GIGABYTE Z97X-Gaming 5 LGA1150 Z97
ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97 MB
Core i5-4690K
Printable View
Core i5-4690K
نقل قول:
کسی قیمت این قطعات رو نداره ؟
نقل قول:
880هزارتومن
820هزارتومن
سلام
1سیستم خوب می خواستم برای بازی بیشتر تا حدود 1 میلیون
بدون ال سی دی و کیبوردو موس و اسپیکر
ممنون میشم راهنماییم کنین قطعات رو
بودجه خیلی کمه برای سیستم گیم سیستم گیم حداقل ۸ گیگ رم نیاز داره که قسمتش حدود ۲۸۰-۳۲۰ هست یک مین بورد میخواهد که حداقل ۲۰۰ تومانه که ارزونترین مین بورد بازار باشه مشه نصف پول شما یه هارد میخواهد که حدود ۲۰۰ و یه دی وی دی رایتر که اونم حدود ۶۰ هنوز پاور و سی پی یو و کارت گرافیک و .... مونده سی پی یو هم خودش حدود ۳۰۰-۴۰۰ تومانه که جواب گوی گیم های سنگین حالا باشهنقل قول:
Core i5-4690K
قیمت لطفا.
سلام دوستان
در خواست قیمت دو قطعه زیر را دارم :
CPU PENTIUM 4 3.00ghz 1MB Cache for giga-8knxp socket 478
RAM 2x1GB G.sklill DDR400 made in taiwan
سپاس فراوان
سلام
قیمت مادربورد Asus J1900IC یا مادربورد های مشابه از برند های دیگه چقدره حدودا؟
متشکر
با سلام ،
دوستان من یک مادربرد درام که یکم ، کم میاره واسه بازی
مدلش Elitgroup G41 هست ram DDr3 هم هست سوکت
775 میخوام مادربرد رو عوض کنم چی الان موجوده برای
نو775 قیمت تقریبی و اگر tray بخوام بخرم از کجامیتونم تهیه کنم
و قیمت تقریبی .
ممنونم.
ممنونم.
حذف شود
ممنون
سلام دوستان قیمت Nvidia 650 GTX سری 600 الان چنده؟
سلام
مشخصات کامپیوتر من اینه
amd phenomII x3 710
4g 800MHz DDR3
gainward 9500gt 1g-128bit
1tb maxtor
asus m4a78t-e
green530watt
چه تغییراتی میتونم رو همین سیستم بدم تا با کمترین هزینه بتونم بیشتر بازیهای روز رو با دقت high انجام بدم؟
تایپیک جدابزنیدنقل قول:
سلام خدمت دوستان ممنون اگه کمک کنید من سیستممو ارتقاء بدم من نزدیک به یک ملیون پول برای ارتقاء پول کنار گذاشتم
اینم سخت افزارمه
Manufacturer ECS Model G31T-M7 Total amount of system memory 2.00 GB RAM System type 32-bit operating system Number of processor cores 2 64-bit capable Yes 
Storage 
Total size of hard disk(s) 1080 GB Disk partition (C [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 GB Free (29 GB Total) Disk partition (D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17 GB Free (120 GB Total) Media drive (E [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CD/DVD Media drive (F [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CD/DVD Disk partition (I [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 668 GB Free (931 GB Total) 
Graphics 
Display adapter type Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0) Total available graphics memory 256 MB Dedicated graphics memory 0 MB Dedicated system memory 64 MB Shared system memory 192 MB Display adapter driver version 8.15.10.1749 Primary monitor resolution 1440x900 DirectX version DirectX 9.0 or better 
Network 
Network Adapter Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller Network Adapter Remote NDIS based Internet Sharing Device Network Adapter Anchorfree HSS VPN Adapter 
واسه بازی هی سنگین می خوام ها ایمیلم هم هس هم وبلاگم بفرستید
mrijoj.blogfa.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح کوتاه تر:
ممنون چشم برنامرو دارم لازم نیست همین زیر توضیح میدم
هارد رو نمیخوام ارتقا بدم چون یدونه 1 ترا اکسترنال براش گرفتم usb3 هستش
2-مادر بردم ecs هستش مدل g31t-m7
3-رم من دو گیگ ddr2 هستش
4-cpu من دو هسته ای اینتل e2200 گیگا هرتز2.20
5-گرافیکم 256 مدلش اینهIntel(R) G33/G31 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)
سریع جواب بدید تبرک میگم بهتون عید قربونو و همین طور ورود خودمو به سایتتون :n19:
گوسفندامو فروختم خخخخ بخرم :n02:
دوستان قیمت کارکرده این رم ها تو بازار حدودا چند هست :
Ocz 2 * 1 Gold DDR 2 Bus 800
OCZ Gold 2GB DDR 2 Bus 800
Patriot 2 GB DDR2 800 هیت سینک دار
دوستان قیمت این سی پی یو دسته 2 چند هستش
AMD Athlon II X2 240 - ADX240OCK23GQ
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین قیمت Athlon II X2 240 که دیدم در2روز پیش 55تومن بود دسته دوم وباجعبه تمیز وبافننقل قول:
البته پارسال نوش وجودداشت قیمتش 110تومن بود
اوف شما 85تومن فروختیدش خیلی خوب سودکردی :n04::n04:
amd fx8350نقل قول:
قیمت 730هزارتومن
قیمت رم patriot ddr3 1333 4g؟؟؟
قیمتش اگه گیربیاد 115تومن هستنقل قول:
ببخشید من تاپیک فعالی برای طرح سوالم ندیدم برای همین سوالمو اینجا مطرح می کنم.مادربورد من رم DDR2 میخوره.میخوام رم سیستم رو حداقل تا 8 بالا ببرم که برای همین میخوام یه مادربورد DDR3 بخرم. به نظرتون این سی پی یو intel R Dual CPU E2180 روی مادربورد DDR3 نصب میشه یا باید CPU رو هم عوض کنم؟ با بودجه حدود 150 تومن چه مادربوردی پیشنهاد می کنید. کارت گرافیک هم 250 GTS هست اگه کمکی می کنه.ممنون
دوست عزیز شما بهتره بیخیال بشید در صورت تعویض مین سی پی یو رو هم باید عوض کنیدنقل قول:
یک مادربورد برای بازی باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟
دوستان کسی قیمت intel pentium G3258 رو داره؟ اصلا پیدا میشه؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
من مادر بوردم p5kpl -am هستش .گرافیک galaxy-geforce 730-2g-d3 با رم 6 گیگ ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من کیسم مشکل پیدا کرد و مجفورم ارتقا بدمش
فقط الن 4 قطعه رو میخام نو بخرم و از بقیه استفاده کنم
کاربری که دارم چندان برنامه های سنگین نیست ام میخام چیزی باشه که بتونه اگه یه وقت نیازهای متوسط و بالای متوسط در استقاده از ظرفیت سیستم داشتم جواب بده از یه فروشگاه که همین درخواست رو داشتم این قطعات رو پیشنهاد داده
mb:asus p8h 81 mc به قیمت 200 هزار
cpu: intel g3220 به قیمت 195 هزار
ram 4gb ddr3 1600 به قیمت 135 هزار
dvdrw liteon 22x sata به قیمت 60 هزار
مین برد برام مهمه که قوی باشه و اگه دستم باز شد بتونم قطعات قوی تری روش نصب کنم در عین حال گرون هم نباشه
در باره سی پی یو این سی پی یو کارهای متوسط و بالا تر و مثلا نصب آنتی ویروس و خود ویندوز و ..... میخام کم نیاره و در عین حال کمترین قیمت رو داشته باشه
منظورم از قیمت کم همین قیمت هایی هست که اون فروشنده بهم داده
ممنون میشم راهنمای کنید خیلی عجله دارم :n16:
لطفا قیمت سیستم زیر رو بگید با تشکر.
MAIN:GA-H97-D3H
CPU:intel core i3-4370
VGA:Asus gtx750 Ti OC 2GB
(MEMOREY:corsair vengeans (2*4GB
H.d.d:WD blue 1TB
دوستان سلام
تصمیم دارم سیستممو ارتقا بدم
مشخصاتش تو امضام هست
نظر خودم یه مادربرد با چیپ H97 - سی پی یو G3220 - رم 4 گیگ - هارد وسترن بلک 1 ترا و بدون کارت گرافیک.
فارغ از هزینه ای که داره این ارتقا چند درصد کارایی سیستمو به نسبت قبلی بالاتر میبره؟ یا اصلا زیاد نمیتونه محسوس باشه؟
ممنون میشم.
میشه بهم بگید این مادر برد چه مشخصاتی داره ؟؟
از بایوستار 3200 قویتره ؟؟ این خوبه یا بایوستار ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارزش تقریبی این مادربورد دست دوومش چنده
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
بایوستار 3200 !؟ تو سایت بایوستار یدونه هست همرا با CPU ! اون منظورتونه !؟
اینی که شما گذاشتی هم P31ES3G هست که روش نوشته ! و جالبه بدون خازنای جامد !! قیمت دست دوم و خالی این مادربرد 65 تا 70 ارزش داره نه بیشتر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه نه سیستم خودمو میگم که اینم عکسش .
خازن نداره ینی ؟؟؟ کارنمیکنه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربرد شما P31-A7 هست ! نمیدونم 3200 چی بود نوشته بودی پس !
جفتشون ( بایوستار و گیگا ) چیپست P31 هستن امکاناتشون هم تقریبا مثل هم ، اگر میخوای عوض کنی مادربردتو هیچ توجیهی نداره !!
بدونه خازن که نمیشه ! من تمام جامد میشناختم این برد رو که احتمالا REV 1.0 تمام جامد نیست و جامد دور سوکته و مابقی الکترولیتی ! ( البته زیاد مهم نیست اینا شما درگیرش نشو )نقل قول:
خازن نداره ینی ؟؟؟ کارنمیکنه ؟؟؟
امیر جان :نقل قول:
اگه این 2تامادربوردمو بدم چی میتونم بخرم که سرعتش عالی باشه 2تارم 2گیگ هم دارم میشه یه چیزمناسب بهم معرفی کنید !؟
میخام سرعتش عالی باشه در ضمن خیلی هم از پیسی استفاده نمیکنم فقط در حد برنامه ریختن رو گوشیها و کمی نت همین .ممنونم که وقت گذاشتی برام .
CPU ت چیه ؟! رمایی که داری DDR2 هستن دیگه ؟ اگر فقط میخوای در همون حدی که خودت گفتی استفاده کنی از سیستم چرا اینارو بدی بره و چیزه دیگه بگیری ! گیگابایتو نگهدار و رمارو بنداز روش !
میخام سرعتش از این بالاتر باشه بعدشم یه هارد دارم 250 گیگ هرجور وصل میکنم سیستم نمیشناسه حتی از بایوس رفتم نشد راهی هست ؟؟نقل قول:
شما بهتره یه تاپیک بزنی برای مشکلت .نقل قول:
ممنون هارد سوخته بود..انداختمش دور.نقل قول:
با سپاس از شما.
سلام دوستان کسی قیمت با گارانتی آواژنگ این مادربوردهارو میدونه؟
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Gigabyte GA-78LMT-USB3
سلام.
اول از همه میشه قیمت دقیق این 3 مدل مادربرد رو بگین ؟؟؟
SABERTOOTH Z97 MARK S
SABERTOOTH Z97 MARK 1
GRYPHON Z97 ARMOR EDITION
همچنین فرقشون تو چیه ؟؟؟؟:n13:
من که فرقی توشون ندیدم:n31:
---------
قراره واسه یه سرور شرکت مورد کاربرد قرار بگیره. (هر روزه هفته و 24 ساعت روشنه)
ممنون
بهتره قطعات سروری استفاده بشه اینا مال دسکتاپه خیلی به کارتون نمیادنقل قول:
قطعات سروری راندمان بالاتری دارن و سرعت و قدرت بالا تری هم دارن بهتره
قیمت ها رو دقیق ندارم ولی فکر کنم حدودا ۱۰۰۰-۱۱۰۰ رو حداقل باشه اخرای ابان قیمتش ۱۰۲۰ بود