نقل قول:
میخوام گل سوتی هامو بنویسم این سوتی خیلی باحاله:
من عاشق غلط املایی گرفتنم! :x
پس ادامه میدیم!!!!!نقل قول:
تایید میشه!!! :دی
Printable View
نقل قول:
میخوام گل سوتی هامو بنویسم این سوتی خیلی باحاله:
من عاشق غلط املایی گرفتنم! :x
پس ادامه میدیم!!!!!نقل قول:
تایید میشه!!! :دی
از خودت نقل قول گرفتي و ميخندي:18:نقل قول:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟؟(نکنه نکتش تو اون اسمایله هستش؟؟؟!!!)نقل قول:
اره ، اسمایل رو موشکافانه نگاه بنداز :31:نقل قول:
نه من که اصلا این فکرو نکردم:46:نقل قول:
حوصله ندارم جواب بدمنقل قول:
بازم حوصله ندارمنقل قول:
اصلا حوصله ندارمنقل قول:
غلط املایی نبووود که گفت گل سوتی هامونقل قول:
نکته 1: الان چند باره سوتی ها رو مینویسم میام اینجا پاک میکنه یعنی اررسال نمیشه اعصابم قاطیه
نکته2: جواب اونایی که نوشتم حوصله ندارم رو یبار نوشته بودم الان دیگه اصلا نمیتونم
3: اگه جای فرنوش و علی بوددم خودمو میکشتم
4: havbb منو یاد بچگیهام انداختی میپرریدم خونه دوستم با تل حرف بزنم اونم میومد خونه ما گاهی هم دو تایی میررفتیم بیرووون
5: دوستان سوتیه سورنا که واضحه فکر کرد اسمایل فقط دست تکون میده اما آخرش میگه بیا اونم به یه خانوم محترم
امروز یکی از اووون بچه ها که خیلی لوس و پر رو هستن و من با اینکه عاشق بچه هام از اینجورش بدم میاد :2::2::2:با مادرش اومد خونمون این مادر منم گیر داد برو پیش مونا این از بچه ها خوشش میاد:40::40::40:
حالا منم عصبانی یعنی اصلا دیووونه ها کارد میزدی خونم در نمیومد دیدم یه بچه اومده اتاقم
پشت کامپیوتر بودم این بچه اومد پیشم نشست عروسکامو برداشت حالا من عصبانی تر شدم اومد محکم با پاش زد به کیسم کامپیوترم خاموش شد :21:حالا وسط نوشتن دیگه قاطی کردم دیگه بهش گفتم آشغال گم شو بیرون از اتاقم یه لگد هم زدمش انداختمش بیرون ( البته آروم ) رفت بیرووون مامانم گفت مونا بهت چی گفت؟؟؟ عروسکاشو بهت داد؟؟ رو کرد به مادر بچه گفت مونا عاشق بچه اس در همین لحظه اون دهنشو باز کرد گفت آره مامان الان به من گفت گم شو بیرووون منم انقد خندم گرفت بلند خندیدم:31::31:
خواهرم بهم گفت سرم درد میکنه میخواستم بهش بگم برو بخواب گفتم برو بمیر:31::31::31:
زنگ زدم خونه دوستم:10: یه برادر داره اسمش علیه گوشی رو برداشت داشتم میخندیدم ( یه لحظه یه فکر شوم به سرم زده بووود واسه همین تند زنگ زدم به دوستم:27: فکر نمیکردم برادرش برداره) هل کردم جای علو گفتم علی بعدم گوشی رو قط کردم البته نه از خنده از خجالت:41:
داشتم چت میکردم اصلا تو یه دنیای دیگه بووودم:8::8::8:
خواهرم گفت بیا (کارم داشت) فکر کردم میگه بیام؟ گفتم بیا
توضیح:بیا بیا:31::31::31:
یکی دیگه هم هس مال یه ماه پیشه نمیدونم گفته بودم یا نه و.اسه همین نمیگم بیخیال سوتی زیاده:5:
بچه باحال بود ايول كلي خنديدم
بچه خیلی باحال بود ايول خنديدم !
همگی آواتارشون را عوض کردند!! نشناختمتون :دی
-------------------------------------
یه چند وقت تکیه کلامم این بود: (سال 42 .....) مثلا" سال 42 من یه تاپیک زدم هنوز پست جدید داره!
یه دفعه دهنم پر بود اومدم بگم 42 گفتم (کل و دو) (با دهن پر بگید 42 ببینید چی میشه :دی) خلاصه اینو سوژه کرده بودند و یه چند وقت هی میگفتن کل ودو!!
:27::27::27::27::27: خب اینجا سوتی بازاره دیگه!!!!!:27::27::27::27:نقل قول:
آره. هست.!!!!نقل قول:
راستی یه چیزی! وقتی پست یه جای دیگه میدین توضیح لازم نیست اما من فکر میکنم اینجا که همه سوتی میدن و همه IQ هستن میشه توضیحشم بدین؟ :31::27::21:
[quote=winter+girl;2796729]
پس تو حوصله چی داری؟:31:نقل قول:
حوصله ندارم جواب بدم
بازم حوصله ندارم
اصلا حوصله ندارم
میشه بیشتر توضیح بدی؟ :31:نقل قول:
غلط املایی نبووود که گفت گل سوتی هامو
منم خیلی موقعها همینطوری میشم!!!:19:نقل قول:
نکته 1: الان چند باره سوتی ها رو مینویسم میام اینجا پاک میکنه یعنی اررسال نمیشه اعصابم قاطیه
چرا؟ مگه من چمه؟:19::18:نقل قول:
3: اگه جای فرنوش و علی بوددم خودمو میکشتم
تو که خودت تو سوتی دادن مقام داری من موندم چطور فهمیدی!!!:27::31: :دینقل قول:
5: دوستان سوتیه سورنا که واضحه فکر کرد اسمایل فقط دست تکون میده اما آخرش میگه بیا اونم به یه خانوم محترم
وااااااای. نمیدونی که من چقدر از بچه های 5 تا 10 سال بدم میاد!!!!!!! حالا تو برعکسی اما من از همشون بدم میاد مگر اینکه خیلی با ادب باشن که اونم به جای اینکه ازشون بدم بیاد هیچ حسی نسبت بهشون ندارم!نقل قول:
امروز یکی از اووون بچه ها که خیلی لوس و پر رو هستن و من با اینکه عاشق بچه هام از اینجورش بدم میاد :2::2::2:با مادرش اومد خونمون این مادر منم گیر داد برو پیش مونا این از بچه ها خوشش میاد:40::40::40:
حالا منم عصبانی یعنی اصلا دیووونه ها کارد میزدی خونم در نمیومد دیدم یه بچه اومده اتاقم
پشت کامپیوتر بودم این بچه اومد پیشم نشست عروسکامو برداشت حالا من عصبانی تر شدم اومد محکم با پاش زد به کیسم کامپیوترم خاموش شد :21:حالا وسط نوشتن دیگه قاطی کردم دیگه بهش گفتم آشغال گم شو بیرون از اتاقم یه لگد هم زدمش انداختمش بیرون ( البته آروم ) رفت بیرووون مامانم گفت مونا بهت چی گفت؟؟؟ عروسکاشو بهت داد؟؟ رو کرد به مادر بچه گفت مونا عاشق بچه اس در همین لحظه اون دهنشو باز کرد گفت آره مامان الان به من گفت گم شو بیرووون منم انقد خندم گرفت بلند خندیدم:31::31:
چرا زنگ میزنی فرار میکنی؟:31:نقل قول:
یکی دیگه هم هس مال یه ماه پیشه نمیدونم گفته بودم یا نه و.اسه همین نمیگم بیخیال سوتی زیاده:5:
تایید میشه! (طبق همون قاعده: خلافت که ثابت نشد!!!)نقل قول:
خب تو هم عوض کن برای رو کم کنی!!!!:27::21:
[QUOTE] # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر فروم باز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: اگه نگم آسمون با زمین وصلت میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam Khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودت نقل قول گرفتي و ميخندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب اینجا سوتی بازاره دیگه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_vsgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟؟(نکنه نکتش تو اون اسمایله هستش؟؟؟!!!)
آره. هست.!!!!
راستی یه چیزی! وقتی پست یه جای دیگه میدین توضیح لازم نیست اما من فکر میکنم اینجا که همه سوتی میدن و همه IQ هستن میشه توضیحشم بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خسته نباشی
چقدر این پستت قشنگ شده!!!!!!!!!!!!!!! من موندم تو کفش!!!!!!
از هر دری توش هست!!!!
آخرشم معلوم نیست چیه!!!!
منظور را گرفتم...نقل قول:
آخه میدونی من دیال آپم و بعضی وقتا تصاویر برام لود نمیشه
برای همین هم اون لحظه اسمایله لود نشده بود وقتی نقل قول کردم بعدش لود شد و منم اون عبارت داخل پرانتز را نوشتم:20:
از وضعیت P30world هست !نقل قول:
نقل قول:
از وضعیت P30world هست !
آره! مال منم خیلی موقعها اینطوری میشه اما درستش میکنم!
امروز داشتم با موتور با سرعت ميرفتم و داشتم با خودم چندتا از اون چه چهاي ناز خودم را ميخوندم:19: كه يهو يه حشره ي موزي رفت تو دهنم و مزاحم خوندنم شد:13: ديگه كم كم داشت ميرفت تو حلقم كه با حركت زيباي خخخخخخخخخخ خوووووووووووو خخخخخخ اوردمش دوباره تو دهنم از اونجا توف كردم بيرون :2:چند ثانيه بعد از عقب صدا اومد هووووووووووووووووووووو توف ميكني نگاه عقب كن من اينا كه شنيدم دو چرخ داشتم 79 تا ديگه چرخ قرض كردم و فرارا را زدم تو هيكل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوتی با حال چند قت پیش.
با لپ تاپ تو سالن نشسته بودم رو نت هم بودم.
بعدش دنبال موزیک بودم.
بعدش مامانم دوست داشت ببینه من چی کار می کنم
اخه یک جوری نشسته بودم که دارم کاری می کنم دوست ندارم اونا بدونن
من هم لجبازی می کردم نگفتم.
بعدش من لپتاپ گذاشتم برم دستشویی
اومدم دیدم همه به من سیخ شده بودن ایینجوری:blink::eh:
بعدش من هم ترسیده بودم که کاره بدی کرده باشم خبر نداشته باشم.:18:
می دونید چی شده بود رفته بودم موزیک گوش بدم یک صفحه تبلیغاتی باز شده بود
نوشته بود دوست داری با نزدیکترین دختری توی منطقت قرار بزاری عکس چندتا دختر 22 23 21 19
ساله هم گذاشته بود اگه برین مگا آپلود باهاش واجه میشن.(یک چیزی تو مایع های اون بود.)
خوب هر وقت میری جایی مثل من لاک کن بعد برو !
حالا امروز یکی از فوامیل زنگ زد ، اونقدر قاطی کردم ، بهتون بگم اسم چند نفرو اشتباهی بردم بعد صدام هی تنش بالا پایین میشد باور کند 3 بار گفت پس خداحافظ من مردم و زنده شدم ، آبروم رفت ( ضایع شد نمی تونستم از این بهتر بگم ! )
من تو خواب بعضی موقع ها حرف می زنم...
یه روز که با دوستام رفته بودیم کوه.شب خسته خوابیدم.
صبح دیدم یه واکمن کنارمه و همه حرفهای +18 کوه تو واکمن ضبط شده
خلاصه ضایه شدیم فطیر...
چند روز پیش جاتون خالی ، رفتیم استخر .
فرداش تو یه جمع بودم ، دختر خالم گفت دیروز استخر بودی ؟
گفتم آره جای شما خالی !!! :31:
گفت جان !!!
تازه دوزاری افتاد که بابا جون اون دختره ، تو پسری ! آخه چه طوری جاش تو استخر خالی بوده !!!
خلاصه یه جوری جمش کردم دیگه ! :41:
:27::27:نقل قول:
من هم همیشه از ترس همین
1. از اینترنت خارج میشم
2. مرورگر رو میبندم
3.مانیتور هم خاموش میکنم :دیییی
خیلی باحال بود...نقل قول:
چند روز پیش جاتون خالی ، رفتیم استخر .
فرداش تو یه جمع بودم ، دختر خالم گفت دیروز استخر بودی ؟
گفتم آره جای شما خالی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت جان !!!
تازه دوزاری افتاد که بابا جون اون دختره ، تو پسری ! آخه چه طوری جاش تو استخر خالی بوده !!!
خلاصه یه جوری جمش کردم دیگه
یکی از همکارام خیلی لوسه !
مثلا وقتی ما می خوایم از مؤسسه بریم خونه می گه : ببین ! ..... رفتی خونه سلام کن !
چند روز پیش وقتی می خواست بره خونه گفتم راستی !... رفتی خونه سلام برسون ! :31:
(زبونم نچرخید اشتباه گفتم !)
گفت به کی ؟!
تازه یادم اومد طرف زن داره ! :31:
اصلا حواسم نبود ! اینقدر خجالت کشیدم !
از اون روز به بعد هر وقت که می خواد بره خونه می گه : سلام برسونم دیگه !!! :27:
خیلی باحال بود!!!نقل قول:
واقعا هیچ تیکه ای از این چیز گرانقدر توی صورتت نیومد؟ :31:
و آنگاه که مشکوکها شناخته میشوند!!!!:21::27:نقل قول:
چقدر اون پاکاره!!!:27:نقل قول:
نه بابا من کاری نمی کنم :27:نقل قول:
فقط میترسم از این تبلیغ ها بیاد
راستی فرنوش جان مواضب باش ویروس سوتی نگریتت:27:
میگن هر کی گرفته تا اخر عمرش سوتی داده
خوبه. حال میده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه بده همش جو گیر باشی و بخندی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه بقیه رو هم بخندونی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا من کاری نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میترسم از این تبلیغ ها بیاد
راستی فرنوش جان مواضب باش ویروس سوتی نگریتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن هر کی گرفته تا اخر عمرش سوتی داده
نقل قول:
یه سوتی با حال چند قت پیش.
با لپ تاپ تو سالن نشسته بودم رو نت هم بودم.
بعدش دنبال موزیک بودم.
بعدش مامانم دوست داشت ببینه من چی کار می کنم
اخه یک جوری نشسته بودم که دارم کاری می کنم دوست ندارم اونا بدونن
من هم لجبازی می کردم نگفتم.
بعدش من لپتاپ گذاشتم برم دستشویی
اومدم دیدم همه به من سیخ شده بودن ایینجوری:blink::eh:
بعدش من هم ترسیده بودم که کاره بدی کرده باشم خبر نداشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید چی شده بود رفته بودم موزیک گوش بدم یک صفحه تبلیغاتی باز شده بود
نوشته بود دوست داری با نزدیکترین دختری توی منطقت قرار بزاری عکس چندتا دختر 22 23 21 19
ساله هم گذاشته بود
یه بار رفتم آب بخورم ....دیدم کله بابام تو مونیتور هست، اینجوری ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا خدا .....
بعد از اینکه رفت، دیدم عکس یه خانوم عریان رو صفحه نقش بسته :دی
بابات قصدش چی بود اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مانیتورو نگاه میکرد!:27: در اصل باید تو رو اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه میکرد! :21:نقل قول:
فکر نمیکنم کسی که سوتی میده خیلی بهش خوش بگذره .نقل قول:
شاید بعدا به کاراش بخنده ولی تو اون لحظه آدم اصلا حال خوشی نداره .
به من اعتماد داره ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-رابطمون شکر آبه نمیتونه چیزی بگه
ما که شانس نداریم شما بگید داری.
.
.
گفتی عکس عریان بذار یه چی بگم
.
.چند وقت پیش که هنوز پرشین بلاگ هک نشده بودو این حرفها اقا ما چنتا وبلاگ باز کردیم بابامونم ار روی بیکاری بالا سر ما ایستاده بود و نظاره گر ماجرا بود اقا تعاد صفحات زیاد بود ..چنتیشونو که نگا کردم تا رو ضبدر زدم پنجره زیری تا دلتون بخواد عکسهای چیز دار بود فکر کنم سرور بود این قد عکس داشت...حالا بابای ما در یه ان دیدم رمز زد شد ترمیناتور و گذاشت دنبالمون......
نه دیگه سوتی دادن حال نمیده :27:نقل قول:
:18::18:نقل قول:
حالا اون عکسه تبلیغ بوده ؟
یه سوتی یادم اومد!
سر کلاس ریاضی 1 بودیم
استادش از این آدمای :2: بود
سر سری ها بود درس گفت چندتا نکته کلیدی میگم براتون حالا . .
نکته ها رو گفت لجم در اومد :31: گفتم استاد نکته هاتون خیلی کلیدی بود :27:
بعد از 2-3 روز فهمیدم دوستان عزیز همه کلیدی رو یه چی دیگه شنیده بودن :18:
پ ن : یکم رو کلیدی کار کنین :31: روی ل و د
شما سالی چند بار تولد میگیری؟نقل قول:
اینم تهش بگم وقتی نقل قول زیاد میکنم یاد تولد میوفتم
پیشاپیش تولدم مبارک
همین چند ماه پیش تاپیک زده بودی برا تولد خودت :دی
این که واضحه جماعت پسر علاقه ی وافری به جنس مخالف دارن. ولی تو بیشتر تر تر خوشت میاد :دینقل قول:
یه جوری میگه انگار خودش خوشش نمیاد :دی اصلا کیه که خوشش نیاد هاااا ؟ هر کی میگه خوشم نمیاد واسه خودش گفته.
بعضی ها در کل مشکلات سوتی دارند. هر روز و ساعتشون با سوتی میگذره.نقل قول:
باز این متالیکای خالی بند از خودش دروغ در کرد
یک بار که اساس مچت را گرفتم
متالیکا یه عکس بزار ملت ببینن چقدر بهت سوتی میاد.
بعضی ها کلا سوتی هستند. مثلا قیافه جیم کری رو بیین. البته بلا نسبت متالیکا
تو ورزشگاه ثامن مشهد بازی پرسپولیس ابومسلم بود. یکی از پرسپولیسی ها شوت کرد و من دیدم صاف داره میاد طرفم. پله های بزرگ ورزشگاه رو دوییدم تا توپ رو بگیرم. دیگه کم کم داشت توپ میرسید که یهو محکم خورد به میله های حفاظ دور زمین و برگشت تو زمین.
تمام جمعیت 30 هزار نفری ورزشگاه فکر کنم به من خندیدن. حداقل صدای خنده که اینطوری بود.
تا بازیکنای پرسپولیس که داشتن تمرین میکردن به من خندیدن.
دوستم میگفت تو اسکور برد همه چی رو نشون داده.
نقل قول:
گفتم برو به این خلها بگو با آسانسور نرن ممکنه برق بره ها...10 ثانیه نگذشت که صدای بسته شدن در رو شنیدم تازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه .نقل قول:
این چه طرز صحبته !
بابا این بنده خدا برای این خجالت کشید چون دید که حرف بدی زده ، حالا می گی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!!!!!! (برداشت جنبه ی مثبت)نقل قول:
از این به بعد وقتی کسی عطسه کرد میگم خر ترکید!!! خیلی باحال بود این کلمه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر سوتی هات طولانی بود ، نمی شه نقل قولش کرد .نقل قول:
اینم جریان تا دیشب
تاسوتی های بعدی شما رو به خدا میسپارم فقط ساری اگه چرند و طولانی بووود مهم اینه سوتی بووود
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
خیلی سوتی می دی .
دلم نیومد فقط یک بار بگم .
یه سوتی از دوستم :نقل قول:
بازی استقلال اهواز و استقلال تهران بود توی اهواز ، این دوستم با دوستای خودش میرن ورزشگاه ، یه آشنا پیدا میکنن میبرشون از در پشتی ورزشگاه میبرشون توی جایگاه ، اینا استقلال تهرانی بودن اما بین تماشاچی های اهواز میشینن . وقتی تهران گل میزنه یهو این سه نفر میپرن بالا . میگه بعدش یه نگاه به اطراف انداخیم همه این شکلی : :grrr::angry::47:
آقا یه سوتی از من ( ماله چند وقت پیشه )
نشسته بودم خونه یه دفعه دیدم ناغافل یه اس ام اس خالی اومد !!:jealous:
گفتم عجبا !
اس ام اس دادم بهش گفتم شوما ؟:3:
دوباره اس ام اس خالی داد !
گفتم مریضی ؟؟:20::20:
دوباره اس ام اس خالی داد !
گفتم احتمال خیلی زیاد از این دختراست بیکار شده میخواد مارو سرکار بزاره ! ( چون تو اون مدت زیاد از این چیزا داشتم و همشون دختر بودن)
خلاصه ما هم شروع کردیم به اس ام اس دادنو این حرفا که حالت چطوره و چند سالته و این چیزا :31::31:
یه بار هم زنگیدم بر نداشت
باز اس ام اس دادم اونم هی تو خالی میداد !
بعد یه دفعه دیدم زنگ زد !!!!
جواب دادم گفتم الللللللللو ! به به چه صدایی !:31: :eh:
یه دفعه گفت به به سلام سالار جان ! !منم اینجوری شدم !>>:18:
! زن عموم بود !!!:18:
منم گفتم الو الو صدا نمیاد بعد هم گوشی رو سریعا از دسترس خارج نمودیم !:31:
نگو این زن عموهه که زیاد با گوشی بلد نیست کار کنه اس ام اس من که میومده همینجوری اکی میکرده و اس ام اس خالی واسه من میداده ( نمیدونسته )
خلاصه ما هم چند وقتی دیگه جلوی اونا آفتابی نشدیم !:31:
نقل قول:آره. اما من که خوشم میاد بقیه رو بخندونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی باحاله!
اما بدیش اینه که همون لحظه اول خودت ناراحت میشی اما بعدش به خودت میخندی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=ebicross;2801375]
خفن ترین من اون بود که تو ماشین جلوی همه گفتم وای چقدر هوا گرمه بکشیم پایین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیاین یه کاری کنیم.
هرکس خفن ترین سوتی که تو عمرش داده و اینجا هم قبلا نوشته رو یا نقل قول کنه و یا دوباره بنویسه.
الانم که فکرشو میکنم خندم میگیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خفن ترین سوتی من:
تو ورزشگاه ثامن مشهد بازی پرسپولیس ابومسلم بود. یکی از پرسپولیسی ها شوت کرد و من دیدم صاف داره میاد طرفم. پله های بزرگ ورزشگاه رو دوییدم تا توپ رو بگیرم. دیگه کم کم داشت توپ میرسید که یهو محکم خورد به میله های حفاظ دور زمین و برگشت تو زمین.
تمام جمعیت 30 هزار نفری ورزشگاه فکر کنم به من خندیدن. حداقل صدای خنده که اینطوری بود.
تا بازیکنای پرسپولیس که داشتن تمرین میکردن به من خندیدن.
دوستم میگفت تو اسکور برد همه چی رو نشون داده.
خب خیلی باحال بود!!!:31: جدیدا افتاده تو دهنم!:10::8:نقل قول:
بابا این بنده خدا برای این خجالت کشید چون دید که حرف بدی زده ، حالا می گی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!!!!!! (برداشت جنبه ی مثبت)
چه اعتماد به نفسی!!!:18:نقل قول:
من یه سوتی دیشب دادم::31:
تا ساعت 2 فکر کنم مشغول بودم.(تو p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) وسطهای کار برق رفت. خونه تاریکه تاریک بود. فقط من نور میدادم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18: توی حال روی مبل نشسته بودم و بابام هم پایین مبل خوابیده بود! بعد من لبتاپو گرفتم دستم که از روی بابام رد بشم موس افتار رو سر بابام!:18: (سوتی 1)
بعد رفتم یه چراغ قوه جور کردم که برم WC و رفتم. وسط کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم چراغ قوه داره کم کم خاموش میشه:19:!! حرصم در اومد. نه راه پس داشتم نه راه پیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی اوضام خیت بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه وقتی چراغ قوه نامرد کاملا خاموش شد دیگه من طاقت نیوردم از ترس:18: سریع دویدم بیرون و ساف با کله رفتم تو شیکم خواهرم!:18: (سوتی 2) بعد هم چون همه جا تاریک بود از ترسم یه جیغ بلندی کشیدم که همه از خواب پریدن و مامانم هم تا صبح غر زد! (سوتی 3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19: