سلام
چند تا سوال دارم . لطفا پاسخ بدید .
1- آیا شاتل سرویس ساعتی داره ؟
2 - پینگ چجوریاست ؟
3 - چند روزه وصل میکنن ؟
Printable View
سلام
چند تا سوال دارم . لطفا پاسخ بدید .
1- آیا شاتل سرویس ساعتی داره ؟
2 - پینگ چجوریاست ؟
3 - چند روزه وصل میکنن ؟
1. نهنقل قول:
2. حدود 300 (بازم بستگي داره)
3. 7 روز كاري تقريباً
نقل قول:بله اصفهان هستم.نقل قول:
برای منم گیر 3پیچ داده بودن که اگه نامه نیاری نیمدیم و تا نامه نبردم 512 ندادن. شاید choory عزیز اوایل کار گرفتن؟ کی 512 گرفتی choory جان؟!
به من یک نامه دادن گفتن این را پر کن ببر دانشگاه مهر و امضا کن من هم بردم دانشگاه نامه را مهر و امضا نکرد.من هم یک گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم که خطاب به شرکت شاتل بود.بعد رفتم شاتل باز گواهی اشتغال به تحصیل را قبول نکرد.من گفتم چکار کنم دانشگاه مهر و امضا نمیکنه.خودش گفت این کار را بکن.(یعنی قرار داد 128 ببند بعد تقاضا بده تا سرویس را 512 بکنیم)
من حدود 5-6 ماه میشه که 512 گرفتم.
سرویس ساعتی نداره ولی سرویس اقتصادی داره(eco)نقل قول:
اگه پینگ برات خیلی مهمه ببین دوستانی که توی مرکز شما هستن و از شاتل سرویس دارن پینگششون چنده چون بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی یا همون پهنای باند داره پینگ!
اگه توی مرکز مخابراتتون اشنا داشته باشی یک روزه! اگه نه حداقل 4 5 روز...
احتمالا اون زمان اونجوری گیر نمی دادن ولی الان نمیشه چون باید مدرکت فکس بشه تهران!نقل قول:
شاتل تو اهواز نمایندگی داره؟
تعرفه هاش چنده؟
اینجا را ببیننقل قول:
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,30/Itemid,129/lang,fa_IR/
راستی دوستان به قسمت لایو چت واحد فروش هم اضافه شده:31:
کد:http://shatel.ir/live/shatel.php
با سلام من اشتراک 512 از مخابرات مرکز ردانی پور اصفهان را دارم اخیرا سرعت دانلود شبانه من بسیار بد شده واز حدود 60 به 20 وکمتر رسیده ایا سایر دوستان چنین مشکلی دارند یا نه در ضمن چند بار گزارش مشکل به پشتیبانی دادم که فایده نداشته و فقط یک بار با من تماس گرفتند و گفتند دانلود منیجرت راعوض کن که هیچ فایده ای نداشت به نظر شما برای پیگیری مشکلم چکار کنم
سلامنقل قول:
شما فعلا از طریق لایو چت با پشتیبانی مشکلت را مطرح کن! ببین چی میگن!
کد:http://shatel.ir/live/shatel.php
سلامنقل قول:
من كه دايال آپ دارم ولي داداشم از امپراطور اينجوري گرفت
نامه هم نداشت
فقط گفت سرعت 512 رو ميگيري ولي تو قرارداد كه مو لا درزش نره 128 مينويسن
فکر کنم جمعش کردننقل قول:
صفحه مورد نظر شما جهت استفاده کارکنان خود شاتل تهیه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا تاپیک شاتل هست و ما در مورد شاتل بحث می کنیم!نقل قول:
نه مشکلی نیست!الان تست کردمنقل قول:
احتمالا بعضی مواقع اونجوری میشه!
مگه سدمعبر هست:31:
شما خودتا با ما مقایسه نکننقل قول:
شما پشتیبان شاتلی که میتونی وارد بشی:31:
دیشب گفتن تو مرکز شما مشکل پهنای باند نداریم و فردا زنگ بزنید که خطتون کنترل بشود اما حالا که زنگ زدم گفتن مشکل پهنای بانده ومیخوایم دانلود شبانه رایگان را برداریم تا مشکل حل بشود میخوام بدونم سایر دوستان در اصفهان مخصوصا مرکز ردانی پور مشکل کم شدن سرعت دانلود در شبها را دارند یا نهنقل قول:
برای خرید اشتراک از شاتل اجباری برای استفاده از مودم های اونها هست؟
نه الان باز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا که نه ولی شنبه میخوام با بخش فروش برای اولین بار بچتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (میخوام راجع به اینکه تو عید چرا تخفیف نمیدن بهشون اعتراض کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط یه چیزی شماها موقع چت باهاشون فینگلیشی میچتین یا فارسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظور خرید مودم از شاتل هست نه!نقل قول:
اگه منظور مودم های تحت ساپورت(تایید شده) نه!
ولی اگه مودم شما تحت ساپورت(تایید) شاتل نباشه و به مشکل برخورد کنید میگن مودم شما تحت ساپورت نیست و .....
جواب پست را دادم که دیدم ویرایش کردید!
مثله اکثر شرکتاس دیگه...نقل قول:
شما میتونید از اون مودمها نخرید ولی اگه بعدا مشکلی پیش اومد ولی مودمتون جز لیست مودمهای تحت پوشش شبکه نباشه مسئولیتی متوجه شرکت نیست باید خودتون برطرفش کنید
فکر کنم چت با قسمت فروش در لایو چت به صورت ارسال ایمیل باشه چون من هر وقت نگاه کردم دیدم افلاین هست و نامه ارسال میشه(شاید هم هنوز نیرو نگذاشتن!)نقل قول:
من بستگی داره کیبوردم روی فارسی باشه یا فینگلیشی و شخصی که میچته فارسی بچته یا فینگلیشی و خودم روی کدوم فاز باشم :18::31::27:
نقل قول:نقل قول:بخش پشتیبانی انلاین شاتل فقط با ip های خود شاتل در دسترسه...خواستین تست کنید ....نقل قول:
اره تایید میشه من دادم یکی از دوستان تست کرد وقتی ای پی شاتل نباشه میگه صفحه مورد نظر جهت استفاده کارکنان شاتل هست( ما را هم جز کارکنان خود شاتل حساب کرن.دی: )نقل قول:
غیر شاتلی ها نمی تونن پشتیبانهای شاتل را سرکار بگذارن!:31:
خبر لایو چت را هم توی صفحه اول گذاشتن!
با ما آنلاين گفت و گو كنيد!
از آن جايي كه فراهم آوردن امكانات مورد نياز براي ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن و افزايش رضايتمندي مشتريان، يكي از مهمترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود. از اين روي و براي فراهم ساختن امكان برقراري ارتباط سريعتر مشتريان با شركت، از اين پس امكان "گفت و گوي آنلاين" با بخش پشتيباني فني و بخش فروش فراهم شده است.
علاقهمندان به استفاده از اين امكان براي گفت و گوي آنلاين با كارشناسان پشتيباني فني و كارشناسان فروش شركت شاتل ميتوانند اين جا كليك كنند و با وارد كردن نام و آدرس پست الكترونيكي و انتخاب بخش مورد نظر خود، پرسشها و مسايل خود را درباره سرويسها، خدمات پشتيباني و ... مطرح سازند.
کد:http://shatel.ir/content/view/537/128/lang,fa_IR/
اره منم تست کردم با یه لیفتر شکن دیدم واقعیته اون قسمت غیرفعال میشه:دی
سلام به دوستان شاتلی گل
یه چند وقتیه که یه سوال برام پیش اومده:20:
ما برای اینکه بتونیم از سرعت واقعیمون برای دانلود استفاده کینم یه جورایی باید از 7 خان رستم بگذریم
حتما از دانلود منیجر استفاده کنیم و اونم نه هر دانلود منیجری!
لینکی که برای دانلود میگذاریم مستقیم باشه اونم از 1 سرور قدرتمندو.......
حالا یه بنده خدایی که 512 داره یعنی باید با 64 دانلود داشته باشه اگه بخواد با torrent کار کنه که نمیشه و به زور سرعتش به نصف 64 هم برسه باید کلاشا بندازه هوا
یا برنامه های p2p مثل limewire و emule هم عمرا سرعتش به 64 برسه
حالا این برنامه ها هیچی فرضا من میخوام kaspersky antivirus خودم را اپدیت کنم در بهترین حالت سرعت 13 هست:2:
اولا دوستان(چه کسانی که سرویس eco دارن و چه art)بگن که با این شرایط مواجه هستند؟؟(البته فکر کنم برای همه همینجوره شاید کم و زیاد داشته باشه!)
و اینکه کشور های دیگه هم همینجوره یا چون ما از اینترنت ملی:31: استفاده میکنیم اینطوره؟
:31::8:نقل قول:
تایید میشه منم فکر کنم برای همه اینجوری هست کم و زیاد هم داره که بستگی به مرکز مخابرات داره!نقل قول:
فکر کنم لینکهای غیر مستقیم برای کشور های دیگه هم کمی تاثیر داشته باشه چون که غیر مستقیم هست و بستگی به سرورش داره(هر وقت رفتم کشور های دیگه تست میکنم:31: )
:31::8:
عیدی چی شد :13:!!!
یه ماهی هم بهمون نمیدن چه برسه به یه ماه :27::23:
در حال رایزنی هستیم!نقل قول:
انشاالله یک ماهی گلی می گیریم:31:
ش.ش بود/ بابا نتیجه ای نداره این کارا....
اگه بخوان عیدی بدن خودشان میدن!
سالای پیش عیدی دادن ؟
:18:دانلود رایگان شبانه رو بردارن؟! خودش گفت؟! اینطوری کی دیگه اکو میگیره؟!:18:نقل قول:
من فینگلیش، معمولا اونا هم فینگلیش.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بابا عیدی نخواستیم، رایگان شبانه رو برندارن، سرعت تو تعطیلات عید هم افتضاح نشه، قطعی نداشته باشیم،باید یه شیتیل هم بدیم به شاتل!نقل قول:
بابا blackhero جان چرا جو درست می کنی ؟؟ عمراً دانلود شبانه رو بردارند ... شاتل سرعتش همیشه ثابته .. البته بیشتر منظورم سرویس های آرت هست ... تازه عید شرکت ها تعطیله ... خلوت تره ...
بابا من خودم یه اکویی افراطی و متعصب هستم!:31: این دوستمون زنگ زده بهش گفتن قراره شبانه رایگان رو بردارن، من چیکاره بیدم؟!نقل قول:
مثل اینکه سرعتها را دو برابر کردن ولی من که چیزی یادم نیست!شاید برای تهران بوده!نقل قول:
تایید میشه! شبانه رایگان را بر نمی دارن! چون دیگه سرویس اکو بدرد نمی خوره و مشتری کمتری جذب میکنن!نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
می دونی برای چی گفته میخوایم شبانه را برداریم؟!
این سیاستش بوده احتمالا مرکزش مشکل پهنای باند داشته! گفته که به همین که هست راضی باشی!
والا این سیاست ها رو تو که پشتیبانی شاتل هستی خبر داری ما که سر در نمیاریم!:31:نقل قول:
با سلام من سرعت شبانم خیلی کم شده؟ چرا؟
بله دیگه!دی:نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون تا شما هزینه را ندی برات اضافه نمی کنن! و قابل انتقال به ماه بعد هم نیست!نقل قول:
می خواهی فردا زنگ بزن هماهنگ کن!
ای بابا شما هم؟ مثل اینکه این افت سرعت اصفهان برای دانلود شبانه داره همه گیر میشه!:13:نقل قول:
دقیقا همینطوریهنقل قول:
شما الان اگه به رپیدشر نگاه کنی مثلا خودش ذکر کرده که سرعت دانلود برای افرادی که اکانت ندارن محدود هستش(فکر کنم 512 کیلوبایت بر ثانیه باشه حداکثر سرعت) خوب اونایی که مثلا اینترنت 24مگابیت دارن و باید مثلا با سرعت 3 مگابایت بر ثانیه دانلود کنن اگه اکانت رپیدشر نداشته باشن سرعتشون میاد روی 512 ینی یه چیزی حدود یک ششم سرعت واقعیشون...
در مورد تورنت و غیره هم همینطوریه
شما برای به دست اوردن حداکثر سرعت باید از لینک مستقیم استفاده نمایید
چرا این اینترنت امشب قطع شده؟ .. البته سه روزی نبودم و امشب که برگشتم و مودم رو روشن کردم دیدم وصل نمیشه... چه بلایی سر شاتل اومده ؟ الان پدرم در اومد تا این صفحه رو با دایل باز کردم ...جریان چی هست ؟ پیغام قطعی به پشتیبانی شاتل دادم ...
من دیشب 180مگ فقط دان کردم:2: معمولا بین 340 تا 360دان میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه! شبانه رایگان را بر نمی دارن! چون دیگه سرویس اکو بدرد نمی خوره و مشتری کمتری جذب میکنن!
تایید میشه!
می دونی برای چی گفته میخوایم شبانه را برداریم؟!
این سیاستش بوده احتمالا مرکزش مشکل پهنای باند داشته! گفته که به همین که هست راضی باشی![/quote]
من امروز با شماره 23089 تماس گرفتم و متصدی انجا بعد از اینکه کلی در مورد مشکل کم شدن سرعت دانلود در شب صحبت کردیم گفت که داریم بررسی میکنیم که باید چکار کرد وتنها راه برداشتن دانلود شبانه است که قصد انجام انرا داریم
پيارسال هيچي ولي پارسال يه هفته سرعت ها دقيقاً دو برابر شده (يه سال پيش كه 64 بودم سرعتش 28 شده بود)نقل قول: