 2 ساله
سلام دوستان این رشته ای که من هستم (حسابداری) 2 تا درس زبان و ریاضی رو از پیش دانشگاهی داره. چون مدرک پیش دانشگاهی دارم به نظرتون میتونم درخواست بدم که این 2 درس رو از اونجا تطبیق بدن؟
نه متاسفانه باید بخونید من رشتم حسابداریه اون درسارو مثل شما تو پیش پاس کردم ولی بازم مجبور شدم پاس کنمنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام دوستان
دیروز رفتم واحد دانشگاهی می گم این رشته نرم افزار به حد نصاب رسید؟ میگن نه باید ببینیم کدوم رشته بیشتر میان همه تغییر رشته بدن به اون رشته.گفتم خوب رشته دیگه نمی خوام.انگار که بهشون فحش دادم...
بعد میگم چرا من نمی تونم وارد سامانه بشم که اطلاعاتم رو تکمیل کنم؟ میگن مسولش رفته مسافرت....
من گفتم اینا نرمال نیستند.حالا من از کجا بفهمم کدوم واحد رشته منو داره که بتونم انتقالی بزنم؟
نقل قول:
سلام
واحد های کوچک عمدتا این مشکل رو دارن چه تهران چه شهرستان
شما برید به واحد های شهرتون و بپرسید که رشته شما رو دارن یا نه بعد برای انتقالی اقدام کنید.
شرایط انتقالی رو هم بپرسید از اموزش
یعنی اون واحدی که میخوام برم حتما باید از ترم اول این رشته رو داشته باشه؟نقل قول:
باید از حالا که داره ورودی میگیره برید ثبتنام دیگه.الان برید میشه ترم اول اگه ورودی جدید داشته باشه.نقل قول:
ورودی بهمن فکر نکنم واحد دیگه این رشته رو داشته باشه تو دفترچه که نبود.نقل قول:
اگر نبود پس دیگه هیچی! کجا میخواهید انتقالی بگیرید؟ شهر دیگه ام صرف نمیکنه رفت و امد و ... برای کاردانی.نقل قول:
اگر قصد ادامه تحصیل دارید این 2 سال کاردانی رو ای تی بخونید برای کارشناسی نرم افزار بخونید.
البته من قصد دخالت و برنامه ریزی ندارم برای شما ولی باید راه منطقی با کمترین ضرر رو انتخاب کرد
سلام دوستان دیروز زنگ زدن بهمون رفتیم جلسه توجیهی داشتند.ولی آخرش ما رو مجبور به تغییر رشته به آی تی می کنند.رشته شبکه جالب بود که فقط دو نفر ثبت نام کردند:n08:
حالا ما ده دوازده نفر بودیم.حالا به ما گفتند ترم اول که مشابه هم هست درسا با آی تی ها بخونید تا بعد.پرسیدم ما همون نرم افزار می مونیم دیگه گفتند نه .لوب کلامشون:سازمان به ما این اجازه رو میده که شما رو به زور تغییر رشته بدیم.حالا یه سوالی میشه یه ترم اینجا بخونم با آی تی بعد ترم دو رو مرخصی بگیرم(اصلا مرخصی داره؟) بعد با ترم دوم دوره های بعد واحد های دیگه بخونم؟ یا میگین کلا خودمون رو بدیم دست اینا و اینقدر حساس نشیم؟آخه آی تی کجا و برنامه نویسی (نرم افزار)کجا:n34:
اگه واقعا میخوای برنامه نویسی بخونی همین الان انتقالی بگیر چونکه وقتی درسات شروع بشه اونوقت میگی که من ای کاش من همون برنامه نویسی رو میخوندم.اصلا به هیچ وجه نمیشه با این قضیه کنار بیاد من خودم هم بودمنقل قول:
درسته من الانش هم نمی تونم با این قضیه کنار بیام ولی مشکل اینه که هیچ واحدی تو شهر ما این موقع ترم اول نرم افزار رو نداره که بخوام انتقالی بگیرم.بعد دروس رو که نگاه کردم ترم اول نرم افزار و آی تی مثل هم بودند.حالا این راهی که گفتم امکانش هست یا نه؟چون بالاخره واحدای دیگه دوره بعد رو دیگه نرم افزار ورودی جدید میذارننقل قول:
پس این ترم چونکه میگی درسا همون برنامه نویسی هستش رو پاس کن 12 به بالا نمرت باشه که برای دانشگاه دیگه تطبیق مشکلی نداشته باشه.
این ترم رو بخون برای تابستون برای کنکور بزن کلا از این دانشگاه انصراف بده و ریز نمرت رو ببر دانشگاه جدید و تطبیق بده.
یعنی اگه اینا رو پاس کنم بعد انصراف بدم برای دانشگاه دیگه تطبیق میدن؟بعد من با این سن و سال که نمیخوام کنکور بدم باید یه دانشگاهی تو مایه های علمی کاربردی باشه که بتونم هم کار کنم هم درس بخونم(از لحاظ ساعات درسیش).یه چیز دیگه فقط یه درس کارگاه لینوکس هست که جزو واحدای نرم افزار نیست اینو حذفش کنم؟نقل قول:
اگه مشغول به کاری که باید همین علمی کاربردی باشه که حداقل تو یه ترم چند جلسه میای حذف نشی
اره نمره بالای 12 باشه تطبیق میدن
اگه واقعا میخوای نرم افزار بخونی اره حذف کنی بهتره اگرم شک داری که همین بخون
برای غیرانتفایی هم کنکور رو بده فقط برو سر جلسه هر کدوم رو زدی قبول هستی برو آموزش صحبت کن که مشغول به کاری یه کاری حتما میکنن یا با استادا هماهنگ کن که غیبت نزنن برات
دوستان سلام
راستش جواب من تو سوالات شما نبود
من برای کارم مجبور برم علمی کاربردی رشته مدیریت امور اداری افتادم
ترم اولی هم هستیم بهمن ماه چند تا کلاس که رفتم دیدم همه استاد ها از اون اول میگن نه جزوء میدن نه کتاب اون چیزهایی که توضیح میده یا می نویسه باید یاد بگیری!
من اصلا کشش درس های مثل اصول حسابداری1 و ریاضی و زبان ندارم و واقعا به این درس های علاقه ندارم ولی بعضی ها مثل خوندنی را علاقه شدید دارم
نمی دونم شاید اولشه دارن این جوری میگن ولی می خوام مطمئن شم موقع امتحان قبول می کنند یا چیزی میدن بخونیم قبول شیم؟اگر واقعا باید خودمون یاد بگیریم من بذارم درس رو کنار
کاردانی هستم تو تهران
ممنون میشم خیالم رو راحت کنید