از ماه دیگه اینترنت از مخابرات می گیرم 256 میده 8500 2 گیگ
512 میده 11500 و 1 مگابایت میده 18000 عالی هست و شبانه از 2 شب رایگانه
و پشتیبانی داره با اخلاق نه مانند صبانت جواب که نمیده
Printable View
از ماه دیگه اینترنت از مخابرات می گیرم 256 میده 8500 2 گیگ
512 میده 11500 و 1 مگابایت میده 18000 عالی هست و شبانه از 2 شب رایگانه
و پشتیبانی داره با اخلاق نه مانند صبانت جواب که نمیده
با سلام
دوستان می خواستم تو منطقه فرهنگ شهر adsl بگیرم
کدوم یکی از این شرکت های کذایی رو پیشنهاد می کنید(ماکزمم 50 هزار تومن)
پیشاپیش تشکر
سلام دوستان!
در حال حاضر کدوم شرکت ها روی خطوط فیبر نوری ADSL میدن؟
سلام دوست گرامینقل قول:
شرکت پارس آفلاین میده ، ولی به نظر من که 2 سال و نیم هست ازش سرویس میگیرم نگیری از این شرکت بهتره
حتماً میگی چرااااااااا؟؟؟؟؟
به دلیل اینکه بیشتر وقتها قطعی داره و روی اعصاب میره , ضمناً سرعتش رو برای کاربرای خوزستانی محدود کرده
حالا دیگه خود دانی....
موفق باشی :11:
بستگی به محل سکونتتون داره. پارس آنلاین یا شاتل ممکنه به شما سرویس بدن.نقل قول:
سلام به دوستان اهوازی من میخوام سرویس adsl بگیرم اطلاعات کمی هم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید که از کدوم شرکت بگیرم
وضع اینترنت مخابرات چطور هست؟ پیش شماره ی تلفنمون 2211 هست تعرفه ها چطور هست؟
سلام به همه دوستان
عزیزانی که از شرکت شاتل شکایت دارند نام و نام خانوادگی و شماره شناسه کاربریشون رو به وسیله پیام خصوصی حد اکثر تا شنبه صبح بفرستند تا در شکایتنامه از شرکت شاتل قید گردد
با تشکر
برای منم مشکل داشت ولی نه یک هفته حدود 2 روزنقل قول:
این صبا نت چرا اینقدر سرویس رایگانش ضعیفه 3-4 ماه اشتراک گرفتم رایگانش از 8 کیلوبایت بالاتر نرفت که نرفت
یک سوال از دوستان داشتم من اگر بخوام سرویس دهندم رو تغییر بدم حداقل زمانی که طول میکشه چند روز هست ؟
دوستان لطفا طرف شاتل اهواز نرید و به درد من بیچاره مبتلا نشید ....هر کس خواست بره نزارید سرعت شبانش افتضاح شده .......همه ایران اینطور شده !!!
دوستان من از شرکت طلوع رایانه لقمان سرویس میگیرم ؛ امروز اومدم برم حساب کاربریم رو چک کنم که IBS روش نصبه اما الان دیگه میرم توش باز نمیکنه ؛ کلا سایتش هم انگار برداشتن! نکنه نامحدودش کردن؟؟؟؟؟؟ :-O
این آدرسش :کد:http://85.185.228.5/IBSng/user
سلام . من از مخابرات خوزستان ای دی اس ال می گیرم . می خواستم بدونم سایت پشتیبانی رو کسی می شناسه ؟ سایتی که مقدار ترافیک و هزینه مصرفی رو نشون می ده منظورمه.
البته یه آدرسی هست که گویا سایت اصلی شون نیست:کد:http://78.39.143.198:1000/Authenticate.aspx
غیر از این آدرس دیگه ای هست؟
سلام کسایی هستن که از سرویس شبانه رایگان سرعت بالای 50 کیلو دانلود کنن؟ اگه آره از کجا سرویس میگیرن؟
من الان یه خبری خوندم این راسته؟
قانون عجیب مخابرات خوزستان برای مشترکین ADSL
یکی از خوانندگان آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از استان خوزستان، با ارسال پیامی به ایستنا از اعمال قانونی عجیب و من درآوردی توسط شرکت مخابرات خوزستان برای مشترکین سرویس ADSL این استان خبر داده است.
به گفته این شهروند خوزستانی که اظهاراتش به تایید مدیران ۲ شرکت سرویس دهنده ADSL در این استان نیز رسیده، طبق این قانون عجیب مخابرات خوزستان، اگر مشترکی به به هر دلیلی تصمیم گرفته باشد شرکت سرویس دهنده خدمات ADSL خود را تغییر دهد، مخابرات به مدت دو ماه خط آن مشترک را برای استفاده از خدمات ADSL شرکت سرویس دهنده دیگری رانژه نمی کند.
به گفته این شهروند خوزستانی، حتی اگر شرکت مورد نظر مشترک در آن مرکز مخابراتی پورت خالی هم داشته باشد مشترک متقاضی حتما باید دوماه بدون اینترنت منتظر بماند تا بتواند شرکت سرویس دهنده ADSL خود را تغییر دهد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) نکته جالبتر این قانون، این است که اگر مشترکی بخواهد سرویس ADSL یکی از شرکت های خصوصی PAP را بازپس داده و از خود شرکت مخابرات استان سرویس ADSL بگیرد، دیگر نیازی به این انتظار و اعمال جریمه ۲ماهه نیست و بلافاصله خط وی از رانژه شرکت سرویس دهنده قبلی درآمده و بدون فوت وقت سرویس ADSL شرکت مخابرات استان روی خط وی رانژه و قابل استفاده می شود.
قانون عجیب شرکت مخابرات استان خوزستان برای مشترکین خدمات ADSL، در واقع حق انتخاب و دسترسی به خدمات بهتر ADSL از شرکت مورد نظر را از مشترکین گرفته و یک نوع بازارسازی غیرحرفه ای و غیررقابتی برای خدمات ADSL مخابرات ایجاد می کند.
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره درسته
من اول میخواستم از مخابرات بگیرم بعد تصمیمم عوض شد گفتن تا 2 ماه دیگه خط و رانژه نمی کنیم
:laughing:نقل قول:
مسخرس!!
برن جمع کنن بابا
خوب شد پس adsl نگرفتم
با همین وایمکس ایرانسل بگزرونم به نفعمه
تاسف داره واس استان خوزستان:13:
دوستان خواهشن برید در اینجا از مخابرات بابت گرانی سرویس و اون قانون رانژه شکایت کنید. اگر تعداد بالا باشه رسیدگی میکنند.
کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
سلام بچ اهوازی.واستم بدونم پارس برای سرعت بالاتر128مدرک میخوادیانه؟
چون یکی ازدوستام بدون مدرک512گرفته بود اینترنتشوقطع کردن بعدش بهش زنگ زدن که نمیتونه استفاده کنه.
برای کسی هم چنین چیزی پیش اومده؟
با سلام به دوستان
من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم تو اهواز و خیلی راضیم به نسبت اینترنت مسخره و گرون پارس آنلاین:11:
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سلامنقل قول:
آره دوست عزیز
1- با کارت دانشجویی
2- کپی مدارک شرکت ( شخصیت حقوقی )
ولی اگه از بند پ استفاده کنی هیچکدوم رو نمیخواد:27:
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من 2روز از پارس آنلاین 128 گرفتم. اما سرعت دانلود فعلا 90 و70و50و30 همینطور تغییر میکنه. اگه همینطور بمونه من راضی ام:31:
سلام خدمت دوستان
هموطور که میدونید شرکت اساتک تو اهواز ( دنیانت ) ساعات رایگان تغییر داده و تنها برای حجم های بالای 5 گیگ رایگانه و بقیه نیم بها
الان من بعده 14 ماه اشتراک با این وضع میخوام جابجا بشم چون این شرایط بدرد نمیخوره به نظرتون کدوم شرکت کیفیت مناسب داره ؟
ایا مخابرات ساعات رایگان با سرعت عالی داره؟ مثلا 1 مگ اون سرعتش به 12. میرسه
با تشکر...
تازگی گرفتید ؟ مطمئنید 128 ـــــه ؟نقل قول:
ضمنا کدوم منطقه اهواز هستید دوست عزیز؟
سرویس شما هم POL-128-4G هست؟؟؟؟؟
--------------------
من الان 2 ساله از پارس سرویس 128 دارم ، فقط دو ماه اولش سرعتم بالا بود بعد سرعت تو روز و شب تبدیل شد به 16 ....
آره 2 روزه. آره بابا!!!نقل قول:
شهرک دانشگاه
نمیدونم 128 3ماهه ماهی 2g
خیلی سرعتت خوبه ، خوش بحالتنقل قول:
کاشکی همینطور بمونه
احتمالا شهرک دانشگاه زیاد مشترک نداشته باشه که سرعتت بالاست
من تو کمپلو افتضاحه سرعتم
شاید اوایل میخوان حال بدن:31:نقل قول:
الان تست کردم: خوبه یا بده اینا؟
پینگ 85
دانلود 1.44(این یعنی چند؟)
آپلود 0.22
نقل قول:
نسبت به من و بقیه بچه های اهواز که 128ــشون ترکیده مافوق عالیه...
فقط آپلودت یک کم پایینه
این سرعت روزانتون هست ؟نقل قول:
ترافیک رایگانتون متوسط سرعت چقدره و شبها حدودا چقدر دان میکنید
داود جان شما سرعت ترافیک رایگانتون چقدر هست (دنیانت)نقل قول:
من صبانت 4 ماه هست اشتراک دارم منتها سرعت ساعات رایگان رو برای کاربران اهوازی محدود کرده روی 8 کیلوبایت ضمن اینکه قطعی های طولانی مدت داره به همین دلایل میخوام تغییر بدم
سلامنقل قول:
من دوباره همون دنیانت شارژ کردم
الان 15 ماه مشترکش هستم
فکر کنم بهترین کیفیت روداره اما کمی گرونه که مهم نیست
1 مگ با ترافیک 5 گیگ که ساعات 2 تا 8 رایگانه
سرعت دانلود تو روز 140 و شب 120 هست یعنی سرعت واقعیه...
به طور میانگین ماهی 48 گیگ دانلود دارم:5:
اینم تست سرعت ساعت 11 صبح:
عالیه.دنیا نت مال کدوم شرکته؟نقل قول:
نقل قول:
اگر فکر دانلود رایگان هستید ، فکر پارس رو هم از سرتون عبور ندید که بعداً می مونید توش
من الان یک ماهه همش شبها قطعی داره از ساعت 2 تا 3:15 هیچی دانلود نمی کنه و تایم اووت توپ میده
سلام دادانقل قول:
نماینده آساتک هست
البته اینم هم بگم که همه شرکتها افت خیز دارن اما در کل برای من عالیه...
تعرفه های ارزان تری نسبت به صبانت داره
مثلا سرویس 128 با حجم 5 گیگابایت رو دنیانت 15.900 میده و صبانت همین سرویس رو 19.100 !!!
تنها مشکل کسانی که میخوان سرویس دهنده خودشون رو تغییر بدن قانون من دآوردی مخابرات خوزستان هست :23:
سلامنقل قول:
البته با حساب کردن مالیات تقریبا میشه 17500 تومن ولی می ارزه
من این ماه 1 مگ با ترافیک 5 گیگ شارژ کردم خیلی توپه
تنها دیشب 2.4 گیگ دانلود داشتم
خوبیش اینه سرعتش واقعیه چه روز چه شب
اینم ست سرعت ساعت 22:30 شب
حال میکنی پینگ رو
یاعلی ...
سلام
من adsl 128 پارس انلاین دارم.اما از اون روزی که گرفتمش یه بار نشده با خیال راحت بتونم از اینترنت استفاده کنم.
اوایل سرعت دان رو 50 بود اما الان به زور به 14 میرسه.می خواستم سرعت تعرفم رو ارتقا بدم اما الان که میبینم سرعت افتضاحه به این نتیجه رسیدم که شرکت adsl رو عوض کنم.متاسفانه تلفن خونمون هم فیبر نوریه که میشه گفت تعداد کمی شرکت هست که میتونه adsl رو این خط بده.
حالا می خواستن ببینم بهترین شرکتی که میتونه با توجه به شرایط من اینترنت بده چی هست؟(وایمکس یا adsl باشه مهم نیست)یکی دیگه از محدودیت هام اینه که من باهنر میشینم و هر شرکتی باهنر رو ساپورت نمیکنه.:41:
نقل قول:شب افتضاحه. تا قبل ساعت 1 با سرعت 60 هم دانلود دارم. اما همین که ساعت 1 میشه سرعت میاد زیر 10!!!!!! با این سرعت اصلا حوصله دانلود ندارم.
من تو شمال شاتل 2m داشتم. واقعا فوق العاده بود(سرعت دانلود روز 240 هم میرفت شب هم پایین 50 نداشتم) اما اینجا.............
دوستان کسی از منطقه رجایی هست که از دنیانت یا پارس آنلاین سرویس داشته باشه ؟! اگه داره وضعیت این 2تا شرکت بگه لطفا :40:
سلام من 128 پارس آنلاین دارم.باهنر هم میشینم.که همون مرکز مخابرات شهید رجایی میشه. از من میشنوی سمت پارس آنلاین نرو.من یه ساله از پارس آنلابن اشتراک گرفتم اما الان دیگه جونم به لبم رسیده و میخوام قطعش کنم.اگه دقت کرده باشی 2 -3 پست قبل از سوالت منم پرسیدم که بهترین شرکت تو شهید رجایی کدومه؟نقل قول:
البته اشکال از مرکز مخابرات هم هست.به نظر من برو سمت وایمکس و وایرلس که دیگه مرکز مخابراتی در کار نباشه و شرکت ها هم بهونه ای برای اختلاله سرعت نداشته باشن.
سلام بجه ها.برای بازی انلاین پینگ پایین بایدداشته باشم.تومرکزمخابرات رجایی میشینم.ازبارس خسته شدم.بدردنمیخوره.خواستم نظرتون بدونم برای پینگ پایین ازکجابگیرم؟ممنون
دوستان تقریباً سرعت تمام پورت ها به غیر از 80 خیلی کم شده در حدی که قابل استفاده نیستند. برای شما هم اینطوریه؟ برای این میپرسم که ببینم اشکال از سرویس دهنده منه یا برای همه است.