با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟
و اینکه میشه کاردانی به کارشناسی در رشته طراحی جامدات ادامه بدم ؟ {ممنون}
Printable View
با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟
1) خیلی متفاوته.روانشناس مشاوره انجام میده و برای درمان موارد حاد که با مشاوره قابل حل نیست باید ارجاع بده به روانپزشک. روانپزشک کارش درمانیه و حق تجویز دارو/حق باز کردن مطب/کلینیک/ریاست تیمارستان رو داره . کلا کار روانشناس شناخت مسائل روانی داره که منشاشون روحیه نه جسمی(مثلا دانش آموزی که علاقه ای به درس نداره میتونه بهش کمک کنه یا مثلا زن و شوهری که با هم مشکل دارن به روانشناس میتونن مراجعه کنن)نقل قول:
2) نه اصلا این دو رشته ربطی به هم ندارن . راستش تا جایی که من اطلاع دارم فقط پزشک میتونه مطب بزنه (وچندتا رشته مرتبط به پزشکی مثل شنوایی سنجی و فیزیوتراپی)
3) اینو واقعا نمیدونم ولی بعیده کیس به شما عملی معرفی نشه ولی نه در حد بیمارستانی
4) قطعا نباید داشته باشه چون این رشته رشته وابسته به وزارت بهداشت نیست و کارشم درمان نیست فقط مشاوره است .
راستی بچه ها کلاسا از کی شروع میشه ؟
اول مهر ؟ یکی بهم گفته بود دانشگاه آزاد 3 هفته طول میکشه تا کلاسا شروع بشه درسته ؟
ببين ر.وانپزشك دوره پزشكي عمومي رو طي كرده و بعدشم يه چهارسال رزيدنت روانپزشكي بوده و بعد شده متخصص روانپزشكي . كليه خدمات درماني و بيمارستاني رو ميتونه مثل يه متخص ( قلب و داخلي و .... )انجام بده
جي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18: ميدوني واسه خوندن فارماكولوژي چيا لازمه ؟ :19:نقل قول:
4- واحد فارماکولوژی ( داروشناسی ) در رشته روانشناسی هست؟
حتي اگه بخوان ياد بدن هم قبلش بايد يه 4-5 ترم انواع اقسام زيست شناسي و درس هاي مشابهش رو ياد بدن :27:
نقل قول:
3- در بین دروس روانشناسی آیا دروس عملی مثل مراجعه به بیمارستان یا تیمارستان هست؟
بستگي به اساتيد و دانشگاه داره و حتي اگه باشه هم فقط بازديد هاي ساده رو براي آشنايي با محيط هاي اونجور جاها انجام ميدين و اينطور نيست كه مثل پزشكا يا رزيدنتها يه بيمار رو بهت بسپارن و ....
وگرنه اصلا رشته روانشناسي ربطي به بيمارستان نداره
نقل قول:
1- من که رشته روانشناسی عمومی قبول شدم ( رشته محبوبم ) یک روانشناس چه فرقی با یک پزشک داره ؟ اونم دکتر میشه ؟(منظور دکتری مثل پزشکو دندانپزشک نه دکتر تاریخ ) .
يك روانشناس هرچقدر هم تحصيل كنه حق تجويز دارو نداره چون براي تجويز دارو داشتن مهر و شماره نظام پزشكي لازمه
البته دكتر روانشناس ( مخصوصا اگه تحصيلات تكميلي خارج داشته باشه ) سطح علميش و جايگاه شغليش بسيار بالاتر و ممتاز تر از دكتر روانپزشك هست و خيلي جاها سطح تصميم گيريش گسترده تر هست و به روانپزشك ها هم مشاوره ميده
iهمین دوتا بود !تو قسمت توضیحات تاریخ ثبت نام از 20 تا 25 هستنقل قول:
بله ولی تاریخ ثبت نام بر اساس حروف الفبا و رشته هاس .نقل قول:
هر رشته یی روز خاص خودشو داره.
اینو از کجا باید بفهمیم؟
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما دامپزشکی گرمسار قبول شدین.:46:
من 2 ترم دانشگاه آزاد گرمسار درس خوندم و خدا رو شکر همین شنبه که فهمیدم آی تی پرند قبول شدم یکشنبه رفتم گرمسار انصراف دادم:10:
اولا تبریک میگم به جهنم خوش اومدی:27:
دوما درست بهت گفتن البته تاریخ شروع کلاسای هر دانشگاه فرق می کنه ولی گرمسار که تا 2 هفته ی اول کاملا تق و لقه:7:
ممنون احسان جان
شما که قبلا کلی امیدوارم کرده بودی میگفتی بزن گرمسار حالا میگی جهنم ؟ :41:
شوخی کردم چرا ناراحت میشییییی دوست من:10::40::11:نقل قول:
خداوکیلیش دانشگاه آزاد گرمسار اونم دانشکده ی دامپزشکیش دانشگاه خیلی خیلی خوبیه.
منظورم از جهنم خود شهر گرمسار بود.چون آب و هواش زیاد جالب نیست.تابستونا گرم گرم زمستونا هم سرد سرد.تازه شما که دامپزشکی هستی اکثر درساتون رو تو یه دهات نزدیک گرمسار می گذرونید نه خود گرمسار.خیالت راحت باشه انتخاب خوبی کردی گرمسار زدی( با توجه به اینکه دامپزشکی میخواستی):8:
:8:
خدا رحم کنه بهم چی در انتظار منه :31:
نه ناراحت نشدم آخه میدونی چند روزه هر کیو میبینم میگه گرمساااااار ؟ :دی
وضعیت خونه چطوریه ؟
کدوم منطقه خوبه ؟ هم از لحاظ قیمت هم موقعیت ؟
حالا اشکش مونده:31:نقل قول:
والا قیمت نمی دونم ولی بهترین منطقش تختی هستش
ولی بهتره که نزدیکه دانشگاه خونه بگیری که هر موقع صبح کلاس داشتی راحت بیای سرویس دانشکده دامپزشکی که دقیقا جلوی دانشگاه وایمیسن رو سوار شی.
دقیقا منم تا میگم رودهن قبول شدم میگن رودهـــــــــــــــــــــ ن ؟ :31::27::18:نقل قول:
هی بابا سال اولی بدبخته دیگه همین که از خانوادت دور میشی یعنی عذاب
حالا فرقی نمیکنه کجا بری
کسی دربار دانشگاه ازاد زنجان نظری نداره؟
رشته عمران_نقشه برداری .
اتفاقا جوون اگه از خانوادش دور باشه خیلی چیزا یاد میگیره . مثلا پس انداز کردن. سختی زندگی رو میچشه. آدمای جور واجور میبینه (توی خوابگاه) (البته این یه بعدش خوبه ولی بعد منفیم داره مثلا خیلیا بدعادت میشن مثلا سیگار یا چیزای دیگه جزئی از شخصیتشون میشه)نقل قول:
فک کنم تو همین تایپک خوندم دانشگاه اعلام میکنه! دقیق نمیدونمنقل قول:
بله دانشگاه اطلاعیه میزنه
مرسی حل شد یکمنقل قول:
فقط زمان ثبت نام رو می خوام . ( تهران مرکز)
مرکز هم که تو سایتش هیچی نمیزنه
سلامنقل قول:
من رشته ام برقه و ارشد می خونم :دی
حالا یه سوال از شما دارم رو چه حسابی می گی مکانیک رشته بهتریه از کامپیوتر ؟؟ فکر نمی کنی دلیلش علاقه شخصیه یا حرف مردم ؟؟ من کسی و می شناسم که الان شاکیه که چرا جامدات خوند بخاطر حرف مردم و کامپیوتر نحوند!! واقعا چه چیزی خوبی رشته رو تعیین می کنه درضمن اگه این رشته از اون بهتره باز چرا می پرسی ؟؟ مسلما ما نمی تونیم تو دوران دبیرستان بفهمیم توانایی هامون تو چه زمینه ای هست حتی علاقه و اینا بجز یه سری افراد خاص ای کاش قبلش با بجه های دانشگاه صحبت می کردی با ارشدها ببینی راجع به رشته شون چی فکر می کردن الان نظرشون چیه وضع کار چطوره (هرچند 4 سال دیگه با الان فرق داره حرفمو پس می گیرم ) کامپیوتر رشته خوبیه من فکر می کنم خیلی می شه تو این رشته پیشرقت کرد البته اگه علاقه باشه .. من خودم رشته ام برقه ولی دارم field امو عوض می کنم ..
اومدم اینجا یاد قدیما کردم یادش بخیر
واستون تاریخ های ثبت نام تهران مرکز رو آپ کردم .نقل قول:
محتوای مخفی: تهران مرکز
کشیدن سیگار در محوطهی دانشگاه حکم شرعیش چیه ؟ :دی
سلام دوست عزيز قبوليتون رو بهتون تبريك ميگمنقل قول:
روانشناسي تفاوت هاي زيادي با پزشكي داره خصوصا روانشناسي عمومي كه مسايل گسترده ي زيادي مثل هوش،حافظه،انگيزش و هيجان،رشدو شخصيت رو در برميگيره
ولي به طور كلي در زمينه ي درمان بيماري هاي رواني چند سطح وجود داره بايد بدونيد درمان مشكلات رواني تا حد امكان بدون دارو انجام ميشه
مشاوره ي ساده كه برخي از دوستان اشاره كردن ممولا توسط كارشناسان رشته ي راهنمايي و مشاوره انجام ميگيره و در مواردي كه مشكل آنچناني وجود نداره
درمان اغلب مشكلات رواني توسط روانشناس باليني(يا هر گرايش روانشناسي با مدرك فوق و بالاتر)صورت ميگيره و ر مواردي كه نياز به دارو باشه ارجاع به روانپزشك داده ميشه
فوق ليسانس روانشناسي معادل پزشكي نيست ولي با مدرك فوق شما ميتونيد كارهاي درماني و كلينيكي انجام بديد يا ودتون اقدام به تاسيس كلينيك بكنيد
در سطح ليسانس كارورزي به اون معنا نداره ولي گرايش باليني در ارشد و دكترا بله كارورزي در بيمارستان رواني داره(اصطلاح تيمارستان منسوخ شده)
گرايش روانشناسي باليني دارو شناسي داروهاي روانگردان(همون اعصاب خودمون) داره ولي بيشتر بعد از فوق به بعد البته گرايش هاي ديگه هم آشن ايي با دارو پيدا مي كنن ولي الان در انجمن روانشناسي آمريكا بحثهايي هست كه اجازه ي تجويز دارو رو به PHd روانشناسي باليني بدن كه ممكنه در آينده ي نزديك شاهد چنين اتفاقي باشيم الان هم در دانشگاههاي مربوط به وزارت بهداشت چنين تمايلاتي هست
شش بار اعدام به همراه جریمه ی نقدی :31:نقل قول:
شوخی کردم ولی خوب معلومه که نمیزارن.
پس اومدی دانشگاه ما...!! تبریک..!! ولی از همین ترم اول پوستت کنده است...!!چون اساتید اکثرا مال علم و صنعت و خواجه نصیر هستند...نقل قول:
واقعا سخت میگیرن...
دیگه تقسیم بندی نکرده
:11:
من مهندسی فناوری اطلاعات واحد ماهشهر امسال قبول شدم...خیلی دوست داشتم این رشته رو قبول شم:دی
به نظر شما من برم آی تی تمام وقت یا اینکه مهندسی برق الکترونیک(پاره وقت) ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم به شدت به آی تی علاقه دارم.
اما میگن بازار کار برای برق بیشتره...
نمیدونم چی رو برم.؟!
دوست عزیز ممنون میشم لطف کنی خوراسگان رو هم بذاری.نقل قول:
دوست عزیز تبریک میگمنقل قول:
خودم به شدت به آی تی علاقه دارم.
اما میگن بازار کار برای برق بیشتره...
نمیدونم چی رو برم.؟!
در حال حاضر تو ایران آی تی فرق چندانی با نرم افزار نداره. جز چند واحد بقیش یکیه
در مورد بازار برق هم الان نمیشه در مورد 4 سال آینده نظر داد. مخصوصا حالا که دیگه کارشناسی ارزشی نداره
یکی جواب بده لطفا
تمامي رشته هاي مهندسي تو همون تاريخي كه شما گفتي بايد ثبت نام كنن.نقل قول:
در ضمن يه سري هم به سليت دانشگاه بزن امسال ثبت نام اينترنتي راه انداختن.
مرسینقل قول:
آره می دونم
فرم رو هم پر کردم و چاپ کردم
مدارکم رو هم کامل می کنم یکشنبه می رم ثبت نام احتمالا :8:
کدوم دانشکده هستی؟؟نقل قول:
منم همون روزا میام.
رو سایت دانشگاه نوشته :
4-اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهی يا اصل مدرک ديپلم دوره متوسطه نظام قديم(در صورت نداشتن اصل مدرک، ارائه گواهی موقت)
یعنی من همون کارنامه های پیش دانشگاهی که گرفتم (نمیسال اول و دوم) رو ببرم کفایت میکنه؟ تاییدیه ای یا مدرک دیگه ای نمیخواد؟ به مدرسه نباید مراجعه کنم؟
معمارینقل قول:
اون کارنامه رو بده مدرسه امضا کنه شاید لازم شه
کارنامه ی ریز نمرات 3 سال رو هم همینطور
ولی این گواهی فرق می کنه
باید بری مدرسه بگیری
دوستان مدارک لازم برای ثبت نام تو آزاد چیه؟
تو سایت دانشگاهی که قبول شدی زدهنقل قول:
من قزوین قبول شدم
اینا رو می خواد :
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام ورودیهای جدید مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته :
- 1- اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات ( 2 سری)
- 2- اصل کارت ملی و کپی پشت و رو ( 2 سری)
- 3- عکس 4 * 3 (6 قطعه)
- 4-اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهی يا اصل مدرک ديپلم دوره متوسطه نظام قديم(در صورت نداشتن اصل مدرک، ارائه گواهی موقت)
دوستان برای گرفتن مدارک از محل دبیرستان یا پیش دانشگاهی اولیا هم باید باشن؟
دوستم رفته گفتن برو با اولیات بیا :27:
نه نمی خوادنقل قول:
احتمالا اون دوستتون شهریه رو کامل نداده
یا چیزی رو افتاده
قزوین :نقل قول:
محتوای مخفی: قزوین
خمینی شهر :نقل قول:
محتوای مخفی: خمینی شهر
این که اشتباستنقل قول:
چون تو سایت اینو زده :
زمان بندی ثبت نام ورودی های جدید مقاطع کاردانی و کارشناسی از تاریخ 22 لغایت 25 شهریور ماه می باشد.
مرسی بازم
دوست عزیز برای دانشگاه زنجان رو هم میگینقل قول: