میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهترهنقل قول:
Printable View
میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهترهنقل قول:
چگونه؟ میشه فقط بوت رو توی هارد دوم ایجاد کرد؟نقل قول:
doostan mazerat mikham fingilish minevisam
:37:
too windows 7 64 bit navare entekhabe zabanam napadid shode(language bar) alt+shift ham kar nemikone.
har kari kardam dorost nashod.chikar bayad bokonam?komak konid lotfan :41:
با سلام نسخه سون من نسخه فبل از 22 اکتبر است . کرکش کردم و آپدیت هم میشه و مشکلی نداره آیا تفاوتی میکنه ؟ چه تفاوتی ؟ آیا نیازه که عوضش کنم و 22 اکتبر نصب کنم ؟
سلام به همه ی دوستان من به تازگی یه مشکل تازه پیدا کردم با سون 32 بیت
هر وقت ویندوز بالا می آد این صفحه از cmd باز می شه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه allow می دم اون access denied از بین می ره ولی نمی دونم چی می شه دیگه؟؟؟؟
درود بر دوستان
به مشکلی دارم با eject کردن فلش مموری و اون اینه که توی ویندوز اکس پی هر وقت این کار رو می کردم چراغ فلشم خاموش می شد ولی توی ویندوز 7 پیام safly remove رو میده اما چراغ همچنان روشن می مونه
مشکل چیه!
ممنون
درود.نقل قول:
شما از ابتدا فارسی رو داشتید؟
تو کنترل پنل روی گزینه "change display language" کلیک کن و بعد رو گزینه "change keyboards" کلیک کن. بعد persian رو اضافه کن.
درودنقل قول:
شما اینطور که معلومه سرویس security center ویندوزت غیر فعال شده. تو run تایپ کن services.msc بعد تو پنجره باز شده تو سرویس ها یه گزینه به اسم Security center هست، اون رو دوکلیک کن و startup type رو رو حالت Automatic (delayed start) بزار.
اگه بازم ارور داد شاید ویروس باشه.
تو msconfig ببین استارتاپ ویندوزت چیا هستن.
درودنقل قول:
این مسئله مشکلی نداره.
یه فایل توش کپی کن و در حین کپی safe remove کن میبینی که ارور میده.
ویندوز ویستا و سون اینطورین.
سلام
دوستان من ویندوز7راازروی لرد2010نصب کردم.دوتامشکل دارم اگه راهنمایی بکنیدممنون میشم:
1-مودم راهنوزویندوز7نشناخته .چه کاربکنم؟؟؟؟؟؟؟
2-چون ازطریق شبکه اداره به اینترنت وصل میشم .مدام یوزرنیمو پسورد می خواد.طوری که دیگه عاصی شدم .لطفابه دادم برسید
برید اینجــــــا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388137
برید اینجــــــــا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388142
1. درایور مودم برای ویندوز7(اگر نداشت ویستا) رو از سایت سازنده باید بگیری...نقل قول:
2. متوجـه نشدم !! یکم توضیح بدید... کجا یوزر میخواد؟
من ویندوز سون rc رو نصب کرده بودم با سریالی که خود مایکروسافت میده...حالا پیغام داده که تا 13 روز دیگه غیرفعال میشه...
من می تونم از کرکهای موجود استفاده کنم؟رو rc جواب میده؟اگه نسخه نهایی اومده که برم همونو بگیرم ؟
سلام.. اقا من اینترتم adsl هست.. از وقتی ویندوز 7 نصب کردم حتی وقتی با اینترنت کار نمیکنم و فقط مودم روشنه چراغ link/act ethernet در حال روشن خاموش شدن هست ( به این معنی که داره فایل رد و بدل میکنه تو نت ) ... معلوم نیست از کجا برنامه ای بازه داره به نت وصل میشه چیزی داره خودش رو به روز میکنه نمیدون چیه .. از کجا میشه فهمید ؟؟
سلامنقل قول:
باید این چراغ روشن و خاموش بشه شما باید ببینی که Dtata Trancfer زیاد میشه یا نه؟
اگر آره حتما ن اتوماتیک آپدیت ویندوز روشن هست.
موفق باشید
من یه بلوتوث دارم وقتی به کامپیوتر میزنم نشون نمیده
سلام به شما دوست عزیز ممنون از راهنماییتنقل قول:
من هم فکر کنم ویروس باشه چون بعد از دانلود و اجرای یه فایل اینجوری شد و بعد از اولین ریستارت خودش برای خودش یه دونه user account ساخت که من پاکش کردم الان هم توی msconfig یه startup به اسم eksplorer.bat هست که manufacturing این فایل unknown هست ولی به آدرسش می رم نمی تونم پبداش کنم
حالا من چی کارکنم؟
ممنون
روشن خاموش که باید بشه اما من تا جایی که میدونم هر وقت که دارم تو نت کار میکنم دیگه تند تند روشن خاموش میشه نه فقط چشمک زدن با فاصله ... چطوری data transfer رو کنترل و چک کنم ؟؟نقل قول:
روی کانکشنت کلیک راست کن و گزینه Status را انتخاب کننقل قول:
یعنی چی نشونش نمیده؟نقل قول:
ویندوزت چیه؟
اون پایین بقل ساعت یه چیزی میاد که آیکن بلو توس آبی هست روش راست کلیک کن اگه نیومده به usb های دیگه بزن ببین چی میشه اگه بازم نیومد یعنی ویندوزتون اونو نمیشناسه:41:
سلام
وقتی ویندوز بالا میاد اررور زیر میاد !
چیکار کنم نیاد ؟
مورد توجه تمامی دوستان
It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate
While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.
Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.
The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.
To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.
Thanks again for helping us test Windows 7.
The Windows 7 Team
ای کاش که فارسیشو هم رای بعضی ها که انگلیسیشون ضعیفه مینوشتین
در کل در یک جمله افرادی که نسخه های قبلی رو دارن سریعتر اپدیت کنند به اخرین ورژنش چونکه قفل ویندوز فعال شده و سیستم تون هر دو ساعت یکار خاموش میشه.
نقل قول:
میگه الان وقتشه که هر کی از ویندوز سون RC استفاده میکنه به ورژنهای دیگه مراجعه کنهنقل قول:
در حالیکه بیشتر کسانی که از ویندوز سون استفاده میکنند،تا الان به ورژن فینالش رجوع کردند،هنوز عده ای هستند که از ورژن RC استفاده می کنند .
از 1 مارچ 2010 سیستم هایی که از Windows 7 RC استفاده میکنند، هر 2 ساعت یک بار خاموش میشوند .کارهایی که انجام داده اید هم در طول خاموش شدن ذخیره نمیشوند !
ویندوز 7 RC به طور کامل 1 جون 2010 اکسپایر میشه .
علاوه بر این که سیستم هر 2 ساعت یک بار خاموش میشه، والپیپیر هم به یک زمینه سیاه که حاوی پیغامی هست تبدیل میشه .
همچنین مدام پیغامی مبنی بر غیر اصل بودن ویندوز میاد .
شما باید به صورت clean ویندوز رو نصب کنین نه از طریق آپگرید .
سلام
نمی دونم چی شده این ویندوز 7 من تولبارش کلاسیک شده و هر کاری می کنم درست هم نمیشه
در ضمن الان بهترین کرک برای ویندوز آلتیمیت چی هست؟ میشه لینکشو بگذارید و اینکه من چه جوری می تونم ویندوزم را اصل کنم؟
با سپاس
لطفا به سؤال من پاسخ بدید (صفحه قبل است )
سلامنقل قول:
برین تو Run بنویسین msconfig تو تب Start up تیک مربوط به sshnas21.dll رو بردارین .
Apply و بعد Ok کنین و یه ریست .
سلام دوستان مي خواستم بدونم رو كامپيوتر من ويندوز 7 وصل ميشه ؟:11:
CPU 2.4 CELERON
مادربرد asus
RAM 256
هارد 40 MAXTOR
كارت گرافيك 64 GEFORCE
سلام بر شما
من مادربرداز سریه pci express هستش و مدلش ga-81915p-duopro هست
پک نرم افزاریشم رو سون نصب نمیشه
لطفا میشه پک جدیدشو که تو سون نصب شه رو برام آپلود کنید با تشکر
کسی برای مادربرد من (ga-81915p-duo(pro) یه setup برای وین 7 سراغ داره ؟
اگه بتونی رمتو بیشتر کنی نصب میشه.باید حداقل رمت 1 گیگ باشه تا ویندوز روون اجرا بشهنقل قول:
نقل قول:با تستی که من انجام دادم از ویندوزم ، سیستم بدون اجرای هیچ برنامه ای حدودا 460 تا رم اشغال میکنه! حالا با اجرای برنامه هایی مثل یاهو و آنتی ویروس و برنامه های جانبی کپچر و اینا حدودا بین 550 تا 650 میرسه!نقل قول:
کلا بگم که واسه اجرای 7 با رم 1گیگ نمیتونه بازی کنی. چون رم قابل استفاده حدودا 400 تا 500 تا هست!
البته بازم این تجربه منه!
دقیقا این موضوع واسه CPu هم هست!
درسته که وقتی داری چک میگری از سی پی یو 2 درصد تا 5 درصده ولی چون ویندوز 7 موتور گرافیکی داره واسه پردازشش از طریق سی پی یو هم زور زیادی میزنه ولی چون سلرون نسل سی پی یو های ضعیف تره به نظر من که خیلی خوب جواب نمیده!
اگه تو کار بازی و کارای گرافیکی نیستی نصب کن ، در غیر این صورت نه!
:46:
ببخشید این ارور مربوط به چیه؟ تو بعضی گیم ها هم میاد وسط گیم مثلانقل قول:
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم،(64 بیت)چند تا راهنمایی میخوام:
1_gta iv نصب نمیشه و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2_چطوری زبان فارسی رو اضافه کنم؟
3_درایور مودم d-link-dsl 200 برای این ویندوز وجود نداره،نمیشه با این مودم به اینترنت وصل شد؟
ممنون از راهنمایی
این ارور معمولا مربوط به درایور و یا نرم افزارهایی است که با ویندوز سون سازگاری ندارن .نقل قول:
------
اگر موقع لود شدن ویندوز نیاد یه مشکل دیگه ای باید باشه !
این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟
اینم اگه میشه جواب بدید:
نمی دونم چی شده این ویندوز 7 من تولبارش کلاسیک شده و هر کاری می کنم درست هم نمیشه
در ضمن الان بهترین کرک برای ویندوز آلتیمیت چی هست؟ میشه لینکشو بگذارید و اینکه من چه جوری می تونم ویندوزم را اصل کنم؟
با سپاس
[QUOTE=amir_rahmani;4688378]این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟
آقا سیستم منم خیلی قدرتمنده ولی هی درجه کار باCPU ازوقتی 7نصب کردم میزنه رو60تا حالا نمی زد کسی راه حل داره تو ویستا که عمرا بالای50درصد نمیزد:41::41:
درود اگه فقط تولبار کلاسیک شده ولی پنجره ها درستن باید ویروس باشه. اما اگه همه کلاسیک شدن باید theme رو عوض کنی که با کلیک راست رو دسکتاپ و گزینه personalize قابل دسترسیه.نقل قول:
اگه عوض میکنی و بازم غیر فعاله باید رو my computer کلیک راست و properties و بعد سمت چپ قسمت advanced system settings و بعد performance و بعد تیک adjust for best appearance رو بزن.
در مورد سوال اول شاید سیستمت ضیفه یا انتی ویروسی داری که با این ویندوز هماهنگ نیست یا زیاد زور میزنه.
اگه بازم نمیاد اونوقت service تم ویندوزت غیر فعال شده که از تو services.msc قابل دسترسی و فعال کردنه.
[QUOTE=ALI HONDA;4688396]درودنقل قول:
شاید ویروس باشه یا همون آنتی ویروس نا متناسب. سیستمت چیه که اینقدر با قدرت میگی که قدرتمنده؟
از msconfig یه عکس اینجا بزار.
همینطور task manager که ببینیم چی زور سیستمت رو میگره.
درودنقل قول:
1- خوب ایکون مایکروسافت رو بزن ببین چی مینویسه. بعد اینجا نتیجه رو بگو. احتمالا از بازیه.
2-زبان فارسی تو کنترل پنل گزینه آبی رنگ Change Display Language رو بزن و بعد Change keyboard و بعد زبان Persian رو اضافه کن.
3. اگه برای ویستا 64بیت یا اکس پی 64 بیت درایور داره اونا رو نصب کن. باید به صورت دستی نصب کنی و ممکنه پیغامهای قرمز رنگ بده اما توجه نکن. این روشیه که خود مایکروسافت گفته.
سلام... قسمت آپدیت ویدوز من کار نمی کنه و اخطار :
some setting are managed by your system administrator رو میده....در حالی که خودم ادمین هستم...
می شه بگید چطور فعال کنم؟؟
یه سوال هم من داشتم:
موقع نصب ویندوز xp جدید یه گزینه به نام Quick Format وجود داشت و میشد اطلاعات درایو حاوی ویندوز رو پاک کرد (نه اینکه فرمت کنیم)
میخواسنم بدونم همچین کاری رو میشه موقع نصب مجدد ویندوز 7 هم انجام داد؟
قسمت فرمت وجود داره اما میخوام بدونم quick format است یا full format ؟؟
و اگه full format است چیکار باید کنیم تا موقع نصب دوباره ویندوز 7 هر دفعه مجبور به این فرمت کردن نشیم ؟؟
چون شنیدم فرمت کردن برای هارد ضرر داره.....
متشکرم
نقل قول:
روی آیکون Setup راست کلیک کن بعد Properties رو بزن بعد تو تب Compatibility رو بزن بعد تیک Run.... بعد ویندوز XP (servise Pak 3 انتخاب کن ببین اجرا میشه
اگه نشد بگو تا اون یکی روش رو بگم
خودت داری می گی quick format بعدش آخرش می گی نه اینکه فرمت کنیم :13:!!نقل قول:
quick format همون فرمت سریعه که در ویندوز 7 به صورت اتوماتیک quick format انجام میشه
عزیزجان Quick Format همون Delete All است و آسیبی به هارد نمی رسونهنقل قول:
منظورم این بود که Full Format نشه
منظورم رو متوجه میشی؟ یادته XP چطوری بود و چندتا گزینه داشت؟