فکر نمیکنم با اسپلیتر فرقی داشته باشهنقل قول:
فرقش با اسپلیتر در اینه که اسپلیتر دوتا خروجی داره یکی برای مودم یکی برای تلفن ولی میکروفیلتر فقط یه خروجی داره برای تلفنه
Printable View
فکر نمیکنم با اسپلیتر فرقی داشته باشهنقل قول:
فرقش با اسپلیتر در اینه که اسپلیتر دوتا خروجی داره یکی برای مودم یکی برای تلفن ولی میکروفیلتر فقط یه خروجی داره برای تلفنه
یه سوال برام پیش اومده.یعنی با اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنی از حجم ترافیک adsl کم میشه؟! فک نکنم این جوری باشه....این جور که من دیدم وقتی با اینترنت ماهواره ای وصلی کل پهنای باند سند کردنت میشه با Adsl.یعنی چه وبگردی چه دانلود!!! پس این حساب 14 گیگ شما درست از آب در نمیاد...نقل قول:
حذف شود.............
نقل قول:
دقیقا اینطوری درمیاد:20: . البته بازم میگم برای یکی مثله من شاید شما اصلا نخواید وبگردی کنید و کل ترافیک مثلا 8 گیگتون رو بخواید بزارید برای اینترنت ماهواره ای! اونطوی میشه حتی بالای 150 گیگ هم گرفت ولی من یه کاربر معمولی اینترنت رو گفتم که حداقل روزی 2 ساعتی هم وبگردی میکنه! به هر حال از ترافیکش کم میشه
البته اگر خیلی طالب ماهواره ای هستین مک تست هم میدن خیلی ها(با هزینه کم) (اطلاعات بیشتر معذورم) میتونید سرعت بالا رو تجربه کنید :11:
این جوری بگیم درست تره: اینترنت ماهواره ای از ADSL برای سند استفاده میکنه.البته اینو میدونستم.من چیز دیگه ای پرسیدم دوست عزیز.نقل قول:
بر چه اساسی زمان استفاده از اینترنت ماهواره ای اگه وبگردی کنیم فقط از حجم ADSL کم میشه؟ مگه بین دانلود و وبگردی فرقی هست؟نقل قول:
دوست من خیر فرقی نیست امانقل قول:
خیلی خوبه که شما یه نتورک ماتیورینگ داشته باشی یا فایروال میبینی که هنگامی که قصد داری وارد یه سایت بشی درمرحله اول باید سند داشته باشی
بعد هم دریافت اطلاعات
به عنوان مثال من تا از شما چیزی نپرسم که شما نمیای به من چیزی جواب بدی ایا تا حالا شده؟
به هر حال شما هرطوری حساب کنید باید فکر سند هم باشید
من گفتم که هر 1گیگ دانلود حدود 50 مگ سند میخواد اونم در شرایط بسیار عالی و لینک های مسقتیم همچنین سرعت مطلوب شما.
قائدتا هر مقدار که سرعت سند شما بیشتر باشه رسیو شماهم بیشتره
ا.........
به هر جهت اگر که بتونید یه ADSL نامحدود گیز بیارید با سرعت سند بالا میتونید سرعت رسیو بالایی هم داشته باشید بسته به نوع سرویس ماهواره ای تون.
به عنوان مثال شما الان که فرمودید مگه دانلود با وبگردی فرق داره گفتم بزار خودم یه تستی کنم
۱۳۹۰/۵/۱۷00:10:002MB 66KB976KB
بنده همین الان دیسکانکت کردم و ریز مصرفم رو نگاه کردم
دیدم 2 مگ دریافت داشتم و حدود 1 مگ ارسال! به عبارتی برای وبگردی ارسال بیشتری نیاز دارید ! تا دانلود
چون معمولا وقتی دانلود میکنید مقداری اطلاعات سند میشه و شروع به دانلود میکنه تنها از یه سایت و سرور معین ولی وبگردی اینطوری نیست چون شما تنها با یه سایت و صفحه خاص سروکار ندارید
.
:11:
دوست عزیز ممنون از پاسختون اما شما نوشتین من با ADSL روزی 60-70 مگ حداقل وبگردی دارم که میشه ماهی حدود 2 گیگ و 700-800 مگ فقط میمونه برای سند اینترنت ماهواره ای!!! من میگم چرا حجمی که صرف وبگردی میشه رو از ترافیک ADSL خودتون کم میکنید؟نقل قول:
یعنی اینکه اگه به فرض ADSL شما ماهی 3 گیگ ترافیک بهتون بده و اینترنت ماهواره ای داشته باشین در هر صورت چه وبگردی کنید چه دانلود این 3 گیگ صرف سند کردن اطلاعات میشه و ریسیو با اینترنت ماهواره ای هست که نامحدوده.
سلامنقل قول:
درست متوجه شدین (همونطوری که گفتم خودم رو میگم) بنده زیاد وبگردی میکنم معمولا هم حدود 30 تا 40 مگ سند هست و بقیش رسیو > من گفتم 60 تا 70 مگ درست گفتم معمولا هر از گاهی چشممون یه کلیپ اهنگ و یا..
میگیره
همه این ها سند میخواد دوست من. البته منظور من کل وبگردی بود شما درست میگید.:11:
به هر جهت میتونید اینترنت ماهواره ای رو هم تست کنید.
اما از نظر هزینه برای بنده معقول در نمیاد ! بازم میگم برای بنده؛ شاید برای شما بسیار مناسب باشه
............
این اینترنت ماهواره ای ها هم که میبینید حدود ماهی 30 تومن میشه سرعت هم حدود 120 هست اکانت 1 مگ درصورتی که شما با حدود ماهی 50 تومن میتونید سرویس های مناسبتری گیر بیارید که فقط شبانه بتونید حدود 4 تا 5 گیگ دانلود کنید به عبارتی ماهی همون 120 گیگ که میخواید با ماهواره ای بگیرید(همین ارم نت تا مدتی پیش حدود 1 پیش میشد با سرویس 256 شبی 3.5 تا 4 گیگ گرفت ولی الان بد شده)
دستت درد نکنه ولی فکر نکنم با 50 تومن بشه همچین سرویسی رو در حال حاضر از این شرکتهای مزخرف گرفت
درست میگی چون الان خیلی وضع بد شده!نقل قول:
به زور شبی یه گیگ میگیرن ! :20:
کلا بیخیال ماهواره ای شدن هم بهتره دردسرازی خودشو داره!
دوستان ارم نتی یه سر بزنین تاپیک اسیاتک پست بنده را مطالعه کنید و ایمیل بفرستید..
بچه های ارم نت این فیلترینگ جدیدی که ارم نت گذاشته رو دیدید خیلی مزخرفه اینا چه آدمایی هستند دارن چه جور تبلیغات میگیرن!!
مشکلی که داره اینه که اگر تو یک سایتی یه تبلیغی فیلتر باشه کلا سایته فیلتر شده
مثلا مدیا فایر
یا نوت بوک چک
گندشون بزنند
اره امروز افتتاح شده.دی:
دست آقای ریاضی درد نکنه!:19:
فیلترینگ زده رو فیلترینگ :31:نقل قول:
بابا سایتی که خود سازمان تنظیم مقررات باز گزاشته اینا رفتن فیلترش کردن چرا mediafire.com فیلتره
که دیگه سایت معرفی لپ تاپه !!!!کد:http://www.notebookcheck.net
بنازم سیاسته تبلیغات
کاربر هم که آدم نیست دیگه
ببخشید این سرعت سنج چه برنامه ای است بالای موزیلات.اگه لطف کنی اسمشو بگی یا لینک دانلودشو بزاری ممنون میشم:40::40:نقل قول:
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
من ارم نتم ولی این مدیا فایر واسم فیلتر نیست نیستنقل قول:
نقل قول:صفحه اصلی مدیا فایر و نوت بوک چک فیلتر نیست!نقل قول:
DU Meter
کد:http://www.mediafire.com/?h1zt3105opanedi
"محل تبلیغات شما"نقل قول:
:blink:
اینا دیگه کین،امیدوارم بقیه isp ها جو گیر نشن.
دقیقا فیلتره 2-3 ثانیه باز میشه بعد یکدفعه میره تو اون صفحه پیوند ارم نت هر 2 سایتنقل قول:
نکته جالب اینه که صفحه peyvandha.ir در الکسا از نظر ترافیک در ایران پنجمین سایت محسوب میشه حالا حساب کن برو جلو :18::31:
اون نرم افزار هم همانطو ر که گفتند DU Meter :کد:http://www.alexa.com/topsites/countries/IR
کد:http://www.p30world.com/archive/internet/network/download_du_meter_full.php
صفحه فیلترینگ ارم نت را خدا آزاد کرد و همون قبلی آمد!:20:
مگه فیلتری که خود شرکت میزاره نمیشه با وی پی ان باز کرد؟؟ بالاخره ما که باید از وی پی ان استفاده کنیم واسه وب گردی. حالا چه فرقی میکنه سپاه بزاره یا خو شرکت بزاره؟:20:نقل قول:
چرا ولی زور داره تبلیغ میگذارن!نقل قول:
من که زیاد به سایت فیلتر نمیخورم از ادرسهای جدیدشون استفاده میکنم با اینکه چیز پی ان مادام عمر دارم.دی:
سایتهای نوت بوک چک و مدیا فایر که فیلتر نیستند!(ارم نت)
حالم گرفتس.اصلا ظهرا پینگم خوب نیست.بدون وی پی ان 400 وی پی انم که وصل میکنیم یه 100 تا میره روش میشه 500 . بعضی موقعها هم که تایم اوت میده.شما هم ظهرا پینگتون اینجوریه یا بهتره؟؟:41::41::41::41:نقل قول:
داغوووووووونههههههههههههه هههههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که ساعت 6 عصر هست پینگ خوب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ اسپید تست زیاد دقیق نیست از طریق cmd پینگ بگیر دقیقتره..نقل قول:
بابا اون امضات چیه گذاشتی!دی: امضا هم امضای خودم اخر شفاف سازی و اطلاع رسانی.دی:
کلا صبح و ظهر پینگ خرابه.مشکل داره.اما عصر وشب خوب میشه.نقل قول:
دوستان شیراز مرکز مخابرات ایمان کجا الآن سرویس خوب میده با شبانه سرعت بالا؟؟؟!
همیارنت چه جوریاست؟؟ شبانه free داره؟ سرعتاش محدوده یا بازه تا 2mb؟؟
ممنون
صفح فیلترینک ارم نت باز امد تبلیغاتش هم دوبرابر شده!.دی:نقل قول:
اینهمه من و بقیه دوستان که گیر این شرکت ... افتادیم میگیم شاتل شبانه سرویسهای اکو را برخلاف قرارداد محدود میکنن و وقتی بهشون میگیم میگنه شیرینگ هست اگه خیلی گیر بدی اعتراف میکنن که اره محدود کردیم..
بعد میگه زنگ زدم تهران گفتم یکی از دوستان سرویس 2مگ داره شبانش را بستین روی 8 میگن دانلود زیاد داشته ولی بهش گفتن نه اصلا سرعت شبانه شاید کم باشه ولی ما نمیبندیم
البته حق هم دارن اولش اعتراف نکنن و بپیچونن چون به قیمت از دست دادن کارشون تمام میشه
اینم یک نمونه از اعترافاتشون:
کد:http://s2.picofile.com/file/7113193224/1.wma.html
کد:http://s2.picofile.com/file/7113193652/2.wma.html
بنده الان بیشتر از ۱ ماهه که محدود شدم تو شاتل. دیگه شبا دانلود نمیکنم. فایده ای نداره. ۱ گیگ مونده برام. کاشکی طبق این حرفه ۱ هفته بود. بابا ۱ ماه شده! گفتن تا آخر دوره هم برنمیگرده.نقل قول:
میرم پارس آنلاین. گرچه اونم میگن همچین تعریفی نداره. ولی حداقل محدود نمیکنن.
ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتین.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
از شاتل متنفر شدم. خیلی سرعت شبانم افتضاحه!
اگه پیشنهادی واسه تعویض ISP دارید بگید. مرکز دستغیب. پل معالی آبادم.
جز پارس آنلاین چیزی به ذهنم نمیرسه. بقیشون یا رو فیبر نوری نمیدن. یا خیلی گرونن. یا مثل آسیاتک شبانشون یوزر جدا داره که علنا یعنی افتضاح تر از این نمیشه!
لطفا کمک کنید. فقط تا چند روز دیگه وقت انتخاب دارم.
اره اینو خوب امدی حداقل محدود نمیکنن جاهای دیگه!نقل قول:
همیارنت و ماتریکس هم توی مرکزتون یه تحقیق در موردش بکن..
ایمان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
من تفاوت سرعت توی شب و روز ندارم من فقط مشکل ping دارم. البته 2 3 روزیه بهتر شده نسبت به قبل اینم تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست: ساعت 2 بامداد .سرویس 128 اکو مرکز سلمان.
همیار گرون میده. راجع به ساعت مجانیش نمیدونم. ماتریکس زنگ زدم. واسه فیبر نوری سرویس نمیده. ما فیبر نوری هستیم.نقل قول:
بچه های ارم نتی.واقعا شانس آوردیم که علاوه بر آی ای پی آسیا تک.آی اس پی مخابرات هم داره به ما خدمات میده.اینجور که بوش میاذ آی اس پی آسیا تک ترکیده.گوگل هم باز نمیکنه.پینگشم زده بالای 500 :31:
گرون میده ولی کیفیتش خوبهنقل قول:
نقل قول:
منظورتون از کیفیت خوب چیه دقیقا؟ یعنی اینجوریه که اگه ۱۲۸ بگیری، مثل بقیه جاها پهنای باند بیشتری بدن؟
و ۱ سوال دیگه. ساعت مجانی میدونید داره یا نه؟
افت سرعت و قطعی را میگمنقل قول:
در مورد سرعت هم از دوستم که همیار داره میپرسم بهت میگم
اره فکر کنم 2تا 7 باشه میپرسم پست میزنم!
دوستان ماتریکسی، سرعت روز و شبش چه جوریاست؟ سرعتاش واقعی یا همشون باز هستن؟؟؟!
ممنون