نقل قول:ترو خدا جواب بدين ديگه . برادرا يه لحظه هست ، همه هم مي تونند كمك كنن . يه لحظه بريد تو پوشه نصب بازي ببينيد مقايسه كنيد چه فايل هايي تو اين عكس اضافه گذاشتم بگيد من حذفشون كنم .نقل قول:
الان يه هفتس معطل همينم .
Printable View
نقل قول:ترو خدا جواب بدين ديگه . برادرا يه لحظه هست ، همه هم مي تونند كمك كنن . يه لحظه بريد تو پوشه نصب بازي ببينيد مقايسه كنيد چه فايل هايي تو اين عكس اضافه گذاشتم بگيد من حذفشون كنم .نقل قول:
الان يه هفتس معطل همينم .
داداش گلم ، 1-بايد اين فايل رو كه تو ژايين لينك دادم رو دانلود كني بعد اون فايل هايي كه تو سيستم32 هست رو همونجا و اونايي كه هم ويندوز هست رو همونجا كپي كني ، منظورم پوشه ويندوزت هست . 2- بايد حداقل 1 مرحله رد كني تا گوشيت كار كنه ، رومن بهت شمارش رو ميده اون وقت گوشيت كار ميوفته و با دوباره زدن دكمه بالا مياد .نقل قول:
1 - اینکه من چجوری باید جوی استیک رو فعال کنم چون وقتی وصلش میکنم توی بازی چیزی برای تنظیمات انتخاب دسته نداره.
2 - اینکه وقتی موبایلم رو میارم نمیشه باهاش شماره گیری کنی چون 2 تا گزینه بیشتر نداره : Multiplayer و Video editor
دوستان روی ویندوز سون پچ شماره 4 بهتره یا 3؟؟؟ بعد آیا کرک RAZOR با این پچ ها کار می کنه؟؟؟
پچ 3 با كرك رازو .نقل قول:
دوستان روی ویندوز سون پچ شماره 4 بهتره یا 3؟؟؟ بعد آیا کرک RAZOR با این پچ ها کار می کنه؟؟؟
یعنی همون کرکی که وقتی بازی منتشر شد razor هم کرک رو منتشر کرد کار می کنه یا razor کرک جدیدی مخصوص پچ 3 زده؟؟؟
:20:الان توی کافی نت هستم ، شب میفرستم داداش اوکی؟نقل قول:
اقا این فایلهای وسایل نقلیه رو که دانلود میکنی باید کجا بریزیم؟ wft wtd
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn
با سلام
لطفا یکی آموزش ساخت اکانت افلاین رو دوباره آپ کنه.
این مشکل رو چجوری حلش کنم.تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی موقع بازی با این اررور مواجه میشم
درضمن برنامه RGS رو هم آپ دیت کردم ممنون میشم کمک کنید:11:نقل قول:
Application failed to launch.
The application you are attempting to launch failed to start.this could be the result of it being by windows parental control/family safety.Pleas make sure you have acess to the application befor trying to launch it,or contact support at:
کد:http://www.rockstargames.com/support
سلام دوست من..بازی اصلی رو داری هنوز؟میفروشیش؟:20:نقل قول:
دوست عزیز یه بچ دیگه هم 11 روزقبل ریلیز شد که حجمش 97 مگ هست(این طور که گفته شده این یکی از اون های دیگه بهتره)نقل قول:
خوب من بازی رو نصب کردم ( با همن پچ سوم ) بازی مشکلی نداره تنها مشکل برفکی بودن سایه هاست که یادمه پارسال هم داشتم بازی می کردم سایه ها برفکی بود راهی واسش پیدا نشده؟؟؟
دوستان،بنده یک سوال اساسی و کوچیک داشتم.
اونم اینه که GTA:IV اصلی (original) با نسخه کپی اش چه فرقی داره؟
حالا تو این شیر تو شیر چه طوری نسخه اصلی رو گیر بیارم؟:31:
اگه یوخده توضیح بدین ممنون میشم.:20:
سلام....بازی بخوبی اجرا میشه ولی یکم کنداست و به سختی ماشین حرکت میکنه... ...گرافیک 9400 gt .... سی پی یو :amd4800+ ......درایورم هم اپ کردم..... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه اصلی با قیمت اصلیه. میتونی بدون دردسر آنلاین بازی کنی و کلا هر چیزی توی اینترنت داره استفاده کنی.نقل قول:
کلا تفاوتی توی گیم پلی و... نداره.
ممنون.یعععنی نسخه کپی وسط بازی گیر نمیکنه؟:20:
سلام، آقا این پچ جدید نیاز به کرک جدیدی هم داره یا همون کرک قبلی جواب میده؟نقل قول:
نقل قول:
مشکل از پایین بودن cpu و کارت گرافیکه.
این بازی سیستم بالایی می خواد.
کسی نیست بگه مشکل من تز کجاست؟نقل قول:
تاحالا چند بار پاک کردم دوباره رختم ولی فایده نداره
من گرافیکم 8500 سی پی یو 3.4 فول کاش و رم 2 گیگ بازی رو هم تموم کردم یه خورده کند بود ولی عادت کردم زیاد هم تاثیر نمیذاشی رو بازی @@@
بازی باهالیه اول که بازی کردم گفتم نسخه قبلیش باهاله ولی کم کم رفتم تو حسش !!!
یعنی هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
لطفا یکی آموزش ساخت اکانت افلاین رو دوباره آپ کنه.
این مشکل رو چجوری حلش کنم.تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی موقع بازی با این اررور مواجه میشم
نقل قول:
Application failed to launch.
The application you are attempting to launch failed to start.this could be the result of it being by windows parental control/family safety.Pleas make sure you have acess to the application befor trying to launch it,or contact support at:
کد:
http://www.rockstargames.com/support
درضمن برنامه RGS رو هم آپ دیت کردم ممنون میشم کمک کنید
Kasi tahala toneste online bazi kone GTA IV ro ?
نقل قول:
اول آنلاین بشو پنجره رو باز بذار .....
ارور رو هم بذار بمونه ...
برو رو ی لنچر بازی کلیک کن میاد...........
واقعا ازت متشكرم ويندوزو آپديت كردم ممنون!!!:10:
agha online chetori bazi konam acc sakhtam vali to bazi key mikhad
به جاي آپ كردن اون پچ 1.0.0.3 يا همون پچ3 رو دانلود كن قضيــه حـلـه .
دستت طلا ممنون:10:نقل قول:
یک سوال باید همیشه انلاین باشم؟
سلام دوستان.....من بازی را تا مرحله های وسطش رفتم....بعد در حالی که انلاین بودم بازی را اجرا کردم بعدش دیگه تو بازی نرفت و یه صفحه ای اومد که نوشته بود لایسنس تمام شده و تموم متن را خواندم و ACCEPT فعال شد.اون را زدم بعد صفحه PLAY بازی اومد..PLAY را زدم بازی اجرا نشد ....کسی میدونه مشکل از چیه>؟؟؟؟
دوستان تو پست اول یه مودی گفته برای سیستم های قوی که فریم رو بالا میبره
لینکش از کار افتاده میشه یه لینک دیگه ازش یکی بزاره ؟
کد:http://www.box.net/shared/slyyqf0jdf
آقا من بعد از اینکه image رو mount کردم و وقتی setup.exe رو می زنم (بازی رو نصب کنم) ای error میده.
مشکل ز کجاست؟
آقا من بعد از اینکه image رو mount کردم و وقتی setup.exe رو می زنم (بازی رو نصب کنم) ای error میده.
مشکل ز کجاست؟
برای پچ 1.5 کرکی نیومده ؟؟؟
kasi ba sayeha to bazi moshkel nadare?
crack patch 1.0.04 ro bedid
سلام.
من سیستم رو تازه ارتقاء دادم و حالا می خوام بشینم تمام بازی های جدید و بازی هایی رو که قبلاً داشتم وسیستم نمی کشید رو بازی کنم! کدی
الان نوبت GTA بود! اومدم بازی رو نصب کردم و خواستم شروع کنم که این اخطار رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نگین ویندوز رو عوض کن یه SP3 نصب کن! چون ویندوز رو که دو روز نیست، نصبیدم! SP3 هم که افتضاحه! حالا چیکار کنم؟؟!!!! :13:
شما توی RUN بنویس regedit بعد این مسیر رو برو:نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE ---> SYSTEM--> CURRENTCONTROLSET --> CONTROL -->WINDOWS بعدش یه صفحه باز میشه روی CSDVERSION دو بار کیلیک کن , مقدار VALUE DATA رو 300 بزار.
با این کار دیگه به sp3 نیاز نداری.
درست نشد!!!نقل قول:
سلام دوستان
اون فایل مربوط به سیستم های قوی رو کسی داره آپ کنه؟
Man patche 1.0.04 nasb kardam shadow ha hanoz moshkel dare roye very hight ham hast vali bazam noghte noghteie !
نقل قول:
برای همه همینطوره
اگه سیستمت بالاست و fps خوبی میگیری چرا پتچ رو نصبیدی؟
سلام دوستان . من تازه یه لپ تاپ hp 1390 خریدم . فکر میکردم دیگه با این سیستم حتما بتونم gta iv رو اجرا کنم.بازی اجرا میشه ولی وسط بازی هر چند لحظه یه بار مکث می کنه.فکر میکنم مشکل گرافیک باشه چون 1 gig dedicate رو لپ تاپم دارم.خودم فکر میکنم شاید xp بخواد چون الان روش ویندوز 7 نصبه . اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. در ضمن اگه به هر نحوی به این سوال تو پست ها ی قبلی جواب داده شده ازتون معذرت می خوام وقت نکردم همه رو بخونم. مرسی:46: