دوستان درصدام افتضاحه فکر نکنم روم بشه کارناممو بزارم....:45:
همه زیر 50% هستنن حتی اون درس هایی رو که امید 100% داشتم نهایتن شدن 30%....
آزمون سخت بوده؟؟؟؟یا ما زیاد یللی تللی کردیم؟؟؟
Printable View
دوستان درصدام افتضاحه فکر نکنم روم بشه کارناممو بزارم....:45:
همه زیر 50% هستنن حتی اون درس هایی رو که امید 100% داشتم نهایتن شدن 30%....
آزمون سخت بوده؟؟؟؟یا ما زیاد یللی تللی کردیم؟؟؟
به درصد چیکار دارید؟! ترازتون نگاه کنید متوجه میشید که شما به ازمون گند زدید یا ازمون به شما :31:
نشد
همه حتما کارنومه میذاریم
من خیلی خیلی وقت کم اوردم
ریدینگ زبانو که اصلا وقت نبود بخونم
شمی ها هم دست بهشون نزدم
عمومیامم کمتر از قبله
اینجا یک دونه تی تاپ میدن که اونم مونده ی بعدش من که صحبت نکردم که پاسخ برگم پاره بشهنقل قول:
یه چیز جالب وقتی با یارو جر و بحث میکردیم یکی از بچه ها گفت میخواین زنگ بزنم پلیس :31: بعد منم گفتم زنگ بزن ببینم این ازمونم پول میشه یا نه و تا اینو گفتم یارو قاطی کرد بدجور گفت دیگه ازمون بی ازمون و منم گفتم چرا مگه طلب باباتو داری تو پاره کردی من نباید ازمون بدم و..............
از اخر تی تاپ مونده رو جلوش انداختم تو سطل اشغال و بهش گفتم اخه کلاه برداری تا چقدر چون 100 هزار تومان که بیشتر شهریه گرفته بود و .........
خلاصه الان پشتیبانم زنگ زد گفت عیبی نداره اقای .... ناراحت بوده و شما میتونی ازمون بدی و منم گفتم به اقای ... بگو حالا خدمتشون میرسیم:27:
ساندیس و کیک ؟ :37:
من از دیروز ناهار هیچی نخورده بودم :(
صبح یه شیرینی بیات خوردم که غش نکنم سر جلسه گلاب به روتون دل و رودم عمرشو داد به شما :دی
فکر کنم کپک زده بود :دی
باید بفهمید کدوم درس باعث این مشکل میشه و وقت شما را میگیره. مثلا الان شما اگه بخواهید همهی سوالهای ادبیات را بخونید و تکتک جواب بدید وقت زیادی میگیره. چون چند تا متن میده که باید با دقت غلطهاش را پیدا کنی، کلی قرابت معنایی میده که خوندن هر بیت هم خودش وقتگیره. احتمالا تصوری اینچنینی دارید. دلیلش هم اینه که هنوز به تسلط کافی نرسیدید، وقتی مسلط شدید براتون انقدر سخت نخواهد بود!نقل قول:
البته ظاهرا شما تکنیک ضربدر منفی را هم به درستی اجرا نمیکنید. احتمالا دلتون نمیاد از خیر یه سوال وقتگیر که بلد هستید بگذرید. ایرادی نداره، سعی کنید هر آزمون این تکنیک را درستتر اجرا کنید. نیاز به کمی تمرین داره و همین آزمونها به شما کمک میکنه تا تمرین کنید.
بسیار بدم میاد ازین روش .نقل قول:
البته ظاهرا شما تکنیک ضربدر منفی را هم به درستی اجرا نمیکنید. احتمالا دلتون نمیاد از خیر یه سوال وقتگیر که بلد هستید بگذرید. ایرادی نداره، سعی کنید هر آزمون این تکنیک را درستتر اجرا کنید. نیاز به کمی تمرین داره و همین آزمونها به شما کمک میکنه تا تمرین کنید.
باعث میشه درسایی رو که راحت 100 میزنم درصدم بیاد رو 80 !
و بسی حرص خوردن داره : دی
ترجیح میدم یه درسو صفر بزنم و بقیه رو 100 تا اینکه همرو 70-80 بزنم
تازه وقتمو بیشتر میگیره یجورایی
پس چرا کارنامه قلم چی نمیاد؟
اینجوری شما هر سوالی را بلد هستی جواب میدی و بعد پشیمون نیستی که فلان درس را که آسون بوده نزدی.نقل قول:
به نظر من که خیلی منطقی هست:46:
این هم در نظر داشته باش که اون صفر چهقدر میتونه روی رتبه و ترازت تأثیر بذاره. آیا تراز و رتبهی بهتر برات ترجیح نداره؟! یه بار امتحان کن، ضرر نمیکنی:31:
کارنامه اومد.از من ترسیدن.
بچه ها کارنامه هاتون رو بذارین
سلام.امدم یه چیز بگم و برم.امروز محل آزمون ما خیلی باحال بود.محل آزمون ما نزدیک پارک امیر کبیر(شهر اراک) هست..وسط آزمون دیدیم یه دفعه صدای آهنگ بلند شد.حالا بگو از کی و کجا؟؟امیر محمد و عمو پورنگ آمده بودن تو پارک برنامه اجرا میکردن..بچه ها هم دیگه نمیتونستن آزمون بدن همه آمده بودن وسط قر میدادن.عجب آزمونی بود.کلی خندیدیم.
نفهمیدم چجوری آزمون دادم
دوستان این درصد فیزیک-دشوار کجاست؟؟؟؟
تو کارنامه درج نشده ....
(درصدام افتضاحههههه 4600 شدم :دی)
اون 200تا رو که آزمون قبل پیشرفت داشتم...همونو این آزمون پسرفت کردم....
من داشتم ازمون میدادم دوستان بغل دستی داشتن تبادل اطلاعات میکردند .من بهشون گفتم :بخشید میونه کلامتون میپرم ولی اروم تر لطفا (ولی هیچ تایری نداشت:13:) پشتیبانه هم شاد بود همش حرف میزد اهنگ هم گوش میداد ما هم داشتیم فیض میبردیم :27: این شد که.................
باشه باشه پشیمون شدم ... :دینقل قول:
اینجوری شما هر سوالی را بلد هستی جواب میدی و بعد پشیمون نیستی که فلان درس را که آسون بوده نزدی.
به نظر من که خیلی منطقی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم در نظر داشته باش که اون صفر چهقدر میتونه روی رتبه و ترازت تأثیر بذاره. آیا تراز و رتبهی بهتر برات ترجیح نداره؟! یه بار امتحان کن، ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کارناممو ببین :
(دوستان کنکوری این کارنامه سال دومه بدرد شما نمیخوره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
البته اینکه من زیستو نزدم دلیلش این بود که کتابشو ندارم فعلا وگرنه حدودا 10 دقیقه ای هم وقت اضافی آوردم .
حالا شما خودت تراز درسای اختصاصی منو بجز زیست یک مقایسه بکن با رتبه ی کشوری . نمیدونستم اینقدر تاثیر داره !!!
چند تا نکته ی جالب :دی
شیمی رو هم من برای موازی خوندم ولی حواسم نبود عادی رو زدم :دی گفتم چرا بلد نیستم هیچیشو ها :دی
عمومی ها هم بجز انگلیسی تقریبا هیچکدوم نرسیده بودیم و موازی هم نداشتن خوب .نمیدونم چحوری بالا زدم . کلا من تو این چند روز فقط ریاضی خوندم و فیزیک
راستی من فیزیک 3 تا غلط دارم و 20 تا سوال بود باید بشم 80 نمیدونم چرا 67 زده به کی اعتراض کنم ؟
ممنون
عمومیا افتضاح بود.وقت خیلی کم آوردم.....
کارنامه یکی از دوستام را برات میذارم ببین:نقل قول:
ریاضی2 موازی: 52
هندسه1: 73
فیزیک2 موازی: 38
شیمی2: 53
زیست: 73
تراز اختصاصیاش 6134 شده (149تا بیشتر!)
مثل شما تراز ریاضی 8300 یا هندسه 100٪ هم نداره! اما ترازش بیشتر شده:20:
برای مشکل پاسخبرگ هم به پشتیبانت بگو تا تصحیح کنند.
من نظر شخصی خودم را گفتم. هر طور میدونی درست هست ادامه بده:10:
باتشکراز بچه هایی که کارنامشون رو گذاشتن.
یه سوال ، چرا هیچ کسی گسسته نزده ؟ همه تحلیلی زدن!!
ما که تو مدرسه هر جفتشو داریم میخونیم!!
ما هم دوتاشو مي خونيم اما درس گسستمون از برنامه كانون عقب بود در عوض تحليليمون خيلي جلوبود. اونو زدم.نقل قول:
:18:نقل قول:
کارنامه یکی از دوستام را برات میذارم ببین:
ریاضی2 موازی: 52
هندسه1: 73
فیزیک2 موازی: 38
شیمی2: 53
زیست: 73
تراز اختصاصیاش 6134 شده (149تا بیشتر!)
مثل شما تراز ریاضی 8300 یا هندسه 100٪ هم نداره! اما ترازش بیشتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشکل پاسخبرگ هم به پشتیبانت بگو تا تصحیح کنند.
بابا من فکر میکردم که با ریاضی جبران میشه زیست . مساله اینه که من اصلا رشتم تجربی نیست و برای این دارم آزمون تجربی میدم چون سال دیگه انتخاب رشته داریم ما و منم میخوام برم تجربی . برای همین کتاب هنوز پیدا نکردم . دست دوم بگیرم ؟ تغییر نکرده یه وقت ؟
اختیار داری مهدی جان:20:نقل قول:
من نظر شخصی خودم را گفتم. هر طور میدونی درست هست ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آزمون بعدی رو به این شیوه ی پیشنهادی شما عمل میکنم . این بار باید رتبم دو رقمی شه هیچ بهانه ای هم قبول نیست :دی
دو هفته ی دیگه پس منم با اجازه ی دوستان کارناممو میزارم تا اگه نتیجه گرفتم شما هم براتون عبرت بشه : دی (چه بده تاپیک سال دوم نداریم ... هر چند فکر کنم منم فقط : دی)
قندهای ساده (مثل شکلات یا شیرینی یا قند و شکر) رو هیچ وقت صبح (الالخصوص روزای آزمون ) نخورید. (البته منظورم با شکم خالی هست) اگه صبحانه یا چیزی خوردید میتونید بعدش قند ساده استفاده کنید ولی اگه شکم خالی این قندها رو استفاده کنید دلپیچه میگیرن و دل و رودتون شروع به اذیت کردنتون میکنه. به جاش خرما یا قندای رژیمی بخورین.نقل قول:
این اشتباه رو منم پارسال مرتکب میشدم ولی یه چیزی رو متوجه شدم: اگه همه درصداتون به هم نزدیک باشه تراز و رتبه شما بالاتر از وقتیه که یه درس رو 100 بزنین و یکی رو 0 درصد. تک نیک ضربدر منها فقط میگه اونی که وقت گیره رو بذار آخره سر اگه رسیدی بیا بزن اگه نرسیدی فدای سرت!نقل قول:
نمیدونم چرا کارنامه من فقط درصدا میاد! عجیبه!
توی رشته تجربی به خاطر ضریب بالای زیست (12) هر سوال درستی که توی زیست میزنید معادل 3تا سوال درستیه که به ریاضی یا هندسه میدین.نقل قول:
زیستها چندان تغییر نکرده سعی کن خیلی قدیمی نگیری. البته اگه بری نو بگیری به نفعته . همه سالها رو نو بگیر. تغییری نداره
البته من تجربه ایی که از کنکور 88 داشتم اینه که رتبه زیر 2000 رو نمیشه راحت آورد ولی قول میدم اگه حتی در حد مدرسه هم کسی درساشو بخونه میتونه رتبه بین 2000 تا 5000 رو بیاره به خصوص رشته تجربی
در ضمن به نظر من زیست و ریاضی هم درسایه شیرینین هم آسون یعنی فقط یکمی دقت میخان همین!!!
اینم کارنامه ی یکی از دوستانم هستش.
این رو هم بگم که با دیدن این کارنامه بهم ثابت شد معلم تأثیرش خیلی زیاد نیست مهم خود آدمه چون رفیقم توی مدرسشون بهترین معلم های تهران رو دارند که کارشون خیلی درسته.
البته منظورم این نیست که نتیجه بده ها ، ولی من فکر میکردم خیلی بالاتر از این حرفا میشه نتیجه با همچین معلمهایی...
امیدوارم 2 هفته ی دیگه ترازم بالای 7000 باشه.برای همه ی شما هم از صمیم قلب آرزوی موفقیت می کنم.
ما که گندیدیم! نزدیک 150 تا افت تراز داشتم ... ولی من واسه این آزمون یک دهم آزمون قبلی هم نخوندم! یکی بیاد 4 تا کشیده بخوابونه تو گوشم تا بلکه به خودم بیام!
تا کنکور فقط 8ماه مونده!نقل قول:
توی این 8ماه میتونی سرنوشتتو رقم بزنی؟ اگه نمیتونی با این ترازت کنار بیا اگه میتونی به این 8ماه میتونی به عنوان آخرین تیر ترکشت نگاه کنی (کشیده از این محکمتر نتونستم بزنم!) :19:
بچه آخرش عمو کاظم کارناممو داد. بازم گند کاشتم!من نشد یه دفعه مثل آدم آزمون بدم! زمین شناسی رو توی دفترچه زدم یادم رفت وارد پاسخنامه کنم:18: ترازمو همین کم کرد وگرنه 200 تا بالاتر از این میشد. با این وجود تراز این دفعم با دفعه قبل (که زمین شناسیم زده بودم) فرقی نکرده
ایشالا که هممون ادم بشیم (البته کسایی که نمیخوننا) خدا یه عقلی بهمون بده.... امیــــــــــــن
میتونی رو کمک من حساب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی بیاد 4 تا کشیده بخوابونه تو گوشم تا بلکه به خودم بیام!
البته یکی نیست به خودم بگه آخه مرتیکه تو که ساعت مطالعت رو بردی بالا چرا ترازت اومد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کارنامه:
سلام . براي قبولي تو رشته پزشكي يكي از دانشگاههاي تهران (تهران-بهشتي و ايران) از منطقه 3 ميانگين تراز كانونم در چه حدودي بايد باشه ؟؟؟ فعلا سه تا آزمون دادم ميانگين ترازم (تراز كل ) 6647 هست.
سلام !
بچه ها من هیچ وقت نمیرسم برنامه ازمون رو تموم کنم !
دلیلش رو نمیدونم ! ترازم هم همش میشه 5500 !! دیگه کلاً نا امید شدم !
شما چه جوری میخونید ؟ خسته شدم دیکه!
منم پارسال که کانون میرفتم تا حالا سابقه نداشت کامل به برنامه برسم شمام باید تلاشت بیشتر کنی دیگه ببینی گیر کارت کجاست وگرنه نسخه عجیبی نیست که برای ادم بپیچن دیگه ترازش بیاد بالا :31:نقل قول:
منم با ٥٠٠٠ و خورده اي قرارداد ١ ماهه بستم ولي ٢ هفته ديگه قراداد رو فسخ ميكنم!نقل قول:
هميشه يه مشكلي برام پيش مياد از برنامه عقب ميفتم !همش بدشانسي ميارم ولي بالاخره شكستش ميدم!
شما هم نااميد نشين و يه ذره بيشتر تلاش كنين!
من امروز 10 دقیقه دیر رسیدم سر جلسه با این حال تو عمومی ها اصلن وقت کم نیاوردم.(سر زبان یه خط ریدینگ رو جا انداختم موقع خوندن یه کمی اون وقت گرت دو تا سوال زبان رو نزدم.) تراز عمومی هام 7000 شد. اما عوضش تو اختصاصی ها همش وقت کم میارم.
نمیدونم مشکل از منه یا از سوالا؟به نظرتون اگه ترتیب جواب دادن به سوالا رو عوض کنم تاثیری داره؟میدونم که این ترتیب کارشناسی شده و الخ هست اما خب آخه دیفرانسیل از همون اول کار هم وقتم رو میگریه هم انرژی ام رو موقع زدن بقیه عینهو گیجا و منگا میمونم.نمی رسم تست ها رو بزنم درصدام میاد پائین.چی کار کنم وقت کم نیارم؟اگه می رسیدم بزنم شاید تراز اختصاصی ام حداقل به جای 5900 حدود 6500 میشد.:41:
چیکار کنم؟اکثر بچه های مدرسه مون هم همین مشکل رو دارن. چاره چیه؟
با تجربه ها یه چیزی بگن من دارم خل میشم.:19:
شما هم تجربی هستین؟پس چرا کارنمتون رو نمیذارین حس رقابت اینطوری بالا میره . بچه های تجربی تاپیک کمن .نقل قول:
در مورد سوالت من الان نگاه کردم برای منطقه 3 از 6600 به بالا تهران رو میتونه بیاره (البته این مال سالای پیشه شاید تغییر کنه وضعیت به خصوص بحث بومی گزینی نسبت به سالای پیش تغییر کرده) . ایشالا قبول میشی ولی باید تلاشتو بیشتر بکنی که اگرم قوانین تغییر کرد و رتبه بالاتر خواست کم نیاری
سلام خوفین؟
نمیخواستم نت بیام فقط چون تابستون قول داده بودیم همه کارنامه رو بزاریم به خاطرگذاشتن کارنامه اومدم که باز نگین این هر وقتی
ترازش کم میشه کارنامه نمیزاره در میره...
اینم عکس کارنامه فقط ببخشید عکسو ادیت نکرم آخه ساعت 2 و نیم صبح حال نداشتم...
این آزمونو که همین جوری رفتم سر آزمون فقط دورو برو نگاه میکردم و با گوشیم بازی میکردم..اینارو شانسی زدم...
ببینم پست زیر واسه آزمون بعدی تاثیر خودشو میزاره یا نه...
فعلا خدانگهدارتون دوستانه جان!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4390957&postcount=3952